Aggelos41 Δημ. October 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2024 On 23/10/2024 at 2:34 ΜΜ, p_k said: Η κεραία στον πεζόδρομο; Έτσι ακριβώς Κοντά στο ξενοδοχείο ζωγράφος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2024 Ναύπακτος Κάργα κόσμο + εμποροπανήγυρη. Στο nPerf σε όλο το μέτωπο, ξεκινούσε με 4-5Mbps και γονάτιζε στο 0. Λέω πιτα το δίκτυο. Στο ίδιο σημείο (λιμανακι) τρεχω speedtest με αποτέλεσμα ~10Mbps. Ή το nPerf λάλησε ή το δίκτυο κόβει τα συγκεκριμένα speedtest. 8 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2024 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Ναύπακτος Κάργα κόσμο + εμποροπανήγυρη. Στο nPerf σε όλο το μέτωπο, ξεκινούσε με 4-5Mbps και γονάτιζε στο 0. Λέω πιτα το δίκτυο. Στο ίδιο σημείο (λιμανακι) τρεχω speedtest με αποτέλεσμα ~10Mbps. Ή το nPerf λάλησε ή το δίκτυο κόβει τα συγκεκριμένα speedtest. Θερίζει🎉 8 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2024 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Ναύπακτος Κάργα κόσμο + εμποροπανήγυρη. Στο nPerf σε όλο το μέτωπο, ξεκινούσε με 4-5Mbps και γονάτιζε στο 0. Λέω πιτα το δίκτυο. Στο ίδιο σημείο (λιμανακι) τρεχω speedtest με αποτέλεσμα ~10Mbps. Ή το nPerf λάλησε ή το δίκτυο κόβει τα συγκεκριμένα speedtest. Θα είχα μεγάλη τάση να ρίξω το κινητό στο λιμάνι, ίσως έπιανε 5G μετά ,υποβρύχιο 😅 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2024 3 minutes ago, Nickchris36 said: Θερίζει🎉 Κι όμως προς Αντίρριο το nPerf επανήλθε στα κανονικά του. Το πιο πιθανό το δίκτυο να μου έκοβε τα speedtest αλλά μόνο από το nPerf, για προστασία του δικτύου και των υπολοίπων χρηστών. 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2024 Green Network ζήλεψε την Μαυρη αστραπή.. 12 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2024 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Green Network ζήλεψε την Μαυρη αστραπή.. Σα το ετζ σα πλας της μαύρης που κάνει ca ετζ +τζιπιαρες +band 20 onlii δεν υπάρχει αλλο!🎉🥳🤣 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2024 Αυτή λογικά είναι νέα ενεργοποίηση κεραίας. Γιατί στο σημείο που είμαι τώρα έπιανε βαριά 5-6mbps και τώρα χτυπάει 100+ 9 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη (κάστρα). Καθόλου κίνηση η Vodafone... Μωρέ λίγο uptilt να είχε... 13 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 1 minute ago, memoriesradio said: Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη (κάστρα). Καθόλου κίνηση η Vodafone... Μωρέ λίγο uptilt να είχε... Μπάμπη έχεις κάνει συνδρομή στο netmonster ή έχεις το free; 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 2 minutes ago, memoriesradio said: Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη (κάστρα). Καθόλου κίνηση η Vodafone... Μωρέ λίγο uptilt να είχε... 5G είχε ; Πάντως το 4G δε λέει να κανει CA. Οι κεραίες γιατί φαίνονται με μπλε γράμματα; τι σημαίνει το ±; επίσης σε μερικές λέει ✨️ γενικά όχι στην εικόνα, τι σημαίνουν αυτά; Ωραία θέα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 3 minutes ago, elkons said: 5G είχε ; Πάντως το 4G δε λέει να κανει CA. Οι κεραίες γιατί φαίνονται με μπλε γράμματα; τι σημαίνει το ±; επίσης σε μερικές λέει ✨️ γενικά όχι στην εικόνα, τι σημαίνουν αυτά; Ωραία θέα! Γι' αυτό τον ρώτησα αν έχει το συνδρομητικό. 5 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 Δε ξέρω τι είναι το μπλε αν είναι με ή χωρίς συνδρομή Μόνο το ✨️ έχω δει που δε ξέρω τι είναι και στη λίστα έχει ένα acept 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 (edited) 13 minutes ago, p_k said: Μπάμπη έχεις κάνει συνδρομή στο netmonster ή έχεις το free; Free. Συνδρομή έκανα και δεν θυμάμαι, στο CellMapper ή στο nPerf. Αλτσχάιμερ. Προσοχή στα cookies στο netmonster. Disable all... 7 minutes ago, p_k said: Γι' αυτό τον ρώτησα αν έχει το συνδρομητικό. Ρε λες να έχω συνδρομή στο net monster και όχι στα άλλα; Πρέπει να το κοιτάξω. Αρχίζω και ρετάρω καλά... Και CA με SNR 1-2... Edited October 31, 2024 by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 (edited) 4 minutes ago, memoriesradio said: Free. Συνδρομή έκανα και δεν θυμάμαι, στο CellMapper ή στο nPerf. Αλτσχάιμερ. Πρισιχ6δτα cookies στο netmonster. Disable all... Ρε λες να έχω συνδρομή στο net monster και όχι στα άλλα; Πρέπει να το κοιτάξω. Αρχίζω και ρετάρω καλά... Μπάμπη, σε αυτό πρέπει να έχεις συνδρομή διότι εμφανίζει τις ακριβείς διευθύνσεις των σταθμών. Edited October 31, 2024 by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 4 minutes ago, p_k said: Μπάμπη, σε αυτό πρέπει να έχεις συνδρομή διότι εμφανίζει τις ακριβείς διευθύνσεις των σταθμών. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 Οκ , πάντως εμφανίζονται οι πληροφορίες σταθμών με άλλο χρώμα και μεγαλύτερη ακρίβεια. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 2 minutes ago, p_k said: Οκ , πάντως εμφανίζονται οι πληροφορίες σταθμών με άλλο χρώμα και μεγαλύτερη ακρίβεια. Μικροί μεγάλοι στα καφενεία; Ίσα κι όμοια είμαστε; 😄😄😄 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 (edited) 1 minute ago, memoriesradio said: Μικροί μεγάλοι στα καφενεία; Ίσα κι όμοια είμαστε; 😄😄😄 Έτσιιιι!!! 😉 Edited October 31, 2024 by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 44 minutes ago, elkons said: Δε ξέρω τι είναι το μπλε αν είναι με ή χωρίς συνδρομή Μόνο το ✨️ έχω δει που δε ξέρω τι είναι και στη λίστα έχει ένα acept Το ✨ σημαίνει ότι ενώ ο σταθμός υπάρχει στη βάση δεδομένων του nm, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο cell. Συνήθως θα το δεις στις συνεργάτιδες που δεν αλλάζουν τα enb, με προσθήκες b28, b7 κ.α. 7 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Free. Συνδρομή έκανα και δεν θυμάμαι, στο CellMapper ή στο nPerf. Αλτσχάιμερ. Προσοχή στα cookies στο netmonster. Disable all... Ρε λες να έχω συνδρομή στο net monster και όχι στα άλλα; Πρέπει να το κοιτάξω. Αρχίζω και ρετάρω καλά... Και CA με SNR 1-2... Ερωτηση ρε συ Μπαμπη το RSRQ πως το υπολογιζεις για να πεις οτι εχει κινηση μια κεραια? Γιατι παρατηρω γενικα οτι οσο πιο αδυναμο σημα και μονοψηφιο η αρνητικο SNR λαμβανει το κινητο μου τοσο πιο "φορτωμενη" ειναι αυτη η ενδειξη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2024 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Προσοχή στα cookies στο netmonster. Disable all... Γιατί; 1 ώρα πριν, marios239 said: Το ✨ σημαίνει ότι ενώ ο σταθμός υπάρχει στη βάση δεδομένων του nm, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο cell. Συνήθως θα το δεις στις συνεργάτιδες που δεν αλλάζουν τα enb, με προσθήκες b28, b7 κ.α. Σε κεραία στην Αρεόπολη στη Μάνη το χω δει στη COSMOTE 🤓 και Χαλκίδα από κεραία στη Χαϊνά μέσα στην Αβάντων. 7 minutes ago, CamuCamu said: Γιατι παρατηρω γενικα οτι οσο πιο αδυναμο σημα και μονοψηφιο η αρνητικο SNR λαμβανει το κινητο μου τοσο πιο "φορτωμενη" ειναι αυτη η ενδειξη. Και σε εμένα εάν είμαι κοντά στη κεραία με καλό σήμα μπορεί να λέει πχ RSRQ -9 και αν πάω σε σημείο με πολύ χαμηλό σήμα στη συγκεκριμένη κεραία πάλι να λέει-18 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 Ξέχασα να αναφέρω χθες που πέρασα από Εγνατία οδό και Μέτσοβο - Ανήλιο, ότι επιτέλους έξω από τα προβληματικά τούνελ όπου δεν υπήρχε κάλυψη από την Victus, πλέον στήσανε τους γνωστούς μικρούς 3μετρους πυλώνες (σχεδόν δίπλα από την Cosmote), όπως ήδη έχει η Cosmote έξω και ανάμεσα των τούνελ, και φαντάζομαι είναι θέμα λίγων μηνών, να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί και ο εξοπλισμός για Vodafone και Nova. 6 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 56 minutes ago, memoriesradio said: Ξέχασα να αναφέρω χθες που πέρασα από Εγνατία οδό και Μέτσοβο - Ανήλιο, ότι επιτέλους έξω από τα προβληματικά τούνελ όπου δεν υπήρχε κάλυψη από την Victus, πλέον στήσανε τους γνωστούς μικρούς 3μετρους πυλώνες (σχεδόν δίπλα από την Cosmote), όπως ήδη έχει η Cosmote έξω και ανάμεσα των τούνελ, και φαντάζομαι είναι θέμα λίγων μηνών, να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί και ο εξοπλισμός για Vodafone και Nova. Σε όλα τα "προβληματικά";; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 Από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τώρα με σχετικά χαμηλές ταχύτητες λόγω torrent. A1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts