Jump to content

WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο βημα 6 λεει : 6. Οταν τελειωσει το update ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ τρεξτε το προγραμμα Connection Setup. Aν δεν τρεχει καντε unistall και ξανα εγκατασταση. Αν δεν το βρισκεται καντε αναζητηση.

Παω να τρεξω το connection setup και αυτο δεν τρεχει οποτε το εκανα uninstall. Παω να κανω install ξανα και μου λεει οτι το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο . Οποτε καπου εδω τελειωνει η διαδικασια του ξεκλειδωματος για μενα. Μενω με ενα Mango κλειδωμενο :( ....

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα εχω το htc trophy με οσα εχω διαβασει εδω μεσα εβαλα το mango beta .ειμαι στο σημειο που εχω κανει uninstall το conection setup αλλα δεν το βρησκω να το κατεβασω απο το markeplace. τι δεν κανω σωστα ?

Στο βημα 6 λεει : 6. Οταν τελειωσει το update ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ τρεξτε το προγραμμα Connection Setup. Aν δεν τρεχει καντε unistall και ξανα εγκατασταση. Αν δεν το βρισκεται καντε αναζητηση.

Παω να τρεξω το connection setup και αυτο δεν τρεχει οποτε το εκανα uninstall. Παω να κανω install ξανα και μου λεει οτι το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο . Οποτε καπου εδω τελειωνει η διαδικασια του ξεκλειδωματος για μενα. Μενω με ενα Mango κλειδωμενο :( ....

Αυτα δεν ισχυουν στο mango ...Ειναι μονο για πριν απο τη nodo ..μπερδευτηκες

Στο Mango δεν τρεχουν καθολου αυτα τα προγραμματα....

Πρεπει να ξεκλειδωσε αφου καταφερνω και του παιρναω ringtones. Σωστα?

Εξαρτάται πως τα βάζεις... Αν ειναι απο το zune υατο γινεται και στα κλειδωμενα...Δοκιμασε να βαλεις μια εφαρμογή απο το PC

Οχι εφαρμογή που κανει αλλαγες στο συστημα ...ενα προγραμμα αλλο..

Αν μπαινει τοτε εισαι ΟΚ ...αν δεν μπορεις τοτε δεν εισαι ξεκλειδωτος

Καλησπέρα εχω το htc trophy με οσα εχω διαβασει εδω μεσα εβαλα το mango beta .ειμαι στο σημειο που εχω κανει uninstall το conection setup αλλα δεν το βρησκω να το κατεβασω απο το markeplace. τι δεν κανω σωστα ?

Kανε αναζητηση και θα το βρεις

Edited by colossus_r

Τοτε παραμενω κλειδωμενος . . . κριμα

Tελικα ξεκλειδωτο ειναι !!! :)

1)Σε καποιο post προηγουμενο τωρα δεν θυμαμαι που ακριβως κατι διαβασα για Τ9 στα Ελληνικα ή κανω λαθος ;

2) Γραφω msg με Ελληνικα κεφαλαια γραμματα οταν παταω την μπαρα γυρναει σε μικρα μηπως υπαρχει κανενας τροπος να μην γινεται αυτο ?

Edited by spat1980

μην το ψαχνεισ σαν htc αλλα κανε αναζητηση σκετο connection setup και θα στο βρει

1)Σε καποιο post προηγουμενο τωρα δεν θυμαμαι που ακριβως κατι διαβασα για Τ9 στα Ελληνικα ή κανω λαθος ;

2) Γραφω msg με Ελληνικα κεφαλαια γραμματα οταν παταω την μπαρα γυρναει σε μικρα μηπως υπαρχει κανενας τροπος να μην γινεται αυτο ?

1) εχει Τ9 πολυ καλο

2) πατα παρατεταμενα το συμβολο για κεφαλαια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι προβλημα του πληκτρολογιου που υπήρχε πριν αλλα εχει διορθωθει στο Mango

Και σε μενα γιατι δεν εχει διορθωθει ?

Σχετικα με εφαρμογες που μου ειπες αν μπορω να περασω απο το pc μπορω με το xap installer αρα ειναι ξεκλειδωτο

Και σε μενα γιατι δεν εχει διορθωθει ?

Σχετικα με εφαρμογες που μου ειπες αν μπορω να περασω απο το pc μπορω με το xap installer αρα ειναι ξεκλειδωτο

Πρεπει να πας στο παλιο προγραμμα του πληκτρολογιου και να αντιστρεψεις την αλλαγη που καναμε για το Ελληνικο πληκτρολογιο.

Και μετα θα το αφαιρέσεις τελειως απο το τηλεφωνο.

Μετα απο settings/Keyboard θα τεσεκάρεις Eλληνικα και Αγγλικά (uk) kai region θα διαλεξεις greek

Nai αν βαζεις εφαρμογες ειναι ξεκλειδωτο

• Administrators
εχω ενα trophy

πηγα σε mango απο unlocked NoDo

Πως ξεκλειδωνω το mango?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι ακομα ξεκλειδωτο?

Αν έκανες επακριβώς τα βήματα που περιγράφονται στο πρώτο post δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Modpic.gif

αυτα εκανα

αλλα στο πρωτο ποστ λεει αυτο: Το μονο κακο ειναι οτι κλειδωνει και δεν μπορουμε πια να βαζουμε εφαρμογες απο το pc και οτι εφαρμογες ειχα περασμενες απο το PC δεν δουλευουν και πρεπει να διαγραφουν...

αυτα εκανα

αλλα στο πρωτο ποστ λεει αυτο: Το μονο κακο ειναι οτι κλειδωνει και δεν μπορουμε πια να βαζουμε εφαρμογες απο το pc και οτι εφαρμογες ειχα περασμενες απο το PC δεν δουλευουν και πρεπει να διαγραφουν...

Στο πρώτο ποστ που προφανως δεν το διαβασες προσεκτικά λεει επίσης :

Update

Δειτε εδω τις οδηγιες για να εχετε mango ξεκλειδωτο

Επιτέλους κατάφερα να ξεκλειδώσω το Mango!

Διαβάστε κάτι χρήσιμο που ανακάλυψα:

αν για το ξεκλείδωμα χρησιμοποιήσω το CustClear.provxml που έχει ανεβάσει ο ViEL στην 10η σελίδα, ποστ #145 τότε δεν ξεκλειδώνει. Αν όμως χρησιμοποιήσω το CustClear που έχει ανεβάσει ο Colossus στην πρώτη σελίδα (ή στο ποστ #69), αυτό από το xda, τότε το Mango ξεκλειδώνει!

Εγώ τις πρώτες 3 φορές δοκίμαζα με το CustClear του ViEL και γι΄ αυτό δεν κατάφερα κάτι...

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Επιτέλους κατάφερα να ξεκλειδώσω το Mango!

Διαβάστε κάτι χρήσιμο που ανακάλυψα:

αν για το ξεκλείδωμα χρησιμοποιήσω το CustClear.provxml που έχει ανεβάσει ο ViEL στην 10η σελίδα, ποστ #145 τότε δεν ξεκλειδώνει. Αν όμως χρησιμοποιήσω το CustClear που έχει ανεβάσει ο Colossus στην πρώτη σελίδα (ή στο ποστ #69), αυτό από το xda, τότε το Mango ξεκλειδώνει!

Εγώ τις πρώτες 3 φορές δοκίμαζα με το CustClear του ViEL και γι΄ αυτό δεν κατάφερα κάτι...

αν και το δικο μ provxml ειναι για μετεπιτα χρηση και αλαγη του registry μετα το ξεκλειδωμα... ο κωδικας ειναι ακριβως ιδιος με του colossus οποτε θα επρεπε να σου δουλευει και το δικο μου! για πιο λογο δεν σου δουλεψε δεν ξερω

αν και το δικο μ provxml ειναι για μετεπιτα χρηση και αλαγη του registry μετα το ξεκλειδωμα... ο κωδικας ειναι ακριβως ιδιος με του colossus οποτε θα επρεπε να σου δουλευει και το δικο μου! για πιο λογο δεν σου δουλεψε δεν ξερω

Ναι! Είδα και τον κώδικα του δικού σου και η μόνη διαφορά είναι το fix για 32bit χρώματα. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως δεν δουλεύει το δικό σου provxml λόγο μεγέθους, ίσως έχει περιορισμό το connection setup... Αλλιώς δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται...

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Λοιπόν, διαβάζοντας τα νέα αυτά

http://www.gsmarena.com/microsoft_takes_marketplace_to_19_more_countries-news-2918.php

έκανα reset και έβαλα το κανονικό (ελληνικό) windows live ID μου.

Μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές είναι η αλήθεια (και πληρωμένες και δωρεάν), αλλά πολύ λίγες! Πχ το tune in radio, βασικά βρίσκω πολύ λίγες. Αναγκάζομαι να τις βάζω manually (μιας και έχω ξεκλειδώσει το LG). Παιχνίδια δε βρίσκει.

Απλά να το έχετε υπόψιν όσοι το επιχειρήσετε. Εγώ το έκανα για να μιλάω με τις msn επαφές μου χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα (από το Messaging), γιατί μόνο με τις επαφές του κυρίως προφίλ μπορείς να το κάνεις (εκτός αν δε βρήκα εγώ τον τρόπο και έκανα τζάμπα restore).

Μπορείτε να μου πείτε με το facebook ΑΝ και πως μπορώ να μιλάω με τον ίδιο τρόπο (από τα messages δηλαδή); Γιατί όταν πάω να ενεργοποιήσω το facebook chat μου ζητάει να το σετάρω και μετά με πετάει απλά στη σελίδα του facebook, όπου απλά είμαι logged in.

Edited by AfterForever

Μπορείτε να μου πείτε με το facebook ΑΝ και πως μπορώ να μιλάω με τον ίδιο τρόπο (από τα messages δηλαδή); Γιατί όταν πάω να ενεργοποιήσω το facebook chat μου ζητάει να το σετάρω και μετά με πετάει απλά στη σελίδα του facebook, όπου απλά είμαι logged in.

Aυτο μου κανει και εμενα ....;)

Aυτο μου κανει και εμενα ....;)

πρεπει να πας στη σελιδα του windowllive και να συνδσεις το facebook σαν υπηρεσεια! μετα να κανεο απο το κινητο συγχρωνησμο του facebook απο τις ρυθμησεις και αν δεν σου δουλεψει να τον σβησεις και να τον ξαναπερασεις!

http://www.pressbyte.com/3824/activate-facebook-chat-wp7-mango/

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! όταν μου είπατε ότι ψάξε connection setup με βάλατε σε υποψίες σκέφτηκα γιατί σε μένα δεν το βρίσκει . Oπως ήμουν στο mango beta λέω δεν κάνεις ένα reset στο trophy και ανακάλυψα ότι με το reset που έκανα βρήκε το htc apps και να σου και connection αλλά μέχρι εκεί η χαρά μου διότι δεν το κατέβαζε επειδή το hotmail ήταν μεν com αλλά είχε δηλωθεί Ελλάδα .αυτό τελικά ήταν το πρόβλημα .

Ο δρόμος ήταν μονόδρομος και προς τα πίσω έπρεπε να φτιάξω email me com και δηλωμένη διεύθυνση usa ναι αλλά σε κατάσταση pro nodo . βάζω λοιπόν όπισθεν και και με οδηγό τα γραφόμενα στο forum βρέθηκα σε ξεκλείδωτο nodo . έπρεπε να πάω όμως πιο πίσω στην 7004, για λόγους που δεν ξέρω το zune όσες φορές και να προσπάθησα έκανε restore αλλά με άφηνε σε ξεκλείδωτο nodo !! H επιλογή που είχα ήταν από ότι διάβασα στο forum να φλασαρω την pom rom Κατέβασα το RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.05_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar _ ακολούθησα τις οδηγίες που είχε στο zip αρχείο και άρχισε το φλασαρισμα πήγε μέχρι 1% και το τηλέφωνο έκανε μόνο του reset κατάλαβα ότι δεν ήταν το σωστό αρχείο για το δικό μου τηλέφωνο ! πάλι καλά που έκανε reset και δεν έπαθε τίποτα !! παρατήρησα ότι όταν γινόταν reset ξεκινούσε με γερμανικά αυτό λέω δεν είναι τυχαίο και να μην τα πολυλογώ μετά από διάβασμα στο σχετικό forum που αναφέρει ο colossus βρήκα την RUU_Spark_Vodafone_DE_1.10.162.06_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar που ήταν για το δίκια μου συσκευή τέλος καλά όλα καλά τώρα έχω ένα ξεκλείδωτο mango beta ευχαριστώ !!

Ωραίος ..

Προφανως το δικο σου ηταν απο Γερμανια και ηθελε την Γερμανική ΡΟΜ...

Τελικα νομιζω οτι φτιαξαμε μια κοινοτητα, μικρη αλλα πολυ μαχητική και με πολλες γνωσεις για WP7 εδω στο Myphone....

Και πρeπει να ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site στην Ελλαδα που ασχολειται σοβαρά με Windows Phones.

Edited by colossus_r

Τελικα νομιζω οτι φτιαξαμε μια κοινοτητα, μικρη αλλα πολυ μαχητική και με πολλες γνωσεις για WP7 εδω στο Myphone....

Και πρeπει να ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site στην Ελλαδα που ασχολειται σοβαρά με Windows Phones.

+1 Myphone the best :up:

εβαλα mango στο trophy μου σημερα

Ακολουθησα τον οδηγο ωστε να ειναι unlocked και πιστευω οτι ειναι

(ανοιγω π.χ το touchexplorer που ηταν φορτωμενο απο πριν)

Παω να φορτωσω καποιες εφαρμογες χρησιμοποιωντας το TomXAPInstaller

ομως αντιμετοπιζω προβλημα

Μου λεει οτι ή δεν το εχω κανει unlock ή να βεβαβαιωθω οτι το zune ειναι ανοιχτο

Πληρω ομως και τις 2 προϋποθεσεις(εχω το zune beta,το αλλο δεν δουλευε οταν εβαλα mango)

μπορει καποιος να βοηθησει αμεσα καθως αυριο βραδυ φευγω και χρειαζομαι τις εφαρμογες;;

Ευχαριστω