TakeOverNet Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μεγάλη αλητεία και λαμογιά αυτό με το όριο!!Είναι η μόνη που το κάνει , κατι που δείχνει την αχρηστία της!!Και μην μου πουν κάποιοι ότι είναι δώρο , γιατί και να τα είχε αγοράσει , το ίδιο θα έκαναν!!! Πως φαινεται οτι κραζεις απλα γιατι δεν χωνευεις την vodafone και οχι γιατι εχεις καταλαβει τι παιζει... 1. Δεν ειναι δωρο. Τα αγόρασε 2. Δεν απευθυνεται σε καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πως φαινεται οτι κραζεις απλα γιατι δεν χωνευεις την vodafone και οχι γιατι εχεις καταλαβει τι παιζει... 1. Δεν ειναι δωρο. Τα αγόρασε 2. Δεν απευθυνεται σε καρτοκινητα. Και πως φαίνεται ότι είσαι πληρωμένος υποστηρικτής της vodafone: 1) ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! 2)Εεεε και;;;; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και πως φαίνεται ότι είσαι πληρωμένος υποστηρικτής της vodafone: 1) ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! 2)Εεεε και;;;; Βασικά, αν μιλούσαμε για μια "κανονική" αγορά, θα είχες δίκιο. Όταν λέω κανονική, εννοώ διαφημίζει κάποιος κάτι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποφασίζεις ότι σου κάνει και το θέλεις, το αγοράζεις περιμένοντας να κάνει αυτά που σου υπόσχεται. Αν μιλάμε για εμένα, δεν πήγε καν το μυαλό μου στο ότι αγοράζω κάτι. Τουλάχιστον όχι για να καλύψω κάποια ανάγκη. Είδα ένα μήνυμα που έλεγε δίνει 10GB με 2€, και ρωτούσε αν το δοκίμασε κανείς. Είχα υπόλοιπο μεγαλύτερο που δεν το χρησιμοποιώ, και σκέφτηκα απλά να το δοκιμάσω κυρίως από περιέργεια για να δω αν θα τα δώσει. Μεταξύ μας, η πρώτη σκέψη ήταν αποκλείεται, παραείναι μεγάλο νούμερο το 10 για τόσο μικρό διάστημα. Η δεύτερη σκέψη ήταν το όριο που το γνώριζα, οπότε ένας λόγος ακόμη να προχωρήσω για να τσεκάρω ΑΝ τα δώσει μην τυχόν και δεν επέμβει η κόφτης. Και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε το ενδεχόμενο να χάσω 2€. Όπως και να έχει, για κάποιον που θα πάει κάπου και θα χρειαστεί δεδομένα, ίσως τον συμφέρει να έχει 10GB για 3ημέρες με 2€ αν έχει συμβόλαιο, ή 4,5GB για 3 ημέρες με 2€ αν έχει καρτοκινητό. Τώρα να καθόμαστε και να κάνουμε τόση φασαρία για κάτι που δεν το έδωσε επίσημα, δεν το διαφήμισε, όποιος θέλει το αγοράζει με δική του ευθύνη/απόφαση σε καρτοκινητό, με τους περιορισμούς που έχει το τελευταίο, είναι απλά ανούσιο κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μεγάλη αλητεία και λαμογιά αυτό με το όριο!!Είναι η μόνη που το κάνει , κατι που δείχνει την αχρηστία της!!Και μην μου πουν κάποιοι ότι είναι δώρο , γιατί και να τα είχε αγοράσει , το ίδιο θα έκαναν!!! Πες τα,για μενα η Vodafone ειναι στο κομματι αυτο απαραδεκτη.Πρεπει να αλλαξει η πολιτικη,γιατι δικτυο σωστο δεν εχει σε σχεση με αλλες και ειναι αρκετα ακριβη.Ας φτασει το επιπεδο κοσμοτε στη καλυψη ή να ριξει τις τιμες στο επιπεδο Wind. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η απόλυτη ξεφτίλα. Μια τραγωδία και μισή. Ξεφτιλισμενη εταιρεία κοροϊδεύει τον κόσμο. Ουστ λαμόγια Ακριβως,μονο για το καλυτερο σημα απο τη Wind που ειχα τη κραταω και για το 1+1 στα μικελ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βασικά, αν μιλούσαμε για μια "κανονική" αγορά, θα είχες δίκιο. Όταν λέω κανονική, εννοώ διαφημίζει κάποιος κάτι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποφασίζεις ότι σου κάνει και το θέλεις, το αγοράζεις περιμένοντας να κάνει αυτά που σου υπόσχεται. Αν μιλάμε για εμένα, δεν πήγε καν το μυαλό μου στο ότι αγοράζω κάτι. Τουλάχιστον όχι για να καλύψω κάποια ανάγκη. Είδα ένα μήνυμα που έλεγε δίνει 10GB με 2€, και ρωτούσε αν το δοκίμασε κανείς. Είχα υπόλοιπο μεγαλύτερο που δεν το χρησιμοποιώ, και σκέφτηκα απλά να το δοκιμάσω κυρίως από περιέργεια για να δω αν θα τα δώσει. Μεταξύ μας, η πρώτη σκέψη ήταν αποκλείεται, παραείναι μεγάλο νούμερο το 10 για τόσο μικρό διάστημα. Η δεύτερη σκέψη ήταν το όριο που το γνώριζα, οπότε ένας λόγος ακόμη να προχωρήσω για να τσεκάρω ΑΝ τα δώσει μην τυχόν και δεν επέμβει η κόφτης. Και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε το ενδεχόμενο να χάσω 2€. Όπως και να έχει, για κάποιον που θα πάει κάπου και θα χρειαστεί δεδομένα, ίσως τον συμφέρει να έχει 10GB για 3ημέρες με 2€ αν έχει συμβόλαιο, ή 4,5GB για 3 ημέρες με 2€ αν έχει καρτοκινητό. Τώρα να καθόμαστε και να κάνουμε τόση φασαρία για κάτι που δεν το έδωσε επίσημα, δεν το διαφήμισε, όποιος θέλει το αγοράζει με δική του ευθύνη/απόφαση σε καρτοκινητό, με τους περιορισμούς που έχει το τελευταίο, είναι απλά ανούσιο κατά τη γνώμη μου. Μα έτσι είναι.Εγώ το Πάσχα έφαγα 4,7 GB σε κοσμοτε σε 2 μέρες λόγω τραγουδιών.Τι πάει να πει περιορισμός;;;;;Δεν τους πληρώνω;;;Αυτά δε θα τολμούσαν να τα κάνουν σε άλλες χώρες. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ε, μα τώρα κι εσύ... Μην τους πληρώνεις. Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας διαθέτει τα λεφτά του όπως επιθυμεί. Το να κράζεις μόνιμα για κάτι που δεν έχεις επιλέξει είναι ωστόσο λιγάκι υπερβολικό. Τι σχέση έχει η χώρα που ζούμε; Ο κάθε ένας που προσφέρει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία έχει το δικαίωμα να στο δώσει με όρους που έχει θέσει, τους οποίους εννοείται πως πρέπει να τους γνωστοποιεί στον υποψήφιο πελάτη πρωτού αγοράσει. Αν δεν σε καλύπτει αυτό που προσφέρει, πας σε άλλον που θα έχει όρους ευνοϊκότερους για εσένα. Όπως είπα και πριν, για τον τυπικό χρήστη καρτοκινητού που χρειάζεται απλά internet στο κινητό και έχει 0,5/1/1,5GB το μήνα, ο συγκεκριμένος περιορισμός δεν τον επηρεάζει σε τίποτα πρακτικά. Να ήταν όπως παλιά 500MB, θα το καταλάβαινα. Δεν διαφωνεί κανείς ότι θα ήταν καλύτερα να μην υπάρχει όριο, αλλά αφού έτσι είναι τι να κάνουμε. Αν θέλω παραπάνω θα πάω αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ποιός είπε ότι δεν την έχω σαν εταιρεία;Φυσικά και την έχω και παλιά την είχα ως βασική.Τώρα πλέον είναι στο συρτάρι.Αλλα και πάλι γιατί είναι κακό να πω τη γνώμη μου; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Σου είπε κανείς να μην την πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Απαράδεκτη η vf στο συγκεκριμένο θέμα . Edited April 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Σου είπε κανείς να μην την πεις; Όχι αλλά μου λες ότι γιατί κράζω αφού δεν την έχω῎.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Τώρα να καθόμαστε και να κάνουμε τόση φασαρία για κάτι που δεν το έδωσε επίσημα, δεν το διαφήμισε, όποιος θέλει το αγοράζει με δική του ευθύνη/απόφαση σε καρτοκινητό, με τους περιορισμούς που έχει το τελευταίο, είναι απλά ανούσιο κατά τη γνώμη μου. Το λες και το ξαναλές αυτό. You are missing the point!:!: Το ποστ σου ήταν η αφορμή, όχι η αιτία, για να σχολιαστεί αυτή η απαράδεκτη τακτική της voda. Αν ίσχυε ΜΟΝΟ για τα δώρα ή για τέτοια πακέτα που δεν προορίζονται για καρτοκινητό θα ήταν ΟΚ (λέμε τώρα). Το θέμα είναι ότι ισχύει και για τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ data. Δλδ εγώ μπορεί να έχω μαζεμένα 4-5GB από αγορασμένα πακέτα και να τύχει ένα διήμερο/τριήμερο να είμαι εκτός έδρας (πολύ συχνό για μένα*) και να μου χρειαστούν παραπάνω από 1,5GB τη μέρα γιατί δεν έχω πρόσβαση σε wifi/adsl. Γιατί να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω και όπως επιτάσσουν οι εκάστοτε ανάγκες μου τα data ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ με τα λεφτά μου; Δε μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, τα ακριβοπλήρωσα. * Ναι ΟΚ υπάρχουν άλλες λύσεις, κι έχω καταφύγει εκεί. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Edited April 29, 2017 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το λες και το ξαναλές αυτό. You are missing the point!:!: Το ποστ σου ήταν η αφορμή, όχι η αιτία, για να σχολιαστεί αυτή η απαράδεκτη τακτική της voda. Αν ίσχυε ΜΟΝΟ για τα δώρα ή για τέτοια πακέτα που δεν προορίζονται για καρτοκινητό θα ήταν ΟΚ (λέμε τώρα). Το θέμα είναι ότι ισχύει και για τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ data. Δλδ εγώ μπορεί να έχω μαζεμένα 4-5GB από αγορασμένα πακέτα και να τύχει ένα διήμερο/τριήμερο να είμαι εκτός έδρας (πολύ συχνό για μένα*) και να μου χρειαστούν παραπάνω από 1,5GB τη μέρα γιατί δεν έχω πρόσβαση σε wifi/adsl. Γιατί να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω και όπως επιτάσσουν οι εκάστοτε ανάγκες μου τα data ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ με τα λεφτά μου; Δε μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, τα ακριβοπλήρωσα. * Ναι ΟΚ υπάρχουν άλλες λύσεις, κι έχω καταφύγει εκεί. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Θα σε παω καμια καλη εκδρομη παλι φετος σα περυσι αλλα Σουγια και θα κρεμεσαι απο το MiFi της Vodafonαρας. Τεσπα Ιουνη θα το τσεκαρουμε το 1,5 Giga και εμεις. Ευτυχεις λυπημενοι & ποτες, μουσκεμα τα τσιγαρα μου τα σπιρτα και η κιθαρα μου, εσυ εισαι ο ταξιδευτης εσυ εισαι και ο δρομος. Σε αυτα τα τρια το εχουμε τσεκαρει. :p :p :p Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Θα σε παω καμια καλη εκδρομη παλι φετος σα περυσι αλλα Σουγια και θα κρεμεσαι απο το MiFi της Vodafonαρας. Ναι και τελικά έμεινα ξεκρέμαστος αν θυμάσαι καλά, λόγω του περιορισμού. Καμένος είμαι από αυτήν την ιστορία.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι και τελικά έμεινα ξεκρέμαστος αν θυμάσαι καλά, λόγω του περιορισμού. Καμένος είμαι από αυτήν την ιστορία.:cry: Μνμ παντως δε μας ειχαν στειλει. Το ειχα δει το πρωι :p Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Όχι αλλά μου λες ότι γιατί κράζω αφού δεν την έχω῎.. Δεν μίλησα καθόλου για το αν έχεις ή όχι κάρτα vodafone. Είπα "για κάτι που δεν έχεις επιλέξει", εννοώντας πακέτο δεδομένων από τη συγκεκριμένη εταιρεία, μιας και έγραψες ότι χρησιμοποιείς την Cosmote. Το λες και το ξαναλές αυτό. You are missing the point!:!: Το ποστ σου ήταν η αφορμή, όχι η αιτία, για να σχολιαστεί αυτή η απαράδεκτη τακτική της voda. Αν ίσχυε ΜΟΝΟ για τα δώρα ή για τέτοια πακέτα που δεν προορίζονται για καρτοκινητό θα ήταν ΟΚ (λέμε τώρα). Το θέμα είναι ότι ισχύει και για τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ data. Δλδ εγώ μπορεί να έχω μαζεμένα 4-5GB από αγορασμένα πακέτα και να τύχει ένα διήμερο/τριήμερο να είμαι εκτός έδρας (πολύ συχνό για μένα*) και να μου χρειαστούν παραπάνω από 1,5GB τη μέρα γιατί δεν έχω πρόσβαση σε wifi/adsl. Γιατί να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω και όπως επιτάσσουν οι εκάστοτε ανάγκες μου τα data ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ με τα λεφτά μου; Δε μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, τα ακριβοπλήρωσα. * Ναι ΟΚ υπάρχουν άλλες λύσεις, κι έχω καταφύγει εκεί. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Είπα εγώ πουθενά να μην σχολιαστεί; Αναφέρθηκα κυρίως στο γεγονός που ειπώθηκε νωρίτερα ότι είναι "αγορασμένα" τα GB κλπ. Ότι και να λέμε, εξαρτάται από τη χρήση και τις ανάγκες του καθενός το πως θα το δει αυτό με το όριο. Τη βγάζω άνετα για χρήση με το κινητό και με 1GB το μήνα, και τα πολλά GB θα τα χρησιμοποιήσω στις διακοπές που δεν υπάρχει σταθερή σύνδεση για να τα μοιράσω να μπαίνουν και άλλοι στο σπίτι. Σε τέτοιες συνθήκες, που κάνεις και μια σχετική οικονομία, αποφεύγεις όσο γίνεται youtube κλπ, γενικά είχα πρόβλημα με τη Vodafone μόνο όταν είχε το όριο στα 500MB. Στο 1,5GB μέχρι στιγμής δεν με έχει περιορίσει σε κάτι. Για αυτό είπα πως σε γενικές γραμμές για αυτόν που χρειάζεται απλά να έχει internet στο κινητό για τυπική χρήση δεν είναι κάτι φοβερό. Από εκεί και πέρα, αν η χρήση σου είναι τέτοια που κάνεις αναγκαστικά πολύ μεγαλύτερη κίνηση, ξέρεις εκ των προτέρων πως σε περιορίζει, και νιώθεις ότι χρυσοπληρώνεις τα data, σκέψου μόνο το ενδεχόμενο να είναι λάθος κίνηση να πληρώνεις για δεδομένα γενικά στη συγκεκριμένη εταιρεία. Δηλαδή heavy data user και να πληρώνει πακέτα σε καρτοκινητό Vodafone, γνωρίζει για το 1,5GB όριο, δεν τα χρησιμοποιεί εξ΄ολοκλήρου και μαζεύονται είναι εξ ορισμού λιγάκι αντιφατικό. Προσωπικά δεν μου βγαίνει να παραπονεθώ για κάτι, γιατί ότι δεδομένα έχω στη συγκεκριμένη είναι δωρεάν λόγω φοιτητικού και από πάρε να'χεις όταν βάζουν κάρτα οι δικοί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το "λάθος" που κάνεις είναι ότι παίρνεις το δικό σου προφίλ χρήστη και το γενικεύεις. Η ερώτηση είναι απλή: Θεωρείς σωστό να υπάρχει αυτό το όριο για data* τα όποια έχεις προπληρώσει; Ναι ή όχι; Σαν πρακτική σχολίασε το, όχι σαν χρήστης που δε χαλάει ούτε 1GB το μήνα. *Ναι ένα όριο που στο 90% (Made up statistics) των χρηστών δεν θα γίνει ποτέ αντιληπτό. Δε διαφωνώ εδώ. Είπαμε άλλο είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μαρκ οκ λάθος μου. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μα δεν έχει νόημα η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα που είναι μη ρεαλιστικό. Είπαμε αν ήθελα να κάνω (βαρβάτη) χρήση δεδομένων ΔΕΝ θα προπλήρωνα τη Vodafone. Το μοναδικό που μπορείς να αναρωτηθείς αν είναι λάθος ή όχι, είναι ο λόγος που έχει θέσει το συγκεκριμένο όριο. Αν είναι ότι με την υποδομή που έχει δεν μπορεί να παρέχει απεριόριστη χρήση σε δωρεάν ή αγορασμένα δεδομένα στα καρτοκινητά της, και επιλέγει να σου ρίχνει την ταχύτητα όταν ξεπεράσεις ένα όριο που δεν θα επηρεάσει ή ενοχλήσει το 90% των χρηστών (δεν ξέρω αν είναι τόσο, χρησιμοποιώ το νούμερο που λες), προκειμένου να παρέχει μια καλή εμπειρία στο σύνολο, ε, δεν το βλέπω και τόσο λάθος. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ μέχρι να μας το επαληθεύσει/διαψεύσει κάποιος μηχανικός της εταιρίας.;) Εικασίες δεν έχει νόημα να κάνουμε. Εγώ μένω στο εξής: ότι μια στο τόσο που θα χρειαστώ λίγα περισσότερα MBs από τη voda δεν θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Την οποία δουλειά θα μπορέσω να κάνω με τα αντίστοιχα καρτοκινητά των άλλων εταιριών.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και φυσικά δεν μπορεί να γίνει σποτ το κινητό.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ποιος το λέει αυτό; κανονικά γίνεται, δεν υπήρχε θέμα με αυτό ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Πολλές φορές έχει τύχει να μη δουλεύει. Αλλά έχει να κάνει και με τη συσκευή πιστεύω. Παλιότερα είχα θέμα με tethering. Εχθές που το δοκίμασα όλα πήγαν καλά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δεν ξέρω τίνος το θέμα είναι, πάντως δουλεύει κανονικά. Ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Και πως φαίνεται ότι είσαι πληρωμένος υποστηρικτής της vodafone: 1) ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! 2)Εεεε και;;;; Παραδέχεσαι ότι κράζεις απλά για να κράξεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι έγινε και τι παίχθηκε. Και τώρα θες να μου πεις ότι όταν κράζεις τη Vodafone θα πρέπει να την παίρνουμε στα σοβαρά αφού παραδεχεσαι ο ίδιος ότι το κανείς από εμπάθεια και όχι από γεγονότα. Οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Δοκιμασα και εγω τη νυχτα που μας πέρασε με την προσφορα τον 10giga να κατεβασω ενα αρχειο 2giga μεσο ενος MiFi της Voda που εχω να δω και γω με τα ματια μου τι γινεται με το πολυποθητο οριο του 1,5giga. Δε χρησιμοποιω vodafone απλα την εχω σα δευτερο για καβατζα άμα τύχη καπου και μου χρειαστεί. Πραγματικά ξεκινησε να κατεβαζει κανονικα αψογα, σε μια φαση κατα τα 65% του αρχειου να χτυπαει το γνωστο μηνυμα στο MiFi, μετα δε μπορουσε να ανοιξεις ουτε τον μεσσεντζερ, προσπαθησα να παω να κανω καμποσες φορες speedtest, τιποτα με την καμια, ουσιαστικα μετα το 1,5 giga σου κλεινει παντελως το ιντερνετ. Παντελώς ομως. Τραγικο τι να πεις, πολυ τραγικο, οχι απλα τραγικο. Μαρεσει που λεει 10giga για 4ημερες, στην πραγματικοτητα ειναι μεχρι 6giga. Οκ ας σου κατεβαζει ταχυτητα, δε λεω, αλλα σε φυσιολογικα πραγματα και ορια, εγω πχ απο εκει που ειχα download 28με30 Mbps (με Η+ κιολας) ας μου το κατεβαζε στα 10-12 ξερω γω οχι αυτο το τραγικο να με αφηνει χωρις ιντερνετ ουσιαστικα. Ο οποιοςδηποτε μπορει να χρειαστει να φαει 1,5giga σε μια μερα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts