Dimos_Vav Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μέσα στα Χανιά που έχει πολύ B3 και Β20 ταυτόχρονα και ενώ στα χαρτιά το κινητό μου υποστηρίζει τουλάχιστον 2CA, δεν έχω δεί ακόμη 4G+. Εκτός αν αρχίσει να δίνει σύντομα, ίσως μέχρι το Πάσχα ή λίγο μετά; Θα δείξει... Επίσης έχουν ανακοινώσει ότι θα δώσουν VoLTE & VoWifi μέχρι το καλοκαίρι. Ιδωμεν... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Ηράκλειο,Γιόφυρο κοντά στο πέρασμα https://ibb.co/ixUDqH Και μαλλον θα ειναι το μοναδικο σημειο που παιζει 4G+ γιατι με το που παιρνας FORTH και πας για Αθανατους παιζει μονο 4G/3G και μετα τις Δαφνες παιζει καλο 3G προς Βενερατο. Χανια δεν παιζει ακομη 4G+ σε κανενα σημειο. Edited March 21, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) ΠΑΓΝΗ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ https://ibb.co/jk3vpc ενδότερα προς ακτινοθεραπείες ούτε σήμα εννοείται Edited March 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Dimos_Vav. Που έχει γίνει αυτή η ανακοίνωση❓ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Dimos_Vav. Που έχει γίνει αυτή η ανακοίνωση❓ Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση. Σε επικοινωνία μου πριν λίγο καιρό με την εξυπηρέτηση πελατών για βλάβη δικτύου μου είπε ο εκπρόσωπος τους ότι θα αρχίσει να δίνει VoLTE μέσα στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου, λογικά αρχής γενομένης από Αθήνα. Δεν ρώτησα παραπάνω πληροφορίες όμως και ειδικά εδώ για Κρήτη όπου βρίσκομαι... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Πριν λίγο στον Αποκόρωνα στο σπίτι μου. Κάτι έκαναν και διπλασιάστηκε η ταχύτητα στην περιοχή!!! Και μάλιστα με απλό 4G! Band 3. https://drive.google.com/file/d/1HulPu_ivUw-b5xWjPtEdOfNpeiKFVr-L/view?usp=drivesdk Edited March 22, 2018 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Οσο η μπλε αραιά και που κάνει δοκιμές στην Βέροια εδώ στην κόκκινη έχει κάτι μέρες που το 4G είναι αδύναμο μέσα στην πόλη και περίχωρα και το ξέρουν κι αυτοί ότι είναι βλάβη άλλα ακόμα δεν ήρθε κάνεις... Μονο οι 2 από τις 3 κεραίες το κάνει αυτό, η άλλη στο κέντρο δεν νιώθει τίποτε δίνει ακόμα τα 75αρια down και 50αρια up... Κάτι αλλαγές θα γίνουν πάλι φαίνεται σύμφωνα με εσωτερικά...με το καλό για Ericsson παντού και 4G+ να μπει και το 3G+ να έχει και 900αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Έχω την εντύπωση πως η vf Greece δεν έχει σύμβαση με Ericsson. Εσύ που άκουσες κάτι τέτοιο; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Πριν λίγο στον Αποκόρωνα στο σπίτι μου. Κάτι έκαναν και διπλασιάστηκε η ταχύτητα στην περιοχή!!! Και μάλιστα με απλό 4G! Band 3. https://drive.google.com/file/d/1HulPu_ivUw-b5xWjPtEdOfNpeiKFVr-L/view?usp=drivesdk Αμα σου λεω Δημο οτι σε διαβαζουν εσυ δεν πιστευεις :lol::lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Χαχαχα! Λες ε; Τότε ας βάλουν και μια κεραία 4G πάνω από την Γεωργιούπολη εκεί κοντά στον Μαθέ που είναι και οι άλλες δύο να πιάνει και ο κάτω Αποκόρωνας φουλ σήμα! Vodafone διαβάζεις;;; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Έχω την εντύπωση πως η vf Greece δεν έχει σύμβαση με Ericsson. Εσύ που άκουσες κάτι τέτοιο; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Σαν Victus ειδικά στα Wind βάζει... Η Vodafone δεν θα βάζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Αμα σου λεω Δημο οτι σε διαβαζουν εσυ δεν πιστευεις :lol::lol::lol: Εγώ που γράφω τουλάχιστον 2 χρόνια εδώ μέσα, δε γίνεται τίποτα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Εγώ που γράφω τουλάχιστον 2 χρόνια εδώ μέσα, δε γίνεται τίποτα. :p πρέπει να απειλησεις με φορητότητα :p γιατί σε έχουν σίγουρο Edited March 23, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Απέναντι από το ξενοδοχείο Caravel, κέντρο Αθήνας. Εδώ και 2 χρόνια που κάνω τεστ, όποτε περνάω από την περιοχή, η Vodafone παραμένει προβληματική στο 4G. Μέσα σε κτίρια, πιάνει μόνο 3G. Αυτό το τεστ ήταν σε εξωτερικό χώρο και με 800αρα... :down: Κάτω από το Χίλτον, παίζει κάπως καλύτερα, αν και λίγο χαμηλά για 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εγώ που γράφω τουλάχιστον 2 χρόνια εδώ μέσα, δε γίνεται τίποτα. :p Σε ποια περιοχη εισαι φιλε ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σε ποια περιοχη εισαι φιλε ? Γηροκομείο Αθηνών, αλλά είναι κι άλλες προβληματικες περιοχές, που έχω ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Γηροκομείο Αθηνών, αλλά είναι κι άλλες προβληματικες περιοχές, που έχω ανεβάσει. ελπιζω να δεις φως συντομα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Καλαμάτα - Τρίπολη από τον αυτοκινητοδρομο. Πολύ H+ η Vodafone, ακόμα και EDGE! Edited March 28, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Μουσείο Μπενάκη indoor https://1drv.ms/u/s!AiO2OdQP68dDjwNPZznudw2Y9wcK Edited March 29, 2018 by poseidon2004 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μουσείο Μπενάκη indoor Δεν επισύναψες το Speedtest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν επισύναψες το Speedtest. Check in ήταν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Band 7 + 3. Μια χαρά. :up: Περισσότερο πιάνει στις πύλες Α. Ξανά στο αεροδρόμιο. Edited March 29, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Band 7 + 3. Μια χαρά. :up: Περισσότερο πιάνει στις πύλες Α. Ξανά στο αεροδρόμιο. Βγάλε κανένα screenshot από guru να δούμε λεπτομέρειες. Με 35mhz περίμενα παραπάνω αλλά πολύ καλά γενικά. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Βγάλε κανένα screenshot από guru να δούμε λεπτομέρειες. Με 35mhz περίμενα παραπάνω αλλά πολύ καλά γενικά. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Τώρα λίγο δύσκολο, γιατί βρίσκομαι Τουρκία. :p Αν το θυμηθώ, όταν γυρίσω θα βάλω και τέτοιο screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Βγάλε κανένα screenshot από guru να δούμε λεπτομέρειες. Με 35mhz περίμενα παραπάνω αλλά πολύ καλά γενικά. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Δεν είναι απαραίτητα 35 MHz Μιχάλη. Μπορεί να είναι και 40(ακόμη χειρότερα):p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts