Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία αναβάθμιση στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας παίζει να γίνει κάποια στιγμή; 4 χρόνια στο "περίμενε" και συνεχίζουμε..

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καμία αναβάθμιση στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας παίζει να γίνει κάποια στιγμή; 4 χρόνια στο "περίμενε" και συνεχίζουμε..

δυστυχως ελαχιστο 4g+ ακομη και στο κέντρο της Αθηνας.

δυστυχως ελαχιστο 4g+ ακομη και στο κέντρο της Αθηνας.

Ποιο 4G; Στην Κυψέλη (στην περιοχή κοντά στα δικαστήρια) μονίμως EDGE και 2-3 γραμμές 3G με τις περισσότερες φορές να είναι εικονικό, σε γνωστό ίντερνετ καφέ στην Ακαδημία, EDGE ενώ Cote παίζει με 4G, στο Μοναστηράκι στο Taf και στο Couleur (στο ισόγειο τουλάχιστον) πάλι EDGE και εικονικό 3G, στη Νίκαια ολόκληρη περιοχή μόνο EDGE και κατά διαστήματα μόνο 4G (καθόλου 3G ή εικονικό), στον Προφήτη Ηλία προς 3ο Λύκειο (Ηλιούπολη) μηδέν σήμα, σχεδόν τίποτα. Δηλαδή, νισάφι πια. Και μηδέν σήμα στο κέντρο και περιορισμός στα "δώρα". :down:

Ποιο 4G; Στην Κυψέλη (στην περιοχή κοντά στα δικαστήρια) μονίμως EDGE και 2-3 γραμμές 3G με τις περισσότερες φορές να είναι εικονικό, σε γνωστό ίντερνετ καφέ στην Ακαδημία, EDGE ενώ Cote παίζει με 4G, στο Μοναστηράκι στο Taf και στο Couleur (στο ισόγειο τουλάχιστον) πάλι EDGE και εικονικό 3G, στη Νίκαια ολόκληρη περιοχή μόνο EDGE και κατά διαστήματα μόνο 4G (καθόλου 3G ή εικονικό), στον Προφήτη Ηλία προς 3ο Λύκειο (Ηλιούπολη) μηδέν σήμα, σχεδόν τίποτα. Δηλαδή, νισάφι πια. Και μηδέν σήμα στο κέντρο και περιορισμός στα "δώρα". :down:

Έχω δει κι εγώ προβλήματα στο κέντρο, ακόμα και στην περιοχή του Συντάγματος, μέσα σε κτίρια. Σημεία που μόνο η Vodafone είναι χωρίς σήμα... Όταν τα έγραφα παλιότερα, κάποιοι εδώ κορόιδευαν. :wacko: Το ίδιο γίνεται και στους Αμπελοκήπους (Αθήνα) που μένω.

δεν ξερω για συγκεκριμενες περιοχες αλλα γενικα δεν ειναι τόσο χαλια η καλυψη στην Αθηνα, απλα για καποιο λόγο σαν να έχει "παγωσει" η επέκταση της καλυψης. Αντιθετα στις αυξησεις τιμών είναι πρώτη και καλύτερη.

Έχω δει κι εγώ προβλήματα στο κέντρο, ακόμα και στην περιοχή του Συντάγματος, μέσα σε κτίρια. Σημεία που μόνο η Vodafone είναι χωρίς σήμα... Όταν τα έγραφα παλιότερα, κάποιοι εδώ κορόιδευαν. :wacko: Το ίδιο γίνεται και στους Αμπελοκήπους (Αθήνα) που μένω.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν νεκρά σημεία και αδύναμα. Είναι η μόνη που χάνει το σήμα για πλάκα. Κατεβάινεις στο μετρό του Συντάγματος και όσο κατεβαίνεις τις σκάλες (πχ για Αγ Μαρίνα) και για ένα λεπτό σε πετάει σε EDGE και μετά σε γυρνάει σε 3G ενώ Cote/WIND έχουν καρφωτό. Το ίδιο και Σόλωνος πχ, από 3G σε πετάει σε EDGE και άμα το γυρίσεις εσύ σε 3G (σε iPhone) ή το κλειδώσεις (σε Android) έχεις 2-3 σκάλες και σχετικά γρήγορο. Δηλαδή, η παράνοια η ίδια. :wacko:

δεν ξερω για συγκεκριμενες περιοχες αλλα γενικα δεν ειναι τόσο χαλια η καλυψη στην Αθηνα, απλα για καποιο λόγο σαν να έχει "παγωσει" η επέκταση της καλυψης. Αντιθετα στις αυξησεις τιμών είναι πρώτη και καλύτερη.

Φίλε μου, συμφωνώ, γενικά στην Αθήνα δεν θα το έλεγα, αλλά στο κέντρο σε σύγκριση με το τι έχουν οι άλλες είναι σημαντική απώλεια. Και αφορμή για να ξεκινησω τη συζήτηση , αλλά και γενικά το ύφος των μηνυμάτων μου (για το οποίο ζητάω συγγνώμη αν είναι έντονο) είναι το ότι πήρα τηλέφωνο τις προάλλες για να ζητήσω ακύρωση του περιορισμού στο ίντερνετ γιατί μου έβαλε φραγμό λίγο πριν λίγουν τα 10 GB που έδινε δώρο και μετά δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω με κανονική ταχύτητα τα δικά μου, τα αγορασμένα (!) και η απάντηση της VF "για να μην πέσει το δίκτυο μας". Καταρχάς, το πακέτο στο πλήρωσα και κατά δεύτερον, ποιο δίκτυό σας, αυτό που γυρνάω κάθε 5 λεπτά από 2G σε 4G μπας και ξαναπιάσω σήμα ; Που η καρτέλα επιλογής δικτύου του iPhone έχει γίνει μόνιμο task ανοικτό ; Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να ξανασχληθώ. Προς το παρόν, έχω κάνει αίτηση φορητότητας και βλέπουμε.

πήρα τηλέφωνο τις προάλλες για να ζητήσω ακύρωση του περιορισμού στο ίντερνετ γιατί μου έβαλε φραγμό λίγο πριν λίγουν τα 10 GB που έδινε δώρο και μετά δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω με κανονική ταχύτητα τα δικά μου, τα αγορασμένα (!) και η απάντηση της VF "για να μην πέσει το δίκτυο μας". Καταρχάς, το πακέτο στο πλήρωσα και κατά δεύτερον, ποιο δίκτυό σας, αυτό που γυρνάω κάθε 5 λεπτά από 2G σε 4G μπας και ξαναπιάσω σήμα ; Που η καρτέλα επιλογής δικτύου του iPhone έχει γίνει μόνιμο task ανοικτό ; Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να ξανασχληθώ. Προς το παρόν, έχω κάνει αίτηση φορητότητας και βλέπουμε.

"για να μην πέσει το δίκτυο μας" σου είπαν? Θεοί !! τουλάχιστον είναι ειλικρινείς...οτι κάτι δεν πάει καλά.

Σχετικα με τις τακτικές εναλλαγες απο 4g σε Η και Ε το αναφέρουν οτι το αντιμετωπιζουν και άλλοι χρηστές, μεταξυ των οποίων και εγώ. Το θέμα αυτό υφίσταται σε εμένα εδώ και πολύ καιρό στην Αθήνα και με διάφορες branded και μη συσκευές. Σε κάποια σημεία είναι περισσότερο έντονο, η εμπείρία πλοήγησης δεν ειναι και η πιο ευχαριστη που γινεται, ιδιως οταν η εναλλαγη ειναι σε Ε.

Edited by stefanos1999

• Administrators

Διαγράφτηκαν posts. Παρακαλώ πολύ εδώ να συζητάμε για προβλήματα στη Vodafone. Κόντρες για το ποιος έχει το πιο μεγάλο ....πρόβλημα δεν έχουν νόημα. Για τα τεχνικά θέματα των άλλων παρόχων υπάρχουν τα αντίστοιχα topics να γράψετε ότι θέλετε.

Στη Θεσσαλονικη οπου μενω υπαρχουν σημεια που εχει θεμα με 3G καθως και εναλλαγες σε 2G χωρις λογο.Ενω εχει 2/5 σημα και οχι οριακο.Παραδειγμα για το θεμα που αναφερομαι.

Καρολου Ντηλ κεντρο θεσσλαονικης σε εσωτερικο χωρο. 2/5 3G(900αρι ειναι γιατι αμα ειχε 2100 δεν θα το κρατουσε).Πανω στο browsing με πεταει σε Edge.Στο σπιτι μου οποτε βγαινω και μπαινω μεσα στο ασανσερ καμια υπηρεσια.Με 1-2/5 Edge δεν κραταει. Το Xiaomi του πατερα μου με 1/5 ειναι αλλα δεν ακουγοταν ο συνομιλητης κατα τη κληση.

Edited by XP130TD
παράβαση oπχ

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

σκεφτομουν, να γυρισω το συμβολαιο κοσμοτε, σε καρτα βονταφον. μεχρι που ειδα αυτο το θρεντ. ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το σημα? με αυτα που λετε, η wind παιζει να ειναι και καλυτερη απο τη βονταφον πλεον. ισχυει αυτο? δικαρτο θα εχω. η μια καρτα θα ειναι γουιντ. η αλλη παιζει αναμεσα σε κοσμοτε και βονταφον. μενω κοσμοτε ή να το γυρισω? με προβληματισατε

σκεφτομουν, να γυρισω το συμβολαιο κοσμοτε, σε καρτα βονταφον. μεχρι που ειδα αυτο το θρεντ. ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το σημα? με αυτα που λετε, η wind παιζει να ειναι και καλυτερη απο τη βονταφον πλεον. ισχυει αυτο? δικαρτο θα εχω. η μια καρτα θα ειναι γουιντ. η αλλη παιζει αναμεσα σε κοσμοτε και βονταφον. μενω κοσμοτε ή να το γυρισω? με προβληματισατε

Παρε ενα καρτοκινητο και δες μονος σου καλυτερα και θα δεις οτι δεν ισχυει.

Αν δεις τα σχολια ειναι απο φανατικους αλλων δικτυων η αφορουν τα ασανσερ στην καρολου ντηλ.

Αν δεις τα σχολια ειναι απο φανατικους αλλων δικτυων η αφορουν τα ασανσερ στην καρολου ντηλ.

Χαχα,καλο χιουμορ εχεις.Αλλα σημερα θες να σου πω τι εγινε.Καρολου ντηλ στο ισογειο σημα 5/5 Edge,ασανσερ 0.1ος οροφος 3G 1-2/5 και ιντερνετ 0.Σε Edge πιο καλα επαιζε το νετ.Οι αλλες 2 κλησεις κανουν και ιντερνετ 3G/4G με χαμηλο σημα αλλα δουλευει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε εσωτερικό χώρο, κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ Πεδίου Αρεως (Αθήνα). Εδώ που η Vodafone έπιανε μεγάλη ταχύτητα, έμενε σταθερά σε 4G και δεν είχα κανένα πρόβλημα με εναλλαγές σε 2G/3G... Αν όμως ήταν κάτω από 20-25 Mbps, το δίκτυο θα είχε "τρελαθεί"... :rolleyes:

%5Bimg%5Dhttp%3A//i64.tinypic.com/zldjx3.jpg[/img]

Edited by XP130TD

σας ευχαριστω παιδια

(υγ. καποτε αμα ηθελες να τεσταρεις το σημα, σου εδινε η καθε εταιρια, μια καρτουλα για μια μερα να δεις πως παει. φανταζομαι αυτα δεν παιζουν πια χαχαχαχ)

σας ευχαριστω παιδια

(υγ. καποτε αμα ηθελες να τεσταρεις το σημα, σου εδινε η καθε εταιρια, μια καρτουλα για μια μερα να δεις πως παει. φανταζομαι αυτα δεν παιζουν πια χαχαχαχ)

Είναι συχνό φαινόμενο αυτό, σε ένα σημείο κάποια να είναι καλύτερη, σε κάποιο άλλο σημείο μερικά δεκάδες μέτρα πιο κάτω κάποια άλλη εταιρία. Ασύρματο δίκτυο είναι αυτό...

Edited by XP130TD

Μένω στα Βριλήσσια. Το σήμα της Vodafone στο σπίτι μου, μέχρι πριν δύο μήνες ήταν καταπληκτικό και σταθερό. Μόνιμα 4G και ταχύτητες 30 down/10 up.

Αυτά μέχρι που ξεκίνησαν οι διακοπές. Όλη τη μέρα EDGE (φτωχό) ή και καθόλου σήμα και το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της επόμενης μέρας το σήμα να επανέρχεται στα καλά παλιά επίπεδα. Να φανταστείτε πως στο σπίτι το απόγευμα κάνουμε πλάκα πως άντε όπου νάναι το σήμα θα φτιάξει!

Φυσικά και τους έχω ενημερώσει παίρνοντας την απάντηση: "Ξέρουμε πως υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε πότε και αν θα λυθεί".

Σημειωτέον πως κεραία δεν έχει κατέβει όπως είπαν και οι ίδιοι. Άλλωστε καλό σήμα κάποιες ώρες εμφανίζεται.

Μετά από τον εμπαιγμό αυτόν και την έλλειψη ενημέρωσης έκανα φορητότητα πριν λίγες μέρες στη Cosmote και θα ακολουθήσουν και οι άλλες 3 γραμμές Vodafone στο σπίτι.

Έτσι βίωσα τουλάχιστον εγώ την κατάσταση του δικτύου της Vodafone στο σπίτι μου και στην ευρύτερη περιοχή. Πελάτης της Vodafone από το 1997 (με μια διακοπή παλιά δύο ετών).

Λυπάμαι.

Ώπα ώπα....!Για να προσέχουμε τι λέμε! :mad:

Σου ξαναείπα και ΔΕΝ μου απάντησες πολύ καιρό πριν γιατί έχω προβλήματα; Σου έκανα ανάλυση!Ούτε καν ασχολήθηκες!Ούτε εσύ ΟΥΤΕ το ίδιο το τεχνικό τμήμα που τους πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο!!! :wacko: :blink: :!: :mad:

Τελικώς ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει το myphone με τόσους χρήστες και μου απάντησε κάποιος (και ναι έχει λογική σε αυτό που λέει) συν ότι το παραδέχτηκαν κι άλλοι!!! :D

Το παιδί ΝΑΙ να πάρει να δοκιμάσει και τους τρεις!Θα διαλέξει αυτόν που παίζει καλύτερα στις περιοχές που κινείται!ΑΛΛΑ δεν θα μας βγάλεις φίλε μου τρελούς!Αν δεις παλιότερα Post μου ήταν πολύ θετικά για την Vodafone!!!Από το 2010 την χρησιμοποιούσα για ίντερνετ κυρίως σαν δεύτερη!Τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα! :!:

Πραγματικά προτείνω σε όλους να παίρνουν δίκαρτα κινητά και να έχουν κάρτες από δύο εταιρείες για να είναι καλυμμένοι ανά πάσα στιγμή! :cool:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Ώπα ώπα....!Για να προσέχουμε τι λέμε!

Σου ξαναείπα και ΔΕΝ μου απάντησες πολύ καιρό πριν γιατί έχω προβλήματα; Σου έκανα ανάλυση!Ούτε καν ασχολήθηκες!Ούτε εσύ ΟΥΤΕ το ίδιο το τεχνικό τμήμα που τους πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο!!!

Τελικώς ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει το myphone με τόσους χρήστες και μου απάντησε κάποιος (και ναι έχει λογική σε αυτό που λέει) συν ότι το παραδέχτηκαν κι άλλοι!!!

Το παιδί ΝΑΙ να πάρει να δοκιμάσει και τους τρεις!Θα διαλέξει αυτόν που παίζει καλύτερα στις περιοχές που κινείται!ΑΛΛΑ δεν θα μας βγάλεις φίλε μου τρελούς!Αν δεις παλιότερα Post μου ήταν πολύ θετικά για την Vodafone!!!Από το 2010 την χρησιμοποιούσα για ίντερνετ κυρίως σαν δεύτερη!Τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Πραγματικά προτείνω σε όλους να παίρνουν δίκαρτα κινητά και να έχουν κάρτες από δύο εταιρείες για να είναι καλυμμένοι ανά πάσα στιγμή!

Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα

Όχι σαν δεύτερη η κάθε πασχα που δίνει δώρο.

Όποτε ξέρω τι έχω. Και αυτό που έχω λέω.

Δεν βγάζω κανένα τρελό.

Αλλά όταν ο κάθε χρήστης Cosmote και Wind που έτυχε να χρησιμοποιήσει Vodafone 1-2 ώρες σε 1-2 περιοχές μπαίνει και κράζει συνεχώς, δημιουργεί κλίμα ... εγώ θα σέβομαι τη γνώμη του αλλά θα είμαι εδώ για να πω ότι αυτός τη χρησιμοποιεί σπάνια.

Γιατί όμως είδες με το κλίμα που δημιουργείται επηρεάζεται κόσμος και κράζει από Θεσσαλονίκη για την Αθήνα (!!).

Και υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με την κάλυψη αλλά για κάποιο λόγο σας εκνευριζουμε.

Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα

Όχι σαν δεύτερη η κάθε πασχα που δίνει δώρο.

Όποτε ξέρω τι έχω. Και αυτό που έχω λέω.

Δεν βγάζω κανένα τρελό.

Αλλά όταν ο κάθε χρήστης Cosmote και Wind που έτυχε να χρησιμοποιήσει Vodafone 1-2 ώρες σε 1-2 περιοχές μπαίνει και κράζει συνεχώς, δημιουργεί κλίμα ... εγώ θα σέβομαι τη γνώμη του αλλά θα είμαι εδώ για να πω ότι αυτός τη χρησιμοποιεί σπάνια.

Γιατί όμως είδες με το κλίμα που δημιουργείται επηρεάζεται κόσμος και κράζει από Θεσσαλονίκη για την Αθήνα (!!).

Και υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με την κάλυψη αλλά για κάποιο λόγο σας εκνευριζουμε.

Μου φαίνεται ΔΕΝ διαβάζεις τι γράφω!!!ΕΧΩ ΔΙΚΑΡΤΟ!!!Είναι και οι 2 ενεργοποιημένες και τις χρησιμοποιώ και τις δύο καθημερινά!!!Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την Vodafone λιγότερο γιατί ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το ίντερνετ (που είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ για μένα) στο οποίο ΔΕΝ μου απαντάει το τεχνικό τμήμα αλλά ΠΑΛΙ ούτε κι εσύ!

Και να το ξαναγράψω για να το εμπεδώσεις.....έχω ΚΑΙ vodafone από το 2010!!!!7 χρόνια!Άρα μην μου λες τι έχω σαν δεύτερη και τι σαν πρώτη!Ούτε μην μας βγάζεις όλους τρελούς και φανατικούς!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Μου φαίνεται ΔΕΝ διαβάζεις τι γράφω!!!ΕΧΩ ΔΙΚΑΡΤΟ!!!Είναι και οι 2 ενεργοποιημένες και τις χρησιμοποιώ και τις δύο καθημερινά!!!Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την Vodafone λιγότερο γιατί ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το ίντερνετ (που είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ για μένα) στο οποίο ΔΕΝ μου απαντάει το τεχνικό τμήμα αλλά ΠΑΛΙ ούτε κι εσύ!

Και να το ξαναγράψω για να το εμπεδώσεις.....έχω ΚΑΙ vodafone από το 2010!!!!7 χρόνια!Άρα μην μου λες τι έχω σαν δεύτερη και τι σαν πρώτη!Ούτε μην μας βγάζεις όλους τρελούς και φανατικούς!

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι.

Εσυ έχεις πρόβλημα. Εγώ όχι.

Άρα το δίκτυο είναι για τα μπάζα;

τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την Vodafone λιγότερο γιατί ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το ίντερνετ (που είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ για μένα) στο οποίο ΔΕΝ μου απαντάει το τεχνικό τμήμα αλλά ΠΑΛΙ ούτε κι εσύ!

τακτικές εναλλαγές δικτυου (απο 4g σε Η και Ε)στο ιντερνετ και εσυ?

Edited by XP130TD

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι.

Εσυ έχεις πρόβλημα. Εγώ όχι.

Άρα το δίκτυο είναι για τα μπάζα;

"Εκνευρίζομαι" γιατί δεν απαντάς σε τίποτα απ'ότι σου λέω ή ερμηνεύεις όπως θες αυτά που λέω! Και μέσα σε όλα όσοι λέμε το αντίθετο από σένα αυτόματα είμαστε στην εξής κατηγορία: "Αν δεις τα σχολια ειναι απο φανατικους αλλων δικτυων η αφορουν τα ασανσερ στην καρολου ντηλ."!

Δηλαδή και δεν δικαιολογείς είτε με τεχνικούς όρους είτε χωρίς ένα πρόβλημα που έχουν πολλοί χρήστες και ταυτόχρονα επειδή ΕΣΥ δεν το αντιμετωπίζεις τότε εμείς είμαστε φανατικοί άλλων εταιρειών!!!Όπως εγώ που έχω ΔΙΚΑΡΤΟ με δύο διαφορετικές εταιρείες (τις χρησιμοποιώ καθημερινά και τις δύο) και που η μία είναι η Vodafone (που για σένα άδικα την κράζουμε) που την έχω τα τελευταία 7 χρόνια!!! Whatever!!! :X:mad::wacko:

τακτικές εναλλαγές δικτυου (απο 4g σε Η και Ε)στο ιντερνετ και εσυ?

Ακριβώς αυτό και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα σε βαθμό που κοτνεύω να την καταργήσω!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ακριβώς αυτό και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα σε βαθμό που κοτνεύω να την καταργήσω!!!

για το λόγο αυτό εχω ηδη κόψει το data απο την vodafone, μονο για voice πλέον.

για το λόγο αυτό εχω ηδη κόψει το data απο την vodafone, μονο για voice πλέον.

Δυστυχώς το voice δεν με πολυενδιαφέρει!!!!Το αφήνω σε δεύτερη μοίρα γιατί εκεί με καλύπτει φουλ η Cosmote!Το ίντερνετ είναι η προτεραιότητά μου!Απλά όπου δεν έπιανε γρήγορο ίντερνετ η Cosmote ήθελα να έχω την Vodafone καβάτζα ή απλά για να μην τελειώνουν όλα τα GB έπαιζα συνδυαστικά με της Vodafone!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις