Nikolas14 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δυστυχως διαγραφτηκε το ποστ αλλα θα το ξαναγραψω.Η Vodafone σε Πτολεμαιδα,Αμυνταιο,Φλωρινα ειχε κανονικα 3G ακομα και στα χωρια.Αρκετα αξιοπρεπης η καλυψη παντως σε γενικες γραμμες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Για την πόλη λέμε τόση ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Μια ολόκληρη σελίδα με Offtopic! Θα μπει ο Mark_K και θα τραβάει τα μαλλιά του... :lol: Όλες οι εταιρίες έχουν πρόβλημα με το σήμα σε εσωτερικό χώρο, αλλά η Vodafone είναι η μόνη που έχει τόσο μεγάλο, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας... Δε νομίζω πως φταίει μόνο η "κακή" πολεοδομία, που δε δίνει άδειες... :rolleyes: Απλά δε θέλει να το φτιάξει. Τουλάχιστον όταν δώσει WiFi Calling, θα φτιάξει εν μέρει η κατάσταση... Θα έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Υπαρχει χειροτερη Edited January 1, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Η πρώτη εικόνα που έχω για το 4G της βοντα στην Πτολεμαΐδα είναι ότι η κάλυψη είναι καλή στην Δυτική και βόρεια Πτολεμαΐδα, ενώ στο κέντρο και νότια υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια παρατήρησα ότι το 3G στο κέντρο είχε φουλ σήμα πράγμα που σημαίνει βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ναι γιατί το 4g καλύπτεται από κεραίες έξω από την πόλη νομίζω έχει μια στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Το 3g στην κεντρική πλατεία είναι από το Micro στο κατάστημα vf. Αρα δεν υπάρχει κάποια βελτίωση. Δεν είναι τόσο μικρή πόλη ώστε να καλύπτεται από κεραίες εκτός του αστικού ιστού. Κατά την γνώμη μου θέλει 3-4 σταθμούς βάσης εντός της πόλης. Αυτοί τώρα έχουν 2 σταθμούς εξωτερικούς αν δεν κάνω λάθος. Αυτόν στον δρόμο του νοσοκομείου και τον άλλο προς Κοζάνη κάπου μετά το παλιό Alex pack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ναι γιατί το 4g καλύπτεται από κεραίες έξω από την πόλη νομίζω έχει μια στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Το 3g στην κεντρική πλατεία είναι από το Micro στο κατάστημα vf. Αρα δεν υπάρχει κάποια βελτίωση. Δεν είναι τόσο μικρή πόλη ώστε να καλύπτεται από κεραίες εκτός του αστικού ιστού. Κατά την γνώμη μου θέλει 3-4 σταθμούς βάσης εντός της πόλης. Αυτοί τώρα έχουν 2 σταθμούς εξωτερικούς αν δεν κάνω λάθος. Αυτόν στον δρόμο του νοσοκομείου και τον άλλο προς Κοζάνη κάπου μετά το παλιό Alex pack Σίγουρα πρέπει να μπει μια κανονική κεραία στο κέντρο της πόλης όπως έχει κοσμοτε, για να λυθούν τα προβλήματα...αν τους ενδιαφέρει βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Ναι γιατί το 4g καλύπτεται από κεραίες έξω από την πόλη νομίζω έχει μια στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Το 3g στην κεντρική πλατεία είναι από το Micro στο κατάστημα vf. Αρα δεν υπάρχει κάποια βελτίωση. Δεν είναι τόσο μικρή πόλη ώστε να καλύπτεται από κεραίες εκτός του αστικού ιστού. Κατά την γνώμη μου θέλει 3-4 σταθμούς βάσης εντός της πόλης. Αυτοί τώρα έχουν 2 σταθμούς εξωτερικούς αν δεν κάνω λάθος. Αυτόν στον δρόμο του νοσοκομείου και τον άλλο προς Κοζάνη κάπου μετά το παλιό Alex pack Καλύπτεται από εξωτερικούς σταθμούς (στα άκρα της πολης) αλλά πέρα από το micro έχει 1-2 σταθμούς μέσα στη πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σίγουρα πρέπει να μπει μια κανονική κεραία στο κέντρο της πόλης όπως έχει κοσμοτε, για να λυθούν τα προβλήματα...αν τους ενδιαφέρει βέβαια. Αν τους αφήσουν θες να πεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπερα και καλη χεονια!!Εδω και μερες στην Κερατεα,περιοχη Ανω Δασκαλει/μπουζαλαδες το 3G mobile internet σερνεται με download 0,20 mbps!!!Ξερει κανεις αν υπαρχει βλαβη;;Η σιμ ειναι σε ταμπλεt.Θεμα συσκευης δεν ειναι γιατι με καρτα κοσμοτε πιανει περιπου 8mbps... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Mε βάση αυτό, που αναφέρεται και σε 1,5 χρόνο πριν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Τρίκερι Πηλίου, οικισμός Αγίας Παρασκευής. Band 3 LTE (μάλλον από Ιστιαία) & UMTS 900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Σε ταξίδι χτες από Σπάρτη για Αθήνα, στο μεγαλύτερο μέρος των αυτοκινητοδρομων Μορεα και Ολυμπίας οδού, η Vodafone έπαιζε με 3G. Ακόμα και να υπήρχε 4G με καλό σήμα, το έβαζα εγώ χειροκίνητα και αμέσως μετά το κινητό με γύριζε πάλι σε 3G... Edited January 6, 2017 by Mark_K Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Τρίκερι Πηλίου, οικισμός Αγίας Παρασκευής. Band 3 LTE (μάλλον από Ιστιαία) & UMTS 900. Πιθανότατα. Στο χωριό του τρικεριου είχες LTE; ή ακόμη ο σταθμός δεν έχει αναβαθμιστεί; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Σε ταξίδι χτες από Σπάρτη για Αθήνα, στο μεγαλύτερο μέρος των αυτοκινητοδρομων Μορεα και Ολυμπίας οδού, η Vodafone έπαιζε με 3G. Ακόμα και να υπήρχε 4G με καλό σήμα, το έβαζα εγώ χειροκίνητα και αμέσως μετά το κινητό με γύριζε πάλι σε 3G... Κάντε υπομονή. Μέσα στο 2017 θα έχει καλυφθεί όλη η Ελλάδα με 4G όπως λένε και σε αλλά δίκτυα. Πάντως το να προτιμά το 5 μπάρες 3G από το 1 μπάρα 4G είναι δείγμα καλορυθμισμενου δικτύου (και όχι ραδιοφώνου) και μπράβο της. Edited January 6, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πιθανότατα. Στο χωριό του τρικεριου είχες LTE; ή ακόμη ο σταθμός δεν έχει αναβαθμιστεί; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Στο χωριό δεν πήγα. Και λογικά εκείνος ο σταθμός που λες (Ύψωμα Στεφανάκια) είναι από τους λίγους στο Πήλιο που δεν αναβαθμίστηκε ακόμη. Vodafone είναι η μόνη πάντως που σε κρατάει σε LTE και δεν το γυρνάει σε 3G σε εσωτερικούς χώρους, εν αντιθέσει με άλλον πάροχο. Ταχύτητες της τάξης του 1.5 mbps γιατί μιλάμε για χαμηλές εντάσεις και bandwidth 10 MHz,αλλά το δίκτυο λειτουργεί φυσιολογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Και κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, από σωληνουργεία μέχρι Ξυλόκαστρο, καίτοι ειχε επιλεχθεί η επιλογή 4g , προτιμούσε να κλειδώνει σε 3g. Επίσης σε κλειστό χώρο (κατάστημα) επι της Εθνικής Αντιστάσεως (σε απόσταση από τα γραφεία της περίπου 600 μέτρα μακριά) στο Χαλάνδρι το 3g-4g ανύπαρκτο. Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Κάντε υπομονή. Μέσα στο 2017 θα έχει καλυφθεί όλη η Ελλάδα με 4G όπως λένε και σε αλλά δίκτυα. Πάντως το να προτιμά το 5 μπάρες 3G από το 1 μπάρα 4G είναι δείγμα καλορυθμισμενου δικτύου (και όχι ραδιοφώνου) και μπράβο της. Τις περισσότερες φορές που επέλεγα χειροκίνητα το 4G, είχε 2/5 ή 3/5 σκάλες. Αλλά το δίκτυο προτιμούσε το 3G. Κάποιες φορές με πήγαινε πρώτα σε EDGE και μετά σε 3G. Μιλάμε για αυτοκινητόδρομο, που περνάνε δεκάδες χιλιάδες άτομα την ημέρα. Μόνο όταν είχε 4/5 ή 5/5 σκάλες με γύριζε από μόνο του σε 4G και αυτό μόνο για λίγο. Μάλλον μερικοί δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ άλλο πάροχο, γι' αυτό πιστεύετε πως η Vodafone είναι τέλεια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Μάλλον μερικοί δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ άλλο πάροχο, γι' αυτό πιστεύετε πως η Vodafone είναι τέλεια. :p Εχει καλορυθμισμένο δίκτυο για να μη χάνεις κλήση και γι'αυτό τη χρησιμοποιουμε. Επειδή έχουμε και άλλον πάροχο, με προβλήματα κάποιες φορές σε βασική λειτουργικότητα,όπως αναφέρεται σε αντίστοιχο φορουμ. Αλλά οκ,οι εμπειρίες καθενός διαφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Παντως 3/5 4G εχει η Vodafone απ οτι βλεπω στο κινητο του πατερα μου και μια χαρα το κραταει μεσα στο σπιτι.Γενικα δυσκολα πεφτει απο 4η γενια οταν εχει σημα και γυρναει σε 3G/Edge αναλογα αμα εχει καλυτερο σημα σε 2G ή 3G.Και το κινητο που δεν εχει την 800αρα(xiaomi redmi note 3,με Helio X10). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Καλύπτεται από εξωτερικούς σταθμούς (στα άκρα της πολης) αλλά πέρα από το micro έχει 1-2 σταθμούς μέσα στη πόλη. Δεν έχει μέσα στην πόλη και η απόδειξη είναι ότι 3g δεν έχει μέσα στα κτίρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Mε βάση αυτό, που αναφέρεται και σε 1,5 χρόνο πριν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για βλάβη. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει βλαβη "κεντρικη" κεραια στην Κερατεα....Τωρα τι εννοει "κεντρικη"..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Τις περισσότερες φορές που επέλεγα χειροκίνητα το 4G, είχε 2/5 ή 3/5 σκάλες. Αλλά το δίκτυο προτιμούσε το 3G. Κάποιες φορές με πήγαινε πρώτα σε EDGE και μετά σε 3G. Μιλάμε για αυτοκινητόδρομο, που περνάνε δεκάδες χιλιάδες άτομα την ημέρα. Μόνο όταν είχε 4/5 ή 5/5 σκάλες με γύριζε από μόνο του σε 4G και αυτό μόνο για λίγο. Μάλλον μερικοί δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ άλλο πάροχο, γι' αυτό πιστεύετε πως η Vodafone είναι τέλεια. :p Πως δεν εχω δοκιμασει; Τη γεννητρια νομιζεις την κουβαλαω μαζι μου για τη Vodafone? Δεν νομιζω. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει μέσα στην πόλη και η απόδειξη είναι ότι 3g δεν έχει μέσα στα κτίρια. Ξανακοιτα. Τελευαταια φορα που περασα ειδα 2 σταθμους στο κεντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 1ον Πτολεμαΐδα με κλειδωμένο το κινητό μόνο σε 3G έχω σήμα και εντός κτηρίων και αυτό το λέω με βεβαιότητα γιατί είναι τέτοια η δουλειά μου γυρίζω από γειτονιά σε γειτονιά και από οικοδομή σε οικοδομή. 2ον Έχω την εντύπωση ότι άνοιξε και δεύτερη κεραία με 4G στην περιοχή της Πτολεμαΐδας και αυτό το λέω γιατί χθες στο δρόμο προς τα ανατολικά της Πτολεμαΐδας (χωριά Ανατολικό, Κομνηνό κλπ) είχε σήμα πολύ καλό, όπως επίσης και εντός πόλεως σε κάποια τμήματα που είχε ασθενές σήμα παρατήρησα σημαντική βελτίωση. 3ον σε κάποιες ορεινές περιοχές που είχε μόνο 2G (Άγιο Χριστόφορο, Καρυοχώρι, Ερμακιά) χθες είχα 3G και με ικανοποιητικές ταχύτητες. Προφανώς ήρθε η σειρά της περιοχής μας και αναβάθμισαν και βελτίωσαν το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αν έγιναν χθες αυτά δεν ξέρω. Τα Χριστούγεννα πάντως πολύ ασθενές 3g στο κέντρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Από το πρωί της Δευτέρας 09/01/17 εκτός δικτύου Vodafone στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού της Λέσβου. Απαράδεκτη η όλη κατάσταση. Άντε να δούμε ποτέ θα φιλοτιμηθούν να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts