Jump to content

WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτυχής αναβάθμιση σε 7712 αλλά κλείδωσε. Οι εφαρμογές που είχα περάσει από το PC δεν δουλεύουν (... revoked by MS...)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτυχής αναβάθμιση σε 7712 αλλά κλείδωσε. Οι εφαρμογές που είχα περάσει από το PC δεν δουλεύουν (... revoked by MS...)

Τι συσκευή ???

Οσοι γραφεται για την αναβαθμιση παρακαλώ να γραφεται και τη συσκευή σας...

Μόλις έκανα επιτυχώς το update σε LG Optimus 7. Το κινητό κλείδωσε μετά το update αλλά ξεκλείδωσε εύκολα μέσω MFG. Υπάρχει κάποια λίστα με τις αλλαγές που φέρνει αυτή η έκδοση;

Επίσης μια ψιλοάσχετη ερώτηση: Μπορούμε πλέον να βάλουμε σαν βασικό mail το κανονικό μας hotmail(με ελληνικό locale δλδ) και να έχουμε πρόσβαση στο marketplace;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μόλις έκανα επιτυχώς το update σε LG Optimus 7. Το κινητό κλείδωσε μετά το update αλλά ξεκλείδωσε εύκολα μέσω MFG. Υπάρχει κάποια λίστα με τις αλλαγές που φέρνει αυτή η έκδοση;

Επίσης μια ψιλοάσχετη ερώτηση: Μπορούμε πλέον να βάλουμε σαν βασικό mail το κανονικό μας hotmail(με ελληνικό locale δλδ) και να έχουμε πρόσβαση στο marketplace;

Μπορείς ναι, απλά οι εφαρμογές στο marketplace θα είναι περιορισμένες. Βλέπε πιο πάνω το ποστ που έκανα.

Αναβαθμηση σε 7712

συσκευη HTC MOZART

παραμενω ξεκλειδωτος

και εκανα με το tom installer εγκατασταση και μου περασε κανονικα εφαρμογη που ηθελε ξεκλεθδωτο WP7

Δουλεύει το twitter μέσω people στην νέα beta

Όταν λες δουλεύει τι εννοείς; Δεν έχω δει να υπάρχει επιλογή να προσθέσεις twitter account σε κάποια επαφή σου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Όταν λες δουλεύει τι εννοείς; Δεν έχω δει να υπάρχει επιλογή να προσθέσεις twitter account σε κάποια επαφή σου.

εχει να κανεις post απο το me hub .. μονο αυτο εχω δει προς το παρον

Καλησπέρα πολύ γρήγορο το scroll στο νέο update...

Νομίζω κλείδωσε το trophy μου γιατί το touchexplorer και το Navigon λένε ότι έχουν γίνει revoked :(

Θα δοκιμάσω το deployment αργότερα!!! -> ούτε το deployment δουλεύει είμαι locked !

@colossus_r να κάνω development unlock σαν developer (official) ή έχει περιορισμό στις εφαρμογές που μπορείς να περάσεις ?

Edited by salida
Less Is More

Καλησπέρα πολύ γρήγορο το scroll στο νέο update...

Νομίζω κλείδωσε το trophy μου γιατί το touchexplorer και το Navigon λένε ότι έχουν γίνει revoked :(

Θα δοκιμάσω το deployment αργότερα!!! -> ούτε το deployment δουλεύει είμαι locked !

@colossus_r να κάνω development unlock σαν developer (official) ή έχει περιορισμό στις εφαρμογές που μπορείς να περάσεις ?

Το επισημο που εχω δοκιμασει εχει περιορισμό μονο 3 εφαρμογες...

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι κλειδωσε ...Μηπως δεν ειχες κανει το reg hack για να μην ξανακλειδωσει ....

Το επισημο που εχω δοκιμασει εχει περιορισμό μονο 3 εφαρμογες...

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι κλειδωσε ...Μηπως δεν ειχες κανει το reg hack για να μην ξανακλειδωσει ....

Δεν είχα κάνει το δικό σου τρόπο....είχα κάνει του Ansar (παραπλήσιος τρόπος) απο xda και τώρα την πάτησα !!!

Edited by salida
Less Is More

Εγώ στην 7712, πέραν των γνωστών αλλαγών με twitter, linkedin integration και άλλα γνωστά, χαίρομαι που διορθώθηκε το πρόβλημα με τον ΙΕ9 και μερικών sites που έχουν κουμπιά σε μπάρα στο top, όπως εδώ στο myphone, με τα κουμπιά "myforum" , "mydevices" κτλ, όπου όταν πατούσα οποιοδήποτε κουμπί μου άνοιγε το search.

Τώρα διορθώθηκε. Αρχίζω να λατρεύω τη ms. Το 7 είναι σίγουρα ο τυχερός της αριθμός.

Μια ερωτηση με το νεο update ξανακλειδωνει παλι η συσκευη και αν ναι πως το ξεκλειδωνο παλι? (Για να ξερω μην το κανω τζαμπα) :p

Τι συσκευή ???

Οσοι γραφεται για την αναβαθμιση παρακαλώ να γραφεται και τη συσκευή σας...

Σωστή παρατήρηση! Η συσκευή είναι το Trophy. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω τώρα;

Δεν είχα κάνει το δικό σου τρόπο....είχα κάνει του Ansar (παραπλήσιος τρόπος) απο xda και τώρα την πάτησα !!!

A...μαλιστα Τωρα καταλαβαινω γιατι...

Μια ερωτηση με το νεο update ξανακλειδωνει παλι η συσκευη και αν ναι πως το ξεκλειδωνο παλι? (Για να ξερω μην το κανω τζαμπα) :p

Κωστα αν το εκανες με το αρχειο και τον δικό μου τρόπο δεν θα σου κλειδωσει

Σωστή παρατήρηση! Η συσκευή είναι το Trophy. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω τώρα;

Αν εχεις εγκατεστημενο το Touchexplorer κανε την ιδια διαδικασια μου καναμε στο Mango...

Στειλε με μαιλ το αρχειο provxml στον εαυτο σου κλπ......

Edited by colossus_r

Αν εχεις εγκατεστημενο το Touchexplorer κανε την ιδια διαδικασια μου καναμε στο Mango...

Στειλε με μαιλ το αρχειο provxml στον εαυτο σου κλπ......

Δυστυχώς και το TouchXplorer είναι revoked. Μάλλον θα κάνω restοre σε Nodo και θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Σε μια συνομηλια που ειχα με τον Product Manager for WP7 at Microsoft.μου ειπε οτι προβλημα εχουμε να του το στειλω και θα το στειλει αυτος εκει που πρεπει

φυσικα ενα ειναι η 70 χαρακτηρες στο SMS εχουμε κατι αλλο να τα μαζεψουμε να του τα στειλουμε?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Σε μια συνομηλια που ειχα με τον Product Manager for WP7 at Microsoft.μου ειπε οτι προβλημα εχουμε να του το στειλω και θα το στειλει αυτος εκει που πρεπει

φυσικα ενα ειναι η 70 χαρακτηρες στο SMS εχουμε κατι αλλο να τα μαζεψουμε να του τα στειλουμε?

Μιλας για Ελλάδα ??? Ποιος ειναι ??? Ονομα???

αν πραγματι μιλας με αυτον που λες αλλο προβλημα που δεν λυθηκε ειναι οταν ανοιγεις μια επαφη η οποια ειναι αποθηκευμενη με ελληνικους χαρακτηρες, στο προφιλ πανω εμφανιζει το ονομα σε κεφαλαια αλλα τα κανει χαλια τα ελληνικα... τους τονους με κεφαλαια και το Σ με ς...

αν πραγματι μιλας με αυτον που λες αλλο προβλημα που δεν λυθηκε ειναι οταν ανοιγεις μια επαφη η οποια ειναι αποθηκευμενη με ελληνικους χαρακτηρες, στο προφιλ πανω εμφανιζει το ονομα σε κεφαλαια αλλα τα κανει χαλια τα ελληνικα... τους τονους με κεφαλαια και το Σ με ς...

συμαζεψε το γραψε στα αγγλικα και δωσε σε καποιον που δεν ειναι ελληνας να το καταλαβει και εγω θα το στειλω.. και ναι μiλησα πριν μεσω twitter

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

συμαζεψε το γραψε στα αγγλικα και δωσε σε καποιον που δεν ειναι ελληνας να το καταλαβει και εγω θα το στειλω.. και ναι μiλησα πριν μεσω twitter

When opening a contact profile which name is written in Greek, on the profile page up to the top the name is displayed with capital letters, the problem is that the capital letters are wrong in Greek language! maybe there need to be to another format...

When opening a contact profile which name is written in Greek, on the profile page up to the top the name is displayed with capital letters, the problem is that the capital letters are wrong in Greek language! maybe there need to be to another format...

μηπως να τους πουμε απλα να μην βαζουν τονους στα κεφαλαια και να αντικαταστησουν το ς με το Σ?

Κωνσταντινος

colossus την βοηθεια σου παρακαλω, αφου μου εβγαλε το zune αναβαθμιση σε 7712 κολλαει στο βημα 4 απο 9 κ μετα μου πεταει σφαλμα C1010009. απ οτι εψαξα στο google καποιο προβλημα επικοινωνιας με το τηλεφωνο, ισως λοιπει καποιος οδηγος. Εσυ τι λες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

colossus την βοηθεια σου παρακαλω, αφου μου εβγαλε το zune αναβαθμιση σε 7712 κολλαει στο βημα 4 απο 9 κ μετα μου πεταει σφαλμα C1010009. απ οτι εψαξα στο google καποιο προβλημα επικοινωνιας με το τηλεφωνο, ισως λοιπει καποιος οδηγος. Εσυ τι λες?

Αλλαξε θυρα usb (παντα στο πισω μέρος του pc) και βαλε το καλωδιο της μαμας του ...

Oταν κανει την πρωτη επανεκκινηση το τηλ για να ξεκινησει το update τοτε πρεπει να δει το τηλ. στα Windows...

Aυτο ομως θα το εχει κανει ηδη μεχρι τωρα τοσες φορες οποτε ....

Ξεκιναει καθολου το update sto τηλ ???? αρχιζει δηλαδη η μπαρα στο τηλ να μετραει ????

Edited by colossus_r

μηπως να τους πουμε απλα να μην βαζουν τονους στα κεφαλαια και να αντικαταστησουν το ς με το Σ?

Να περιμενουμε πρωτα να βγει η κανονικη εκδοση toy mango και μετα να κανουμε τετοιες συζητησεις ???

Αν και να μη σε απογοητευσω τετοιες συζητησεις με mail kai twitter δυσκολα μπορουν να βγαλουν κατι...

Βεβαια δεν χανεις τιποτα αλλα ...να δουμε πρωτα την κανονικη εκδοση και μετα...

Ουτως η αλλως εχουν κλειδωσει οι αλλαγες σε RTM...

Να περιμενουμε πρωτα να βγει η κανονικη εκδοση toy mango και μετα να κανουμε τετοιες συζητησεις ???

Αν και να μη σε απογοητευσω τετοιες συζητησεις με mail kai twitter δυσκολα μπορουν να βγαλουν κατι...

Βεβαια δεν χανεις τιποτα αλλα ...να δουμε πρωτα την κανονικη εκδοση και μετα...

Ουτως η αλλως εχουν κλειδωσει οι αλλαγες σε RTM...

μηπως μετά είναι αργά? Αυτος μου είπε να το στείλω στο μαιλ του και θα το στείλει αυτος εκεί που πρέπει.. Αν το έχουν φτιάξει ήδη στην τελικη έκδοση απλά θα το αγνοήσουν οπότε πάλι δεν χανουνε κάτι..

Κωνσταντινος