Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο μπορούν

και αυτό τον κάνουν όλες οι εταιρείες

όλες τις έχω δοκιμάσει καμία μα καμία δεν με ρώτησε αν η περιοχή μου καλύπτεται

με πρώτο παράδειγμα την cote που ούτε καν 2g δεν έχω,στα ******* τους

και αυτά που λέτε είναι δήθεν διλήμματα

πρώτα να αλλάξουν οι εταιρείες συμπεριφορά και μετά και μεις,κλασικό παράδειγμα τό 5g

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Από τη μια θέλετε δίκτυα από την άλλη τιμές. Αποφασίστε. Και τα δυο είναι δύσκολο να συνυπάρχουν.

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος απο την τωρινή δυνατότητα που μου δίνει η vodafone με 10€ + κάποιο ελάχιστο κόπο απο τον χρόνο μου για να έχω 100gb

Σαφώς ευπρόσδεκτα και τα απεριόριστα αλλά λογικό είναι να μην μπορούν να τα δίνουν συνέχεια με 10€ αλλά αν το κάνουν προφανώς και θα κερδίσουν κάποιον επιπλέον κόσμο. Βέβαια αυτό συνεπάγεται και καλύτερο δίκτυο. Προφανώς και δεν είμαστε όλοι σε θέση να πληρώνουμε 70€ το μήνα για τα απεριόριστα.

Edited by bbbb

Από τη μια θέλετε δίκτυα από την άλλη τιμές. Αποφασίστε. Και τα δυο είναι δύσκολο να συνυπάρχουν.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν τα δίκτυα πρέπει να πληρώνονται.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ας φτιάξει το δίκτυο η Vodafone, για να δικαιολογεί τις τιμές που έχει. :rolleyes:

Κανένας παροχος αυτή την στιγμή δεν δικαιολογεί τις ακριβές τιμές που έχει (καρτοκινητα+συμβόλαια) με την ποιότητα υπηρεσιών που πουλάει (ταχύτητα+κάλυψη+εξυπηρέτηση). Ούτε καν ο πρώτος παροχος πόσο μάλλον η Vodafone που έχει πέσει κατά πολύ στην ποιότητα υπηρεσιών της (σσ ταχύτητες).

Έχει καταλάβει πλέον πτι δεν είναι και τόσο premium εταίρια η Vodafone , το δίκτυο παραμένει αίσχος σε παρα πολλά μέρη

Ναι αυτό αναρωτιέμαι και εγω. Σίγουρα έχει κάποια μικροθεματα που και που αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά είναι

Πώς προκύπτει ότι έχει πέσει η ποιότητα των υπηρεσιών; Εγώ βλέπω συνεχή βελτίωση. Εξυπηρέτηση έχει σταθερά καλή.

Αναφέρομαι στις ταχύτητες και προσωπικά το βλέπω από τις περιοχές που κινούμαι, αλλά και εδώ μέσα στο νήμα. Εν μέρη την δικαιολογώ αφού δίνει 40gb με 10€ που δεν δίνει κανείς άλλος και με διάφορα κολπάκια γίνεται η ποιο οικονομική καρτοκινητή αν το ψάχνεις γενικά το θέμα.

Πώς προκύπτει ότι έχει πέσει η ποιότητα των υπηρεσιών; Εγώ βλέπω συνεχή βελτίωση. Εξυπηρέτηση έχει σταθερά καλή.

Και εγώ άνοδο βλέπω σε ταχύτητες.

ίσως έχει να κάνει με την περιοχή.

Στο πτι σέρνετε σαν χελώνα σε παρα πολλά μέρη , στο πτι η κάλυψη της στα δύσκολα μέρη είναι πολύ κατώτερη ,στο τι έχουμε φτάσει 2021 και δεν έχουν φέρει τεχνολογίες όπως esim . Επιτέλους πήραν χαμπάρι σε πολλά μέρη ότι με 10mhz δεν κανείς δουλειά και άνοιξαν αλλά 10 από τα 2100. Έχει καλές προσφορές δεν λέω αλλά έχει γονατίσει σε πολλά σημείο , και αυτός που πληρώνει το unlimited ως συμβολέο δεν παίρνει τις αντίστοιχες παροχές ...Ξαι η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη και στο σπίτι μου στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη πρέπει να πάω παράθυρο για να μιλήσεις ενώ το σήμα είναι αρκετά πάνω από το απαραίτητο ..

Edited by georgebad

Στο πτι σέρνετε σαν χελώνα σε παρα πολλά μέρη , στο πτι η κάλυψη της στα δύσκολα μέρη είναι πολύ κατώτερη ,στο τι έχουμε φτάσει 2021 και δεν έχουν φέρει τεχνολογίες όπως esim . Επιτέλους πήραν χαμπάρι σε πολλά μέρη ότι με 10mhz δεν κανείς δουλειά και άνοιξαν αλλά 10 από τα 2100. Έχει καλές προσφορές δεν λέω αλλά έχει γονατίσει σε πολλά σημείο , και αυτός που πληρώνει το unlimited ως συμβολέο δεν παίρνει τις αντίστοιχες παροχές ...Ξαι η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη και στο σπίτι μου στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη πρέπει να πάω παράθυρο για να μιλήσεις ενώ το σήμα είναι αρκετά πάνω από το απαραίτητο ..

στο σπιτι σου δοκιμασε να κλειδωσεις το δικτυο κινητης στο 2g μηπως εχει καλυτερο σημα και εχεις καλυτερο σημα μεσα στο σπιτι. Επισης δες και για κλειδωμα στο 3g μονο να δεις πως παει.

στο σπιτι σου δοκιμασε να κλειδωσεις το δικτυο κινητης στο 2g μηπως εχει καλυτερο σημα και εχεις καλυτερο σημα μεσα στο σπιτι. Επισης δες και για κλειδωμα στο 3g μονο να δεις πως παει.

Με 2G είναι καλύτερα αλλά και πάλι στο μισό σπίτι δεν πιάνει . Επίσης δεν ντροπαρει έγκαιρος από 4G σε 2G και χάνει κλήσεις ...Αν ήταν για μένα θα το έκανα αλλά είναι για την μητέρα μου ξαι δεν είναι τώρα να κάθεται να νέα ιαίνει πως κάθε φορά που μπαίνει ατο σπίτι να το γυρνάει σε 2G

Τά ιδια προβλήματα αντιμετωπίζω σπιτι μου με την πρ...νη σε καταλαβαίνω..

Νond Edge SA For Ever

Με 2G είναι καλύτερα αλλά και πάλι στο μισό σπίτι δεν πιάνει . Επίσης δεν ντροπαρει έγκαιρος από 4G σε 2G και χάνει κλήσεις ...Αν ήταν για μένα θα το έκανα αλλά είναι για την μητέρα μου ξαι δεν είναι τώρα να κάθεται να νέα ιαίνει πως κάθε φορά που μπαίνει ατο σπίτι να το γυρνάει σε 2G
Αυτά είναι προβλήματα της Vodafone χρόνια τώρα. Τίποτα το καινούργιο και ηταν ενας απο τπυς λόγους που έφυγα. Πραγματικά η ποιότητα στις κλήσεις είναι χάλια συν πολλα drop calls

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω συναντήσει ποτέ με την Vodafone και γενικά θέματα με κάλυψη 2g. Αυτό που πρέπει να φτιάξει γρήγορα η Vodafone είναι οι ταχύτητες της και στην επαρχεία που έχει σκέτες b20 μπουκωμένες με κίνηση.

Πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω συναντήσει ποτέ με την Vodafone και γενικά θέματα με κάλυψη 2g. Αυτό που πρέπει να φτιάξει γρήγορα η Vodafone είναι οι ταχύτητες της και στην επαρχεία που έχει σκέτες b20 μπουκωμένες με κίνηση.

Συμφωνώ απόλυτα.Σε ποιότητα κλησης μαζι με την μπλε ειναι απίστευτες.Σε καλυψη δικτύου όντως θέλει δουλειά όσον αφορά 4 και 5g στήν επαρχία.Βέβαια παίζει ρόλο και η περιοχη του καθένα.Αλλοι στη περιοχη τους ειναι ικανοποιημένοι όπως εγώ άλλοι εχουν καλύτερη εμπειρία χρήσης από άλλο πάροχο.Ολα είναι σχετικά.Πάντως προσωπικά ενω παλιότερα μέ ειχε απογοητευσει πλέον δέν έχω καποιο πρόβλημα ούτε σε κάλυψη,ούτε σε 4g εστω και με μια 20άρα στη περιοχη μου την κανω την δουλειά μου με ταχύτητες απο 35 εως 80 μιά χαρα.

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

μη γενικεύουμε,δεν νομίζω να σαι και συ αγεωγραφητος ανημερωτος Αθηναίος

η επαρχία έχει όνομα και τρελές ταχύτητες που οι πρωτευουσιανοι ούτε με αγκαλιά την κεραια δεν βλέπουν..

ότι ώρα θέλεις σου χτυπάω μια 200αρα έτσι για πλάκα με 3rca και με xiaomi, ποιός το φανταζόταν ....lol

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Αυτά είναι προβλήματα της Vodafone χρόνια τώρα. Τίποτα το καινούργιο και ηταν ενας απο τπυς λόγους που έφυγα. Πραγματικά η ποιότητα στις κλήσεις είναι χάλια συν πολλα drop calls

Θεσσαλονίκη εχω αυτο το θεμα,ενω Κεφαλονια που ειναι επαρχια οχι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

στην μητερα σου μπορεις να το βαλεις στο 2g και να τις δειξεις την δυνατοτητα αλλαγης στο 3g /4g εαν δεν τα καταφερει , μπορεις να τις ενεργοποιησεις το wifi call και να κανει κλησεις μεσω δικτυο wifi που τυχον εχετε στο σπιτι σου , παλαιοτερα εδινε η vodafone το φουλ σημα και συνδεοτανε πανω στο ρουτερ με καλωδιο ethernet αλλα απο οσο γνωριζω εχει καταργηθει.

Επισης επειδη και εγω παλαιοτερα ειχα θεμα με το σημα στο σπιτι μου στην Κηφισια ειχα παρει ενα sagem voice box και οταν εμπαινα στο σπιτι εβγαζα το πιν στην καρτα σημ και την εβαζα εκει και το εβαζα στο σημειο με την μεγαλυτερη καλυψη και συνδεγα επανω ολα τα σταθερα τηλεφωνα στο σπιτι ή ενα ασυρματο αναλογα με τα κεφια και ετσι ειχα τηλεφωνο χωρις διακοπες αλλα δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω το ιντερνετ στο κινητο διοτι δεν ειχα δικτυο σταθερης αλλα μονο το κινητο ειχα μονο στο εξοχικο μου σταθερο ιντερνετ. Οποτε βολευει και αυτη η λυση ή εστω μια καρτα σημ για το σπιτι , εαν παλι δεν σε εξυπηρετει μπορεις να κανεις το εξης : να αγορασεις ενα bluetooth handset και να βαλεις το κινητο στο σημειο που εχει καλο σημα και να μιλας με το bluetooth πιο μακρυα.

Εγω ειχα δοκιμασει εκτος αυτου να παρω και 3g κεραια αναμεταδοτη να βαλω στο σπιτι μου , αλλα δεν την εβαλα μονιμα την εβγαζα στο μπαλκονι και εδινα σημα σε ενα μονο δωματιο στο σπιτι. Μια κεραια εξω και μια μεσα ειχα δωσει γυρω στα 150 ευρω και επιανε ολα τα δικτυα κινητης 3g.Αλλα δεν επιανε σε αλλο δωματιο εκτος απο το δικο μου και μου ετρωγε την μπαταρια πιο ευκολα στο κινητο και τελικα μετα που εβαλαν κεραιες το πουλησα τον αναμεταδοτη αλλα το sagem voice box το κρατησα να υπαρχει!.

Αυτο εδω ειχα παρει https://www.e-shop.gr/sagem-rl300-voice-box-p-TEL.002034 μεταχειρισμενο απο καποιο φορουμ νομιζω γυρω στα 15 ευρω!, αλλα δεν μπορουσα να δω τα sms και εβαζα φραγη για να μην χανονται.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Πρέπει να έχεις φύγει πολλά χρόνια πριν. Ειδικά στις κλήσεις έχει την καλύτερη ποιότητα (δεν το λέω εγώ, αλλά η εταιρεία που βγάζει πρώτη τη Cosmote στις ταχύτητες).

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τά ιδια προβλήματα αντιμετωπίζω σπιτι μου με την πρ...νη σε καταλαβαίνω..

Κάνε μας 2.

Πρέπει να έχεις φύγει πολλά χρόνια πριν. Ειδικά στις κλήσεις έχει την καλύτερη ποιότητα (δεν το λέω εγώ, αλλά η εταιρεία που βγάζει πρώτη τη Cosmote στις ταχύτητες).

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνε μας 2.

Δεν μπορείς να έχεις drop call αν δε βγάλεις καν κλήση ..Αστιευομαι . Δεν λέω ότι είναι χάλια μαύρα απλά υπάρχουν σημεία στην συμπρωτεύουσα που δεν μπορείς να μιλήσεις ούτε σε εξωτερικό χώρο και αυτό είναι πολύ σπαστικό και σίγουρα ρίχνει την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Το κλασικό «κλείσε μπαίνω περιφερειακό δεν θα έχει σειμα»στην Θεσσαλονίκη υπάρχει μέχρι και τώρα σε πολύ μεγάλο βαθμό . Σήμα έχει ειδικά σε 2G οι κλήσεις πέφτουν ξαι δν μπορούν να σηκωθούν

Edited by georgebad

Να Ρωτήσω κατι και οποιος θελει απανταει καθότι δεν γνωρίζω τα τεχνικα των δικτύων.Για να έχω 4g plus τι προυποθεσεις εκτος απο την συσκευη μου χρειάζονται;Ρωτησα την vodafone στο chat και μου είπαν πως το 4g plus ενεργοποιείται σέ όλους αρκεί να υπάρχει κάλυψη 4g.Εγω στην περιοχή μου 4g plus δεν εχω δει..Μια σαφή απάντηση δέν έλαβα...

Νond Edge SA For Ever

Συνδυασμός είναι. Να έχει το δίκτυο την δυνατότητα και το κινητό σου να μπορεί να αναγνωρίσει ότι το δίκτυο παρέχει αυτή την δυνατότητα

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρα η περιοχη μου βαση του συνδυασμου δεν εχει καλυψη 4g plus, ασχετως που η συσκευη μου το υποστηριζει και υπαρχει καλυψη σε 4g δίκτυο..Ευχαριστω Πολύ για την απάντηση!

Νond Edge SA For Ever

Να Ρωτήσω κατι και οποιος θελει απανταει καθότι δεν γνωρίζω τα τεχνικα των δικτύων.Για να έχω 4g plus τι προυποθεσεις εκτος απο την συσκευη μου χρειάζονται;Ρωτησα την vodafone στο chat και μου είπαν πως το 4g plus ενεργοποιείται σέ όλους αρκεί να υπάρχει κάλυψη 4g.Εγω στην περιοχή μου 4g plus δεν εχω δει..Μια σαφή απάντηση δέν έλαβα...

Δεν είναι κάποια υπηρεσία το 4G+ που να θέλει ενεργοποίηση , ουσιαστικά το κινητό ενώνει διάφορες συχνότητες δοσμένες στο 4g για να δώσει καλύτερες ταχύτητες . Αν η Vodafone στο σταθμό έχει μόνο μια συχνότητα τότε δεν θα δεις 4g+ , αν έχει παραπάνω από μοα τότε θα δεις

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις