Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, VIPdriver said:

Εγώ Θεσσαλονίκη παιζει 1 φορά να επιασα τέτοιες ταχυτητες τα τελευταία 2 χρόνια. 1-5 είμαι παντα. 

Δε πειράζει θετικές σκέψεις 😅

15 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ Θεσσαλονίκη παιζει 1 φορά να επιασα τέτοιες ταχυτητες τα τελευταία 2 χρόνια. 1-5 είμαι παντα. 

Σε 4g και πολλα ειναι και μεσα στην αθηνα 

βοντ ονλυ δε φαϊβ τσι νετγουορκ ονλυ 🤣

14 minutes ago, elkons said:

Δε πειράζει θετικές σκέψεις 😅

Από την άλλη παίρνεις νοντ ανλιμιτιντ μπαίνει ο κόφτης στα 8μβπσ και δεν έχεις άγχος για ταχύτητες και ανοησίες 🤣🤣🤣

νοντα ονλυ δε παουερ κοφτερ νετγουορκ 🤣🤣🤣

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

51 minutes ago, VIPdriver said:

Αν επιτρέπεται, σε ποια περιοχή περίπου;

7 minutes ago, marios239 said:

Αν επιτρέπεται, σε ποια περιοχή περίπου;

Κέντροανατολικά, οχι Τούμπα και όχι Καλαμαριά. Δημος Θεσσαλονίκης. 

ΥΓ: εχω κοφτη, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Throttling μόνιμο. Χρησιμοποιω γυρω στα 250gb/μηνα και οι ταχυτητες που λεω ειναο σταθερες απο την αρχη του μηνα, οχι μόνο στο τελος.

ΥΓ2: εαν καποιος εχει προσβαση στις υπηρεσιες του αριθμου μου (υπαλληλος) θα δει οτι θα υπαρχει η λεξη throttling στις ενεργές υπηρεσιες.

Edited by VIPdriver

11 minutes ago, VIPdriver said:

ΥΓ: εχω κοφτη, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Throttling μόνιμο. Χρησιμοποιω γυρω στα 250gb/μηνα και οι ταχυτητες που λεω ειναο σταθερες απο την αρχη του μηνα, οχι μόνο στο τελος.

ΥΓ2: εαν καποιος εχει προσβαση στις υπηρεσιες του αριθμου μου (υπαλληλος) θα δει οτι θα υπαρχει η λεξη throttling στις ενεργές υπηρεσιες.

Δηλαδη απο κέντρο μέχρι Ντεπώ και Κηφισιά; Κατάλαβα 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

14 minutes ago, VIPdriver said:

Δοκίμασε σε άλλη περιοχή με άλλη κεραία δυνατή τι δίνει ή με 5G συσκευή γνωστού αν δεν έχεις. 

Ρώτησε στην εξυπηρέτηση τι είναι το throttling και αν είναι κάτι με περιορισμό ταχύτητας πες τους να το σβήσουν. 

7 minutes ago, elkons said:

Δοκίμασε σε άλλη περιοχή με άλλη κεραία δυνατή τι δίνει ή με 5G συσκευή γνωστού αν δεν έχεις. 

Ρώτησε στην εξυπηρέτηση τι είναι το throttling και αν είναι κάτι με περιορισμό ταχύτητας πες τους να το σβήσουν. 

Δεν είναι κακή ιδέα, αν θέλεις  στείλε πμ να δούμε αν έχεις κόφτη ή αν εκεί που είσαι προβληματικό το δίκτυο. @VIPdriver

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν εχω 5g συσκευη. Η περιοχη δεν παίζει ρόλο, αφου οπουδηποτε και να είμαι τις ίδιες ταχύτητες εχω. Σε μερικές περιοχες δεν μπορω να μπω σε σελίδα. Τέλος πάντων, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, με εχουν χασει ηδη.

Σε όλες;;; κάτι φταίει 

Το κινητό με άλλο πάροχο λειτουργεί καλά; 

Αν ναι δεν είναι θέμα συσκευής. 

Αν είσαι σπίτι παρακαλώ δώσε ένα Netmonster 

Με κοσμοτε ειμαι μια χαρα. Σε κλησεις ειμαι καλυτερα με νοβα, παρα βονταφον. Οι γραμμες σηματος σε νοβα κ κοσμοτε ειναι φουλ, ενω σε βονταφον 2/5

Μπορεί κάποιος με απλά ελληνικά να μου εξηγήσει το λόγο της χαμηλής ταχύτητας με αυτό;

Screenshot_20241222_182617_Speedtest.jpg

Screenshot_20241222_182532_NetMonster.jpg

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

22 minutes ago, VIPdriver said:

Με κοσμοτε ειμαι μια χαρα. Σε κλησεις ειμαι καλυτερα με νοβα, παρα βονταφον. Οι γραμμες σηματος σε νοβα κ κοσμοτε ειναι φουλ, ενω σε βονταφον 2/5

Αποκλείεται να είσαι φουλ σήμα συνέχεια με την Cosmote και όχι με την βόντα, ακόμα και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είσαι σίγουρος; Η νόβα να το καταλάβω, παίζει με primary την 800αρα και σε λοκαρει εκεί, άρα έχει καλό σήμα παντού. Ενδιάμεσα των δύο έπρεπε να παίζει το σήμα της βόνταφον με λίγα λόγια. Κάτι παέι λάθος με τη σύνδεση σου πιθανότατα. 

8 minutes ago, johnny_htc said:

Αποκλείεται να είσαι φουλ σήμα συνέχεια με την Cosmote και όχι με την βόντα, ακόμα και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είσαι σίγουρος; Η νόβα να το καταλάβω, παίζει με primary την 800αρα και σε λοκαρει εκεί, άρα έχει καλό σήμα παντού. Ενδιάμεσα των δύο έπρεπε να παίζει το σήμα της βόνταφον με λίγα λόγια. Κάτι παέι λάθος με τη σύνδεση σου πιθανότατα. 

Μεσα στο σπιτι με βονταφον εχω μονιμα 2/5 γραμμές. Κοσμοτε κ νοβα μονιμα 5/5. Οποιος θελει το πιστεύει, όποιος οχι δεν πειράζει. Για μένα η βονταφον θα επρεπε πρώτα να φτιάξει το δίκτυο της κ μετά να δίνει δώρα σε διαγωνισμούς. 

4 minutes ago, VIPdriver said:

Μεσα στο σπιτι με βονταφον εχω μονιμα 2/5 γραμμές. Κοσμοτε κ νοβα μονιμα 5/5. Οποιος θελει το πιστεύει, όποιος οχι δεν πειράζει. Για μένα η βονταφον θα επρεπε πρώτα να φτιάξει το δίκτυο της κ μετά να δίνει δώρα σε διαγωνισμούς. 

Ααα. Νόμιζα ότι λες παντού, όπου πας ότι συμβαίνει αυτό. Οκ, για το σπίτι, μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα συνεγκατάσταση σ'αυτην της νόβα απ' ο,τι καταλαβαίνω, που μάλλον έχεις κοντά σταθμό. Πες το ρε άνθρωπε 😛 Λογικά κάπως κοντά είναι και της Cosmote σε σένα. Τι ασχολείσαι με το σαπάκι τη βόνταφον τότε ρε συ; 

10 minutes ago, johnny_htc said:

Ααα. Νόμιζα ότι λες παντού, όπου πας ότι συμβαίνει αυτό. Οκ, για το σπίτι, μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα συνεγκατάσταση σ'αυτην της νόβα απ' ο,τι καταλαβαίνω, που μάλλον έχεις κοντά σταθμό. Πες το ρε άνθρωπε 😛 Λογικά κάπως κοντά είναι και της Cosmote σε σένα. Τι ασχολείσαι με το σαπάκι τη βόνταφον τότε ρε συ; 

Είναι θέμα χρόνου να τελειώσω με τη βονταφον. Βασικά έχω ηδη τελειώσει, απλά εκμεταλλευομαι στο επακρο καποιες καταστάσεις. Οι επαφές μου ξέρουν ηδη το κοσμοτε και το νοβα μου.

Just now, VIPdriver said:

Είναι θέμα χρόνου να τελειώσω με τη βονταφον. Βασικά έχω ηδη τελειώσει, απλά εκμεταλλευομαι στο επακρο καποιες καταστάσεις. Οι επαφές μου ξέρουν ηδη το κοσμοτε και το νοβα μου.

Έχεις κρατήσει netmonster από το τσίρκο της βόνταφον στο σπίτι σου; 

1 minute ago, johnny_htc said:

Έχεις κρατήσει netmonster από το τσίρκο της βόνταφον στο σπίτι σου; 

Οχι. Πιο παλιά έκανα speedtest ookla.

33 minutes ago, elkons said:

Κατέβασε Netmonster να βρούμε τι κεραία παίρνεις/αναβαθμισμένη ή μη.

Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. 

Οκ

Εγώ δεν το πα μόνο για τη Vodafone αλλά και για τη Cosmote. 

Δε πειράζει όμως.

5 ώρες πριν, cmvr said:

Σε 4g και πολλα ειναι και μεσα στην αθηνα 

βοντ ονλυ δε φαϊβ τσι νετγουορκ ονλυ 🤣

Από την άλλη παίρνεις νοντ ανλιμιτιντ μπαίνει ο κόφτης στα 8μβπσ και δεν έχεις άγχος για ταχύτητες και ανοησίες 🤣🤣🤣

νοντα ονλυ δε παουερ κοφτερ νετγουορκ 🤣🤣🤣

Μου θέλουνε και άιφόνια με γρήγορα modem για να μην έχουν αποσυνδέσεις στα 8Mbps. 5G ADSL...

2 ώρες πριν, ParafronGR said:

Μπορεί κάποιος με απλά ελληνικά να μου εξηγήσει το λόγο της χαμηλής ταχύτητας με αυτό;

Screenshot_20241222_182617_Speedtest.jpg

Screenshot_20241222_182532_NetMonster.jpg

Πολύ οριακό σήμα, υψηλή κίνηση δικτύου, παρεμβολή σε downlink & uplink.

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πολύ γενικευμένη απάντηση που ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με εκατοντάδες καταγεγραμμένα speed tests, σε όλη την πόλη. Και φυσικά δεν μπορούμε με ένα σημείο μόνο, να γενικεύουμε την συνολική εικόνα.

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όλα αυτά που αναφέρεις δείχνουν καθαρά πρόβλημα μόνο μεταξύ εσένα (γραμμή - εξοπλισμός) και του δικτύου (περιορισμός). Κάτι το οποίο (αν φυσικά θες) θα το λύσεις με την εξυπηρέτηση.

Επίσης δες αν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα αμέσως (<10sec) μετά από flight mode on/off στην συσκευή σου. Επίσης τι συσκευή έχεις (αν επιτρέπεται) και αν είναι αγορασμένη από Ελλάδα (επίσημη αντιπροσωπεία) ή Κίνα, θα βοηθούσε πάρα πολύ στα συμπεράσματα...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

37 minutes ago, memoriesradio said:

Μου θέλουνε και άιφόνια με γρήγορα modem για να μην έχουν αποσυνδέσεις στα 8Mbps. 5G ADSL...

Πολύ οριακό σήμα, υψηλή κίνηση δικτύου, παρεμβολή σε downlink & uplink.

Πολύ γενικευμένη απάντηση που ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με εκατοντάδες καταγεγραμμένα speed tests, σε όλη την πόλη. Και φυσικά δεν μπορούμε με ένα σημείο μόνο, να γενικεύουμε την συνολική εικόνα.

Όλα αυτά που αναφέρεις δείχνουν καθαρά πρόβλημα μόνο μεταξύ εσένα (γραμμή - εξοπλισμός) και του δικτύου (περιορισμός). Κάτι το οποίο (αν φυσικά θες) θα το λύσεις με την εξυπηρέτηση.

Επίσης δες αν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα αμέσως (<10sec) μετά από flight mode on/off στην συσκευή σου. Επίσης τι συσκευή έχεις (αν επιτρέπεται) και αν είναι αγορασμένη από Ελλάδα (επίσημη αντιπροσωπεία) ή Κίνα, θα βοηθούσε πάρα πολύ στα συμπεράσματα...

Στο μεταξύ απορώ, πώς και άφησαν σταθμό χωρίς συνεγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Άρα δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει πολλές συνεγκαταστασεις απ ο, τι καταλαβαίνω πανελλαδικά. Πάντως κάτι παίζει με τη συσκευή και άμα αλλάξει δίκτυο, εκεί είναι το ζήτημα, οτι και πάλι μπορεί να αντιμετωπίσει θέματα..