Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως με iphone 4s ανατολική Θεσσαλονίκη το edge είναι λειτουργικοτατο

Και εγω στην ιδια περιοχη με 5s ειναι,αλλα για 0.facebook κυριως.Τα αλλα θελει υπομονη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Διαφωνω σε αυτο,καλορυθμισμενη δεν ειναι οταν πανω στο σερφαρισμα με γυρνας σε 2G αντι να με κρατησεις σε 3G και ας εχει χειροτερο σημα.Αν εχω κληση ναι,να με γυρισει.Στη Πιερια τραβαω τα μαλλια μου οταν βλεπω Edge στο κινητο.Συνεχεια εκει με γυρναει.Χθες με Wind που δοκιμασα ηταν πιο σταθερη χωρις σκαμπανεβασματα στο σημα.Οσο για τα Drop Calls,σε μενα η Vodafone αυτο το μηνα 2-3 φορες εβγαλα κληση με την 2η προσπαθεια.Το ιδιο και η μανα μου.

Με Wind,εδω και 5 χρονια εβγαζα παντα με την 1η κληση.Μονο 2-3 φορες ειχα θεμα με τον ηχο αλλα ηταν σε προβληματικο σημειο που εχει οριακο σημα.Με τη Vodafone ειχα σημα στις 2-3 φορες και ειχα 1-2 γραμμες.Τωρα γραφω με 4G με B20 1/5 σημα και -118dBm. Σπανια το κραταει το σημα,πολλες φορες με γυρναει σε Edge.

Αυτό το πρόβλημα δε πρόκειται να το διορθώσουν ποτέ, με διαφορά η πιο γελοία ρύθμιση δικτύου. Το δουλεύεις χειροκίνητα σε 3g κι υπομονή

Αυτό το πρόβλημα δε πρόκειται να το διορθώσουν ποτέ, με διαφορά η πιο γελοία ρύθμιση δικτύου. Το δουλεύεις χειροκίνητα σε 3g κι υπομονή

Εχω iPhone δυστυχως...πηρα cu για καλυτερα αλλα τελικα χειροτερα βγαινει...το F2G που ειχα καλυτερα ειναι.Φετος χειροτερη και απο την Wind ειναι στο σημα λογω εναλλαγων.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

ορίστε,μα είναι δυνατόν?

τους παίρνω τηλέφωνο να δηλώσω βλάβη και δεν με βρίσκουν στον χάρτη λένε 3e9b857981731892794b9ad0d05effc1.jpg3d80ba9562aa76574c4096a291328abc.jpg

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

Καλό μήνα, κανα GB θα δουμε φέτος ;; ελεος

Onstage στο 1252 στειλε

σκρουτζζζζζζζ

μια μέρα?πώς άντεξαν.....

Onstage στο 1252 στειλε

Αν ειχα cu θα ημουν καλά...

Αλλά εχω red 1. για κανα μηνα ακομα. Μετά μαχαίρι.

1+7 Pro

Και παλι καλα να λεμε,παιζει να μας εχει δωσει σκαρτα 1-2 δωρα αυτόν το χρονο

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Διαφωνω σε αυτο,καλορυθμισμενη δεν ειναι οταν πανω στο σερφαρισμα με γυρνας σε 2G αντι να με κρατησεις σε 3G και ας εχει χειροτερο σημα.Αν εχω κληση ναι,να με γυρισει.Στη Πιερια τραβαω τα μαλλια μου οταν βλεπω Edge στο κινητο.Συνεχεια εκει με γυρναει.Χθες με Wind που δοκιμασα ηταν πιο σταθερη χωρις σκαμπανεβασματα στο σημα.Οσο για τα Drop Calls,σε μενα η Vodafone αυτο το μηνα 2-3 φορες εβγαλα κληση με την 2η προσπαθεια.Το ιδιο και η μανα μου.

Με Wind,εδω και 5 χρονια εβγαζα παντα με την 1η κληση.Μονο 2-3 φορες ειχα θεμα με τον ηχο αλλα ηταν σε προβληματικο σημειο που εχει οριακο σημα.Με τη Vodafone ειχα σημα στις 2-3 φορες και ειχα 1-2 γραμμες.Τωρα γραφω με 4G με B20 1/5 σημα και -118dBm. Σπανια το κραταει το σημα,πολλες φορες με γυρναει σε Edge.

Load balancing κάνουν. Δεν είναι καθόλου χαζή η ρύθμιση. Σε άλλη περίπτωση θα είχαν φαινόμενα cell breathing και πεσμένες/χαμένες κλήσεις. Βλέπετε άλλες οι προτεραιότητες του κάθε δικτύου. Αν σας κάνει εναλλαγές σημαίνει ότι θέλει πιο πυκνό δίκτυο. Ή πας με ελαστικές ρυθμίσεις ή κάνεις σωστή δουλειά. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Load balancing κάνουν. Δεν είναι καθόλου χαζή η ρύθμιση. Σε άλλη περίπτωση θα είχαν φαινόμενα cell breathing και πεσμένες/χαμένες κλήσεις. Βλέπετε άλλες οι προτεραιότητες του κάθε δικτύου. Αν σας κάνει εναλλαγές σημαίνει ότι θέλει πιο πυκνό δίκτυο. Ή πας με ελαστικές ρυθμίσεις ή κάνεις σωστή δουλειά. ;)

Ειδικά στην Αθήνα, το πρόβλημα των εναλλαγων είναι πολύ μεγάλο και υποτίθεται ότι το δίκτυο είναι πιο πυκνό... Εκεί που έχεις φουλ σήμα 4G σε εξωτερικό χώρο, με το που ανοίγεις τα δεδομένα, σε γυρίζει σε EDGE και δεν ανοίγει ούτε σελίδα. Το βάζω σε flight mode και μόλις με πάει ξανά σε 4G, αμέσως μετά με πάει ξανά σε EDGE και με τα δεδομένα να έχουν μείνει ανοιχτά από πριν. :wacko: :wacko: Ειδικά αν πας να κάνεις Speedtest, σε γυρίζει σε χειρότερη τεχνολογία, σαν αστραπή. Εκεί που χρειάζεσαι μια Ferrari, η Vodafone σου δίνει ένα ποδήλατο... :p

Στη Λακωνία, αν και οι ταχύτητες του 4G της Vodafone είναι για κλάματα και σε πολλά σημεία δεν έχει καλύψη (που οι άλλες έχουν), δεν έχω πρόβλημα με εναλλαγές, παίζει κανονικά.

Δεν ξέρω αν είναι κακοί οι τεχνικοί ή η εταιρία τσιγγουνεύεται, αλλά οι τιμές της Vodafone είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ποιότητα και αξιοπιστία του δικτύου της...

Ειδικά στην Αθήνα, το πρόβλημα των εναλλαγων είναι πολύ μεγάλο και υποτίθεται ότι το δίκτυο είναι πιο πυκνό... Εκεί που έχεις φουλ σήμα 4G σε εξωτερικό χώρο, με το που ανοίγεις τα δεδομένα, σε γυρίζει σε EDGE και δεν ανοίγει ούτε σελίδα. Το βάζω σε flight mode και μόλις με πάει ξανά σε 4G, αμέσως μετά με πάει ξανά σε EDGE και με τα δεδομένα να έχουν μείνει ανοιχτά από πριν. :wacko: :wacko: Ειδικά αν πας να κάνεις Speedtest, σε γυρίζει σε χειρότερη τεχνολογία, σαν αστραπή. Εκεί που χρειάζεσαι μια Ferrari, η Vodafone σου δίνει ένα ποδήλατο... :p

Στη Λακωνία, αν και οι ταχύτητες του 4G της Vodafone είναι για κλάματα και σε πολλά σημεία δεν έχει καλύψη (που οι άλλες έχουν), δεν έχω πρόβλημα με εναλλαγές, παίζει κανονικά.

Δεν ξέρω αν είναι κακοί οι τεχνικοί ή η εταιρία τσιγγουνεύεται, αλλά οι τιμές της Vodafone είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ποιότητα και αξιοπιστία του δικτύου της...

Ακριβως,για μενα επιστροφη στο f2g συντομα.Και παρολο που εφτιαξαν το 4G στη πιερια και οι 2 με τη Victus ενω η Wind εστησε απο την αρχη ολο το δικτυο η Vodafone πλεον ειναι χειροτερη.Το F2G της μανας μου ειναι πολυ πιο σταθερο.

Το δίκτυο κάνει το καλύτερο δυνατό βάσει του CQI report του κινητού σας. Αν το κανάλι έχει πρόβλημα τότε πρέπει να αλλάξει. Η βονταφον δίνει το κανάλι σε τερματικά που αναφέρουν καλύτερη ποιότητα καναλιού. Οι συσκευές σας παίζουν πολύ ρόλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δίκτυο κάνει το καλύτερο δυνατό βάσει του CQI report του κινητού σας. Αν το κανάλι έχει πρόβλημα τότε πρέπει να αλλάξει. Η βονταφον δίνει το κανάλι σε τερματικά που αναφέρουν καλύτερη ποιότητα καναλιού. Οι συσκευές σας παίζουν πολύ ρόλο.

Ακόμα και οι κάτοχοι iPhone αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Απλά δε γίνεται να είναι όλα τα κινητά μας σαβούρες και να παίζουν χάλια μόνο με τη Vodafone... :rolleyes:

Έχουμε κάνει την ίδια συζήτηση πολλές φορές.

Ακόμα και οι κάτοχοι iPhone αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Απλά δε γίνεται να είναι όλα τα κινητά μας σαβούρες και να παίζουν χάλια μόνο με τη Vodafone... :rolleyes:

Έχουμε κάνει την ίδια συζήτηση πολλές φορές.

Αν ήξερες ότι το 95% των commercial baseband έχουν θέματα δε θα το έλεγες αυτό. :lol: Τα ρέστα μου! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως αν η vodafone μάζεψε λίγο τις ρυθμίσεις δεν είναι επειδή φωνάζετε εδώ, είναι επειδή κατάλαβαν τι σαβούρια υπάρχουν στην αγορά.

PS: To iPhone και αν έχει θέματα...

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ήξερες ότι το 95% των commercial baseband έχουν θέματα δε θα το έλεγες αυτό. :lol: Τα ρέστα μου! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως αν η vodafone μάζεψε λίγο τις ρυθμίσεις δεν είναι επειδή φωνάζετε εδώ, είναι επειδή κατάλαβαν τι σαβούρια υπάρχουν στην αγορά.

PS: To iPhone και αν έχει θέματα...

Το 5s σιγουρα,γι αυτο κανει συνεχως ενημερωσεις στα carrier settings.Θα δει το 5s wifi calling στην 10.3.3?Γιατι το 5c δεν προκειται να παει στην 11 οπως και το 5αρι.

Αν έχουν προβλήματα οι συσκευές με το δίκτυο τους να σταματήσουν να τις πουλάνε στα καταστήματα τους.:rolleyes:

Τι πιο έντιμο, ε;:rolleyes:

Ή τουλάχιστον να μας το πουν ότι "αν αγοράσετε iphones, s8 και λοιπά σαβούρια που σας πουλάμε σε τιμές χρυσού θα έχετε πρόβλημα με το γαμάτο δίκτυο μας".:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φτάνει πια. Πάλιωσε το αστείο.:mad:

Αν έχουν προβλήματα οι συσκευές με το δίκτυο τους να σταματήσουν να τις πουλάνε στα καταστήματα τους.:rolleyes:

Τι πιο έντιμο, ε;:rolleyes:

Ή τουλάχιστον να μας το πουν ότι "αν αγοράσετε iphones, s8 και λοιπά σαβούρια που σας πουλάμε σε τιμές χρυσού θα έχετε πρόβλημα με το γαμάτο δίκτυο μας".:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φτάνει πια. Πάλιωσε το αστείο.:mad:

Oι πάροχοι ενεργοποιούν συνεχώς features τα οποία δε δοκιμάζουν επαρκώς.

Αν κρίνουν βάσει bug στη baseband τότε πρέπει να κατεβάσουν όλες τις συσκευές από τα ράφια.

Και δεν είναι καθόλου αστείο.

Αρχίζει βέβαια να στρώνει η κατάσταση.

Νικόλα, όχι, το iPhone 5s δε θα πάρει VoLTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oι πάροχοι ενεργοποιούν συνεχώς features τα οποία δε δοκιμάζουν επαρκώς.

Αν κρίνουν βάσει bug στη baseband τότε πρέπει να κατεβάσουν όλες τις συσκευές από τα ράφια.

Και δεν είναι καθόλου αστείο.

Αρχίζει βέβαια να στρώνει η κατάσταση.

Νικόλα, όχι, το iPhone 5s δε θα πάρει VoLTE.

Το Wifi Calling θα το παρει επιτελους; δεν με ενοχλει τοσο το volte,γιατι σε 3G εχω και δυνατοτητα χρησης δεδομενων.Η κοσμοτε το εχει ηδη στο iPhone.Η Vodafone ομως κανει ενημερωσεις με 28.2 και 28.2.5 στο ios 10.3.2 και 10.3.3 αντιστοιχα;

Μηπως ειναι στα κοντα να το δωσει επισημα; Ή οχι ακομα;

mixtri

Αυτά που λες δεν είναι φυσιολογικά!!!!

Βγάζουμε όλες τις συσκεύες άχρηστες και η Vodafone σαν δίκτυο είναι μια χαρά!!!Ενλω ταυτόχρονα η Wind δεν έχει αυτό το πρόβλημα!Και άντε εκεί θα βγεις να μου πεις ότι έχει λιγότερους συνδρομητές ή δεν έχει καλή κάλυψη σαν δίκτυο!!!Η Cosmote τότε τι να πει που έχει και τους περισσότερους, και την μεγαλύτερη κάλυψη και είναι και η πιο γρήγορη!!!!Άρα θες να μου πεις ότι οι τεχνικοί και το δίκτυο της Vodafone είναι πιο σωστά "ρυθμισμένα" σε σχέση με τους άλλους που παίζουν χωρίς προβλήματα σε όλες τις συσκευές της αγοράς!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

το κακό με τις μ....ς της Voda δεν γλυτώνω το 30αρι,ξαφνικά πριν δύο τρεις μέρες χάθηκε η Β20 στη δουλειά μου

8ba94d77b500a34cbb4605c25da94158.jpg

Edited by akalos

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις