Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικα απο τα νεα pci στην ανατολικη Aρκαδια, δυστυχως μονο b20. Χαμηλα ping αλλα μετριες ταχυτητες.

http://i.imgur.com/aozAGFfl.jpghttp://i.imgur.com/WPHx4jll.jpg

http://www.speedtest.net/android/3091990151.png

http://www.speedtest.net/android/3091963797.png

http://www.speedtest.net/android/3091972064.png

http://www.speedtest.net/android/3091935335.png

http://www.speedtest.net/android/3092322752.png

Edited by stefanos1999

Πολύ ισχυρή παρουσία της Vodafone στο Πήλιο αυτή τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο. Αναφέρομαι στα δεδομένα πάντα.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI O IΩANNHΣ .....EXEI ANAΛABEI NA ΔIAXEIPIΣTEI TO TEXNIKO ΘEMA ΣAΣ ΠOY ANOIXTHKE ΣTIΣ 02/08/2017 17:39 ΓIA TON APIΘMO 69ΧΧΧΧΧΧ ΔEN AΠAITEITAI KAΠOIA ENEPΓEIA AΠO EΣAΣ, KAΘΩΣ ΣTIΣ 08/08/2017 ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣEI ΠPOΣΩΠIKA ΓIA THN EΞEΛIΞH TOY.

τους ενημέρωσα ότι στη δουλειά μου η B20 εξαφανίστηκε

για να δούμε

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεπτοκαρυα στη περιοχη των ΚΑΑΥ και Olympian bay.Η vodafone εχει B20 και B3.Μεχρι προτινος επρεπε να μπεις μεσα στο χωριο(στον παραλιακο μετα τα πλατανια).Στα ορια του λειτουργικου με -115dBm.

Wind B20 μονο αν εχει και B3 ειδα οπως ειχε η Vodafone,μετα τα πλατανια πανω στο παραλιακο.Η Vodafone εχει B3 προς την εκκλησια του Πλαταμωνα,πιο κατω στον οτε εχει και η κοσμοτε.

Γενικα Πιερια Cosmote/Vodafone δικαρτο ή μια απο τις 2.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παραλία Τηγάνια στο 2ο πόδι Χαλκιδικής με B20 10MHz. Το δίκτυο κάνει κάποιες μεταπτώσεις σε E ή H κάποιες φορές. e6da4ecae5140ce9caf5c6e6447eaa4d.jpg

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το δίκτυο κάνει κάποιες μεταπτώσεις

αυτές οι μεταπτώσεις της Vodafone ακόμα και με καλό σήμα πραγματικά κουράζουν σε σημείο που σκέφτομαι να φύγω,τι δηλ πρέπει να μαστε με την κεραία αγκαλιά

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα screenshot με την ποιότητα σήματος της συσκευής σας τη στιγμή της εναλλαγής; Εφαρμογές σαν G-net track, cell network info etc

Γιατί μου φαίνεται κυνηγάτε φαντάσματα.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλια Τολο Αργολιδας.B3 με 10mhz.

Speedtest δεν ανεβαζω καν, ταχυτητες edge ελεω μαλλον υπερβολικης κινησης.

http://i.imgur.com/8iHeXdJl.jpg

Edited by stefanos1999

Παραλία Τηγάνια στο 2ο πόδι Χαλκιδικής με B20 10MHz. Το δίκτυο κάνει κάποιες μεταπτώσεις σε E ή H κάποιες φορές. e6da4ecae5140ce9caf5c6e6447eaa4d.jpg

Πλακα Λιτοχωρου τα ιδια και εδω. 2/5 4G B20 στα 10mhz με εναλλαγες σε Edge ή 3G.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτές οι μεταπτώσεις της Vodafone ακόμα και με καλό σήμα πραγματικά κουράζουν σε σημείο που σκέφτομαι να φύγω,τι δηλ πρέπει να μαστε με την κεραία αγκαλιά

Πες τα,ιδιο σημα με τη Wind και ειναι πιο σταθερη η Wind...μονο θεμα που εχει ειναι οτι οταν δεν χρησιμοποιεις δεδομενα ή τα κλεινεις σε πεταει σε Edge.Αυτο δεν με χαλαει,το ιδιο ειδα στο mall στο μαρουσι με τη Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Στον Νομό Σερρών στην περιοχή της Σιντικής την προηγούμενη εβδομάδα είχα 3G+ σε πολλά σημεία με ικανοποιητικες ταχύτητες...

Από χθες στα ίδια σημεία το 3G δεν υπάρχει, ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;

Μήπως κάνουν εργασίες ;

Στον Νομό Σερρών στην περιοχή της Σιντικής την προηγούμενη εβδομάδα είχα 3G+ σε πολλά σημεία με ικανοποιητικες ταχύτητες...

Από χθες στα ίδια σημεία το 3G δεν υπάρχει, ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;

Μήπως κάνουν εργασίες ;

άνοιξε ticket όπως και γω αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω

τώρα τα παίξε και το 3g

στη δουλειά μου...ωραία πράγματα!!!!a64b6408cf737e668d5e4cb083467103.jpg

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα screenshot με την ποιότητα σήματος της συσκευής σας τη στιγμή της εναλλαγής; Εφαρμογές σαν G-net track, cell network info etc

Κανένας;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το είδα εγκαίρως, αλλά μπορώ να πω ότι εγώ με nexus 5x και φίλος με LG g4 σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσε κανένας από τους δύο μας να βγάλει κλήση. Το κινητό έδειχνε να έχει σήμα, αλλά δεν αντιδρούσε το δίκτυο. Αντίστοιχα αρκετές φορές δεν υπήρχαν καν δεδομένα, μέχρι και η αντίστοιχη ένδειξη εξαφανιζόταν από τη μπάρα κατάστασης της συσκευής. Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Gallaria κατω απο το καστρο.

3/5 2G,2-3/5 3G και 4G 2/5.

2G/4G λειτουργικα για κλησεις και για ιντερνετ αντιστοιχα.Το 3G ειναι πιο γεματο.

Καταντάει κουραστικό να μας βγάζεις τρελούς!!! Και στο κάτω κάτω όλοι μας εκτός από τρελοί πρέπει να γίνουμε και τεχνικοί για να βρούμε το πρόβλημα (το οποίο ΔΕΝ είναι μεμονωμένο!!!). Συγγνώμη αλλά είμαστε πελάτες και θέλουμε ΣΩΣΤΕΣ υπηρεσίες και όχι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!

Και στο ξαναλέω.....υπάρχει πρόβλημα εναλλαγών σε ΠΟΛΛΕΣ περιοχές και ΝΑΙ είναι θέμα της Vodafone!Είτε το βαφτίσεις "ρυθμίσεις δικτύου" είτε το βαφτίσεις "πολύς κόσμος" είτε οτιδήποτε ΕΓΩ και πολλοί άλλοι ΔΕΝ εξυπηρετούμαστε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Καταντάει κουραστικό να μας βγάζεις τρελούς!!! Και στο κάτω κάτω όλοι μας εκτός από τρελοί πρέπει να γίνουμε και τεχνικοί για να βρούμε το πρόβλημα (το οποίο ΔΕΝ είναι μεμονωμένο!!!). Συγγνώμη αλλά είμαστε πελάτες και θέλουμε ΣΩΣΤΕΣ υπηρεσίες και όχι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!

Και στο ξαναλέω.....υπάρχει πρόβλημα εναλλαγών σε ΠΟΛΛΕΣ περιοχές και ΝΑΙ είναι θέμα της Vodafone!Είτε το βαφτίσεις "ρυθμίσεις δικτύου" είτε το βαφτίσεις "πολύς κόσμος" είτε οτιδήποτε ΕΓΩ και πολλοί άλλοι ΔΕΝ εξυπηρετούμαστε!

Πες τα,σε ενα μαγαζι τωρα εξω αν παω εχω σημα,μεσα οχι.Λεω για το ακρωτηρι στη Γριτσα Λιτοχωρου.Η Wind εχει με το ζορι Edge και η κοσμοτε κανονικα.Η Vodafone δεν υπαρχει και το τραγικο ειναι οτι εχει καταστημα στο Λιτοχωρο.Για τις αλλες 2 πρεπει να πας Κατερινη.

Πες τα ρε Νικόλα. Στον ΑΒ Βασιλοπουλο στο σπίτι μου η Cosmote δεν έχει 4G στον πάνω όροφο, ενώ η Vodafone δεν έχει στον κάτω. Καταραμένα ασύρματα δίκτυα.

Στο ασανσέρ μου δεν πιάνει καμία, οπότε εκεί δεν μπορώ να γκρινιάζω για καμία δυστυχώς:cry:

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα. Κάτι επί του θέματος έχεις να πεις; Δηλαδή αν δεν έχει καλό σήμα θα πρέπει να κολλήσει σε 4η γενιά; Ε κάτι α ξέρουν παραπάνω οι μηχανικοί της βονταφον από εσένα και το έχουν ρυθμίσει έτσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα. Κάτι επί του θέματος έχεις να πεις; Δηλαδή αν δεν έχει καλό σήμα θα πρέπει να κολλήσει σε 4η γενιά; Ε κάτι α ξέρουν παραπάνω οι μηχανικοί της βονταφον από εσένα και το έχουν ρυθμίσει έτσι.

Χθες που ειχε θεμα στον νεο παντελεημονα βγηκε εκτος το 3G.

Και ολη η κινηση την πηρε μια κεραια 4G B20 και το 2G...τραγικο.Σε μενα με πεταει εκτος ή κραταει σημα με 2G,χθες ετσι ηταν.Στα δικαρτα των γονιων μου βγαινει εκτος η Wind και η Vodafone εναλλαξ.Χθες με Wind ον πατερας μου δεν εβγαζε κληση και επαιρνε απο μενα τηλεφωνο.Αν δεν μπορουν να φερουν σωστη καλυψη ας δωσει η vodafone wifi calling να τελειωνει.Η κοσμοτε εχει θεμα με 3G/4G εκει και εχω wifi call στο iphone 5s.Σε 5 λεπτα θα δουλεψει αν το σεταρω και θα κανω κλησεις και με χωρις σημα.Οσο για τη Γριτσα Λιτοχωρου και τη Πλακα,καλυπτει τη περιοχη απο το Cavo Olympo που εχει κεραια.

Κοίτα να δεις.....όταν μας λες ότι βλέπουμε φαντάσματα το κάνεις προσωπικό ο ίδιος σου!

Για το θέμα έχω πει αυτά που πρέπει να πω ως ΠΕΛΑΤΗΣ!Συνοπτικά οι πολύ συχνές εναλλαγές δεν σε αφήνουν να δουλέψεις και από θέμα ταχύτητας αλλά και αξιοπιστίας (δεν το έχεις ζήσει φαίνεται σε καθημερινή βάση για να καταλάβεις, ειδικά όταν σου στέλνουν μηνύματα/mail/κ.α. και αυτά έρχονται με τρελή καθυστέρηση...) και ταυτόχρονα ρουφάνε τρελά την μπαταρία!

Για το τι ξέρουν παραπάνω από μένα.....ναι ξέρουν!Αλλά απ'ότι φαίνεται δεν πιάνουν μία μπροστά στους τεχνικούς των άλλων 2 εταιρειών όταν σου βρίσκουν ΜΟΝΟ δικαιολογίες και αποτέλεσμα μηδέν!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις