bored01 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 ποιο ειναι το νουμερο; 13830 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Βροχερος ο καιρος σε Αθηνα, Θεσ/νικη, Κέρκυρα και Κοζανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Βροχες σε κυλαδες, Αθηνα, θεσ/νικη, χαλκιδικη καταιγιδες μεσα στην λαρισσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Βροχες σε κυλαδες, Αθηνα, θεσ/νικη, χαλκιδικη καταιγιδες μεσα στην λαρισσα. Δεν μας τα κάνεις όμως ποιό ''λιανιά'' και ανησυχώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Στην περιοχη μου παντως δεν εχει ριξει ουτε σταγονα ακομα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Έχω αναφέρει και άλλη φορά εδώ το πρόβλημα κάλυψης (και) της Vodafone σε χωριά του δήμου Κερκίνης του νομού Σερρών αλλά δυστυχώς δεν ίδρωσε κανενός το αυτί...Επειδή και η ΤΙΜ και η Vodafone έχουν άθλιο σήμα σε πολλά σημεία στην περιοχή αλλά ταυτόχρονα έχουν και το roaming υποψιάζομαι ότι και οι δύο έχουν επαναπαυθεί περιμένοντας η μία την άλλη να κάνει την κίνηση και να βάλει κεραία. Ας μου δώσει κάποιος το τηλ. εξυπηρέτησης πελατών να πάρω να μάθω από καρτοκινητό αν πρόκειται να μπει καμιά κεραία,αλλιώς να αφήσω τα καρτοκινητά μου να λήξουν. Πάντως ενώ και οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες κοιμούνται, η Cosmote "κάνει την προίκα" της θησαυρίζοντας καθώς έχει τις τηλεπικοινωνίες μονοπώλιο στην περιοχή. Ενδεικτικά να αναφέρω για τα καρτοκινητά(για συμβόλαια δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω,αν και λογικά το ίδιο θα ισχύει λόγω και του ΟΤΕ στην περιοχή) ότι το ένα μόνο από τα 3 περίπτερα στα Α. Πορόια(πέρυσι που ρώτησα) πουλούσε 100-200 (ανάλογα την εποχή)cosmoκαρτες τη βδομάδα ενώ για να πάρεις κάρτα Vodafone είτε ανανέωσης χρόνου είτε νέα σύνδεση πρέπει να κάνεις ειδική παραγγελία:blink: .Όταν έβαλα CU κάποτε είχα παραγγείλει τις κάρτες συνδεσης αλλά και την χρυσή(αν τη θυμάστε,100 κλήσεις των 5 λεπτών με 5 ευρώ) , ακόμη έχω μία που ξέμεινε, αποκλειστικά για μένα και τις είχα αγοράσει όλες εγώ!!!:worry: Είναι πιστεύω πρώτα από όλα ντροπή για μια εταιρεία που θέλει να θεωρείται μεγάλη...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Έχω αναφέρει και άλλη φορά εδώ το πρόβλημα κάλυψης (και) της Vodafone σε χωριά του δήμου Κερκίνης του νομού Σερρών αλλά δυστυχώς δεν ίδρωσε κανενός το αυτί...Επειδή και η ΤΙΜ και η Vodafone έχουν άθλιο σήμα σε πολλά σημεία στην περιοχή αλλά ταυτόχρονα έχουν και το roaming υποψιάζομαι ότι και οι δύο έχουν επαναπαυθεί περιμένοντας η μία την άλλη να κάνει την κίνηση και να βάλει κεραία. Ας μου δώσει κάποιος το τηλ. εξυπηρέτησης πελατών να πάρω να μάθω από καρτοκινητό αν πρόκειται να μπει καμιά κεραία,αλλιώς να αφήσω τα καρτοκινητά μου να λήξουν. Πάντως ενώ και οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες κοιμούνται, η Cosmote "κάνει την προίκα" της θησαυρίζοντας έχοντας τις τηλεπικοινωνίες μονοπώλιο στην περιοχή. Ενδεικτικά να αναφέρω για τα καρτοκινητά(για συμβόλαια δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω,αν και λογικά το ίδιο θα ισχύει λόγω και του ΟΤΕ στην περιοχή) ότι το ένα μόνο από τα 3 περίπτερα στα Α. Πορόια(πέρυσι που ρώτησα) πουλούσε 100-200 (ανάλογα την εποχή)cosmoκαρτες τη βδομάδα ενώ για να πάρεις κάρτα Vodafone είτε ανανέωσης χρόνου είτε νέα σύνδεση πρέπει να κάνεις ειδική παραγγελία:blink: .Όταν έβαλα CU κάποτε είχα παραγγείλει τις κάρτες συνδεσης αλλά και την χρυσή(αν τη θυμάστε,100 κλήσεις των 5 λεπτών με 5 ευρώ) , ακόμη έχω μία που ξέμεινε, αποκλειστικά για μένα και τις είχα αγοράσει όλες εγώ!!!:worry: Είναι πιστεύω πρώτα από όλα ντροπή για μια εταιρεία που θέλει να θεωρείται μεγάλη...:( 13830:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Περσυ που ειχα παραπονεθει μου ειχαν πει οτι εχει σχεδιαστει σταθμος. Για παρε 13830 και ρωτα να δουμε αν υπαρχει και καμια εξελιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Περσυ που ειχα παραπονεθει μου ειχαν πει οτι εχει σχεδιαστει σταθμος. Για παρε 13830 και ρωτα να δουμε αν υπαρχει και καμια εξελιξη. Είχες ζητήσει και συ κάρτα ανανέωσης από το περίπτερο μαθημένος από Αθήνα και σου είπαν "πέρνα από βδομάδα να την παραλάβεις";:lol: Πέρα από την πλάκα θα πάρω αύριο μόλις ξυπνήσω...:) εδιτ: Και στην ΤΙΜ τα ίδια μου είπαν πέρυσι αλλά όσο έβαλε κεραία η Vodafone άλλο τόσο έβαλε και αυτή.Για αυτό και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περιμένουν η μία την άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Nα γιατί η κοσμοτέ είναι μπροστά απ' όλους σε συνδρομητές.Είπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Κακώς που υπάρχουν μονοπώλια αλλά αφού το θέλουν ''κάποιοι'' δεν πειράζει, ας αφήσουν μόνη την κοσμοτέ να ''θησαυρίζει'' και μου πείτε οτι και εδω η κοσμοτε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος που εχει με τα ιδιόκτητα κτιρία ,ενω οι άλλοι που δεν εχουν για αυτό δεν βάζουν σταθμούς βάσης.Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες ''αγονες'' περιοχές της Ελλάδος όπως τα 'Αγραφα................ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Nα γιατί η κοσμοτέ είναι μπροστά απ' όλους σε συνδρομητές.Είπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Κακώς που υπάρχουν μονοπώλια αλλά αφού το θέλουν ''κάποιοι'' δεν πειράζει, ας αφήσουν μόνη την κοσμοτέ να ''θησαυρίζει'' και μου πείτε οτι και εδω η κοσμοτε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος που εχει με τα ιδιόκτητα κτιρία ,ενω οι άλλοι που δεν εχουν για αυτό δεν βάζουν σταθμούς βάσης.Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες ''αγονες'' περιοχές της Ελλάδος όπως τα 'Αγραφα................ Aυτό το σχόλιο να το αντιληφθώ ως ειρωνικό; Γιατί τα Άγραφα καλύπτονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και από ΤΙΜ...και σε κάποια σημεία δεν υπάρχει Cosmote. Mάλιστα το ποσοστό είναι 50-50 στις περιοχές που καλύπτουν... Αργιθέα πάσχει η ΤΙΜ,ορεινά Αγράφων προς Ευρυτανία πάσχει η Cosmote! PS: τα μηνύματά σου είναι 693... άλλο ένα και έγιναν vodafone,άλλα 4 και γίνονται Cosmote :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Aυτό το σχόλιο να το αντιληφθώ ως ειρωνικό; Γιατί τα Άγραφα καλύπτονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και από ΤΙΜ...και σε κάποια σημεία δεν υπάρχει Cosmote. Mάλιστα το ποσοστό είναι 50-50 στις περιοχές που καλύπτουν... Αργιθέα πάσχει η ΤΙΜ,ορεινά Αγράφων προς Ευρυτανία πάσχει η Cosmote! PS: τα μηνύματά σου είναι 693... άλλο ένα και έγιναν vodafone,άλλα 4 και γίνονται Cosmote :p Οχι δεν είναι ειρωνικό ,αλλά ειδικά στα Άγραφα που ανήκουν στην Ευρυτανία και στην Καρδίτσα είναι μακράν μπροστά η cosmote εδω και χρόνια στην κάλυψη.Τώρα τελευταία εχει κάνει βελτιώσεις η τιμ αλλά είναι ακόμη πίσω σε σχέση με την κοσμοτέ.Τα εχω γυρίσει αρκετά καλά τα μέρη και ξέρω. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Για παρε 13830 και ρωτα να δουμε αν υπαρχει και καμια εξελιξη. Κάλεσα και μου είπαν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση για την περιοχή. Μου είπαν όμως ότι θα με καλέσουν το αργότερο σε 5 μέρες από το τεχν. τμήμα. Άκουσα και κάτι άσχετα(όχι που δε θα τα άκουγα) από την κοπέλα όπως ότι μπορεί να φταίει που έχω κινητό 3g.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δεν υπαρχει καλη και κακη εταιρια σε καλυψη. Ολες οι εταιριες εχουν τρυπες στην καλυψη τους. Ν.Ηρακλειο, Ν.Ιωνια, Καλλιθεα η χειροτερη απο ολες ειναι η Cosmote ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! Για την ακριβεια, σε πολλα σημεια ειναι εντελως νεκρη σε αντιθεση με την Vodafone ας πουμε, που αλλου ειναι χαλια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Οχι δεν είναι ειρωνικό ,αλλά ειδικά στα Άγραφα που ανήκουν στην Ευρυτανία και στην Καρδίτσα είναι μακράν μπροστά η cosmote εδω και χρόνια στην κάλυψη.Τώρα τελευταία εχει κάνει βελτιώσεις η τιμ αλλά είναι ακόμη πίσω σε σχέση με την κοσμοτέ.Τα εχω γυρίσει αρκετά καλά τα μέρη και ξέρω. Ελπίζω να μιλάς για τα χωριά του ορεινού όγκου(!) Γιατί στις διαδρομές η ΤΙΜ στα Άγραφα της Ευρυτανίας έχει σήμα πλέον σε περιοχές που η Cosmote δε πιστεύω ότι έχει σχεδιάσει δίκτυο. Αν κάνεις τη διαδρομή Μουζάκι-Άρτα η Cosmote καλύπτει Αργιθέα και από εκεί και πέρα ΤΙΜ και όχι παντού! Επίσης,η vodafone έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις στα Άγραφα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ελπίζω να μιλάς για τα χωριά του ορεινού όγκου(!) Γιατί στις διαδρομές η ΤΙΜ στα Άγραφα της Ευρυτανίας έχει σήμα πλέον σε περιοχές που η Cosmote δε πιστεύω ότι έχει σχεδιάσει δίκτυο. Αν κάνεις τη διαδρομή Μουζάκι-Άρτα η Cosmote καλύπτει Αργιθέα και από εκεί και πέρα ΤΙΜ και όχι παντού! Επίσης,η vodafone έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις στα Άγραφα... Το λες και μόνος σου εχει πλέον σήμα που σημαίνει οτι πρίν δεν είχε .Είχε και εχει όμως η κοσμοτέ και μάλιστα σε μέρη που δεν φαντάζεσαι! Στην διαδρομή πρός Άρτα μέσα απο τα Στουρναρεϊκα Μιχάλη μην το συζητάς, μια δοκιμη θα σε πείσει ποιός έχει την καλύτερη συνολικά κάλυψη και μάλιστα με διαφορά! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Sorry....alla mpeurdeutika:O Edo milame gia Voda 'H gia TIM vs COTE???:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Sorry....alla mpeurdeutika:O Edo milame gia Voda 'H gia TIM vs COTE???:D oxi tpt allo, na xero kai ego giati na grapso... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Εδω και 10 μερες εχω προσεξει πως το σημα της voda εχε πεσει αισθητα.απο εκει που ειχα full σημα τωρα το σημα εχει περιορισθει σε 1-2 out of 5.Φυσικα μιλαω για τις βορειες περιοχες της αττικης.Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα?Μηπως ξερετε τι συμβαινει? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Εδω και 10 μερες εχω προσεξει πως το σημα της voda εχε πεσει αισθητα.απο εκει που ειχα full σημα τωρα το σημα εχει περιορισθει σε 1-2 out of 5.Φυσικα μιλαω για τις βορειες περιοχες της αττικης.Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα?Μηπως ξερετε τι συμβαινει? Aν μιλάμε για συγκεκριμένο σημείο/περιοχή μπορεί να έχει τεθεί θέμα ξηλώματος κεραίας (:mad: ) το οποίο τοπικά έχει επηρεάσει τη κάλυψη. Αλλά γενικά στα βόρεια προάστια όχι δεν υπάρχει πρόβλημα! :O Εσύ που ακριβώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα? Δοκίμασε τη sim σε άλλη συσκευή. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα έτσι κάλεσε 13830 ώστε να καταγραφεί το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Aν μιλάμε για συγκεκριμένο σημείο/περιοχή μπορεί να έχει τεθεί θέμα ξηλώματος κεραίας (:mad: ) το οποίο τοπικά έχει επηρεάσει τη κάλυψη. Αλλά γενικά στα βόρεια προάστια όχι δεν υπάρχει πρόβλημα! :O Εσύ που ακριβώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα? Δοκίμασε τη sim σε άλλη συσκευή. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα έτσι κάλεσε 13830 ώστε να καταγραφεί το πρόβλημα σου. Πρεπει να βγηκε κεραια σε Πευκη-κηφισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 milaw gia tin perioxi tou xalandriou kai sepoliwn. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Πρεπει να βγηκε κεραια σε Πευκη-κηφισια. Για Κηφισιά πάντως δεν έχοω ακούσει κάτι. Τώρα στη Πεύκη υπήρχε ανέκαθεν πρόβλημα σε κάποια σημεία, αν χειροτέρεψε δεν ξέρω αλλά για να το λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Πρεπει να βγηκε κεραια σε Πευκη-κηφισια. Έλεος πια με τα ξηλώματα,έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία κάθε μέρα.Σταμάτησαν στο Βόλο,άρχισαν στην ΑΘήνα:wacko: όχι πως στο Βόλο άλλαξαν νοοτροπία οι κάτοιοι απλά υπάρχει ελπίδα με το νέο δήμαρχο να αλλάξει η δημοτική αρχή:worry: Πάντως δε γίνεται έτσι δουλειά : πρέπει να πέσουν υπογραφές για αλλαγή νόμου άμεσα! Αυτός ο νόμος που υπάρχει μας πάει ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ πίσω. Όλα τα οπισθοδρομικά νομοπλαίσια μόνο στο Ελλάντα περνάνε:whip: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Απ'όσο θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα πάει, στην Πεύκη έπιανε κανονικά. Σε κάποιες περιοχές στην Κάτω Κηφισιά δεν έπιανε πολύ καλά. Ξηλώνουν τώρα κεραίες και οι κάτοικοι των βορείων προαστείων; Δεν τους έχουν πει ότι δεν πάει με το image τους; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts