Jump to content

imper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About imper

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 27

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

imper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τη φόρτιση της μπαταρίας στο P1i. Ενώ φορτίζει κανονικά όταν το συνδέω στο PC (μέχρι το 82% όμως) όταν το συνδέω με το φορτιστή ρεύματος ενώ κινείται η μπάρα ένδειξης της φόρτισης δε φορτίζει καθόλου. Ούτε ο φορτιστής θερμαίνεται όπως είναι το φυσιολογικό. Τι μπορεί να φταίει; Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει θέμα σκόνης ή φθαρμένων επαφών της φόρτισης. Το κινητό μπορεί να έχει κάποια χρόνια στην πλάτη του όμως είναι τόσο επαγγελματικό και ευχάριστο στη χρήση του που δε θέλω να το εγκαταλείψω.
  2. Ναι, υπάρχει τρόπος. Κατέβασε από εδώ το αντίστοιχο πρόγραμμα.
  3. Ευχαριστώ gerstavros2, δε θα χρειαστεί τελικά, ήμουν τυχερός. Ενώ η οθόνη ήταν παγωμένη μια υπενθύμιση που είχα χτύπησε και την έβγαλε απ' τη νάρκη. Να ξέρετε λοιπόν ότι μια προγραμματισμένη υπενθύμιση μπορεί να είναι και το φιλί της ζωής για το κινητό σας αν η οθόνη έχει παγώσει.
  4. Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποια ακριβώς πλήκτρα πατάμε για hard reset του Ε6, γιατί έχω πελαγώσει και δεν βγάζω άκρη. Έχει παγώσει η οθόνη και παρά τις επανεκκινήσεις δε στρώνει. Επίσης δε γίνεται και restore.
  5. Πράγματι! Είμαι καινούριος στο Symbian και δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ!
  6. Παιδιά , μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς λέγεται η εφαρμογή που βλέπω σε κάποιες homescreen και αφορά τις προσεχείς εργασίες μας ή υποχρεώσεις; Η εικόνα που επισυνάπτω είναι του Moralas.
  7. 1. Μήπως μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό αυτό το σημείο, Colossus? Ανοίγω τον Registry Editor και υπάρχουν δύο επιλογές: HKEY_LOCAL_MACHINE και HKEY_CURRENT_USER Πώς ακριβώς πάμε στο \HKLM\MUI\Available και πού ακριβώς καταχωρούμε το νέο πεδίο και την τιμή. Αν γίνεται με αγγλική ορολογία γιατί ο Registry Editor είναι στα αγγλικά φυσικά. 2. Είχα την έκδοση 7720 κλειδωμένο και έκανα επαναφορά στην έκδοση 7392 ξεκλείδωτο μόνο για να μπορέσω να περάσω το ελληνικό μενού. Τώρα το Zune (v. 4.8.2345.0) μου λέει ότι το τηλ. (Trophy) είναι ενημερωμένο. Πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση ή κάτι έχει γίνει λάθος;
  8. Λύθηκε το πρόβλημα. Είχα το φάκελο RCToRTM στην επιφάνεια εργασίας πιστεύοντας ότι ανήκει στο δίσκο C. Μόλις μετέφερα τα αρχεία στο δίσκο C το αρχείο ISVTo7720.bat έτρεξε κανονικά. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
  9. Ναι, αυτό το έχω προσέξει, κάτι άλλο θα φταίει. Ευχαριστώ.
  10. Τρέχω σαν διαχειριστής το παραπάνω αρχείο, στιγμιαία φαίνεται το παράθυρο του προγράμματος στην οθόνη του υπολογιστή και αμέσως χάνεται χωρίς να προχωρήσει σε εγκατάσταση αρχείων ούτε φυσικά και επανεκκινεί το τηλέφωνο. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σημειώνω ότι έχω εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του Zune (04.08.2134.00), ανοίγει κανονικά και αναγνωρίζει το Trophy και ότι είμαι στην έκδοση Mango beta 7712.
  11. Δυστυχώς και το TouchXplorer είναι revoked. Μάλλον θα κάνω restοre σε Nodo και θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  12. Σωστή παρατήρηση! Η συσκευή είναι το Trophy. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω τώρα;
  13. Επιτυχής αναβάθμιση σε 7712 αλλά κλείδωσε. Οι εφαρμογές που είχα περάσει από το PC δεν δουλεύουν (... revoked by MS...)
  14. Οι περισσότεροι συμφωνούν περί της χαμηλής απόδοσης της κάμερας του Trophy, αλλά το δικό μου παρουσιάζει ένα επιπλέον πρόβλημα: δεν εστιάζει στο tele ο φακός ούτε στη φωτογραφική λειτουργία ούτε στο video. Στη wide (ευρυγώνια) θέση η εστίαση είναι άριστη. Είναι γενικά πρόβλημα του Trophy ή είναι ελαττωματική η δική μου συσκευή;
×
×
  • Create New...