TakeOverNet Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Όσο ενεργοποιούνται νέες 4g συσκευές τόσο θα άδειαζει το data στο 3g Το dc-hspa απλά καμία φορα τείνει ταχύτερο από το 4g κάποιων... Το Facebook το ίδιο μου ανοίγει με 5Mbps το ίδιο και με 300. Το αν έχει σήμα 3G/H/4G/4G+/Z/Z+ πάνω από την οθόνη που βλέπω, who cares. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Το Facebook το ίδιο μου ανοίγει με 5Mbps το ίδιο και με 300. Το αν έχει σήμα 3G/H/4G/4G+/Z/Z+ πάνω από την οθόνη που βλέπω, who cares. Ειναι η αποψη σου, απόλυτα βέβαια σεβαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Το Facebook το ίδιο μου ανοίγει με 5Mbps το ίδιο και με 300. Το αν έχει σήμα 3G/H/4G/4G+/Z/Z+ πάνω από την οθόνη που βλέπω, who cares. ε τοτε να μεινουμε στο h. ουτε καν h+ δεν χρειαζεται.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 ε τοτε να μεινουμε στο h. ουτε καν h+ δεν χρειαζεται.:blink: Ο λόγος που τα δίκτυα εξελίσσονται δεν είναι τα speedtests και τα screenshots και "εγώ σας έφαγα μάγκες, είμαι ο καλύτερος", αλλά η χωρητικότητα των δικτύων, η σταθερότητα και η προσαρμογή τους στις νέες ανάγκες επικοινωνίας. Το spectral efficiency με άλλα λόγια. Οι φυσικοί πόροι των δικτύων πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα στο μέγιστο. Καμία άλλη τεχνολογία δεν ενσωμάτωσε carrier aggregation, OFDMA, SC-FDMA και ένα σωρό άλλες καινοτομίες. Φυσικά there is nothing to blame for εφόσον το hardware έχει και είχε περιορισμούς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 ε τοτε να μεινουμε στο h. ουτε καν h+ δεν χρειαζεται.:blink: Μου θυμίζει κάποιους που έλεγαν σε thread αλλού δικτύου τι 1mbps τι 50mbps δεν έχει διαφορά στο upload των selfies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε τα ίδια παντού... Μια χαρά είναι η κάθε εταιρία ανάλογα με τα σημεία που βρίσκεται ο κάθε συνδρομητής και ανάλογα με το τι πληρώνει. Ας γίνουμε ποιό δημιουργικοί δεν κάνει κακό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μου θυμίζει κάποιους που έλεγαν σε thread αλλού δικτύου τι 1mbps τι 50mbps δεν έχει διαφορά στο upload των selfies... Η διάφορα 1 με 50 είναι διαφορα Τα 10 με τα 300 απλα δεν έχουν διαφορα στην εμπειρια χρήσης. Αν βγει αύριο το πρωί διαφήμιση απο τη Vodafone οτι έχει το ταχυτερο δίκτυο, δεν θα διαμαρτυρηθουν οι συνδρομητές της. Γιατί δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό που κάνουν. Γενικά όμως την πλειοψηφεία των συνδρομητών δεν την ενδιαφέρει αν έχει 10 η 500. Το viber και το fb να δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Η διάφορα 1 με 50 είναι διαφορα Τα 10 με τα 300 απλα δεν έχουν διαφορα στην εμπειρια χρήσης. Αν βγει αύριο το πρωί διαφήμιση απο τη Vodafone οτι έχει το ταχυτερο δίκτυο, δεν θα διαμαρτυρηθουν οι συνδρομητές της. Γιατί δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό που κάνουν. Γενικά όμως την πλειοψηφεία των συνδρομητών δεν την ενδιαφέρει αν έχει 10 η 500. Το viber και το fb να δουλεύουν. Φίλε ο καταναλωτής πληρώνει και πόσο, πότε και αν θα χρησιμοποιήσει από την ταχύτητα που του παρέχει το δίκτυο είναι δικό του θέμα. Και αν θυμάμαι καλά η ίδια η Vodafone δεν ανακοίνωνε πριν 1+ έτος 4g+, cat. 6, 300mbps κτλ...? 50mbps με 300 όντως έχει ελάχιστη διαφορά ίσως και ελάχιστα εμφανής, όμως 10mbps με300mbps σε μένα είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ η ΔΙΑΦΟΡΆ, κυρίως λόγω tethering. Και στην τελική μην ξεχναμε πέρα του download, υπάρχει και το ping και το upload... Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Η διάφορα 1 με 50 είναι διαφορα Τα 10 με τα 300 απλα δεν έχουν διαφορα στην εμπειρια χρήσης. Αν βγει αύριο το πρωί διαφήμιση απο τη Vodafone οτι έχει το ταχυτερο δίκτυο, δεν θα διαμαρτυρηθουν οι συνδρομητές της. Γιατί δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό που κάνουν. Γενικά όμως την πλειοψηφεία των συνδρομητών δεν την ενδιαφέρει αν έχει 10 η 500. Το viber και το fb να δουλεύουν. Επειδή μιλάς συνεχώς για πλειοψηφία (όσον αφορά το πόσο καλή εμπειρία χρήσης έχετε) και τελικά εγώ και κάποιοι άλλοι που ξέρω είμαστε στην μειοψηφία (όπως φαίνεται!) μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αφού σερφάρω και είμαι με 4G μετά από 1-2 λεπτά το κινητό μου αλλάζει σε 3G το οποίο είναι απλά τραγικό και σε επιδόσεις!;!;!!!!Υπόψιν......είναι δίκαρτο και με την Cosmote στο ίδιο τηλέφωνο είμαι καρφωμένος πάντα σε 4G!!!!Ακόμα να μου βρουν λύση!Το έχω παρατηρήσει κι εδώ στο forum παλιότερα!!! Πήρα τηλέφωνο,το έδωσαν στην τεχνική υπηρεσία αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!Στο ξαναλέω....ΔΕΝ είμαι ο μόνος! Με Wind δεν υπάρχει ευτυχώς αυτό το πρόβλημα!Όπου υπάρχει νέο δίκτυο πάει καλά!! Τώρα φυσικά δεν πρόκειται να σχολιάσω τι 10 τι 300 στο θέμα των επιδόσεων!Για 2 λόγους: -Η τεχνολογία εξελίσσεται -Πληρώνω για κάτι και θέλω το μέγιστο ανά πάσα στιγμή.Το αν θα το χρησιμοποιήσω 1 στις 5 ή 5 στις 5 πρόβλημά μου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αφού σερφάρω και είμαι με 4G μετά από 1-2 λεπτά το κινητό μου αλλάζει σε 3G το οποίο είναι απλά τραγικό και σε επιδόσεις!;!;!!!!Υπόψιν......είναι δίκαρτο και με την Cosmote στο ίδιο τηλέφωνο είμαι καρφωμένος πάντα σε 4G!!!!Ακόμα να μου βρουν λύση!Το έχω παρατηρήσει κι εδώ στο forum παλιότερα!!! Παντού και σε όλους το κάνει αυτό, δεν είναι θέμα της συσκευής σου. Voice uber alles το έχουν ρυθμισμένο το configuration. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Θα πω το εξης,το δικτυο πρεπει να εχει αξιοπρεπη καλυψη,να μπορεις να εχεις 30Mbps download οταν ειναι γεματο το 4G δικτυο και φυσικα να εχει καλες τιμες.Η μονη που το κανει αυτο ειναι η Wind οπου αναβαθμισε. Για μενα η Vodafone εχει 3G παντου αλλα χειροτερες τιμες.Χωρια οτι στο δικτυο της εχει περιορισμους στα καρτοκινητα και κανει εναλλαγες απο 4G/3G σε 2G λογω καλυψης.Μονο το φοιτητικο ισως να με κρατησει,αλλα με βλεπω για αλλη. Edited May 3, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Παντού και σε όλους το κάνει αυτό, δεν είναι θέμα της συσκευής σου. Voice uber alles το έχουν ρυθμισμένο το configuration. Υπόψιν.....δεν εννοώ ότι πέφτει σε 3G για να μιλήσω!Είμαι στο ίντερνετ, για 1-2 λεπτά σερφάρω με 4G και μετά ξαφνικά αλλάζει σε 3G!!!Το οποίο είναι ότι να'ναι! Αν αυτό μου λες ότι πρέπει να γίνεται (η αλλαγή εννοώ όχι οι επιδόσεις) λόγω configuration τότε μα κόβω να βγάζω την sim της Vodafone και να πετάω μέσα μια της Wind!!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Υπόψιν.....δεν εννοώ ότι πέφτει σε 3G για να μιλήσω!Είμαι στο ίντερνετ, για 1-2 λεπτά σερφάρω με 4G και μετά ξαφνικά αλλάζει σε 3G!!!Το οποίο είναι ότι να'ναι! Αν αυτό μου λες ότι πρέπει να γίνεται (η αλλαγή εννοώ όχι οι επιδόσεις) λόγω configuration τότε μα κόβω να βγάζω την sim της Vodafone και να πετάω μέσα μια της Wind!!!!! Εφόσον υπάρχει επαρκής καλυψη η αλήθεια είναι ότι η wind "κραταει" σε 4g μέχρι αηδίας, η cosmote είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Απλά η cosmote γυρνάει σχεδόν πάντα σε Η ενώ η Wind αρκετές φορές απευθειας σε Ε οπότε το ίντερνετ παπαλα... Ενδεχομένως έχει να κάνει και με την κάλυψη στην εκάστοτε περιοχή. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Εφόσον υπάρχει επαρκής καλυψη η αλήθεια είναι ότι η wind "κραταει" σε 4g μέχρι αηδίας, η κόσμοτε είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Απλά η κόσμοτε γυρνάει σχεδόν πάντα σε Η ενώ η Wind αρκετές φορές σε Ε. Ενδεχομένως έχει να κάνει και με την κάλυψη στην εκάστοτε περιοχή. Μια χαρα κραταει η Wind,απλα κραταει μεχρι τελους το σημα.Ομως η Cosmote δεν παει πισω.Η διαφορα ειναι οτι γυρναει κατευθειαν σε 3G.Η Wind ομως με το E σε πληροφορω οτι ειναι λειτουργικο αρκει να εχεις υπομονη.Με καρτα Vodafone που εχω,το ιντερνετ απλα δεν υπαρχει.Με Wind και Edge εχω στειλει μηνυματα σε messenger/whatsapp και ανοιγα και το 0.facebook.Η Vodafone ηταν χειροτερη και εψαχνα να βρω 3G. Edited May 3, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Μια χαρα κραταει η Wind,απλα κραταει μεχρι τελους το σημα.Ομως η Cosmote δεν παει πισω.Η διαφορα ειναι οτι γυρναει κατευθειαν σε 3G.Η Wind ομως με το E σε πληροφορω οτι ειναι λειτουργικο αρκει να εχεις υπομονη.Με καρτα Vodafone που εχω,το ιντερνετ απλα δεν υπαρχει.Με Wind και Edge εχω στειλει μηνυματα σε messenger/whatsapp και ανοιγα και το 0.facebook.Η Vodafone ηταν χειροτερη και εψαχνα να βρω 3G. Αυτό το κρατάει 4g μέχρι "αυτοκτονίας" της Wind δεν είναι απαραίτητα πάντα καλό , πχ το τριήμερο ήμουν στην Ερέτρια (νομος Εύβοιας) ειχε ασθενές 4g κυρίως παραλιακα έπιανε λιγο που πιθανώς ερχόταν από απέναντι (από Αττική). Το 3g της περιοχής ήταν "ταχύτερo" του σχεδόν εικονικού 4g, παραταυτα το κινητό παρέμενε σε 4g παρότι ήταν σχεδόν μη-λειτουργικο. Η λύση απλή, κλείδωμα σε 3g-only. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) .Χωρια οτι στο δικτυο της εχει περιορισμους στα καρτοκινητα και κανει εναλλαγες απο 4G/3G σε 2G λογω καλυψης σορυ Νίκο αλλά προσωπικά δεν έχω δει αυτό που λες LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Υπόψιν.....δεν εννοώ ότι πέφτει σε 3G για να μιλήσω!Είμαι στο ίντερνετ, για 1-2 λεπτά σερφάρω με 4G και μετά ξαφνικά αλλάζει σε 3G!!!Το οποίο είναι ότι να'ναι! Αν αυτό μου λες ότι πρέπει να γίνεται (η αλλαγή εννοώ όχι οι επιδόσεις) λόγω configuration τότε μα κόβω να βγάζω την sim της Vodafone και να πετάω μέσα μια της Wind!!!!! Ενδεχομένως τους τραβάει το αυτί η μαμά-μητρική για τα drop calls οπότε το ιντερνετ έρχεται σε 2η μοίρα, εξου και το voice Uber Alles. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μια χαρα κραταει η Wind,απλα κραταει μεχρι τελους το σημα.Ομως η Cosmote δεν παει πισω.Η διαφορα ειναι οτι γυρναει κατευθειαν σε 3G.Η Wind ομως με το E σε πληροφορω οτι ειναι λειτουργικο αρκει να εχεις υπομονη.Με καρτα Vodafone που εχω,το ιντερνετ απλα δεν υπαρχει.Με Wind και Edge εχω στειλει μηνυματα σε messenger/whatsapp και ανοιγα και το 0.facebook.Η Vodafone ηταν χειροτερη και εψαχνα να βρω 3G. Η μόνη περίπτωση να σε κρατήσει σταθερά σε 4G η Vodafone, είναι να πιάνει πάνω από 25-30 Mbps, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατό σήμα έχει (όχι οριακό όμως). Αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Ίσως γι' αυτό να λένε μερικοί πως δεν το έχουν δει να συμβαίνει (μόνο εγώ βλέπω χαμηλές ταχύτητες; :wacko:) Αν πιάνει κάτω από 25 Mbps όμως, δε θα σε αφήσει να ολοκληρώσεις ούτε το speedtest. :lol: Συνεχείς εναλλαγές σε 2G/3G/4G, χωρίς να ξέρει ούτε το ίδιο το δίκτυο τι θέλει να κάνει... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) (μόνο εγώ βλέπω χαμηλές ταχύτητες; :wacko:): δυστυχώς όχι το πρόβλημα που έχω είναι μέ 3g,"buffering"ακόμα και στο tapatalk LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 σορυ Νίκο αλλά προσωπικά δεν έχω δει αυτό που λες LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Γενικως οταν βλεπω σημα απο 2/5 και κατω σε 3G/4G γυρναει σε 2G.Οι περιοχες που κινουμαι ειναι μεσα στη Θεσσαλονικη κυριως προς το κεντρο και ανατολικα εχω δει οτι περιγραφω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε Μαγνησία, Λάρισα και λίγο Θεσσαλονίκη όπου και να πήγα δεν μου έκανε αυτές τις μεταβάσεις που αναφέρετε. Όπως και σε άλλα άτομα από την παρέα. Μήπως το θέμα έχει να κάνει με την κατά τόπους πύκνωση του δικτύου ή με κάποιου είδους διαφορετικού εξοπλισμού;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Please Delete ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε εγώ έχω δει γενικό πρόβλημα. Το βλέπω πχ στο γηροκομείο όταν είμαι κάτω από το 20οροφο κτήριο που βρίσκεται σταθμός. Edited May 4, 2017 by TakeOverNet Delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξερω γιατι εχω θεμα,ισως ειναι θεμα συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχώς όχι το πρόβλημα που έχω είναι μέ 3g,"buffering"ακόμα και στο tapatalk LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Χαχα ισχυει αυτο,αλλα Θεσσαλονικη δεν το βλεπω πολυ με τη Vodafone. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Μαγνησία, Λάρισα και λίγο Θεσσαλονίκη όπου και να πήγα δεν μου έκανε αυτές τις μεταβάσεις που αναφέρετε. Όπως και σε άλλα άτομα από την παρέα. Μήπως το θέμα έχει να κάνει με την κατά τόπους πύκνωση του δικτύου ή με κάποιου είδους διαφορετικού εξοπλισμού;:confused: Δεν ξερω,αλλα το βλεπω οπου εχει θεμα καλυψης.Αμα κατεβεις καθολου θεσσαλονικη στο κεντρο ισως να το δεις μεσα σε μαγαζια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Χαχα ισχυει αυτο,αλλα Θεσσαλονικη δεν το βλεπω πολυ με τη Vodafone. πάω να κάνω οικονομία στην μπαταρία και έχω buffering,μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...την σαβουροκορεοπαντοφλα μου!!!! χαχα!την πάτησα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) πάω να κάνω οικονομία στην μπαταρία και έχω buffering,μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...την σαβουροκορεοπαντοφλα μου!!!! χαχα!την πάτησα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Η συσκευή - η συσκευή φταίει, ποτέ το δίκτυο!!! Αστειεύομαι φυσικά. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts