JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το δίκτυο της vodafone σταδιακά καταρρέει! Είναι ακριβά τα νοίκια εκεί; Μπορεί να μην έβγαινε να πληρώνει για τις κεραίες και να κατέβασε μερικές μόνη της, όπως έχει κάνει και στην Αθήνα. Πάντως για να δεις το χάος του δικτύου πρέπει να έρθεις μια βόλτα στην Αθήνα! Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αθήνα και είναι και πολλά. Πρέπει να είναι κανείς κολλημένος με τη vodafone για να μην το καταλαβαίνει... είναι θέμα περιοχής εγώ αυτό πιστευω και εξωτερικών παραγόντων τίποτα άλλο. Κάθε δίκτυο προσπαθεί να καλύψει οσον δυνατό περισσότερο πληθυσμό για να έχει και πελατεία. Πχ σε ένα μοναστήρι που είχα πάει στην χασια το πρόβλημα ήτανε γενικό δεν εποιανε κανένα κινητό απο ολες τις εταιρείες ίσως να παίζει ρολό εάν είναι κατοικημενη η περιοχή ή όχι διότι εκεί στο μοναστήρι που είχα πάει είχε μόνο βουνά. Και με χειροκίνητη αναζήτηση δεν μου έβγαζε κανένα δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το δίκτυο της vodafone σταδιακά καταρρέει! Είναι ακριβά τα νοίκια εκεί; Μπορεί να μην έβγαινε να πληρώνει για τις κεραίες και να κατέβασε μερικές μόνη της, όπως έχει κάνει και στην Αθήνα. Πάντως για να δεις το χάος του δικτύου πρέπει να έρθεις μια βόλτα στην Αθήνα! Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αθήνα και είναι και πολλά. Πρέπει να είναι κανείς κολλημένος με τη vodafone για να μην το καταλαβαίνει... Κεραιες δεν εχει μειωσει αυτο το ξερω απο εγκυρη πηγη,κατι αλλο ειναι, γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε τοσο εντονο προβλημα,εκτος πια αν αυξηθηκαν τοσο πολυ οι συνδρομητες της που εχει προβλημα χωρητικοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Το δίκτυο της vodafone σταδιακά καταρρέει! Είναι ακριβά τα νοίκια εκεί; Μπορεί να μην έβγαινε να πληρώνει για τις κεραίες και να κατέβασε μερικές μόνη της, όπως έχει κάνει και στην Αθήνα. Πάντως για να δεις το χάος του δικτύου πρέπει να έρθεις μια βόλτα στην Αθήνα! Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αθήνα και είναι και πολλά. Πρέπει να είναι κανείς κολλημένος με τη vodafone για να μην το καταλαβαίνει... Δε ξέρω για Χίο και Αθήνα πάντως στην Καρδίτσα η Vodafone πληρώνει ΚΑΛΑ! Ορίστε η κεραιούλα της με 14 cell πάνω (κάποια είναι της Wind) που καλύπτει άψογα την περιοχή των Σοφάδων! Και να φανταστείς ότι έχει κι άλλες κεραίες γύρω γύρω πλέον. Δεν έβαλε μία κεραία και ησύχασε! Edited April 22, 2012 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το δίκτυο της vodafone σταδιακά καταρρέει! Είναι ακριβά τα νοίκια εκεί; Μπορεί να μην έβγαινε να πληρώνει για τις κεραίες και να κατέβασε μερικές μόνη της, όπως έχει κάνει και στην Αθήνα. Πάντως για να δεις το χάος του δικτύου πρέπει να έρθεις μια βόλτα στην Αθήνα! Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αθήνα και είναι και πολλά. Πρέπει να είναι κανείς κολλημένος με τη vodafone για να μην το καταλαβαίνει... Έχεισ παρατηρήσει αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τις κλήσεις είναι μόνο σε 3G ή υπάρχουν θέματα και με το 2G δίκτυο; Γιατί αν είναι το πρώτο τότε ίσως κάτι παίζει με τον εξοπλισμό της huawei όπως είχε πει σε προηγούμενο post ο mixtri. Αν είναι το δεύτερο τότε είναι κάτι άλλο. Κεραιες δεν εχει μειωσει αυτο το ξερω απο εγκυρη πηγη,κατι αλλο ειναι, γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε τοσο εντονο προβλημα,εκτος πια αν αυξηθηκαν τοσο πολυ οι συνδρομητες της που εχει προβλημα χωρητικοτητας. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Θεωρώ αφελές να πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο. Και δεν ισχύει. Αλλού είναι το θέμα και ελπίζω να το εντοπίσουν και να το λύσουν αν υπάρχει όντως τόσο έντονο πρόβλημα όπως κάποιοι λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Πλέον και στο 2g δε χρησιμοποιείται huawei από Wind/Vodafone? Ή αυτό συμβαίνει μόνο σε WIND;:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Πλέον και στο 2g δε χρησιμοποιείται huawei από Wind/Vodafone? Ή αυτό συμβαίνει μόνο σε WIND;:wacko: Οχι ακομα, τουλάχιστον στην Χιο το 2G ειναι αποκλειστικα της Ericcson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) είναι θέμα περιοχής εγώ αυτό πιστευω και εξωτερικών παραγόντων τίποτα άλλο. Κάθε δίκτυο προσπαθεί να καλύψει οσον δυνατό περισσότερο πληθυσμό για να έχει και πελατεία. Πχ σε ένα μοναστήρι που είχα πάει στην χασια το πρόβλημα ήτανε γενικό δεν εποιανε κανένα κινητό απο ολες τις εταιρείες ίσως να παίζει ρολό εάν είναι κατοικημενη η περιοχή ή όχι διότι εκεί στο μοναστήρι που είχα πάει είχε μόνο βουνά. Και με χειροκίνητη αναζήτηση δεν μου έβγαζε κανένα δίκτυο. ΈΛΕΟΣ !!! Ένα σωρό κόσμος έχει φοβερά προβλήματα σε όλο και περισσότερες περιοχές και μας λες για θέματα περιοχής και εξωτερικών παραγόντων και γενικολογίες περί της πληθυσμιακής κάλυψης!!! Εδώ δεν μιλάμε για ΈΝΑ μοναστήρι αλλά για ΆΠΕΙΡΕΣ περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο... Επιτέλους, είναι δικαίωμά σας να αγαπάτε ένα δίκτυο (αν και όχι πολύ καταναλωτική συμπεριφορά), σταματήστε όμως να υποβαθμίζετε τα όλο και περισσότερα προβλήματά του!!! Τα προβλήματα έχουν αυξηθεί εκθετικά τον τελευταίο χρόνο και η προφανής εξήγηση (η οποία ΤΣΟΎΖΕΙ και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη διαψεύσουν) είναι ότι η εταιρεία κατέβασε κεραίες για να μην πληρώνει νοίκια... Σταματήστε την καραμέλα της... μορφολογίας του εδάφους !!! ΥΓ: Τα προβλήματα εμφανίζονται τόσο σε 2G όσο και σε 3G. Όποιος θέλει να κάνει μια σοβαρή κουβέντα ευπρόσδεκτος... ΥΓ2: Η vodafone δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ πρόθεση να φτιάξει το δίκτυο! Έχει τρελλαθεί να διαφημίζει το full σήμα (τυχαίο θα πουν οι υποστηρικτές) και να δίνει 50% έκπτωση ακόμα και σε ιδιώτες με συμβόλαια 25 ευρώ (πάλι τυχαίο θα πουν οι υποστηρικτές)... Τόση τυχαιότητα όμως: τυχαίες πεσμένες κλήσεις σε όλο και περισσότερες περιοχές Αθήνας και επαρχίας, τυχαίες αποτυχίες κλήσεις, τί σου κάνει η τυχαιότητα τελικά... Άλλα δίκτυα γιατί δουλέυουν με ελάχιστα... τυχαία περιστατικά; Edited April 23, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ΈΛΕΟΣ !!! Ένα σωρό κόσμος έχει φοβερά προβλήματα σε όλο και περισσότερες περιοχές και μας λες για θέματα περιοχής και εξωτερικών παραγόντων και γενικολογίες περί της πληθυσμιακής κάλυψης!!! Εδώ δεν μιλάμε για ΈΝΑ μοναστήρι αλλά για ΆΠΕΙΡΕΣ περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο... Επιτέλους, είναι δικαίωμά σας να αγαπάτε ένα δίκτυο (αν και όχι πολύ καταναλωτική συμπεριφορά), σταματήστε όμως να υποβαθμίζετε τα όλο και περισσότερα προβλήματά του!!! Τα προβλήματα έχουν αυξηθεί εκθετικά τον τελευταίο χρόνο και η προφανής εξήγηση (η οποία ΤΣΟΎΖΕΙ και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη διαψεύσουν) είναι ότι η εταιρεία κατέβασε κεραίες για να μην πληρώνει νοίκια... Σταματήστε την καραμέλα της... μορφολογίας του εδάφους !!! Το ειπα και πιο πανω ,δεν ξερω στην Αθηνα αλλα στην Χιο κεραιες δεν εχουν κατεβει ,καπου αλλου ειναι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το ειπα και πιο πανω ,δεν ξερω στην Αθηνα αλλα στην Χιο κεραιες δεν εχουν κατεβει ,καπου αλλου ειναι το προβλημα. Πάντως είναι άξιο μελέτης πώς κατάφεραν να κάνουν τόσο χάλιο ένα δίκτυο μέσα σε ένα χρόνο και με ΜΕΙΩΣΗ της συνδρομητικής βάσης!!! :lol: Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Επιβεβαιωνω και γω πλεον αλλα σε 3g μονο...το χανει πολυ ευκολα και υποτιθεται οτι εχω απο τα καλυτερα στη ληψη κινητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Επιβεβαιωνω και γω πλεον αλλα σε 3g μονο...το χανει πολυ ευκολα και υποτιθεται οτι εχω απο τα καλυτερα στη ληψη κινητα! ελπίζω να μην εννοείς το iphone γιατί θα τρελαθώ...:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πάντως είναι άξιο μελέτης πώς κατάφεραν να κάνουν τόσο χάλιο ένα δίκτυο μέσα σε ένα χρόνο και με ΜΕΙΩΣΗ της συνδρομητικής βάσης!!! :lol: Μα αν ισχύουν όλα αυτά μιλάμε για χειροτέρευση του δικτύου μέσα σε ένα τρίμηνο. Πιο πριν δεν ξέρω τι εικόνα είχες αλλά παράπονα δεν έκανε ΚΑΝΕΙΣ, ίσα ίσα. Πώς γίνεται δεν ξέρω. Πάντως κατέβασμα κεραιών δεν είναι. Ότι όμως και να είναι δεν αφορά ούτε εμένα ούτε εσένα, πρέπει να διορθωθεί. Μείωση της αυνδρομητικής βάσης αν κρίνω από τα αποτελέσματα δεν υπάρχει, αύξηση υπάρχει αλλά όχι ιδιαίτερη. Εγώ εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα αλλά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ περισσότερο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Eγώ με αυτά που βλέπω τις τελευταίες μέρες απορώ πως ακόμα μπορώ και μιλάω στο κινητό... Edited April 24, 2012 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ελπίζω να μην εννοείς το iphone γιατί θα τρελαθώ...:wacko: Ε φυσικα το iphone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πριν από λίγες ώρες πέρασα από το Παλαιό Φάληρο, κοντά στη Λ. Θεομήτορος που πριν αρκετό καιρό, οι κάτοικοι είχαν βάλει πανό για να κατέβουν οι κεραίες και είχε άθλιο σήμα η Vodafone. -105dbm με 0-1/4 γραμμές και φυσικά το 3G ανύπαρκτο. Είδα θεαματική αλλαγή! H+ παντού 4/4 με -68dbm. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια βελτίωση. Δοκίμασα και την ταχύτητα στα data και μου έβγαλα 4-5Mbps σε κίνηση μέσα στο λεωφορείο. Νομίζω αρκετά ικανοποιητικό.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ε φυσικα το iphone.... Όχι, το iphone δεν είναι από τα κινητά με τους καλύτερους πομποδέκτες. Για την ακρίβεια είναι το χειρότερο που έχω πιάσει μέχρι στιγμής στα χέρια μου, παρέα με το Samsung Galaxy S. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Στο galaxy συμφωνουμε...χαλι μαυρο το σημα του...οπως και το wifi του...το 4s σε αυτα τα δυο ειναι ομως κορυφαιο οτι και να λες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Στο galaxy συμφωνουμε...χαλι μαυρο το σημα του...οπως και το wifi του...το 4s σε αυτα τα δυο ειναι ομως κορυφαιο οτι και να λες :) Στη διαχείριση δικτύου είναι τραγικό. Το έχει πολύ φίλος μου με Wind και ενώ εγώ ποτέ δεν είχα drop call και ειδοποιήσεις, το 4s στις ίδιες περιοχές ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ. Και δε φταίει προφανώς το δίκτυο. Άσε που πολλές φορές έχει 3G και το 4s το παίρνει χαμπάρι μετά από πολλές ώρες, αν το πάρει. Έχει πολλά κολλήματα. Τέλος, όταν αλλάζει κεραία με το diversity κάνει βύθισμα ο ήχος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πλέον και στο 2g δε χρησιμοποιείται huawei από Wind/Vodafone? Ή αυτό συμβαίνει μόνο σε WIND;:wacko: Νομιζω μονο σε wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εγώ που έχω τσεκαρει σε μερικα σημεια το |Galaxy nexus με το 4S φίλου στο σημα (-dBm) το Samsung πως γινεται να εχει καλυτερο σήμα απο την εξωτερικη κεραια του 4s? Πχ εγω ειχα -87dBm και το 4S είχε -90dBm :wacko: Ενώ περίμενα το αντίθετο .. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Νομιζω μονο σε wind. θα κάνω κάποια test με Vodafone αυτές της ημέρες αν και δε μου φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα το δίκτυο στη Θεσσαλία. Το αντίθετο μάλιστα, έχει βελτιωθεί πολύ... @doganos, το GS2 έχει μια χαρά σήμα. Όχι τέλειο αλλά αρκετά καλό!!! Αλλά δεν είναι μόνο τα επίπεδα λήψης. Το κυριότερο είναι η διαχείριση του δικτύου. Εκεί το 4S χάνει πάρα πολύ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τρομάζω στην ιδέα οτι κάποιος θεωρεί οτι το iPhone 4 & 4s έχει καλό σήμα... Δεν υπάρχει λόγος για flame αλλά είναι από τα χειρότερα κινητά όσο αναφορά την ευαισθησία πομποδέκτη και την διαχείριση δικτύων. Ειδικά τώρα που η WIND έχει 3 κατασκευαστές στο δίκτυο (Nokia, Ericssom, Huwaeii) όταν είναι να γίνει handover σε άλλη κεραία και είναι διαφορετικού κατασκευαστή το dropcall το έχεις στο τσεπάκι. Επίσης θυμάμαι οτι όταν είχα το 3GS είχα περισσότερες χαμένες και πεσμένες κλήσης με VF παρά με WIND αλλά ήταν πριν 3 χρόνια αυτό όπου τα δίκτυα είχαν αναπτυχθεί λιγότερο από ότι σήμερα (ειδικά της VF που έχει κάνει άλματα). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τρομάζω στην ιδέα οτι κάποιος θεωρεί οτι το iPhone 4 & 4s έχει καλό σήμα... Δεν υπάρχει λόγος για flame αλλά είναι από τα χειρότερα κινητά όσο αναφορά την ευαισθησία πομποδέκτη και την διαχείριση δικτύων. Ειδικά τώρα που η WIND έχει 3 κατασκευαστές στο δίκτυο (Nokia, Ericssom, Huwaeii) όταν είναι να γίνει handover σε άλλη κεραία και είναι διαφορετικού κατασκευαστή το dropcall το έχεις στο τσεπάκι. Επίσης θυμάμαι οτι όταν είχα το 3GS είχα περισσότερες χαμένες και πεσμένες κλήσης με VF παρά με WIND αλλά ήταν πριν 3 χρόνια αυτό όπου τα δίκτυα είχαν αναπτυχθεί λιγότερο από ότι σήμερα (ειδικά της VF που έχει κάνει άλματα). Παναγιώτη πάρε αγόρι μου ενα E51 Nokia να βρείς την ''υγεία'' σου ,ακόμη και εκει που τα άλλα δεν εχουν σήμα με την συγκεκριμένη συσσκευή απλά μιλάς............Α! και μην ξεχάσεις να ερθεις και στο σωστό δικτυο.............. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Αναρωτιέμαι τί άλλο απίθανο θα διαβάσω εδώ μέσα ως δικαιολογία για το διαρκώς επιδεινούμενο δίκτυο της vodafone. Μετά την... τυχαιότητα και την... μορφολογία του εδάφους, τώρα μαθαίνω ότι φταίει το... όποιο κινητό μου!!! Τώρα, πώς γίνεται με το ένα δίκτυο να δουλεύει ρολόι και με τη vodafone να συμβαίνουν τα μύρια όσα, είναι ένα μεγάλο ερώτημα -όχι για μένα, αλλά για τους απολογητές... Έχω μια καλύτερη εξήγηση: η εταιρεία έκανε απλά περικοπές και στο δίκτυο... Στην Αθήνα είναι βέβαιο ότι κατέβασε κεραίες για να μην πληρώνει νοίκια και ποιός ξέρει και τί άλλο έχει κάνει... Γνωρίζει πολύ καλά τα χάλια του δικτύου της γιατί διαφημίζει όλη μέρα το full σήμα και δίνει έκπτωση 50% σε συμβόλαια ιδιωτών των... 25€!!! Ελπίζω σε επόμενο post να μην διαβάσω ότι φταίει ο ανάδρομος Ερμής για το άθλιο δίκτυο!!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πεντε ποστ πιο πανω τα ιδια, μα τα ιδια ακριβως...50%,full σημα,νοικια...τρομερος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts