kotsianis7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Επειδή χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και τις 2, η τεράστια η Cosmote πρώτον ας κάνει κάτι με την ποιότητα ομιλίας της σε 2G που δεν καταλαβαίνουμε τι λέει ο συνομιλητής μας και μετά ας κοκορευτεί:p Για Μαγνησία πάντως, θεωρώ πως η Vodafone έχει κάνει πλέον πιο προσεγμένη δουλειά από Cosmote. Το μόνο θέμα είναι ότι της έχουν αφαιρεθεί σταθμοί στο παρελθόν από σημεία που κάλυπτε άψογα (καλύτερα και από Cosmote). Οπότε, με τους υπάρχοντες αδειοδοτημένους σταθμούς κάνει ό,τι μπορεί, γιατί δεν βλέπω να κατορθώνει να πάρει άδειες από αυτούς που διοικούν τον Βόλο τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον :rolleyes: Και η Cosmote τους μισούς σταθμούς στην πόλη παράνομους τους έχει. Αν αρχίσει σαφάρι κεραιών, θα γίνει χειρότερη από Vodafone, πίστεψέ με. Να φανταστείς ότι κάποτε δεν ήσουν με Vodafone στον νομό Μαγνησίας. Ήταν πραγματικά ό,τι χειρότερο:p Η Cosmote αν εξαιρέσεις μερικές τοποθεσίες - φιλέτα που κάποτε είχε την κ@λοφαρδία - ευχέρεια (λόγω κράτους εν κράτει) να βγάλει τις άδειες δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη. Προφανώς σε άλλες περιοχές - νομούς ισχύει το αντίστροφο, αλλά πραγματικά μετά τις πάμπολλες διαφημίσεις περί καλύτερης κάλυψης περίμενα κάτι super wow και δυστυχώς στις πιο πολλές περιοχές που μετακινήθηκα τον τελευταίο καιρό (εκτός ν. Μαγνησίας) δεν το είδα. Αντιθέτως, όπως έχω ξαναγράψει, είδα την Vodafone πιο κοντά σε αυτό που διαφημίζει και δείχνει στον χάρτη της. :) Τέλος η αναφορά μου στην Cosmote, για να μην το κάνουμε vs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Να προσθέσω τα προβλήματα που έχει η Vodafone στο Λαύκο. Το μισό χωριό δεν έχει ούτε GSM. Το ξέρω ότι έχει απορριφθεί η αδειοδότηση κεραίας τουλάχιστον 3 φορές (το ίδιο και της ΣΤΕΤ) αλλά αξίζει άλλη μια προσπάθεια. Η τιτανοτεράστια έχει σταθμό από το 1998. Σε μια νύχτα. :lol: Τι άδειες και χαζομάρες; Τσιφλίκι μας είναι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 :kill: :lol: Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν Τήνο. Αν και περισσότερο δοκίμασα τη "μπλε", η Vodafone δε θα έλεγα ότι με ικανοποίησε. Όλη η Victus εκεί πέρα θέλει δουλειά. Στο μεγάλο μέρος του νησιού, το 4G έχει αδύναμο σήμα. Το 3G δεν το δοκίμασα πολύ. Το τραγικό είναι πως στο λιμάνι, στο χώρο αναμονής και οι 2 εταιρίες έχουν οριακά EDGE! :blink: Σήμερα κατέβηκα κάτω και είχα 2 κινητά μαζί μου, και όπου έβρισκα ευκαιριά δοκίμαζα. Γενικά η Vodafone παίζει μεταξύ LTE και H. Με το πρώτο είδα μέχρι 18mbps (100 μέτρα πιο πέρα από το χώρο αναμονής για τα καράβια που αναφέρει...) και με το 2ο συνήθως έπιανε το λιγότερο7-8. Τουλάχιστον κάνεις τη δουλειά σου σχετικά άνετα. Πριν από 2 χρόνια ακριβώς ήταν ΠΟΛΥ χειρότερα. Μιλάμε να μην ανοίγει ούτε σελίδα εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σήμερα κατέβηκα κάτω και είχα 2 κινητά μαζί μου, και όπου έβρισκα ευκαιριά δοκίμαζα. Γενικά η Vodafone παίζει μεταξύ LTE και H. Με το πρώτο είδα μέχρι 18mbps (100 μέτρα πιο πέρα από το χώρο αναμονής για τα καράβια που αναφέρει...) και με το 2ο συνήθως έπιανε το λιγότερο7-8. Τουλάχιστον κάνεις τη δουλειά σου σχετικά άνετα. Πριν από 2 χρόνια ακριβώς ήταν ΠΟΛΥ χειρότερα. Μιλάμε να μην ανοίγει ούτε σελίδα εύκολα. Εγώ έπιανα 4G μέχρι εκεί που είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Όσο προχωρούσα προς το χώρο αναμονής, το σήμα όσο πήγαινε και κατέβαινε, ώσπου έφτασα να έχω μόνο EDGE. Μπορεί να είναι και θέμα συσκευής και η δική σου να πιάνει λίγο καλύτερα. Επίσης, θυμήθηκα τώρα ότι στην οδό Ευαγγελιστριας, μπήκα σε ένα σουβλατζιδικο να φάω και οι 2 εταιρίες της Victus είχαν μέσα στο μαγαζί, μόνο 1 σκάλα H+. Η "κόκκινη" δεν έμπαινε καν στο ίντερνετ. Το ίδιο έπαθε και ο αδερφός μου, επίσης με Vodafone. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Χαχαχα, εκεί ήμουν όταν έκανα την πρώτη δοκιμή. Γενικά στο λιμάνι και στη χώρα, παλεύεται. Σε εσωτερικούς χώρους συνήθως έχει πρόβλημα, αλλά οκ. Εξαρτάται από το σημείο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ευχαριστω markk και mitsosdabest13 για τις πληροφοριες της τηνου. Θα δοκιμασω και γω το σκ. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Παραλία Λαγούδι,Άφησσος, πιάνει στην κωλοφαρδια ανά σημεία LTE,το οποίο συνήθως βέβαια το χάνει και γυρνάει σε UMTS,αρκετά καλής έντασης! δεν ξέρω αν έγινε κάποια προσθήκη κάπου, αλλά τα περίμενα χειρότερα τα πράγματα δεδομένης της απουσίας σταθμού κοντά. edit: με ένα speedtest που έκανα πήρα κάπου στα 15 mbps downloading speed και ping κοντά στα 30 ms!Ενώ σε διπλανή παραλία (Αμποβος) έχει κάπου στα 2-3 mbps! WTF;; Μιχάλη, καμία ιδέα; Edited July 13, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παραλία Λαγούδι,Άφησσος, πιάνει στην κωλοφαρδια ανά σημεία LTE,το οποίο συνήθως βέβαια το χάνει και γυρνάει σε UMTS,αρκετά καλής έντασης! δεν ξέρω αν έγινε κάποια προσθήκη κάπου, αλλά τα περίμενα χειρότερα τα πράγματα δεδομένης της απουσίας σταθμού κοντά. edit: με ένα speedtest που έκανα πήρα κάπου στα 15 mbps downloading speed και ping κοντά στα 30 ms!Ενώ σε διπλανή παραλία (Αμποβος) έχει κάπου στα 2-3 mbps! WTF;; Μιχάλη, καμία ιδέα; Βοήθησε με λίγο, η παραλία Λαγούδι είναι προς Λεφόκαστρο ή προς Καλιφτέρι; Από Βόλο έχεις σίγουρα LTE. Το 3G σύμφωνα με δική μου εμπειρία είναι καλό παραλιακά έτσι κι αλλιώς (από Βόλο πάλι) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Βοήθησε με λίγο, η παραλία Λαγούδι είναι προς Λεφόκαστρο ή προς Καλιφτέρι; Από Βόλο έχεις σίγουρα LTE. Το 3G σύμφωνα με δική μου εμπειρία είναι καλό παραλιακά έτσι κι αλλιώς (από Βόλο πάλι) Προς Καλιφτέρι. Βασικά κάνει εναλλαγές σε διάφορα cells. Κάποια speedtests δίνουν κάπου στα 6 mbps κάποια κοντά στα 20. Ελπίζω με την Victus τώρα τον Αύγουστο να δούμε LTE και στο σταθμό στο ύψωμα Καρδαρα (Άνω Λεχώνια) & στον σταθμό της Κορώπης. Πολύ βασικοί σταθμοί αυτοί, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ενεργοποίησε και εκεί LTR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εδώ στην αττικη δεν έχουν ενεργοποιηθεί όλοι σε lte. Τι ψάχνεις να βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Θέλει επειγόντως πύκνωση το LTE δίκτυο στην πόλη του Βόλου. Απαράδεκτες ταχύτητες. 9 mbps max από Band 3,σε ώρα αιχμής. Το UMTS αντιθέτως, δίνει κάπου στα 16 mbps. Έφυγε και αναφορά από το My Vodafone app, αλλά προφανώς δεν μπορούν να βασίζονται στο αν μαζευτούν παράπονα... υποτίθεται έχουν πλήρη γνώση της απόδοσης ανά πάσα στιγμή...κρίμα να μην έχει προστεθεί σε όλους τους σταθμούς LTE να αποσυμφορηθούν ελαφρώς οι υπάρχοντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Θέλει επειγόντως πύκνωση το LTE δίκτυο στην πόλη του Βόλου. Απαράδεκτες ταχύτητες. 9 mbps max από Band 3,σε ώρα αιχμής. Το UMTS αντιθέτως, δίνει κάπου στα 16 mbps. Έφυγε και αναφορά από το My Vodafone app, αλλά προφανώς δεν μπορούν να βασίζονται στο αν μαζευτούν παράπονα... υποτίθεται έχουν πλήρη γνώση της απόδοσης ανά πάσα στιγμή...κρίμα να μην έχει προστεθεί σε όλους τους σταθμούς LTE να αποσυμφορηθούν ελαφρώς οι υπάρχοντες Μη ξεχνάς όμως ότι είναι και τουριστική περίοδος. Οι ταχύτητες πέφτουν αρκετά λόγω roaming (που να έρθει και το free EU roaming :lol: :p) Τι ταχύτητες έφθανες παλιότερα; Να έχουμε και ένα συγκριτικό. Το UMTS έχει αποσυμφορηθεί αρκετά (σούπερ) Πάλι με πιάνεις αδιάβαστο. Έχει η Vodafone σταθμό στην Κορώπη; Αμάν πια, λίγα χρόνια έφυγα από την Ελλάδα και έχω χάσει την μπάλα. Δε θυμάμαι τίποτα. Edited July 14, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Έχει έναν πάνω και πίσω από την Κορώπη,προς τη στροφή για Μηλιές (από τον κεντρικό δρόμο, πηγαίνοντας προς Αργαλαστή). Στο Πήλιο μέχρι στιγμής έχω μετρήσει σταθμούς στα εξής μέρη: Αγέτ, Δράκεια (καλύπτει Αγριά, Κάτω Λεχώνια), Άνω Λεχώνια (ύψωμα Καρδαρά), Κορώπη (αυτός νομίζω βλέπει και αμφιθεατρικά από κάτω προς τα πάνω Βυζίτσα και Μηλιές και λίγο Πινακάτες ), Μηλιές, Αργαλαστή(collocation με Wind δεν είναι; ), Μακρυρράχη, Μούρεσι(βλέπει και Νταμούχαρη, Παπά Νερό και Αη Γιάννη), Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Χάνια, Νεοχώρι(collocation με Wind δεν είναι & αυτός; ), Λαύκος & αν δεν απατώμαι Τρίκερι. συν της αγίας Παρασκευής που βλέπει Πορταριά,Μακρυνίτσα. Καμιά 15αριά σταθμοί δηλαδή. Δεν το λες και άσχημο. Αλλά θέλει σίγουρα άλλους 2: έναν για να καλύψει Γατζέα (άνω και κάτω) & Καλά Νερά (& ο,τι υπάρχει ενδιάμεσα σε διαδρομές και οικισμούς) & έναν προς Αφησσο - Αφέτες. Από αυτούς, LTE σίγουρα έχουν: Δράκεια, Μηλιές, Αργαλαστή, Μούρεσι, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Χάνια, Αγία Παρασκευή. Όλοι 800άρι LTE, με εξαίρεση αυτούς σε Δράκεια και Αγία Παρασκευή που δίνουν και 1800. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ελέγξω αν έχουν και οι σταθμοί σε Μακρυρράχη και Λαύκο. Όσον αφορά τις ταχύτητες, μόνο στον Βόλο το LTE έχει τόσο χαμηλές. Λογικό. Αδειοδοτημένοι σταθμοί και δεν προστέθηκε LTE. Edited July 14, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στην ΑΓΕΤ που ακριβώς; Δε το βρίσκω στο χάρτη της ΕΕΤΤ. Δράκεια επιβεβαιώνω (στην 180 μοίρες-στροφή νομίζω λες) (καλύπτει και Άγιο Λαυρέντιο), στα Λεχώνια. Από εκεί και πέρα στις Μηλιές ένα σταθμό έχω βρει. Στο Λαύκο έχει σταθμό, αλλά μάλλον σε λάθος σημείο. Η κάλυψη στο χωριό είναι τραγική. Αν αναβαθμίστηκε ο σταθμός στα Χάνια τότε το μισό Πήλιο έχει LTE. Μηλίνα και όλη η παραλιακή προς Τρίκερι καλύπτονται από Χάνια. Πολύ καλό αυτό! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στην ΑΓΕΤ που ακριβώς; Δε το βρίσκω στο χάρτη της ΕΕΤΤ. Δράκεια επιβεβαιώνω (στην 180 μοίρες-στροφή νομίζω λες) (καλύπτει και Άγιο Λαυρέντιο), στα Λεχώνια. Από εκεί και πέρα στις Μηλιές ένα σταθμό έχω βρει. Στο Λαύκο έχει σταθμό, αλλά μάλλον σε λάθος σημείο. Η κάλυψη στο χωριό είναι τραγική. Αν αναβαθμίστηκε ο σταθμός στα Χάνια τότε το μισό Πήλιο έχει LTE. Μηλίνα και όλη η παραλιακή προς Τρίκερι καλύπτονται από Χάνια. Πολύ καλό αυτό! Στις Μηλιές βλέπει λογικά και ο σταθμός της Κορώπης αλλά και ένας ακόμη σταθμός, πάνω από τις Μηλιές, πηγαίνοντας προς Τσαγκαράδα, πριν το δέλτα Νεοχωρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στις Μηλιές βλέπει λογικά και ο σταθμός της Κορώπης αλλά και ένας ακόμη σταθμός, πάνω από τις Μηλιές, πηγαίνοντας προς Τσαγκαράδα, πριν το δέλτα Νεοχωρίου Αυτόν εννοείς "Μηλιές". Εγώ τον αποκαλώ Νεοχώρι. Πάντως ναι, είναι αρκετούτσικοι σταθμοί. Βέβαια κάποιοι είναι σε άσχημα σημεία αλλά φαντάζομαι ότι κάναν ό,τι καλύτερο. ;) ΑΓΕΤ πάντως δεν έχω βρει κάτι. :worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Τήνος 4G. Στην αντίθετη πλευρά της πόλης από αυτήν που είχα δοκιμάσει προχθές, και που είχε πάει λίγο πριν ο Mitsosdabest. Λογικά κάπου κοντά είναι η κεραία και καλύπτει όλο το μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αυτόν εννοείς "Μηλιές". Εγώ τον αποκαλώ Νεοχώρι. Πάντως ναι, είναι αρκετούτσικοι σταθμοί. Βέβαια κάποιοι είναι σε άσχημα σημεία αλλά φαντάζομαι ότι κάναν ό,τι καλύτερο. ;) ΑΓΕΤ πάντως δεν έχω βρει κάτι. :worry: Η αλήθεια είναι ότι και η Vodafone έχει ένα θέμα με την ονοματοδοσία των σταθμών, γιατί τον σταθμό της Κορώπης τον ονομάζει Καλά Νερά και μόνο αυτά δεν καλύπτει, κυριολεκτικά:p:lol: ΑΓΕΤ δεν φαίνεται στο site της ΕΕΤΤ, αλλά θυμάμαι πως είχα δει τη χορήγηση άδειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Η αλήθεια είναι ότι και η Vodafone έχει ένα θέμα με την ονοματοδοσία των σταθμών, γιατί τον σταθμό της Κορώπης τον ονομάζει Καλά Νερά και μόνο αυτά δεν καλύπτει, κυριολεκτικά:p:lol: ΑΓΕΤ δεν φαίνεται στο site της ΕΕΤΤ, αλλά θυμάμαι πως είχα δει τη χορήγηση άδειας Mήπως είναι κεραία για τους εργαζομένους της ΑΓΕΤ; Έχουν εταιρικό Vodafone; Μάρκο, πολύ καλή η ταχύτητα! Και το ping super! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Mήπως είναι κεραία για τους εργαζομένους της ΑΓΕΤ; Έχουν εταιρικό Vodafone; Μάρκο, πολύ καλή η ταχύτητα! Και το ping super! Δεν γνωρίζω, αλλά θυμάμαι πως από τις συντεταγμένες ήταν σε κάποιο σημείο πάνω στο βουνό. Αν το βρω, θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 ξερει κανεις εαν στην Λαρισα πιανει 4g plus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι, λειτουργεί το 4G+ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι, λειτουργεί το 4G+ κανονικά. Σε αρκετά σημεία; και γενικά καλή η ταχύτητα; θέλω να το συγκρίνω με Cosmote που εχω τώρα γιατί σκέφτομαι να αλλάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δυστυχώς, η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 4G+ ώστε να μπορώ να απαντήσω σχετικά με ταχύτητες, κάλυψη κλπ για τον συγκεκριμένο τύπο δικτύου. Πάντως, μπορώ να πω, κρίνοντας από την εμπειρία μου με το απλό 4G, πως τόσο η ταχύτητα, όσο και η κάλυψη, είναι αρκετά ικανοποιητικές (ιδιαίτερα μέσα στην πόλη). Υπάρχει, βέβαια, μεγάλη πιθανότητα να μην είναι καλύτερα συγκριτικά με την Cosmote, όμως σίγουρα η δουλειά που πρέπει να γίνεται, θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δυστυχώς, η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 4G+ ώστε να μπορώ να απαντήσω σχετικά με ταχύτητες, κάλυψη κλπ για τον συγκεκριμένο τύπο δικτύου. Πάντως, μπορώ να πω, κρίνοντας από την εμπειρία μου με το απλό 4G, πως τόσο η ταχύτητα, όσο και η κάλυψη, είναι αρκετά ικανοποιητικές (ιδιαίτερα μέσα στην πόλη). Υπάρχει, βέβαια, μεγάλη πιθανότητα να μην είναι καλύτερα συγκριτικά με την Cosmote, όμως σίγουρα η δουλειά που πρέπει να γίνεται, θα γίνεται. Εσύ δεν μου είπες οτι πιάνει 4g+ ; εαν δεν υποστηρίζει η συσκευή σου πως το ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts