spy14 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 στα σαιτ τυπου gsm λεει τις αφιξεις των κινητων.υπαρχει καποιο ποιο εξειδικευμενο η ποιο εμπιστο; Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 ΑΥΤΑ ΤΑ δυο τηλεφωνα. εχουν πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα. πιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο στα σημεια /?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) DELETED................. Edited October 27, 2019 by stxio Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) ειχα βαλει το ιδιο ποστ σε λαθος λινκ. και ειπα τωρα να το γραψω στο σωστο. ποιο κινητο τηλεφωνο θεωρειται καλυτερο απο αποψη καμερας επεξεργαστη και μπαταρια..μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση που το huawei δεν το εχουν αναφερει πουθενα. ενω ειναι πολυ δυνατο μοντελο. Edited November 17, 2019 by lakis29 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 σκοπευω να αγορασω το xiaomi redmi note 8t. ποια ειναι η καλυτερη gcam ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το Huawei Nova 5T και το Redmi Note 8 Pro είναι δύο πολύ δυνατές συσκευές με πολλά κοινά χαρακτηριστικά και παρόμοια τιμή. Απευθύνονται σε παρόμοιο κοινό και η σύγκριση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτή. Και οι δύο συσκευές έχουν κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία τους, άριστες φωτογραφικές μηχανές όμως διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Από τη μία έχουμε το Redmi Note 8 Pro, το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Mediatek G90T και κάμερα 64 Mpixels ενώ από την άλλη το Nova 5T το οποίο είναι η τελευταία συσκευή της Huawei με πλήρη υποστήριξη Google Services (Google Play, Maps, Gmail κτλ) το οποίο φοράει τον flagship επεξεργαστή Kirin 980 αλλά και μια εκπληκτική κάμερα των 48 Mpixels. Ποιο τελικά αξίζει περισσότερο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Εγω χρησιμοποιω την Google Camera 7.2.014.278150624 V3 modification version και η διαφορα απο την στοκ καμερα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Στο Portrait mode δεν χρειαζεται να περιγραψω, κανει παπαδες. Τα μονα μειον ειναι οτι δεν εχει την Ultra Wide λειτουργια, και οταν πας να βγαλεις slow motion κρασαρει συνεχεια. Κατα τα αλλα ομως οπως ειπα η διαφορα στις φωτογραφιες ειναι τεραστια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη η είδηση.http://www.topontiki.gr/article/389525/gkafa-toy-tramp-para-tin-apagoreysi-tha-plirosei-adra-tin-huawei Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Δεν είναι κάτι το καινούργιο. Όλο το θέμα τους είναι ποιος θα έχει τον έλεγχο του 5g γιατί είναι πολύ παραπάνω από έναν τρόπο διασύνδεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 (edited) Εδώ μπορούμε να συκρίνουμε ελεύθερα, το πακέτο της Q με τον ανταγωνισμό. Απαγορεύονται οι αναφορές σε β' ενικό :wink: Edited December 3, 2020 by user_one link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Καλημερα σας Αναρωτιέμαι εάν τα iphone έχουν περισσότερη ακτινοβολία από συσκευές samsung η είναι καλύτερη κάποια άλλη συσκευή. Οι απορίες είναι οι εξής: Διάβασα ότι τα iPhone επειδή έχουν μεταλλικά μέρη εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία Επιπλέον έχουν 2 κεραίες αντι για μια Όσον αφορά τα Samsung ξαφνικά τα τελευταία μοντέλα έχουν πολύ υψηλό sar. Το s10+ που έχω έχει 1,5. Επίσης η κεραία στα Samsung είναι στο κάτω μέρος οποτε πιο κοντά στο σώμα και την ακουμπάς και με τα χέρια Τέλος αναρωτιέμαι ποια είναι η πιο ασφαλής συσκευή από θέμα ακτινοβολίας Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καποια εφαρμογή για το κινητό που να αναγνωρίζει και να καταγράψει την ώρα που περπατάμε ή τρέχουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Ποιο ειναι ποιο ασφαλες κατα την γνωμη σας και γιατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Κανένα. Οτι βγαίνει σε cloud η ιντερνέτ χάνει την ασφάλεια του. Hacking έχουν δεχτεί και τα 2 λειτουργικά πάμπολλες φορές και με τραγικές συνέπειες για πολλούς κατόχους. Παλιές συσκευές τύπου 6310 με αφαιρούμενη μπαταρία,μπορώ να τα θεωρήσω ασφαλής,για πολλούς λόγους,καθώς αυτά είχαν πολύ περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με την τεχνολογία πού τώρα έχουμε στα χέρια μας. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Δικό μου συγκριτικό μεταξύ των δύο συσκευών (τις έχω αγοράσει και τις 2). Και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικές όμως έχουν μερικές σημαντικές διαφορές… Ελπίζω να σας αρέσει το συγκεκριμένο review/συγκριτικό. Υγ: Ένα subscribe θα εκτιμηθεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Για να δούμε σε πραγματικεε συνθήκες τι sot πιάνουμε.ανεβαστε screenshots.alcatel 3l. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Ψάχνω free antivirus για κινητό Android που να μην μου πετάει κάθε μέρα μήνυματα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 πες μας τι μηνυματα πεταει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Στα Αγγλικά "Έγινε σκαν, δες τι βρήκαμε" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Είναι κάποια διαφήμιση μήπως? Ποια συσκευή έχεις? Πότε ξεκίνησε να το εμφανίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Έψαξα στις ρυθμίσεις του από και έβγαλα την καθημερινή ενημέρωση, όλα οκ. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Δύο σχετικά οικονομικές αλλά αξιόλογες συσκευές με παρόμοια προσέγγιση αλλά εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Από τη μια μεριά το Realme 7 Pro και από την άλλη το Xiaomi Mi 10 Lite. Και τα δύο έχουν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα χέρια μου (Realme 7 Pro ακόμα) και προσφέρουμε πιστεύω παρόμοια πράγματα και αν ξεχάσουμε το 5G του Mi 10 Lite τότε πιστεύω πως η σύγκριση τους ίσως βοηθήσει κάποιους. Υγ: To Subscribe/Like είναι καλοδεχούμενο φυσικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 (edited) Υπάρχουν αυτά τα δύο τηλέφωνα και θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα δύο είναι καλύτερο σε φωτογραφίες. Edited July 2, 2021 by tasose Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Like & Subscribe θα εκτιμηθούν :) Απέχουν ακριβώς 1 χρόνο απόσταση. Είναι και οι δύο συσκευές 5G και προσφέρουν σε ορισμένα σημεία ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά διαφέρουν σημαντικά στην τιμή. Από τη μια το Mi 10 Lite 5G το οποίο αποτελεί μια διαχρονικά τίμια και αρκετά δυνατή πρόταση και από την άλλη το φρέσκο Mi 11 Lite 5G το οποίο είναι η πρώτη συσκευή με τον Snapdragon 780G και αρκετές βελτιώσεις. Μπορούν άραγε να συγκριθούν ο πρόγονος και ο απόγονος; Τι αξίζει να επιλέξετε και για ποιους λόγους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Έχω και τις 2 συσκευές οπότε ακόμα ένα συγκριτικό μεταξύ τους μιας και τιμολογιακά είναι πολύ κοντά. Διαφέρουν αρκετά αλλά τελικά όχι και τόσο όσο νόμιζα στην αρχή. Προσωπικά μετά την προσεκτική μεταξύ τους σύγκριση και ειδικά στο θέμα της κάμερας τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Δείτε το video παρακάτω και φυσικά αν σας άρεσε ένα subscribe είναι καλοδεχούμενο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts