Nikolas14 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Ειλικρινα εχω βαρεθει να με πεταει ΠΑΝΤΑ καθε φορα που μιλαω μετα απο ελαχιστα δευτερολεπτα απο H σε Εdge και να χαλαει η ποιοτητα ομιλιας. Ειναι σαν να "θαμπωνει-μπουκωνει" η φωνη. Χαλια ποιοτητα. Για Θεσσαλονικη αναφερομαι. Ποια περιοχη; Γιατι και εγω το ιδιο παρατηρω στο δικαρτο του πατερα μου και εχω ανοιχτο το 4G στην σιμ της βονταφον(θεσσαλονικη).Η μανα μου με 3G ηταν οκ στο θεμα κλησεων(βοντα) Ενω με την αλλη καρτα που ειναι γυρισμενη σε 2G ο ηχος ειναι αρκετα καλυτερος στο δικαρτο(F2G). Edited September 6, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μελίσσια χάλια το σημα!Το ιντερνετ χάλια!0.06mbps download! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ποια περιοχη; Γιατι και εγω το ιδιο παρατηρω στο δικαρτο του πατερα μου και εχω ανοιχτο το 4G στην σιμ της βονταφον(θεσσαλονικη).Η μανα μου με 3G ηταν οκ στο θεμα κλησεων(βοντα) Ενω με την αλλη καρτα που ειναι γυρισμενη σε 2G ο ηχος ειναι αρκετα καλυτερος στο δικαρτο(F2G). Σε ολες τις περιοχες το κανει. Και το χειροτερο ειναι οτι κοβεται κιολας η ομιλια για 2-3 δευτερολεπτα μεχρι να σε πεταξει εξω απο H η LTE. Στη μπλε ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα. Ειχε την καλυτερη ποιοτητα κλησης που συναντησα. Πεντακαθαρα. Εκει που ειχε σημα φυσικα....γιατι σε αυτο πασχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Αρχικά, ούτως ή άλλως σε πετάει από LTE σε HSPA διότι δεν υποστηρίζονται κλήσεις VoLTE ακόμη. Τώρα για τις διακοπές, προσωπικά πρώτη φορά το διαβάζω από σένα. Και μένα μου κάνει μετάβαση όταν πρέπει σε GSM,αλλά διακοπές στην ομιλία δεν έχω διαπιστώσει πουθενά :confused: Μετάβαση σε GSM θα κάνει για διάφορους λόγους, ακόμη κι αν φαινομενικά έχετε δυνατό σήμα. Πχ συμφόρηση στην κυψέλη, θόρυβος-παρεμβολές από γειτονικά κανάλια ή άλλες εκπομπές τρίτων στο ίδιο κανάλι κλπ κλπ! Η στάθμη σήματος δεν σημαίνει τίποτα. Το δίκτυο προφανώς είναι ρυθμισμένο να σε γυρνάει εύκολα σε GSM για να μην πέσει η κλήση. Edited September 7, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Η Λέσβος από ότι είδα έχει full 4G Από εκεί Που είχε μόνο μέσα στην πόλη τώρα έχει παντού. Και έχουν γίνει όλοι οι σταθμοί 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Στην περιοχή ΄'καλά νερά'' στο βόλο ούτε κλήση δε βγάζει, στην ταβερνα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι, δεν υπάρχει σταθμός εκεί. Έχει αφαιρεθεί χρόνια τώρα. Μόνο της Cosmote εγκρίθηκε στο κτίριο του ΟΤΕ:rolleyes: Ανάλογα το σημείο που είσαι βέβαια, έχει λίγο UMTS σε εξωτερικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτές τις μέρες δεν είχα ίντερνετ στην Q και δούλευα απ τη Vodafone στην Αθήνα. Τραγική κατάσταση σε πολλές κεντρικές περιοχές, με χειρότερο στην περιοχή του Μεταξουργείου που υπήρχε μόνο Edge ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Πάντα έτσι είναι; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι, δεν υπάρχει σταθμός εκεί. Έχει αφαιρεθεί χρόνια τώρα. Μόνο της Cosmote εγκρίθηκε στο κτίριο του ΟΤΕ:rolleyes: Ανάλογα το σημείο που είσαι βέβαια, έχει λίγο UMTS σε εξωτερικό χώρο Υπήρχε σταθμός της Vodafone στα Καλά Νερά; :confused: Και γιατί ξηλώθηκε παρακαλώ; Δεν πάμε καλά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτές τις μέρες δεν είχα ίντερνετ στην Q και δούλευα απ τη Vodafone στην Αθήνα. Τραγική κατάσταση σε πολλές κεντρικές περιοχές, με χειρότερο στην περιοχή του Μεταξουργείου που υπήρχε μόνο Edge ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Πάντα έτσι είναι; κέντρο σε κλειστούς χώρους....μόνο edge! Μεγάλη επιτυχία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 κέντρο σε κλειστούς χώρους....μόνο edge! Μεγάλη επιτυχία.... Κέντρο Αθήνας σε κλειστούς χώρους, υπάρχει περίπτωση να μην έχει και καθόλου σήμα (και σε κέντρα άλλων πόλεων το έχω παρατηρήσει)... Οποτε αφού έχεις τουλάχιστον EDGE, επιτυχία είναι... :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτές τις μέρες δεν είχα ίντερνετ στην Q και δούλευα απ τη Vodafone στην Αθήνα. Τραγική κατάσταση σε πολλές κεντρικές περιοχές, με χειρότερο στην περιοχή του Μεταξουργείου που υπήρχε μόνο Edge ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Πάντα έτσι είναι; Στον Άνω Χολαργό, κι εκεί έχει μόνο EDGE σε εξωτερικό χώρο. Μέσα σε φιλικό σπίτι, με το ζόρι έβλεπα μία σκάλα σήμα. Στην περιοχή η Vodafone ήταν η χειρότερη. Το έχω δηλώσει στην εφαρμογή να το φτιάξουν, αλλά έχω κάτι μήνες να περάσω από εκεί, να δω μήπως άλλαξε κάτι. Το πρόβλημα υπάρχει τουλάχιστον 1 χρόνο (από τότε που άρχισα να το τσεκάρω, όποτε πήγαινα εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτές τις μέρες δεν είχα ίντερνετ στην Q και δούλευα απ τη Vodafone στην Αθήνα. Τραγική κατάσταση σε πολλές κεντρικές περιοχές, με χειρότερο στην περιοχή του Μεταξουργείου που υπήρχε μόνο Edge ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Πάντα έτσι είναι; Σε πολλές περιοχές του κέντρου ειναι το ανάποδο και εχεις 100% 4G με Vodafone ενώ με τις άλλες ούτε 1 μπάρα 2G. Αλλά γενικά δεν υπαρχει θέμα στο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Σημερα πηγα προς την Ασσηρο.Πιο συγκεκριμενα στο Λευκοχωρι Θεσσαλονικης.Στο Κτημα Λικνο η Vodafone ειχε τερμα Edge και οριακο 3G.4G δεν ειδα,εκτος αμα παιζει απο 800(η συσκευη που βλεπω ειναι χιαομι χωρις 800αρα στο 4G).Πληροφοριακα το χωριο ειναι στο νομο θεσσαλονικης και ειναι κοντα στα ορια με το νομο Σερρων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Σε πολλές περιοχές του κέντρου ειναι το ανάποδο και εχεις 100% 4G με Vodafone ενώ με τις άλλες ούτε 1 μπάρα 2G. Αλλά γενικά δεν υπαρχει θέμα στο κέντρο. Πώς δεν υπάρχει πρόβλημα; Μια φορά δεν είχα ίντερνετ στην μπλε και με Vodafone απηύδησα δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Και βλέπω το αναφέρουν κι άλλοι πως είναι έτσι. Μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση για κέντρο Αθήνας, αλλά και τριγύρω (ίδια χάλια στον Νέο Κόσμο 2 στενά απ την Βουλιαγμένης, μόνο Edge). Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Δε ξέρω τι κάνει η Vodafone στο κέντρο αλλά στον Άλιμο μου φάνηκε πολύ καλή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πώς δεν υπάρχει πρόβλημα; Μια φορά δεν είχα ίντερνετ στην μπλε και με Vodafone απηύδησα δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Και βλέπω το αναφέρουν κι άλλοι πως είναι έτσι. Μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση για κέντρο Αθήνας, αλλά και τριγύρω (ίδια χάλια στον Νέο Κόσμο 2 στενά απ την Βουλιαγμένης, μόνο Edge). Όπως καταλαβαίνεις το να διαμαρτύρονται συνδρομητές της μπλε για το σήμα της Vodafone (ως συνήθως) ενώ οι ίδιοι οι συνδρομητές της όχι, δεν ειναι δείγμα. Γενικά δεν εχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Σε πολλές περιοχές του κέντρου ειναι το ανάποδο και εχεις 100% 4G με Vodafone ενώ με τις άλλες ούτε 1 μπάρα 2G. Αλλά γενικά δεν υπαρχει θέμα στο κέντρο. Απίθανο μου φαίνεται αυτό. Εγώ θυμάμαι κάποια σημεία στο κέντρο Αθήνας, όπως στην Ερμού, στην Καλαμιωτου κλπ, που όλες είχαν 4G, εκτός από τη Vodafone και μιλάμε για εξωτερικό χώρο... Τουλάχιστον είχε 3G. Κοντά στο ξενοδοχείο Divani Caravel (απέναντι) που μέτρησα πριν λίγο καιρό, θυμάμαι ότι η Vodafone είχε χαμηλό σήμα 4G (1-2 σκάλες) και ταχύτητες κάτω από 10 Mbps. Στους Αμπελοκήπους που μένω, η Vodafone έχει όλες τις συχνότητες του 4G από τον ίδιο σταθμό (δεν αποκλείεται να έχει και 4G+, αλλά δεν το υποστηρίζει το κινητό μου), όμως οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές. Ίσως να υπάρχουν παρεμβολες, όπως μου έλεγε ο mixtri. Το σήμα της μέσα σε καταστήματα τριγύρω από την Πανόρμου και γενικά της περιοχής, σχεδόν ανύπαρκτο. Δε βγάζει ούτε κλήση. Ένας γιατρός ΩΡΛ στα Βριλήσσια που έχω πάει αρκετές φορές, στη Λεωφόρο Πεντέλης, έχει αριθμό Vodafone (694xxxxxxx) αλλά το έχει κάνει "πράσινο", γιατί το σήμα της εταιρείας εκεί και ειδικά το ίντερνετ, είναι χάλια... Μέσα στο ιατρείο. Αυτά είναι μόνο λίγα απ' όσα έχω δει. Γενικά περίμενα να δω καλύτερα πράγματα από τη Vodafone. Έχω κρατήσει ένα φοιτητικό CU σαν δεύτερη SIM, για τα δωρεάν MB που δίνει, αλλά και για να έχω ίντερνετ εκεί που η κάρτα άλλου παρόχου που χρησιμοποιώ σαν πρώτη, δεν έχει. Κάποτε είχα τη Vodafone σαν πρώτη, αλλά δεν έχει σήμα εκεί που χρειάζομαι... Edited September 12, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Απίθανο μου φαίνεται αυτό. Εγώ θυμάμαι κάποια σημεία στο κέντρο Αθήνας, όπως στην Ερμού, στην Καλαμιωτου κλπ, που όλες είχαν 4G, εκτός από τη Vodafone και μιλάμε για εξωτερικό χώρο... Τουλάχιστον είχε 3G. Κοντά στο ξενοδοχείο Divani Caravel (απέναντι) που μέτρησα πριν λίγο καιρό, θυμάμαι ότι η Vodafone είχε χαμηλό σήμα 4G (1-2 σκάλες) και ταχύτητες κάτω από 10 Mbps. Στους Αμπελοκήπους που μένω, η Vodafone έχει όλες τις συχνότητες του 4G από τον ίδιο σταθμό (δεν αποκλείεται να έχει και 4G+, αλλά δεν το υποστηρίζει το κινητό μου), όμως οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές. Ίσως να υπάρχουν παρεμβολες, όπως μου έλεγε ο mixtri. Το σήμα της μέσα σε καταστήματα τριγύρω από την Πανόρμου και γενικά της περιοχής, σχεδόν ανύπαρκτο. Δε βγάζει ούτε κλήση. Ένας γιατρός ΩΡΛ στα Βριλήσσια που έχω πάει αρκετές φορές, στη Λεωφόρο Πεντέλης, έχει αριθμό Vodafone αλλά το έχει κάνει "πράσινο", γιατί το σήμα της εταιρείας εκεί και ειδικά το ίντερνετ, είναι χάλια... Μέσα στο ιατρείο. Αυτά είναι μόνο λίγα απ' όσα έχω δει. Γενικά περίμενα να δω περισσότερα από τη Vodafone. Έχω κρατήσει ένα φοιτητικό CU σαν δεύτερη SIM, για τα δωρεάν MB που δίνει, αλλά και για να έχω ίντερνετ εκεί που η κάρτα άλλου παρόχου που χρησιμοποιώ σαν πρώτη, δεν έχει. Κάποτε την είχα σαν πρώτη, αλλά δεν έχει σήμα εκεί που χρειάζομαι... Γενικως η Vodafone σε εσωτερικους χωρους,ειδικα ασανσερ εχει θεμα.Πριν μερικες μερες η μανα μου πηρε να κανει τηλεφωνο και ειδε απαγορευτικο στο σημα.Και ολα αυτα στο σπιτι μου στη Χαριλαου. Οι αλλες εχουν 2G,4G και η μια απο αυτες και 3G.Η Vodafone δεν υπαρχει.Επισης εχω και Vodafone στο σπιτι,ειναι οι γονεις μου στο CU και μπορω να δω την καλυψη της Vodafone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ε αν έχει θέμα στο ασανσέρ του σπιτιού σου, αυτό τα λέει όλα για την κάλυψή της :p Και μένα η Cosmote στο ασανσέρ του σπιτιού μου δεν έχει καθόλου σήμα, ενώ η Vodafone μέχρι τον 2ο όροφο έχει. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά όμως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Ας μιλήσουμε τώρα όμως πιο σοβαρά. Απο θέμα κάλυψης οι 4G ξεφυτρώνουν στην Αθήνα ο ένας μετά τον άλλο. Ομοίως τώρα όλος ο νόμος Ιωαννίνων και η Αχαΐα ενώ συνεχίζεται και η Κρήτη (!). Για τα ασανσέρ δεν θα μιλήσω. Θα στείλω όμως αίτημα και στις 3 να βάλουν χάρτη κάλυψης ασανσέρ. Edited September 13, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ας μιλήσουμε τώρα όμως πιο σοβαρά. Απο θέμα κάλυψης οι 4G ξεφυτρώνουν στην Αθήνα ο ένας μετά τον άλλο. Ομοίως τώρα όλος ο νόμος Ιωαννίνων και η Αχαΐα ενώ συνεχίζεται και η Κρήτη (!). Για τα ασανσέρ δεν θα μιλήσω. Θα στείλω όμως αίτημα και στις 3 να βάλουν χάρτη κάλυψης ασανσέρ. Ας μιλήσουμε για εσωτερικούς χώρους Άνω Πατήσια οριακό edge, για να μιλάω έχω αγοράσει full σήμα Μοναστηράκι Στο δρόμο που είναι το sig dogs στην Αβραμιώτου edge για να μιλήσεις πρέπει να βγεις στο δρόμο Παπάγου στις πολυκατοικίες που είναι κοντά στο δάσος, σε σπίτι φίλου No service Νεο ψυχικό κοντά στην Αγία Σοφία οριακό edge Χτές περπατούσα στο δρόμο κάτω από το Λυκαβητό και συγκεκριμένα στη Δαφνομήλης πήρα τηλέφωνο και δεν ακουγανε τίποτα. Μια κουκίδα 3g που απορούσα πως και δεν με γυρνούσε σε edge όπως κάνει στο 80% των περιπτώσεων και το hd voice πάει άπατο. Μετά σε εσωτερικό χώρο στη Τσιμισκή (Λυκαβητός) μια παύλα edge. εσωτερικός χώρος κοντά στον Άγιο Ιωάννη (στάση μετρό) δεν ξέρω πως λέγεται ακριβως η περιοχή οριακό edge. Νεα κυψέλη σε εσωτερικό χώρο σε όροφο ψηλά, 4g το οποίο γύρναγε σε 3g το οποίο γύρναγε σε edge. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. κατά τα άλλα στην Αθήνα δεν υπάρχει πρόβλημα...εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ας μιλήσουμε για εσωτερικούς χώρους Άνω Πατήσια οριακό edge, για να μιλάω έχω αγοράσει full σήμα Μοναστηράκι Στο δρόμο που είναι το sig dogs στην Αβραμιώτου edge για να μιλήσεις πρέπει να βγεις στο δρόμο Παπάγου στις πολυκατοικίες που είναι κοντά στο δάσος, σε σπίτι φίλου No service Νεο ψυχικό κοντά στην Αγία Σοφία οριακό edge Χτές περπατούσα στο δρόμο κάτω από το Λυκαβητό και συγκεκριμένα στη Δαφνομήλης πήρα τηλέφωνο και δεν ακουγανε τίποτα. Μια κουκίδα 3g που απορούσα πως και δεν με γυρνούσε σε edge όπως κάνει στο 80% των περιπτώσεων και το hd voice πάει άπατο. Μετά σε εσωτερικό χώρο στη Τσιμισκή (Λυκαβητός) μια παύλα edge. εσωτερικός χώρος κοντά στον Άγιο Ιωάννη (στάση μετρό) δεν ξέρω πως λέγεται ακριβως η περιοχή οριακό edge. Νεα κυψέλη σε εσωτερικό χώρο σε όροφο ψηλά, 4g το οποίο γύρναγε σε 3g το οποίο γύρναγε σε edge. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. κατά τα άλλα στην Αθήνα δεν υπάρχει πρόβλημα...εντάξει. Απο τη στιγμή που εχει καλύτερη κάλυψη απο άλλες εταιρίες στην Αθήνα ναι ειναι μεγάλη επιτυχία. Ερμού πχ με τα 102 micro σε τραβάει σε 2G σε χρόνο dt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εγώ θα ξαναρωτήσω! Πότε σκέφτεται η Vodafone να βάλει, όπως η Cosmote, 3G στο μετρό; βλέπω κόσμο στους συρμούς να σερφάρουν με Cosmote, έστω και όχι σε όλη την διαδρομή και λέω τι κάνει η Vodafone; η απάντηση που έχει δοθεί στο νήμα πως οι εργαζόμενοι έχουν κάνει εταιρικό με Cosmote και επέτρεψαν μόνο σε αυτήν να βάλει 3G δε νομίζω να στέκει. Λες και κυκλοφορούν μόνο αυτοί σε αποβάθρες ή με συρμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Απο τη στιγμή που εχει καλύτερη κάλυψη απο άλλες εταιρίες στην Αθήνα ναι ειναι μεγάλη επιτυχία. Ερμού πχ με τα 102 micro σε τραβάει σε 2G σε χρόνο dt. wow! Πως και δε τα έχει γυρίσει αυτά σε 3G/LTE; :!: @spyrdano, η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου. Απορώ πως δε το έχεις καταλάβει. Όταν ήταν η Ολυμπιάδα του 2004 τελευταία στιγμή κάναν εγκατάσταση οι άλλες εταιρείες στα γήπεδα και στις εγκαταστάσεις με τη δικαιολογία του χορηγού... Μην περιμένεις κάτι καλύτερο. Παλιότερα είχα περάσει από Δάφνη και είχα Η+ με Wind στο μετρό (έτσι θυμάμαι) και την τελευταία φορά δεν έιχα καθόλου σήμα. Δε ξέρω τι τραγικότητες είναι αυτές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Όπως καταλαβαίνεις το να διαμαρτύρονται συνδρομητές της μπλε για το σήμα της Vodafone (ως συνήθως) ενώ οι ίδιοι οι συνδρομητές της όχι, δεν ειναι δείγμα. Γενικά δεν εχει θέμα. Ναι δεν έχω τι άλλο να κάνω απ το να λέω ψέμματα για το σήμα της Vodafone. Πήγαινε μια βόλτα από Μεταξουργείο απ το μετρό μέχρι το μαγαζί MODU, την πλατεία καρϊσκάκη και το ψητοπωλείο στην Οδυσσέως και μετά έλα πες μας οτι λέμε ψέμματα και δεν είμαστε δείγμα. Δεν ανέφερα πως η Vodafone είναι για πέταμα, ή έχει κακό σήμα σε ΟΛΗ την Αθήνα. Ανέφερα για ένα συγκεκριμένο πολύ κεντρικό σημείο όπου έχει σοβαρό πρόβλημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts