Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα, αλλά αναφέρομαι σε περιοχές με κατοικίες μόνο, χωρίς πολλές επιχειρήσεις. Και όχι για πολύ τοπική εμβέλεια, αλλά για τυπική εμβέλεια ενός σταθμού βάσης. Έχω υπόψη μου 2-3 περιοχές ''ψηλά'', όχι πολύ κέντρο!

Και στο σπίτι μου συμβαίνει το παραπάνω φαινόμενο με WIND στο Βόλο... 5/5 3g,2/5 2g!

Απλά ο damokles το έθεσε σωστά,δεν είναι πραγματικό το σήμα που λαμβάνουμε αλλά εξαρτάται από τους χρήστες που το χρησιμοποιούνε!

Βέβαια στο Βόλο υπάρχουν σημεία που έχω μόνο HSDPA και όχι GSM αλλά σε πολύ λιγότερα απ'ό,τι συμβαίνει το αντίστροφο ;)

Και σε κάποιες συνθήκες το 2100 είναι καλύτερο :shifty:

Εγω μιλαω για Χανια περιοχή Χαλέπας αν ξερετε.

Που έφθασε η Wind στην Χαλέπας...Εκεί που είχε 5/5 2g παντού ψάχνετε το σήμα τώρα! Εμ,αυτά έχουν τα ξηλώματα :p

Κάτι σχετικό με το θέμα,είδα βελτίωση στα προάστια του Βόλου σε 3g,προς Άνω Βόλο! Μπήκε σταθμός ή αναβάθμισαν το τέρας στο Πήλιο; :p

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζήλεια- ψώρα :p Εγώ σε κάποια σημεία που χρησιμοποιώ το κινητό αναφέρομαι σε only 3g σταθμούς και πραγματικό, όχι εικονικό σήμα :p

Παρεμπιπτόντως, προστέθηκε πουθενά αλλού edge από Vodafone ή απλά εισήχθη σε κάποια σημεία κι αυτό ήταν; Σε περιπτώσεις αδειοδότησης και απομάκρυνσης κεραιών θα μπορούσε να λύσει αρκετά προβλήματα χαμηλών ταχυτήτων.

Που έφθασε η Wind στην Χαλέπας...Εκεί που είχε 5/5 2g παντού ψάχνετε το σήμα τώρα! Εμ,αυτά έχουν τα ξηλώματα :p

Aσε!! Ξηλωσαν μια κεραια της WIND διπλα απο το lidl της Χαλεπας η οποια πραγματικα χαριζε αψογο σημα παντου! Εβλεπε απο ψηλα ολη τη Χαλεπα, ηταν ιδανικη θεση! Την ξηλωσαν λενε γιατι ηταν κοντα σε σχολεια κατι που δεν στεκει βεβαια..Στο σημειο που ηταν ειναι αραιοκατοικημενο! http://1.bp.blogspot.com/__msBG3x8BJc/Sw6WqX6XI4I/AAAAAAAAAws/f2v4vyNz6SQ/s1600/sody_keraia.jpg

Απορω τωρα τι καταλαβαν που σε ολη την περιοχη εχει μια μπαρα σημα και αν!

Και η βονταφον αργα η γρηγορα τα ιδια θα παθει, γιατι ξερεις που εχει την κεραια ε???Σε πολυ προκλητικο σημειο...Μην τα λεμε εδω...ξερεις!

Edited by skoulikomirmigot

Κάτι σχετικό με το θέμα,είδα βελτίωση στα προάστια του Βόλου σε 3g,προς Άνω Βόλο! Μπήκε σταθμός ή αναβάθμισαν το τέρας στο Πήλιο; :p

Μιλάμε για Wind ή Vodafone Μιχάλη;

Καλημέρα.

Μέχρι τώρα για λόγους οικονομίας μπαταρίας από τις αναπόφευκτες εναλλαγές 2g<-->3g είχα τη συσκευή μου κλειδωμένη σε GSM.

Στις περιοχές που κινούμαι καθημερινά έχει επιβεβαιωμένα κάλυψη τρίτης γενιάς η Vodafone.

Αν το έχω κλειδωμένο σε 3g το τηλέφωνο, θα έχω την ίδια κατανάλωση μπαταρίας μιας και δεν θα κάνει εναλλαγές ή δεν έχω να κερδίσω κάτι;

Ευχαριστώ

Ζήλεια- ψώρα :p Εγώ σε κάποια σημεία που χρησιμοποιώ το κινητό αναφέρομαι σε only 3g σταθμούς και πραγματικό, όχι εικονικό σήμα :p

Παρεμπιπτόντως, προστέθηκε πουθενά αλλού edge από Vodafone ή απλά εισήχθη σε κάποια σημεία κι αυτό ήταν; Σε περιπτώσεις αδειοδότησης και απομάκρυνσης κεραιών θα μπορούσε να λύσει αρκετά προβλήματα χαμηλών ταχυτήτων.

Εχω δει EDGE στο κεντρο της Αθηνας, Πειραια κα..

Θεσσαλονικη στην Λ.Στρατου στο Γαλλικο ινστιτουτο το σημα ανυπαρκτο πολλες χαμενες κλησεις ρε παιδια και τραβαει καιρο το πραγμα..

Θεσσαλονικη στην Λ.Στρατου στο Γαλλικο ινστιτουτο το σημα ανυπαρκτο πολλες χαμενες κλησεις ρε παιδια και τραβαει καιρο το πραγμα..

Είσαι σίγουρος; Στο ύψος του Γαλλικού Ινστιτούτου μένει κάποια γνωστή μου! Τελευταία φορά που πήγα σπίτι της, πριν κανένα μήνα, όλα ήταν μια χάρα και μάλιστα είχα και αρκετά καλό 3g:confused:

Μιλάμε για Wind ή Vodafone Μιχάλη;

Για Vodafone :) Εκτός αν δε το είχα προσέξει τόσο καιρό για Άνω Βόλο... 5/5 καρφωμένο σήμα 3g ;)

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσαι σίγουρος; Στο ύψος του Γαλλικού Ινστιτούτου μένει κάποια γνωστή μου! Τελευταία φορά που πήγα σπίτι της, πριν κανένα μήνα, όλα ήταν μια χάρα και μάλιστα είχα και αρκετά καλό 3g:confused:

Και μενα εχει φιλος μου μαγαζι στην ευζωνων 25μ πανω απο τηλ λεωφορο στρατου και αυτος με voda σημα παει και ερχετε και εγω τα ιδια ...

Σημερα το πρωι παρατηρησα μολις επιασα το κινητο οτι ειχε δικτυο edge με το χαρακτηριστικο E στην οθονη. Μολις ομως αρχισω να το περιεργαζομαι για να κανω κληση ή να στειλω sms τοτε γυριζει αμεσως σε G. Aν το αφησω καπου σταθερα τοτε γυρναει παλι σε E. Γιατι αυτο? Edited by skoulikomirmigot

Καλημερα.Χτες μου δωσανε προσφορα στο πλαισιο για τα 3 εταιρικα μου στα 90+60 μεταξυ μας με παγιο 12,5 με φπα + φορο και επιδοτηση 417 ευρω μεχρι αυριο 22/5

Το θεμα ειναι οτι ειμαι κοτε και πρεπει να πληρωσω σημερα 140 ευρω για να φυγω(3 μηνες πριν τελειωσει το 12μηνο μου).Ετσι κ αλλιως θα εκανα φορητοτητα λογω σηματος.Τι λετε αξιζει να φυγω τωρα κ να πληρωσω τα 140 αλλα να κερδισω σε 80-100 μεγαλυτερη επιδοτηση κ αλλα 70-80 λιγοτερους λογαριασμους για τους 3 μηνες που απομενουνε(+επιπλεον 50 λεπτα το καθε νουμερο) απο την κοτε η να περιμενω για καμια καλυτερη προσφορα σε κανα 2 μηνο και λιγοτερα ευρω(απο τα 140);

Edited by kavas2

Σημερα το πρωι παρατηρησα μολις επιασα το κινητο οτι ειχε δικτυο edge με το χαρακτηριστικο E στην οθονη. Μολις ομως αρχισω να το περιεργαζομαι για να κανω κληση ή να στειλω sms τοτε γυριζει αμεσως σε G. Aν το αφησω καπου σταθερα τοτε γυρναει παλι σε E. Γιατι αυτο?

Το παρατήρησα κι εγώ πριν μερικές ημέρες, Κάστρα Θεσ/νίκης. Αλλά πιθανολογώ ότι ήταν λάθος ένδειξη του τηλεφώνου και τίποτε άλλο. Άλλωστε, και νά'θελα να το ξαναδω, δε γίνεται, είναι καρφωμένο σε 3G το τηλ :D

Εγώ το Edge από vodafone το παρατήρησα και στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ασοεε σε μια γειτονιά και ήταν και σταθερό.. δεν έφευγε δηλαδή.

Μήπως θυμάσαι να μου πείς οδούς??
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Μήπως θυμάσαι να μου πείς οδούς??

Nαι, στην οδό Αντιόχειας είχε σίγουρα, 20 μέτρα περίπου πιο πέρα από το θερινό σινεμά που έχει εκεί στην αρχή (ή θέατρο? δεν θυμάμαι καλά). Είναι παράλληλη στην οδό Φυλής :lol: (το θυμάμαι γιατί εκεί βρίσκω πάντα να παρκάρω όταν πάω στη σχολή)

Βρε σεις, μη λέτε οδούς :p Πείτε τα με pms καλύτερα! Οι κυνηγοί... κεραιών καραδοκούν :ninja:

Μα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή στην συγκεκριμένη οδό είδα το Edge ότι θα είναι εκεί κι όλας η κεραία.. Για το κέντρο της Αθήνας μιλάμε κι όλας.. :p

Μα οι κανίβαλοι δεν τους νοιάζει αν υπάρχει κεραία εκεί! Θα ψάξουν σε γειτονικές περιοχές! Θα πάρουν σβάρνα τους δρόμους κοιτώντας στον ουρανό για μοχθηρές μάγισσες,εεεεε... κεραίες θέλω να πω:p Άλλωστε, πόση εμβέλεια να έχει μια κεραία στο κέντρο της Αθήνας; :p Θεσσαλονίκη να σας πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάπου edge, τουλάχιστον για σύνδεση και χρήση του τηλεφώνου.

Μα οι κανίβαλοι δεν τους νοιάζει αν υπάρχει κεραία εκεί! Θα ψάξουν σε γειτονικές περιοχές! Θα πάρουν σβάρνα τους δρόμους κοιτώντας στον ουρανό για μοχθηρές μάγισσες,εεεεε... κεραίες θέλω να πω:p Άλλωστε, πόση εμβέλεια να έχει μια κεραία στο κέντρο της Αθήνας; :p Θεσσαλονίκη να σας πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάπου edge, τουλάχιστον για σύνδεση και χρήση του τηλεφώνου.

Edge εχει εμφανιστει στο iphone μου στην καλαμαρια( εθν.αντιστασεως.) και μια φορα στα καστρα...

τι ακριβως παίζει με το edge?

Άρα, καλά το έγραψα πιο πάνω!! :D

Κι εμένα μου εμφανίστηκε πριν κάποιες μέρες στα Κάστρα, αλλά νόμιζα ότι ήταν απλά παιχνίδι του κινητού, γιατί μόλις πήγα να κάνω κλήση ή να μπω Ίντερνετ γύρισε σε gprs.

Βέβαια, συνεχίζω να πιστεύω ότι ίσως ήταν παιχνίδι του τηλεφώνου. Θυμάμαι το είχα γυρίσει σε gsm only, για να κάνω κάτι μετρήσεις στην ισχύ των gsm καναλιών( :p ) και τότε μου το έκανε. Γενικά στα Κάστρα πρέπει να το έχεις γυρισμένο σε gsm only για να το παρατηρήσεις, καθώς όλη η περιοχή καλύπτεται με εξαιρετικό σήμα 3g.

Στην Εθνικής Αντιστάσεως φαντάζομαι αναφέρεσαι προς το τέλος της όπου δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή κάλυψη 3g, ε;

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες 4 ώρες και με έχει τρελάνει... Εχω το htc nexus one με vodafone cu... Οταν εχω ενεργοποιημενο το ιντερνετ (2g/3g το ιδιο κανει) όταν πάω να κανω κληση μου βγάζει γραμμή απασχολημένη και ο μονος αριθμος που καλει ειναι το 1252... Άμα κλείσω το ιντερνετ, τοτε παιρνει κανονικά... Τι γίνεται ρε γμτ? :(

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις