Nikolas14 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Δεν παει καλα η Vodafone.Ετσι στο ακυρο με πεταξε απο 3G σε Edge. Θελει λιγο δουλεια σε αυτο το κομματι.Παντως στα καστρα προς τον αγιο νικολαο τον ορφανο και στον αγιο Παυλο παιζει μια χαρα το δικτυο.3G μια χαρα και με 2/5 μεσα στα στενα στα καστρα.4G 800αρι παιζει πολυ γιατι ειναι δυσκολο σημειο λογω μορφολογιας.Εξω απο τα καστρα στον αγιο παυλο παιζει και 1800 με 30Mbps Download/Upload. Προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος. Θεματα εχω στη καρολου ντηλ χαμηλα οπως ειχα και με Wind.Εξω μια χαρα 3G/4G μεσα καθολου.Μονο Edge ακομα,ενω αλλη εχει 3G/4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Τι έπαθε το upload; Δοκίμαζα ένα τεστ με Vodafone 4G και ξαφνικά μου βγήκε αυτό. :lol: %5Bimg%5Dhttp%3A//i64.tinypic.com/jfb1ty.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αυτά τα πορτοκαλί στην μέση στο speed test τι είναι βαμμένα αυγά...? :p :p :p Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καταρρέει το δίκτυο παιδιά, σύμφωνα με τις μετρήσεις:p Και είναι και στάσιμο, μην ξεχνιόμαστε Και από άγιο Βλάσιο Πηλίου τώρα, μία μέτρηση μόλις: 31 ms ping - 35 mbps down - 15 mbps up, με τα "ταπεινά" 10 MHz της band 20 File Kotsiani περίμενε το καλοκαίρι και όντως θα καταρρεύσει το δίκτυο. Κατεβαίνω Ελλάδα και συγκεκριμένα Άγιο Λαυρέντιο με 90Gb από Vodafone UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αυτά τα πορτοκαλί στην μέση στο speed test τι είναι βαμμένα αυγά...? :p :p :p Έκρυψα μερικά στοιχεία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 File Kotsiani περίμενε το καλοκαίρι και όντως θα καταρρεύσει το δίκτυο. Κατεβαίνω Ελλάδα και συγκεκριμένα Άγιο Λαυρέντιο με 90Gb από Vodafone UK. UMTS θα έχεις εκεί, δεν θα καταρρεύσει τίποτα:lol: Αν θες να καταρρεύσει πήγαινε Αργαλαστή, Μηλίνα, Πάου, Κάλαμο, Τζάστενη, Παπά νερό, Αη Γιάννη, Τσαγκαράδα, Ζαγορά, Μούρεσι,Λεχώνια, Βυζίτσα, Αγιο Βλάσιο, Αγριά, Μηλιές, Κάτω Γατζέα (για να αναφέρω μερικά από τα μέρη με LTE):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Οι γονεις μου ειναι Πηλιο αφτη τη στιγμη. Στον Α.Λαυρεντιο εξωτερικα εχει δυο με τρεις 4G, μεσα ομως πεφτει σε 3G. Ταχυτητες δεν ξερω. Μου παραπονεθηκαν ομως για κλισεις οπου δεν ακουγαν τον συνομιλητη πρωι προς μεσημερι Μ.Παρασκεβη/Μ.ΣΑββατο στο Βολο, πανω απο 2G only.(να υπογραμισω πως βεβεα δεν ειναι ειδικοι επι του θεματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 File Kotsiani περίμενε το καλοκαίρι και όντως θα καταρρεύσει το δίκτυο. Κατεβαίνω Ελλάδα και συγκεκριμένα Άγιο Λαυρέντιο με 90Gb από Vodafone UK. Θα πέσει γέλιο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Οι γονεις μου ειναι Πηλιο αφτη τη στιγμη. Στον Α.Λαυρεντιο εξωτερικα εχει δυο με τρεις 4G, μεσα ομως πεφτει σε 3G. Ταχυτητες δεν ξερω. Μου παραπονεθηκαν ομως για κλισεις οπου δεν ακουγαν τον συνομιλητη πρωι προς μεσημερι Μ.Παρασκεβη/Μ.ΣΑββατο στο Βολο, πανω απο 2G only.(να υπογραμισω πως βεβεα δεν ειναι ειδικοι επι του θεματος Αυτό δεν το γνώριζα για άγιο Λαυρέντιο! Πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατο! Εκεί που σίγουρα έχει θέμα η Vodafone με Mobile broadband είναι τα Ποτιστικά και η Μελανή. Ευελπιστώ να κάνει προσθήκη στον ιστό της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Αρτα αυτή τη στιγμή είμαι με 800 και 60 Mbps. Ο βασικός ανταγωνιστής είναι το πολύ 15. Χρόνια πολλά! Σε 4G; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ιωάννινα 3/5 γραμμές σήμα. Πίτα το δίκτυο. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/i/2056301761 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ομοίως στην Άρτα Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/2794318120 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ομοίως στην Άρτα Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/2794318120 Σε ποιο μέρος στην Αρτα; Γιατί κοντά στον άγιο Δημήτριο το σήμα είναι ασθενικό και σε ορισμενες φορες γυρίζει σε 3G. Άσε που η πλειοψηφία στην πόλη παίζει με COSMOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Προς τα Κτελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Δυστυχώς δεν έχω συσκευή που να υποστηρίζει 4G και το 3G δεν είναι ικανοποιητικό στην πόλη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 (edited) Καλά το κατάλαβα εκεί η κάλυψη είναι καλή γιατί έχεις την κεραία απέναντι. Στο κέντρο είναι δύσκολα τα πράγματα από θέμα κάλυψης. Έχω πάρει αρκετές μετρήσεις απ όλες τις εταιρείες γιατί πηγαίνω συχνά στην πόλη Edited April 16, 2017 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλά το κατάλαβα εκεί η κάλυψη είναι καλή γιατί έχεις την κεραία απέναντι. Στο κέντρο είναι δύσκολα τα πράγματα από θέμα κάλυψης. Έχω πάρει αρκετές μετρήσεις απ όλες τις εταιρείες γιατί πηγαίνω συχνά στην πόλη Στο κέντρο έχει αλλες 2 αλλά μονο η μια είναι 4G. Εγώ λογικά πιάνω από απέναντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ακριβώς αυτήν που είναι στο βουνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ισχύει αυτο που λες οτι όλοι έχουν Cosmote. Στο ένα κινητό έχω 60Mbs και στο άλλο 7. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ναι η Vodafone και η μπλε δεν έχουν τέτοιο μπούκωμα. Αντίθετα με εδώ που η Vodafone έχει περισσότερους συνδρομητές και το ανάλογο μπούκωμα χωρίς να έχει μεριμνήσει να δώσει παραπάνω χωρητικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ναι η Vodafone και η μπλε δεν έχουν τέτοιο μπούκωμα. Αντίθετα με εδώ που η Vodafone έχει περισσότερους συνδρομητές και το ανάλογο μπούκωμα χωρίς να έχει μεριμνήσει να δώσει παραπάνω χωρητικότητα. Που να σας έδινε και δώρο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Χαχα φαντάσου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Εγω δεν έχω καταλάβει πάντως γιατι εχει πειράξει τόσο πολύ τους συνδρομητές των αλλά εταιρειών και όχι αυτούς που έχουν vodafone. Άξιο απορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Εγω δεν έχω καταλάβει πάντως γιατι εχει πειράξει τόσο πολύ τους συνδρομητές των αλλά εταιρειών και όχι αυτούς που έχουν vodafone. Άξιο απορίας. Εμένα προσωπικά με έχει πειράξει το γεγονός ότι λένε κάποιοι ότι δίνει πολλά δώρα χωρίς να καταλάβουν ότι τώρα είναι χρήσιμα και όχι αργότερα.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Η παρέα με την wind την χάλασε την εταιρία .... :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts