George6633 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 2 minutes ago, elkons said: Και η συσκευή δεν κάνει CA Έχω δοκιμάσει με αρκετές συσκευές στο σημείο τα τελευταία χρόνια,ναυαρχίδες και μη,5G και μη.. Ίδια ταχύτητα και πριν κάποια χρόνια ακόμα πιο κάτω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 7 minutes ago, marios239 said: Όντως. Εδώ δεν έχει σημασία γιατί η κεραία είναι b20 only. Και πολύ έπιασε δεν είναι μπουκωμένη θα μπορούσε να χει kbps 7 minutes ago, George6633 said: Έχω δοκιμάσει με αρκετές συσκευές στο σημείο τα τελευταία χρόνια,ναυαρχίδες και μη,5G και μη.. Ίδια ταχύτητα και πριν κάποια χρόνια ακόμα πιο κάτω. Ε ναι ούτε σε αυτές τις συσκευές δε θα κάνει ca επειδή η κεραία είναι Β20 μόνο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Καλά και η Vodafone Ελλάδας το κάνει τα καλοκαίρια δεν είναι σπάνιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα Δεν είναι Vodafone εκεί, έχει πωληθεί! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα μόνο Movistar (Telefonica) στην Ισπανία - η vf espana είναι τρελός πάτος (το έζησα πριν ένα μήνα σε μαδρίτη & τολέδο) 2 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα Είχα φίλο, Η+ έπιανε... Τώρα που την πούλησε ο όμιλος, ίσως βελτιωθεί. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα Αυτό σε τι οφείλεται; Στον πολύ κόσμο; Και ο κόσμος παρόλα αυτά παραμένει εκεί;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη ώρες ώρες το 4G/4G+ τουλάχιστον της Vodafone Espãna δεν ανοίγει ούτε σελίδα Στη Βαρκελώνη όπου δεν είχε N78, το 5G έφτανε μέχρι τα 30 Mbps το πολύ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 4 minutes ago, Gv2008 said: Στη Βαρκελώνη όπου δεν είχε N78, το 5G έφτανε μέχρι τα 30 Mbps το πολύ Τελικά μια χαρά είμαστε στην Ελλάδα με Ν78 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Just now, elkons said: Τελικά μια χαρά είμαστε στην Ελλάδα με Ν78 😅 Σούπερ σούπερ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 26 minutes ago, Gv2008 said: Σούπερ σούπερ Με κοτε όπου έχω Ν78 πάντα έχω εγγυημένα 200+ και vdf ,Nova δε ξέρω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Δυστυχώς δεν ξέρω την πραγματική ταχύτητα μιας και το κινητό μου είναι απλό 4G απλά το βάζω έτσι να έχουμε μια ιδέα... Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 8 ώρες πριν, George6633 said: Δυστυχώς δεν ξέρω την πραγματική ταχύτητα μιας και το κινητό μου είναι απλό 4G απλά το βάζω έτσι να έχουμε μια ιδέα... Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Πάει όντως καλύτερα από τη Nova και έχεις μικρότερο snr από αυτή ,μια χαρά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Just now, elkons said: Πάει όντως καλύτερα από τη Nova και έχεις μικρότερο snr από αυτή ,μια χαρά Σε δύο συγκριτικά που κατάφερα να κάνω,είδα μια μικρή αλλά καλή διαφορά υπέρ της Vodafone.. Αλλά τώρα έχω ψηθεί με την πρώτη ευκαιρία να πάρω ξανά ένα 5G κινητό να μπορέσω να δω όλες τις δυνατότητες του δικτύου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Just now, George6633 said: Σε δύο συγκριτικά που κατάφερα να κάνω,είδα μια μικρή αλλά καλή διαφορά υπέρ της Vodafone.. Αλλά τώρα έχω ψηθεί με την πρώτη ευκαιρία να πάρω ξανά ένα 5G κινητό να μπορέσω να δω όλες τις δυνατότητες του δικτύου. Το Α16 4G πόσα το πήρες αν επιτρέπεται; Γύρω στα 160€ είχα πάρει το Galaxy A15 5G θυμάμαι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 2 minutes ago, elkons said: Το Α16 4G πόσα το πήρες αν επιτρέπεται; Γύρω στα 160€ είχα πάρει το Galaxy A15 5G θυμάμαι Το πήρα 178€ από Vodafone (δόσεις μέσω λογαριασμού) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Και αυτή η Samsung όμως... στις 4G συσκευές πλέον δεν κυκλοφορεί 4G+ μόνο 4G ή 5G,μεγα βλακεια τουλάχιστον ας ξεκινάει 4G+ όπως η Xiaomi στα Redmi note δίνει 4G+ μόνο στα Redmi note στη σειρά C δίνει μόνο 4G. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πάντως για να πω την αλήθεια μου,εδώ και ένα χρόνο που για πρώτη φορά έχω τον βασικό μου αριθμό στη Vodafone (είχα 1-2 φορές παλαιότερα δεύτερο αριθμό αλλά μόνο για να κάνω μετρήσεις) και δεν κάνω πλέον με τόση μανία μετρήσεις,δεν θυμάμαι στιγμή να παραπονιέμαι έντονα ούτε στα Τρίκαλα,ούτε στη Ζάκυνθο,ούτε στη διαδρομή..Υπήρχαν και υπάρχουν περιπτώσεις που θα ήθελα λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά κάνω την δουλειά μου(τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες) και το πιο δύσκολο κομμάτι που είναι σε εσωτερικό χωρο στη Ζάκυνθο,το παρατήρησα και με τις τρεις εταιρίες και αυτό που μου είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος είναι ότι λόγω της αντισεισμικης κατασκευής υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε κάποιες περιοχές που είναι πιο μακριά η κεραία...Οπότε είμαι πλήρως ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και για τις ταχύτητες του 4G (η αλήθεια είναι ότι δεν βάζω ποτέ 5G γιατί δεν το χρειάζομαι και νιώθω ότι φεύγει νερό ή μπαταρία χωρίς να έχω κάποια τρελή διαφορά) παρόλο που θα προτιμούσα τώρα να έχω 4G+ αλλά και από τις χρεώσεις και την εξυπηρέτηση αν χρειαστώ κάτι,έχω δει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με ότι άκουγα παλαιότερα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 15 minutes ago, George6633 said: Πάντως για να πω την αλήθεια μου,εδώ και ένα χρόνο που για πρώτη φορά έχω τον βασικό μου αριθμό στη Vodafone (είχα 1-2 φορές παλαιότερα δεύτερο αριθμό αλλά μόνο για να κάνω μετρήσεις) και δεν κάνω πλέον με τόση μανία μετρήσεις,δεν θυμάμαι στιγμή να παραπονιέμαι έντονα ούτε στα Τρίκαλα,ούτε στη Ζάκυνθο,ούτε στη διαδρομή..Υπήρχαν και υπάρχουν περιπτώσεις που θα ήθελα λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά κάνω την δουλειά μου(τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες) και το πιο δύσκολο κομμάτι που είναι σε εσωτερικό χωρο στη Ζάκυνθο,το παρατήρησα και με τις τρεις εταιρίες και αυτό που μου είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος είναι ότι λόγω της αντισεισμικης κατασκευής υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε κάποιες περιοχές που είναι πιο μακριά η κεραία...Οπότε είμαι πλήρως ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και για τις ταχύτητες του 4G (η αλήθεια είναι ότι δεν βάζω ποτέ 5G γιατί δεν το χρειάζομαι και νιώθω ότι φεύγει νερό ή μπαταρία χωρίς να έχω κάποια τρελή διαφορά) παρόλο που θα προτιμούσα τώρα να έχω 4G+ αλλά και από τις χρεώσεις και την εξυπηρέτηση αν χρειαστώ κάτι,έχω δει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με ότι άκουγα παλαιότερα. Μια χαρά είναι η βοντα, μαζεύει άνετα κόσμο από νόβα σίγουρα άμα το τρέξει😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το φρούριο (ρολόι).Μεγάλη η διαφορά με το νέο κινητό που έχει όλες τις μπάντες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου On 25/3/2025 at 4:56 ΜΜ, George6633 said: Μεγαλοχωρι Τρικάλων,χωριό 7 χιλιόμετρα έξω από Τρίκαλα προς Λάρισα με περίπου 1500 κατοίκους.Η μέτρηση έγινε σε εξωτερικό χώρο,μέσα πέφτει στο μισό και παρακάτω. Samsung A16 4G.Στη συγκεκριμένη περιοχή με Vodafone και Wind (δεν έχω εικόνα για Nova) με ότι συσκευή και να είχα δεν έπαιζε παραπάνω ταχύτητα με τίποτα.Μονο η πράσινη έχει παραπάνω ταχύτητες εδώ στην περιοχή. Για τη συγκεκριμένη κεραία μια μέρα με κακοκαιρια είχα 1-2mbps download και το έδωσα σαν βλάβη.. Με καλέσανε σήμερα από τη Vodafone,μου είπαν ότι αυτές τις μέρες κάνανε μετρήσεις,διαπίστωσαν ότι αυτή η κεραία έχει φθορά λόγω κόσμου,μου ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία,σέβονται το γεγονός ότι δυσκολεύει την καθημερινότητα και ίσως και την εργασία μου,παρόλο που μέσα στο επόμενο 6μηνο δεν υπάρχει πλάνο αναβάθμισης με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση και μου είπαν ότι πλέον είναι ενήμερη η Vodafone για το σημείο και λόγω της καλής συνεργασίας θα ήθελαν να μου δώσουν δύο πάγια δώρο να ισορροπήσει κάπως η κατάσταση στο οικονομικό με βάση τις υπηρεσίες.Τα καλά πρέπει να λέγονται και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο όταν πριν κάποια χρόνια σε άλλη εταιρία που έχει αντίστοιχες ταχύτητες,σε ενόχληση μου η απάντηση ήταν ότι δεν βλέπουν κάποιο θέμα...Ένα μπράβο στη Vodafone,τουλάχιστον το εκτίμησα αρκετά και μόνο που το παραδέχτηκαν 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Η συγκεκριμένη είναι μη αναβαθμισμένη Β20 κιόλας. Μη περιμένεις καλές ταχύτητες γενικά. Να φανταστώ η άλλη εταιρία ήταν η κοντ 😋 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Η συγκεκριμένη είναι μη αναβαθμισμένη Β20 κιόλας. Μη περιμένεις καλές ταχύτητες γενικά. Να φανταστώ η άλλη εταιρία ήταν η κοντ 😋 Το ξέρω αλλά έτσι και αλλιώς φεύγω σεζόν δεν είναι η μόνιμη κατοικία μου εκεί,θα ήθελα να αναβαθμίσει κάποια στιγμή σίγουρα.. Θα ήθελα μια εξήγηση για αυτό..έχοντας κάποια χρόνια να μπω στα της κινητής,είχα μείνει σε λέξεις πράσινη,κόκκινη και μπλε,δεν τα ξέρω αυτά τα μοντέρνα 😋 Για να απαντήσω λοιπόν,στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η πράσινη 🤣 Edited 7 Απριλίου by George6633 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 4 minutes ago, George6633 said: Το ξέρω αλλά έτσι και αλλιώς φεύγω σεζόν δεν είναι η μόνιμη κατοικία μου εκεί,θα ήθελα να αναβαθμίσει κάποια στιγμή σίγουρα.. Θα ήθελα μια εξήγηση για αυτό..έχοντας κάποια χρόνια να μπω στα της κινητής,είχα μείνει σε λέξεις πράσινη,κόκκινη και μπλε,δεν τα ξέρω αυτά τα μοντέρνα 😋 Για να απαντήσω λοιπόν,στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η πράσινη 🤣 Κοντ είναι η πράσινη Νοντ η μαύρη (πρώην μπλε) Βοντ η κόκκινη Ελπίζω ο @cmvr μην εχει πνευματικά δικαιώματα για να λέμε κοντ νοντ βοντ 🥴 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts