xalaros Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Κανε freeze το update center με το titanium Γιατί εμένα δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή αν κι έχω την pro version; Edited June 14, 2012 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδιά προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στο εν λογο κινητό απο την official 2.3.3 που έχει στην επισημη 4.0.2 που μου έβγαλε ως διαθέσιμη στο pc companion...το κανω 5 μέρες τώρα και συνέχεια λεει <<Αυτη τι στιγμη υπαρχει υπερφορτοση στον ονλινε διακομιστη>> τι να κάνω;Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδιά προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στο εν λογο κινητό απο την official 2.3.3 που έχει στην επισημη 4.0.2 που μου έβγαλε ως διαθέσιμη στο pc companion...το κανω 5 μέρες τώρα και συνέχεια λεει <<Αυτη τι στιγμη υπαρχει υπερφορτοση στον ονλινε διακομιστη>> τι να κάνω;Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Δοκιμασε με SEUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Δοκιμασε με SEUS Ευχαριστώ πολύ!Θα το δοκιμάσω και θα γράψω! Edited June 16, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Θα σας πω τη χρήση που έκανα στο κινητό και θέλω να μου πείτε αν είναι εντάξει η αυτονομία της μπαταρίας. Καταρχάς, έχω Android 2.3.4 έκδοση 4.0.2.Α.0.42, έχω χαμηλή φωτεινότητα και τη λειτουργία δικτύου μόνο GSM. Λοιπόν, μίλησα 2 ώρες και 26 λεπτά, χρησιμοποίησα το Wi-Fi για περίπου 1 λεπτό και χρησιμοποίησα το iGO για να βρω κάποιες διευθύνσεις, χωρίς να ενεργοποιήσω το GPS, για 7 με 8 λεπτά. Η μπαταρία μετά από 2 ημέρες και 18 ώρες έφτασε στο 15% και στη συνέχεια το φόρτισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδακια για πειτε μου ενα συμβατο gps με την 4.0.4 γιατι το sygic μου κανει κατι νερα με την ics Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Navigon Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Navigon Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Το navigon δεν μου παιζε καν σε 2.3.4! Το φτιαξανε στην 4; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Το navigon δεν μου παιζε καν σε 2.3.4! Το φτιαξανε στην 4; Εμένα έπαιζε σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις.όταν λέμε δεν έπαιζε εννοούμε ότι φόρτωνε κανονικά το πρόγραμμα κ δε κλειδωνε δορυφόρο; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Εμένα έπαιζε σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις.όταν λέμε δεν έπαιζε εννοούμε ότι φόρτωνε κανονικά το πρόγραμμα κ δε κλειδωνε δορυφόρο; μου λεγε δεν ειναι συμβατο για την 2.3! ενω στο παλιοοο κινητο μου με 2.2 επαιζε νερακι!γιαυτο αναγκαστηκα και εβαλα το sygic το οποιο με βολεψε και αυτο με τη σειρα του.αλλα μου κολλαει τωρα στην ics!φορτωνει και οταν παει να δημιουργησει διαδρομη κολλαει..:/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδακια για πειτε μου ενα συμβατο gps με την 4.0.4 γιατι το sygic μου κανει κατι νερα με την ics αν και δεν ειμαστε παιδακια :D δοκιμασε το ndrive φιλε μου, μια χαρα δουλευει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 αν και δεν ειμαστε παιδακια :D δοκιμασε το ndrive φιλε μου, μια χαρα δουλευει;) Σαν παιδια μου σας νοιωθω μετα απο τοσο καιρο!!χαχαχ! Εχεις μηπως "οδηγιες" σε πμ; Θα δοκιμασω και αυτο και το igo που μου πε ο karthan7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) "Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" Κώδικας "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα! (το hw_config.sh επισυνάπτεται στο τέλος του post)" Για περισοτερη μνημη στην gb 2.3.4. xperia ray Παω με editor στο minfree,αλλαζω τις τιμες και γραφω:"echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" Που το αποθηκευω? Αυτο με μπερδεψε: στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα! (το hw_config.sh επισυνάπτεται στο τέλος του post)" Edited June 18, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θα σας πω τη χρήση που έκανα στο κινητό και θέλω να μου πείτε αν είναι εντάξει η αυτονομία της μπαταρίας. Καταρχάς, έχω Android 2.3.4 έκδοση 4.0.2.Α.0.42, έχω χαμηλή φωτεινότητα και τη λειτουργία δικτύου μόνο GSM. Λοιπόν, μίλησα 2 ώρες και 26 λεπτά, χρησιμοποίησα το Wi-Fi για περίπου 1 λεπτό και χρησιμοποίησα το iGO για να βρω κάποιες διευθύνσεις, χωρίς να ενεργοποιήσω το GPS, για 7 με 8 λεπτά. Η μπαταρία μετά από 2 ημέρες και 18 ώρες έφτασε στο 15% και στη συνέχεια το φόρτισα. Μια απάντηση παρακαλώ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μια απάντηση παρακαλώ.:D Τωρα παιζουν και αλλες παραμετροι ρολο!! Ποσο % φωτεινοτητα;; Νταξει καλα μου ακουγεται εμενα προσωπικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γύρω στο 20% το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μια χαρά είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μετα απο μερικους μηνες χρησης , επιτρεψτε μου μερικα σχολια για το Ray. Τα περισσοτερα αφορουν γενικα τα android smartphones και οχι μονο το ray. α) Απογοητευτικη αυτονομια. Αν χρησιμοποιεις το κινητο μονο σαν τηλεφωνο ειναι επαρκης , αλλα δεν το πηρες για αυτο , ετσι δεν ειναι ; Το να χρησιμοποεις το wifi ή καποιο προγραμμα gps η' μια σουιτα γραφειου και να βλεπεις τις γραμμες της μπαταριας να εξαφανιζονται η μια μετα την αλλη , εκτος του οτι ειναι αγχωτικο δεν σε αφηνει να χαρεις το κινητο που πηρες , ακυρωνει τον ορο Smartphone εκτος κι αν κυκλοφορεις παντου με ενα φορτιστη και μια πριζα. β) Ελλειψη φωνητικης κλησης στα ελληνικα. Πως στο καλο θα χρησιμοποιησεις το Bluetooth στο αυτοκινητο , αν δεν μπορεις να κανεις φωνητικη κληση ; Ενα χαρακτηριστικο που υπηρχε στα Symbian κινητα , δεν υπαρχει στα android 5 χρονια μετα. γ) Ελλειψη autoflash στο ray. Χωρις σχολια. Και δεν μπαινουν καν στον κοπο να το διορθωσουν , ενα χαρακτηριστικο που παρχει σε ολα τα υπολοιπα xperia κινητα. Γενικα , ειμαι ευχαριστημενος με το ray , αλλα ξενερωνω με τα παραπανω κυριως γιατι δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη για να διορθωθουν (εκτος απο την αυτονομια βεβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasel Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Κάτοχος εδώ και μερικές μέρες του ray , αναβαθμισμένο σε 4.0.4 και εδώ και λίγες ώρες έχει σταματήσει ο ήχος από το ηχείο (από τα ακουστικά ακούγεται κανονικά) .Τσέκαρα τυχόν ρυθμίσεις που υπάρχουν για τον ήχο αλλά συνεχίζει να μην. Το έκανα επανεκκίνηση , έβγαλα την μπαταρία αλλά 'έχει κολλήσει για τα καλά. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Κάτοχος εδώ και μερικές μέρες του ray , αναβαθμισμένο σε 4.0.4 και εδώ και λίγες ώρες έχει σταματήσει ο ήχος από το ηχείο (από τα ακουστικά ακούγεται κανονικά) .Τσέκαρα τυχόν ρυθμίσεις που υπάρχουν για τον ήχο αλλά συνεχίζει να μην. Το έκανα επανεκκίνηση , έβγαλα την μπαταρία αλλά 'έχει κολλήσει για τα καλά. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασε να κάνεις restore μέσω SEUS ή επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μα γιατί έχετε φαγωθεί όλοι με το auto-flash ? Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ! Αυτό το drag racing μεγάλο κόλλημα :lol::lol: Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μα γιατί έχετε φαγωθεί όλοι με το auto-flash ? Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ! Αυτό το drag racing μεγάλο κόλλημα :lol::lol: Παντως με την εφαρμογη vignette λυνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasel Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δοκίμασε να κάνεις restore μέσω SEUS ή επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Δοκίμασα το restore μέσω SEUS, δεν άλλαξε κάτι , δοκίμασα και το xperia function tester και το μόνο που δεν δουλεύει είναι το ηχείο . Είναι κάτι που συμβαίνει σ' αυτό το τηλέφωνο ή εγώ είμαι ο τυχερός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιδιά, κάνοντας αντιστοίχηση ήχου κλήσης σε επαφές, διαπίστωσα ότι μετά από κάποιες ώρες 'χάνει' τους ήχους κ χτυπάει με τον default που έχω ορίσει.. Συμβαίνει κ σε άλλους? Το είχα σε flight mode συνήθως οπότε δεν είχα παρατηρήσει ούτε με gb αν το κάνει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δοκίμασα το restore μέσω SEUS, δεν άλλαξε κάτι , δοκίμασα και το xperia function tester και το μόνο που δεν δουλεύει είναι το ηχείο . Είναι κάτι που συμβαίνει σ' αυτό το τηλέφωνο ή εγώ είμαι ο τυχερός; Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει πρόβλημα με το ηχείο. Μάλλον είσαι ο "τυχερός".. Το μόνο που σου μένει είναι να το πας στο κατάστημα που το πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts