Jump to content

chucky261

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chucky261

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

chucky261's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τι εννοεις εκλεισαν τα δεδομενα? στι ρυθμισεις ειναι ολα οκ.οπως και πριν εχω την περιαγωγη δεδωμενον ανοιχτη και τα δεδομενα ανοιχτα. οι ρυθμισεις ειναι αυτες που ειχε παντα απο την wind. καποιος τροπος να κανω αναβαθμιση στην v.6?
  2. παιδια προσαθησα να περασω και εγω την v.6 εχω ομως κολλησει στην v5 και δεν δουλευουν οι οδηγοι για το update δυστηχως δεν μ δουλευουν τα δεδομενα στο κιν με την version v.5 υπαρχει καποιος που να εχει την εργοστασιακη lolipop 5.1 να ξαναπερασω στο τηλ γτ εκανα την βλακεια να μην κανω backup
  3. chucky261

    Lenovo A328

    αν το ζορισεις πολυ με wifi και bluetooth η μπαταρια του μπορει να μην βγαλει 5ωρο και το φλας ειναι σαν να μην υπαρχει.
  4. chucky261

    Lenovo A328

    μια χαρα τηλ ειναι αλλα αμα το ζορισεις για τα καλα στο ιντερνετ και στο τηλ τρωει τη μπαταρια για πλακα κολλημα δεν εχει κανει μεχρι στιγμης
  5. chucky261

    Lenovo A328

    χωρις να εχω πολλες εμπειριες με smartphone μενω απολυτα ικανοποιημενος. πολυ καλη οθονη και μπαταρια. το μονο κακο ειναι για εμενα η ποιοτητα κατασκευης ειναι ανταξια της τιμης του. θα βγαλω φωτο την τιμη του τηλ που το αγορασα και θα το ανεβασω
  6. chucky261

    Lenovo A328

    αλλο στο site και αλλο στο μαγαζι.το πηρα απο το καταστημα της λαρισας
  7. chucky261

    Lenovo A328

    μολις το πηρα και απλα τα σπαει. μονο 89 ευρω σε καταστημα media markt. περισοτερα σε λιγες μερες που θα το δουλεψω
  8. χαιρω πολυ. μιλαω για τον ηχο η αλλιως τραγουδι που χτυπαει οταν με παιρνουν τηλ. η ενταση ειναι πολυ χαμηλη ακομα και οταν το εχω στο τερμα. υπαρχει κατι που μπορω να κανω ??
  9. γεα σας πηρα και εγω το κιν μεσω αναβαθμισης συνδεσης και εχω κανει και το update χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα. και ομορφο κιν ειναι και γρηγορο για μια μετρια χρηση. το θεμα μου ειναι ομως ενα. πως μπορει να μεγαλωσει η ενταση του μεγαφωνου σε εισερχομενες κλησεις? δεν το ακουω σχεδον ποτε
  10. ad709 στειλε μ p.m με τα στοιχεια σ να το παρεις εσυ το κιν αφου το θες κανενα προβλημα. 2 μηνων ειναι με την αποδηξη του και βγαλε ακρη με την mls.
  11. ισως το χειροτερο κινητο που περασε απο τα χερια μου. μαλλον εκει στην mls μας περνανε για προβατα παρουσιαζοντας το πρωτο ελληνικο κινητο που κατασκευαζετε στην κινα. το εχω 2 μηνες και θελω πραγματικα να το πεταξω. δεν θελω να το πουλησω για να μην δωσω μια βλακεια σε καποιον αλλο. κολλαει τρελα δεν εχει μνημη δεν κανει ουτε για angry birds δεν σβηνει ο go launcher φλας για κλωτσιες και το κυριοτερο πηρε σκονη αναμεσα στην οθονη. συνιστω απλα να μην το αγορασετε.
  12. παιδια ειχα περασει αλλη rom στο τηλ και τωρα δεν μ ανοιγει την διακινηση δεδομενον με συνεπεια να εχω δωρεαν ιντερνετ απο την συνδεση και να μην μπορω να την χρησιμοποιησω. εχει καποιος την στοκ rom η απο π θα κατεβασω τη stok rom??
  13. περασα την 2.2.40 οπως μου ειπατε ποιο πανω και δουλευει καλα αλλα δεν δουλευει το ιντερνετ
  14. το εκανα μολις τωρα και περιμενω να ανοιξει το τηλ. περασα την 2.2.40gr. και ο θεος βοηθος
×
×
  • Create New...