Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχώς το 3g της βόνταφον είναι πολύ άσχημο ειδικά στις περιοχές όπου κινούμαι. μετακόμισα χθες σε νέο σπίτι στο κέντρο της αθήνας και είχα 4/5 2g και νόμιζα ότι δεν είχε 3g, αλλά μόλις το γύρισα είχα φουλ! ποιος ο λόγος που σε πολλές περιοχές δεν μου δείχνει 3γ ενώ έχει και επιμένει στο 2g;
[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχώς το 3g της βόνταφον είναι πολύ άσχημο ειδικά στις περιοχές όπου κινούμαι. μετακόμισα χθες σε νέο σπίτι στο κέντρο της αθήνας και είχα 4/5 2g και νόμιζα ότι δεν είχε 3g, αλλά μόλις το γύρισα είχα φουλ! ποιος ο λόγος που σε πολλές περιοχές δεν μου δείχνει 3γ ενώ έχει και επιμένει στο 2g;

για αυτο εγώ επιλέγω κινητά που να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν σε μόνο gsm και μόνο umts ! Και δεν χρησιμοποιώ σχεδόν πότε την διπλή λειτουργία. Και γιατι η διπλή λειτουργία είναι άχρηστη διότι καταναλώνει περισσότερο μπαταρία από της εναλλαγές από το ένα δίκτυο στο άλλο ! Οπότε εάν εχεισ κινητο άλλο που να κλειδώνεί στο μόνο 3g τότε κρίνε το 3g δίκτυο και όχι στην διπλή λειτουργία. Όπως βλέπω εχεισ apple από όσο ξέρω δεν την επιλογή μόνο umts! Άρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

ημουν χθες και προχθες στην αθηναιδα στην αιθουσα στο γκαζι. Ε+ ειχε σημα και δεν κατεβαζε με τιποτα. και ειναι στο κεντρο της αθηνας.

ημουν χθες και προχθες στην αθηναιδα στην αιθουσα στο γκαζι. Ε+ ειχε σημα και δεν κατεβαζε με τιποτα. και ειναι στο κεντρο της αθηνας.

Επιβεβαιωνεις το "εικονικο σημα" που ελεγα τόσο καιρο (και ορμησαν να με φανε οι φανς(?))

Επιβεβαιωνεις το "εικονικο σημα" που ελεγα τόσο καιρο (και ορμησαν να με φανε οι φανς(?))

Παντού, σε όλη την Ελλάδα specialίστα μου εικονικό σήμα έχει. Αφού όσοι έχουμε Vodafone μέσω σταθερού μιλάμε, το κινητό είναι διακοσμητικό.

ήσουν ας πούμε με καμμιά 20αριά άτομα τριγύρω ή μήπως στο πλάισιο κάποιας εκδήλωσης με καμμιά 1000άδα κόσμου, οπότε όλα τα δίκτυα θα ήταν φορτωμένα;;;

Εμενα επειδη η δουλεια μου ειναι οδηγος και παω σε ολη την Ελλαδα σε κατι χωρια τερμα θεου και χρησιμοποιω το google maps με internet παντου επιανε κομπλε....πολυ λιγα σημεια που δεν ειχε καλο σημα

Εμενα επειδη η δουλεια μου ειναι οδηγος και παω σε ολη την Ελλαδα σε κατι χωρια τερμα θεου και χρησιμοποιω το google maps με internet παντου επιανε κομπλε....πολυ λιγα σημεια που δεν ειχε καλο σημα

Είσαι κακεντρεχής και φανατισμένος. Η Wind με λιγότερους σταθμούς είναι καλύτερη σε κάλυψη και δεν έχει εικονικό σήμα:p:p:p

ήσουν ας πούμε με καμμιά 20αριά άτομα τριγύρω ή μήπως στο πλάισιο κάποιας εκδήλωσης με καμμιά 1000άδα κόσμου, οπότε όλα τα δίκτυα θα ήταν φορτωμένα;;;

την μια φορα ειμαστε καμμια 10 ατομα. την ωρα αυτη μονο 2-3 σερφαρανε . μετα που ξαναδοκιμασα ειμαστε καμμια 100 ατομα . και δεν ηταν ολοι στο ιντερνετ παλι εκεινη την ωρα.

Ποσα παιρνεις στην wind μηνιατικο ?

Ακομα περιμενουμε speedtest σου ανα την Ελλαδα....

εγω ημουν wind εικοσι χρονια την βριζαμε για το σημα αλλα οταν ηρθα βοντα περσι απλα ειναι το ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΕΡΟ σημα που εχω δει!μιλαω παντα για 3g.μιλαμε οτι ενω δειχνει σημα σε τρια διαφορετικης μαρκας κινητα ΔΕΝ κατεβαζει δεδομενα αργει δειχνει οτι δεν εχει σημα σε οποιον μας παρει κλπ.με μονιμο 3g σε περιοχες πειραια ,φλοισβο ΧΩΡΙΣ ΚΤΙΡΙΑ πουθενα δεν μπορεις να συνεννοηθεις εαν το εχεις μονο σε 3g.

εγω ημουν wind εικοσι χρονια την βριζαμε για το σημα αλλα οταν ηρθα βοντα περσι απλα ειναι το ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΕΡΟ σημα που εχω δει!μιλαω παντα για 3g.μιλαμε οτι ενω δειχνει σημα σε τρια διαφορετικης μαρκας κινητα ΔΕΝ κατεβαζει δεδομενα αργει δειχνει οτι δεν εχει σημα σε οποιον μας παρει κλπ.με μονιμο 3g σε περιοχες πειραια ,φλοισβο ΧΩΡΙΣ ΚΤΙΡΙΑ πουθενα δεν μπορεις να συνεννοηθεις εαν το εχεις μονο σε 3g.

Είσαι άτυχος προφανώς στις περιοχές που χρησιμοποιείς το κινητό σου, οπότε καλό είναι να πας σε άλλον πάροχο.. Όχι τίποτα άλλο, να μην πληρώνεις και τσάμπα χρήματα. Γνώμη για Αθήνα δεν έχω, αλλά για Θεσσαλία και πάνω (Κεντρική & ανατολική Μακεδονία & ελάχιστα Θράκη) δεν είχα σχεδόν ποτέ 4 περίπου χρόνια που είμαι στην Vf προβλήματα με εικονικό σήμα, αποσυνδέσεις, κάλυψη κλπ. Όπως και σε κάποιες περιοχές του Ιονίου που έχω γυρίσει(Ηγουμενίτσα, Πάργα, Λευκάδα και κάποια χωριά τους) και της Κρήτης (ν.Χανίων), είχα άψογη εικόνα από 3G και 2G κάλυψη. (Προφανώς, και γι'αυτό παραμένω συνδρομητής). Κάθε άλλο, μόνο βελτιώσεις έχω δει αυτά τα χρόνια (και πρόσφατα και μπόλικο 4G).

Edited by kotsianis7

λες να με πληρωνει η γουιντ επειδη λεω τα αυτονοητα; να πεις οτι προωθω τα συμβολαια της, να το καταλαβω, αλλά οπως μπορεις να δεις και εσυ στο ιστορικο των ποστς μου, δεν ασχολουμαι με αυτα... Αντιθετως, καποιοι αλλοι εδω μεσα, ανετα προδιδουν το προφιλ του υπαλληλου της βονταφον...

πολυ εκνευρισμο διακρινω στο συγκεκριμενο τοπικ, μαλλον οι φορητοτητες δεν πηγαν καλα τον προηγουμενο μηνα...

υγ: παραλιγο να ξεχασω: το speedtest που θελεις, το εκανε πριν λιγο καιρο ενα μελος του φορουμ και εβγαλε στο κεντρο της αθηνας πιο γρηγορη τη γουιντ... αλλά δεν παιζει ρολο, αφου η βονταφον εχει το σουπερ-ντουπερ δικτυο, με βαση τα κουτσομπολιά των συνδρομητων της ;) χαχαχαχαχα

υγ: παραλιγο να ξεχασω: το speedtest που θελεις, το εκανε πριν λιγο καιρο ενα μελος του φορουμ και εβγαλε στο κεντρο της αθηνας πιο γρηγορη τη γουιντ... αλλά δεν παιζει ρολο, αφου η βονταφον εχει το σουπερ-ντουπερ δικτυο, με βαση τα κουτσομπολιά των συνδρομητων της ;) χαχαχαχαχα

Άρα, πχ σπίτι μου, το H+ της Wind(~8 mbps) είναι πιο γρήγορο απ'το 4G(~30 mbps) της Vodafone, ε? :rolleyes:

Άρα, πχ σπίτι μου, το H+ της Wind(~8 mbps) είναι πιο γρήγορο απ'το 4G(~30 mbps) της Vodafone, ε? :rolleyes:

εννοειται οτι δε ξερω τι ταχυτητα εχει στο σπιτι σου, αλλά οταν βαζω στην ιδια συσκευη και στο ιδιο μερος τις 2 εταιριες και εχω πιο ανετο σερφινγκ με edge wind, παρά με 3g vodafone, βγαινω στο συμπερασμα οτι το 3g της vodafone ειναι εικονικό...

ο'τι και να λετε παιδια, ο κοσμος δοκιμαζει βλεπει και επιλεγει....

Εκτος απο Αθηνα καμια βολτα παρα εξω πατε?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λες να με πληρωνει η γουιντ επειδη λεω τα αυτονοητα; να πεις οτι προωθω τα συμβολαια της, να το καταλαβω, αλλά οπως μπορεις να δεις και εσυ στο ιστορικο των ποστς μου, δεν ασχολουμαι με αυτα... Αντιθετως, καποιοι αλλοι εδω μεσα, ανετα προδιδουν το προφιλ του υπαλληλου της βονταφον...

πολυ εκνευρισμο διακρινω στο συγκεκριμενο τοπικ, μαλλον οι φορητοτητες δεν πηγαν καλα τον προηγουμενο μηνα...

Μελος του φορουμ εκανε speedtest στο κεντρο της αθηνας ????????? ΕΛΑ ΡΕ!!! ΟΥΑΟΥ ΡΕ!!! ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ?

Σου εχω ποσταρει speedtest απο Νομο Χανιων την πολη απο ακρη σε ακρη απο Σερρες απο Θεσσαλονικη.

δεν υπαρχει θυμος κανενας.Απλα ειπαμε οι μετρησεις γινονται αλλιως οχι με το γραψε σε φορουμ.

Εκει που εισαι τωρα μπορεις να μας κανεις ενα speedtest να δουμε τι σηματαρα εχεις επιτοπου?

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοειται οτι δε ξερω τι ταχυτητα εχει στο σπιτι σου, αλλά οταν βαζω στην ιδια συσκευη και στο ιδιο μερος τις 2 εταιριες και εχω πιο ανετο σερφινγκ με edge wind, παρά με 3g vodafone, βγαινω στο συμπερασμα οτι το 3g της vodafone ειναι εικονικό...

Ακριβως γιαυτο θα εισαι τριτος μια ζωη σε συνδρομητες κινητης σταθερης και ιντερνετ.

@zerokill: σε ευχαριστώ πολύ ;)

Ειχα και γω wind για να μην νομιζεις οτι ηρθα απο το διαστημα.2 Χρονια συμβολαιο.για την Βονταφον μπορω να φωναξω οτι ναι κλεβουν στις χρεωσεις αβερτα κουβερτα για να μην πω οτι ληστευουν τον κοσμο.Αλλα για το σημα επειδη γυρναω και Μακεδονια και Κρητη οπου μενω πραγματικα μονο η κοσμοτε μπορει να συγκριθει.

Αν ειναι τοσο τρομερη εταιρια... οπως φανατικα υποστηριζεις και στο σημα και στις τιμες πως γινεται να ειναι παντα τριτη??? μα τοσο ειμαστε ηλιθιοι ολοι??

Τιποτα προσωπικο πραγματικα απορω πως υπερασπιζεσαι το σημα της wind τοσο.Πραγματικα Ελα στην Κρητη η να πας Σερρες να δεις οτι δεν υπαρχεις οχι 4G.. ουτε 3G

Πειραιά, Ερέτρια, εδεσσα, πλαταμωνα, νέοι πόροι σε όλες αυτές τις περιοχές (την μισή Ελλάδα δηλαδή) ΜΈΣΑ στα σπίτια /ξενοδοχεία το 3g εξαφανίζεται.... Ακριβώς το ίδιο σήμα με wind. Κοσμοτε θα δοκιμάσω τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο με βοντα

Ακριβώς. Γι'αυτό μην προσπαθείς να μας πείσεις να πάμε όλοι στην Wind, διότι τόσα χρόνια την δοκιμάζουμε, ακούμε για βελτιώσεις και βελτιώσεις δεν βλέπουμε.. Ελλειπής κάλυψη 3G, απουσία 4G.

Προφανώς θα είσαι ο μόνος στον οποίο το EDGE είναι ταχύτερο απ'το H+:rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πειραιά, Ερέτρια, εδεσσα, πλαταμωνα, νέοι πόροι σε όλες αυτές τις περιοχές (την μισή Ελλάδα δηλαδή) ΜΈΣΑ στα σπίτια /ξενοδοχεία το 3g εξαφανίζεται.... Ακριβώς το ίδιο σήμα με wind. Κοσμοτε θα δοκιμάσω τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο με βοντα

Μισή Ελλάδα είναι αυτές οι περιοχές?:p:p Για Νέους Πόρους, μπορώ να πω ότι ΜΕΣΑ σε εσωτερικούς χώρους δεν έτυχε να έχω θέμα, από χρόνια πριν. Πάντως είναι γεγονός ότι είχε αφαιρεθεί παλιότερα ιστός από εκεί και καλύπτονταν περιμετρικά η περιοχή. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναμπήκε.

Ακριβώς. Γι'αυτό μην προσπαθείς να μας πείσεις να πάμε όλοι στην Wind

για ποιον λογο να θελω να πατε ολοι στη γουιντ; Ο κυκλος μου ειναι εκει που θελω (κιου + καρτοκινητο ολυμπιακος) και εξυπηρετουμαστε ολοι ;) Εαν παει πολυς κοσμος κιου, θα παρουν αερα και θα γινουν what's up, με τα ακριβοτερα πακετα...

Προσωπικά, σπανια χρειαζομαι ιντερνετ απο κινητη, αφου οπου παω μπαινω wifi. Παρολα αυτα, οταν χρειαστηκα σε β.ελλαδα και αθηνα, η γουιντ με εξυπηρετησε καλυτερα. Κλησεις ομως χρειαζομαι απαραιτητα παντου και σε β.ελλαδα και αθηνα με εξυπηρετει η γουιντ πολυ καλυτερα απο τη βονταφον. Οταν παω πελλοπονησο, μονο κοσμοτε...

δοκίμασα με s4 το δίκτυο στο σπίτι μου κι ενώ έχει 3/5 γραμμές 3g αυτό επιμένει σταθερά στο φουλ 2g αλλά δεν με πειράζει αφού από τη στιγμή που είμαι σπίτι, χρησιμοποιώ μόνο 3g.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα εσυ θα εβρισκες το csd της Wind γρηγοροτερο και απο το 4G της Vodafone.

Γραφεις κατι τετοια "Εγω με το καρο της Wind, παω πιο γρηγορα απο τη ferari της vodafone" μονο και μονο επειδη ειναι Wind και αγνοεις τα βασικα οτι οσο και να κτυπηθεις το 3G δεν συγκρινεται με 2G.

Και με την επιλογη του, σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει αυτα που λες.

Καλα εσυ θα εβρισκες το csd της Wind γρηγοροτερο και απο το 4G της Vodafone.

Γραφεις κατι τετοια "Εγω με το καρο της Wind, παω πιο γρηγορα απο τη ferari της vodafone" μονο και μονο επειδη ειναι Wind και αγνοεις τα βασικα οτι οσο και να κτυπηθεις το 3G δεν συγκρινεται με 2G.

Και με την επιλογη του, σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει αυτα που λες.

θα το πω για τελευταια φορά, γιατι έχω πολλά καλυτερα πραγματα να κάνω από το να καθομαι και να γραφω ψεμματα: στο ιδιο μερος, με ιδια συσκευη, στη γουιντ λεει edge (και τρεχει edge), ενω στη βονταφον λεει 3g (και δεν τρεχει 3g), πραγμα που σημαινει οτι ειναι εικονικο. Αλλωστε δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρησει αυτο... Και άλλοι εχουν γραψει εδω και σε άλλα τοπικς οτι το θεμα με το εικονικο σημα της βονταφον ειναι εκνευριστικο... Αντιθέτως, στη γουιντ οταν λεει η οθονη 3g, τρέχει σαν τρελό... Σιγουρα θα υπαρχουν και μερη που το 3g της βονταφον ειναι πραγματικό και σιγουρα πιο γρηγορο απο το edge της γουιντ (δεν πουλαω τρέλα)... Και επειδη σας βλεπω πολυ νευρικους (σε επιπεδα αγένειας) παραδεχομαι οτι η βονταφον εχει σε καποια μερη 4g, ενω η γουιντ δε εχει καθολου. Τουλαχιστον η γουιντ δε βγαινει στη τηλεοραση να λεει 'με μαρτυρίες συνδρομητων εχουμε σουπερ σημα', λεει 'παρτε δωρεαν νουμερο να δειτε τη καλυψη μας' που ο καθε λογικος ανθρωπος θα πει οτι για να το προσφερει ετσι, θα εχει καλο σημα... ;)

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις