Jump to content

Huawei U8650 Sonic

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι root άρα πάτα το 3) wipe data/factory reset και κάνε επανεκίνηση του τηλεφώνου

δυστυχώς τπτ δεν κατάφερα κάνοντας αυτά που με καθοδήγησες.. :(

σκέφτομαι το ενδεχόμενο μήπως και έχει πρόβλημα το κινητό. Απλά μου κάνει εντύπωση που στην ανοιχτή ακρόαση ακούω μια χαρά και μιλάω ενώ στο ακουστικό,δεν ακούω τπτ και δε με ακούνε κιόλας που μιλάω (συν ότι μου βγάζει το εικονιδιάκι δίπλα στην ένδειξη του σήματος για απενεργοποίηση της ομιλίας.Επίσης, μια εισερχόμενη κλήση που δέχτηκα από κάποιο άτομο,δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και δούλεψε κανονικά,χωρίς ανοιχτή ακρόαση!! Λες και απενεργοποιούνται τα πάντα.

Αλλά και πάλι,με αυτό που μου είπες να κάνω,δε θα έπρεπε να είχε επανέλθει?

δεν ξέρω, έχω απογοητευτεί...

• Απαντήσεις 280
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοίταξε υπάρχουν 2 λύσεις, ή το πάς στο service ή δοκιμάζεις να βάλεις μια rom για να απορρίψεις εάν δουλέψει σωστά ότι δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο αλλά το λογισμικό. Διαλέγεις.

Κοίταξε υπάρχουν 2 λύσεις, ή το πάς στο service ή δοκιμάζεις να βάλεις μια rom για να απορρίψεις εάν δουλέψει σωστά ότι δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο αλλά το λογισμικό. Διαλέγεις.

sorry που σε εχω πρηξει αλλα μπορώ να σε ρωτήσω κάτι γιατί δε γνωρίζω?Λέγοντας rom εννοείς μια άλλη κάρτα μνήμης πέρα από τη συμπληρωματική των 2gb του τηλεφώνου?το τηλέφωνο το έχω πάρει από ote shop,λες να το πάω από εκεί?η αντιπροσωπεία από ότι έψαξα έιναι κάπου στην Καβάλας και Κηφισού,και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..συνεπώς φοβάμαι λίγο ότι θα μπλέξω..από την άλλη βέβαια δε γίνεται και κάτι άλλο!ο θεός βοηθός! κρίμα γιατί ήμουν ευχαριστημένη από το κινητάκι και τώρα έχω ξενερώσει απίστευτα!

Όχι, άλλη rom εννοώ άλλη έκδοση του android που τρέχεις. Διάβασε στην σελίδα 7 υπάρχει το πως κάνεις root και περνάς άλλη rom.

Εσύ έχεις ήδη root το κινητό άρα μπορείς να κατεβάσεις αυτή την rom και με install zip from sd card να αλλάξεις το λειτουργικό.

Ή πάρτο στο service στην cosmote εάν δεν θες να ρισκάρεις το root.

Greek Official U8650 Rom 2.3.6 Smart Digital Group Greece

-Beta 1

- Root Official 2.3.6 Rom

- Add Super User

Testing...

-Beta 2

-Remove Apps (Facebook,twitter)

-Edit Huawei Launcher 2.1

-Beta 3

-Remove more apps

-Add new

Testing...

-Beta 4

-Change Totem Weather icons

-Go to transparent backround weather

-Add orange color happiness

-Fix some bugs

-Beta 5

- Remove Orange color change to Blue Greek Color

- Change Totem Weather Backrounds to Accuweather

- Add new ringtones

- Add new wallpapers

- Add config gprs settings

- Change to default Greek Lang

- Remove voice search

-Beta 6

-Add Huawei launcher 3 remove the 2.1 version of old huawei launcher

-Add a new Boot logo

-Testing new locker

-Boot speed settings

Testing

-Version 1 download

SmartDigitalGroup_2.3.6_Greece_rom_Version_1.zip

Φίλε μου, είναι πολύ ωραία rom!

Μόνο που δεν μπορώ να προσθέσω την ελληνική ως γλώσσα πληκτρολογίου.

Επιπλέον, μπορείς να μου πεις αν αυτή η έκδοση, 2.3.6, υπήρξε officialy released από την Huawei για κάποιες χώρες;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, έχουν ένα κακό και σε οποιαδήποτε rom official δεν βάζουν την Ελληνική γλώσσα.

Σου προτείνω να βάλεις το πληκτρολόγιο swiftkey 3. Υπάρχει στο market και δωρεάν αλλά κυκλοφορεί και αλλού....

Είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για android και δεν γονατίζει το κινητό.

Ναι η τελευταία έκδοσή της 2.3.6 για ποιά άλλη χώρα .... την Γερμανία. Official μόνο στην Γερμανία. και η 2.3.5 Ινδία και 2.3.4 Ελλάδα, Ιταλία.

Edited by microdigit

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, microdigit. Έχω βάλει ήδη το swiftkey και δουλεύει πράγματι πολύ καλά! Για οτιδήποτε νεώτερο και επιπλέον προτάσεις, κράτα μας ενήμερους.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Φιλε μου ημουν απασχολημενος με την νεα rom που εκανα θα βαλω το λινκ μολις μπορεσω

Η νεα rom ειναι ακομα πιο iphone style, ειναι miui με iphone theme . Πηρα την miui 2.2.40 Gingerbread και την εκανα port για sonic k ideos x3 .Επιπλεον εβαλα το ultimate ios theme v7 για miui , και περασα μια μεταφραση για miui στα Ελληνικα .

Τελος εβαλα και τον ilauncher για καλυτερο αποτελεσμα κυριως στην ταχυτητα (ειναι γνωστο οτι οι μαμα launcer των miui ειναι αργοι)

Το αποτελεσμα μια rom πανεμορφη ,πολυ iphone like , αλλα με παρα παρα πολλες ρυθμισεις και προσαρμογες στα παντα, γιατι η joyos πολυ ωραια μεν, αλλα φτωχη σε προσαρμογες.Επιπλεον ταχυτατη οσο και η joyos , χωρις τα lag που εκαναν προυγουμενες miui .Εχω απο 55-70 mb free rom .

Μπορει να ρυθμισει κανεις τα παντα ,απο γραμματοσειρες , εικονιδια ,τηλεφωνητη, γραμμη ειδοποιησεων κτλ

Επισης εχει ολες τις ευκολιες του iphone : εμφανιζει αναπαντητες κλησεις κ μηνηματα στην οθονη κλειδωματος αλλα και μεσα στην αρχικη οθονη

επισης με ενα κλικ μπορεις να κανεις απορριψη κλησεις κα να σταλει αυτοματα μηνυμα πχ ειμαι απασχολημενος τωρα, ή να κανεις ηχογραφηση της κλησης κτλ

[ATTACH]27964[/ATTACH]

[ATTACH]27965[/ATTACH]

[ATTACH]27966[/ATTACH]

[ATTACH]27967[/ATTACH]

[ATTACH]27968[/ATTACH]

Γεια χαρά σε όλα τα μέλη

Έχω και εγώ κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό. Μου έσπασε η οθόνη αφής και αγόρασα μια νέα από το ebay [έγραφε ότι ήταν original]. Καθώς την τοποθέτησα και ενεργοποίησα την συσκευή , δυστυχώς δεν δούλευε η αφής κανονικά μόνο εν μέρη. Δοκίμασα πολλές φορές να την αποσυνδέσω να καθαρίσω τις επαφές να την ξανασυνδέσω αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Αντιμετώπισε κανί ανάλογο θέμα? Θα με βοηθούσε οποιαδήποτε πληροφορία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά ποια θεωρείτε την καλύτερη ROM από άποψη ταχύτητας και ελαφρύτητας; Να πω ότι κάνω OC στα 729 κάθε φορά. Έδωσα το κινητό σε μια φίλη μου με την Spanish CyanPower γιατί τη θεωρούσα κορυφή αλλά το κινητό εκεί που κάθεται κάνεται επανεκκίνηση. Η JoyOS είναι polished αρκετά για να τη βάλω? Μου άρεσε αλλά υποστηρίζει OC? Γιατί είχα περάσει μια στοκ και δν είχε τις συχνότητες. Edited by one_tree_hill

Απο αποψη ταχυτητας και πιο ελαφρια ειναι σιγουρα η joyos.Επισης ειναι rock stable.

Τωρα δεν θυμαμαι αν υποστηριζει OC ,αλλα δεν θα σου χρειαστει γιατι ειναι πολυ πολυ γρηγορη

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω MIUI Gingerbread στα Ελληνικά;

Θα σου πω το link μολις μπορεσω, την εχω μεταφρασει εγω στα Ελληνικα ,ειναι η original miui gingerbread 2.2.40 και δουλευουν ολα αψογα .

Εχει πολλες επιλογες οπως screnshot capture , ftp συνδεση με pc , μπορεις να κανεις απορριψη κλησης και να σταλει αυτοματα μηνυμα κτλ

Edited by mik_tech

καλησπερα παιδια. ειμαι καινουριο εδω και εχω ενα προβλημα με την καμερα του κινητου μου. οταν παταω για να μπω στην φωτογραφικη μηχανη μου πεταει το εξης μηνυμα "ΥΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΦΩΤΟΓΡ.ΜΗΧΑΝΗ(ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΟΜ.ΑΝΔΡΟΙΔ.ΨΑΜΕΡΑ). ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ. τι πρεπει να κανω για να λειτουργεισει ξανα;

παιδια παρακολουθω εδω και καιρο αυτα που γραφετε προσφατα κατεβασα την 2.2.40 αλλα το κινητο μ δεν ανοιγει ποτε μετα το zip. το ιδιο μ κανει και με την joyos. γτ??

με την 2.3.6 δεν μου δουλευει το ιντερνετ και με την ics 4 δεν ακουω τπτ οταν παιρνω τηλ.

παιδια παρακολουθω εδω και καιρο αυτα που γραφετε προσφατα κατεβασα την 2.2.40 αλλα το κινητο μ δεν ανοιγει ποτε μετα το zip. το ιδιο μ κανει και με την joyos. γτ??

με την 2.3.6 δεν μου δουλευει το ιντερνετ και με την ics 4 δεν ακουω τπτ οταν παιρνω τηλ.

Την πρωτη φορα που βαλεις την rom θελει περιπου 5-10 λεπτα για να ανοιξει το τηλεφωνο.

Του εδωσες χρονο?

Επισης πρεπει ΠΡΙΝ κανεις install την rom (με το clockwordmod 5.0.27 και νεοτερο ) να γινει :

(Mount and storage) :

format boot

format cache

format data

format system

(main menu ):

wipe data / factory reset

wipe cache partition

(Advanced) :

wipe dalvik cache

Αν δεν γινουν αυτα πρωτα φυσικο ειναι να υπαρχουν προβληματα μετα

το εκανα μολις τωρα και περιμενω να ανοιξει το τηλ. περασα την 2.2.40gr. και ο θεος βοηθος

Τελικα τι εγινε φιλος ? ολα καλα ?

Καπου πρεπει να υπαρχει επιλογη για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Οτι και να κανεις πρεπει πρωτα να κρατησεις backup απο τηλεφωνα κτλ αν δεν εχεις βαλει να κανει αυτοματη συγχρονισμο το τηλεφωνο με το λογαριασμο google

Αλλιως:

Αν ξερεις να περνας αλλη rom βαλε αλλη να δεις αν φτιαξει

Αν δεν το εχεις πειραξει και εχει εγγυηση μπορεις να το πας να στο αλλαξουν

Αλλιως μπορεις να μπεις στο site της huawei και να κατεβασεις καινουριο firmware και να το βαλεις στην καρτα sd και απο εκει να το εγκαταστησεις.

Edited by mik_tech

http://www.mediafire.com/?czvqdehz3a8rq2f

εδω ειναι η Ελληνικη miui GB 2.2.40

Απίθανη! Την εγκατέστησα ακολουθώντας τις οδηγίες σου και δουλεύει άψογα.:)

Ευχαριστώ πολύ!

• 2 weeks later...
  • The title was changed to Huawei U8650 Sonic