Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι παρομοιο γινεται (με κλειστη οθονη) και στο mini pro μου οταν χτυπαει ο ηλιος.Σαν ιριδιζουσες οριζοντιες γραμμες.:worry:

Και με ανοιχτή οθόνη αχνοφαίνονται αν το κουνήσεις λίγο.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και με ανοιχτή οθόνη αχνοφαίνονται αν το κουνήσεις λίγο.

Το digitazer της οθόνης είναι,μη σας ανησυχεί!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας! Μπορώ να καθαρίσω την οθόνη του κινητού με καθαριστικό για τα τζάμια;

ναι αμε!!!και μετα σε βενζιναδικο για πλυσιμο με βουρτσα...

2i6fhs-5.png

Εγώ βάζω οινόπνευμα σε βαμβάκι & το καθαρίζω όλο γύρω γύρω. Στεγνό το βαμβάκι χωρίς να τρέχουνε & ποτίσει μέσα.
Samsung S8

• Administrators

Δεν υπάρχει λόγος. Ένα απλό βαμβακερό ύφασμα αρκεί. Γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται χημικά υγρά.

Modpic.gif

Όταν πάω στο βενζινάδικο να του πω να το καθαρίσει μέσα έξω;

Εντάξει γελάσαμε με τον έξυπνο φίλο μας παραπάνω...

Ρωτάω γιατί ψάχνω τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού ώστε να εφαρμοστεί το προστατευτικό οθόνης τέλεια στην οθόνη.

Ρωτάω γιατί ψάχνω τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού ώστε να εφαρμοστεί το προστατευτικό οθόνης τέλεια στην οθόνη.

εγώ πάντως στο δικό μου μια χα κάνω με το στόμα μου να υγρανθεί η οθόνη και μετά το σκουπίζω με την πυτζάμα μου :lol: και μέχρι στιγμής τα καλά προστατευτικά μια χαρά εφαρμόζουν.. οπότε μην ανησυχείς και με ένα απλό πανάκι να το κάνεις μια χαρά θα κάτσει απλά πρόσεχε μην έχει σκόνη και δαχτυλιές

Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες απαντήσεις...

Και δεν υπάρχει λόγος συνέχειας σε τέτοιες άστοχες απαντήσεις.... ;)

Συνεχίζουμε ήρεμα και ευγενικά παρακαλώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

υπαρχουν φιλε ακι ειδικα καθαριστικα που ειναι και φθηνα..!!

.......Ρωτάω γιατί ψάχνω τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού ώστε να εφαρμοστεί το προστατευτικό οθόνης τέλεια στην οθόνη.

Στην αρχη οταν εβαζα προστατευτικα οθονης ειχα προβληματα με χνουδια και δεν μπορουσα να την βαλω σωστα, αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω καλα την οθονη και μετα εβαζα επανω στην οθονη οινοπνευμα(μην το φοβασαι γιατι εξατμιζεται). Ξεκινα απο αριστερα προς τα δεξια(οχι απο πανω προς κατω) για να την κεντραρεις σωστα, το αλλο ακρο κραταγε το λιγο ορθιο(μην την τσακισεις) και μια μια τηλεκαρτα σπρωχνε την μεμβρανη και οπου περνα και βλεπεις οτι υπαρχει προβλημα τη βγαζεις λιγο για να βγαλεις το σκουπιδι και συνεχιζεις. Το προστατευτικο που εχει στην πλευρα που εφαρμοζει στην οθονη(1) μην το βγαλεις ολο με τι μια, για να μπορεις να το κρατας χωρις να κανεις δακτιλιες τη στιγμη που θα τη βαζεις. Δες και κανα βιντεακι στο ιντερνετ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ενταξει,παω πασο,η απαντηση ηταν για πλακα,αλλα επειδη παρεξηγηθηκα ζηταω συγγνωμη...οσο για καλο καθαρισμο οθονης,θα παρεις ενα πανακι μαλακο που ξεσκονιζουμε στο σπιτι,θα το βρεξεις,θα το στιψεις παρα πολυ καλα,και θα περασεις την οθονη.επειτα με ενα ιδιο στεγνο πανακι παλι περασμα και δεν αφηνει σχεδον τιποτα.για να περασεις προστατευτικο θα βαλεις το κινητο σε θεση με φως απεναντι σου για να βλεπεις και το παραμικρο ιχνος σκονης,τριχας,κτλ.,ουτος ωστε με το στεγνο πανακι να τα καθαριζεις...με λιγα λογια χρειαζετε υπομονη για να μην σου κρατησει κατι η οθονη και φουσκαλιασει η ζελατινα...τελος αν πας σε βενζιναδικο,ναι μεσα εξω...χαχαχαχαχαχχα...

να σου κανω και μια ερωτηση? το εργαλειο που εχεις,xperia ray,ειναι πολυ καλο???σκεφτομαι να το παρω για την συζυγο....

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει το παγωτο για το ray?Κοντευουμε να γεννησουμε πια...:lol:
Poco X3 nfc 6/128

Η Official ics που βγήκε έχει την ελληνική γλώσσα?

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Σύμφωνα με αυτό, πρέπει να κυκλοφόρησε επίσημα η ICS για τα "ελληνικά" rays....

Μία ερώτηση: Έχω περάσει την 4.0.3 nordic μέσω FlashTool, μπορώ μέσω SEUS να βάλω την αντίστοιχη ελληνική;

Σύμφωνα με αυτό, πρέπει να κυκλοφόρησε επίσημα η ICS για τα "ελληνικά" rays....

Μία ερώτηση: Έχω περάσει την 4.0.3 nordic μέσω FlashTool, μπορώ μέσω SEUS να βάλω την αντίστοιχη ελληνική;

Αν η έκδοση Nordic έχει ελληνική γλώσσα για ποιόν λόγο να την αλλάξεις?(Έτσι και αλλιώς Official Ελληνική δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη,αν δεν κάνω λάθος)

Edited by andreas1992

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Μολις αναβαθμισα το ray μου σε ICS...Μεσω companion...Πρωτες εντυπωσεις θετικες,πιο γρηγορο πιο ομορφο interface κ μεγαλη βελτιωση στην καμερα!Πλεον το καθε αρχειο σε 8 mp απο 1-1.2mb που ηταν πριν την αναβαθμιση τωρα ειναι 2-2.2 κ σαφως καλυτερς οι φωτο σε θεμα λεπτομερειας!!Εωταξει δεν εγινε Ν8 αλλα σε σχεση με πριν τεραστια διαφορα... Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Διαφωνώ με το nikaki, μιλάμε για πολύ πατάτα update, o dialer μπορεί να έχει και 2 sec lag στο key press... :wacko:

Όσο για την κάμερα, έχει απίστευτο lag στις εντολές ειδικά στην λειτουργία video, μέχρι να αποθηκεύσει ένα videaki κολλάει το σύμπαν... you 've been warned.

Κάνει το τηλέφωνο πολύ αργό, δεν αξίζει κατα την γνώμη μου.

εκανα και εγω το βραδυ την αναβαθμιση του S.E RAY και ολα καλα.... αυτο που προσεξα ειναι οτι δεν μου βαζει στο WIFI. στατικ ip .. ενω τις περναω μια μια αυτες που θελω δεν αναβει το εικονιδιο της αποθηκευσης..,,

μονο σε dchp, δουλευει αψογα... θα το δοκιμασω ξανα αλλα αν καποιος παρατηρει το ιδιο και εχει βρει την λυση ασ μου το πει...

στα υπολοιπα που εχει αλλαξει ειναι η ταξινομηση του μενου..και της γραμματοσειρας..αυτα με πρωτη ματια ... σημερα θα ασχοληθω να δω και τι αλλο εχει..κερδισει..η χασει..

αν μπορει καποιος να μου απαντησει γρηγορα...

σε τι τιμη ειναι αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο κινητο?

ενταξει,παω πασο,η απαντηση ηταν για πλακα,αλλα επειδη παρεξηγηθηκα ζηταω συγγνωμη...οσο για καλο καθαρισμο οθονης,θα παρεις ενα πανακι μαλακο που ξεσκονιζουμε στο σπιτι,θα το βρεξεις,θα το στιψεις παρα πολυ καλα,και θα περασεις την οθονη.επειτα με ενα ιδιο στεγνο πανακι παλι περασμα και δεν αφηνει σχεδον τιποτα.για να περασεις προστατευτικο θα βαλεις το κινητο σε θεση με φως απεναντι σου για να βλεπεις και το παραμικρο ιχνος σκονης,τριχας,κτλ.,ουτος ωστε με το στεγνο πανακι να τα καθαριζεις...με λιγα λογια χρειαζετε υπομονη για να μην σου κρατησει κατι η οθονη και φουσκαλιασει η ζελατινα...τελος αν πας σε βενζιναδικο,ναι μεσα εξω...χαχαχαχαχαχχα...

να σου κανω και μια ερωτηση? το εργαλειο που εχεις,xperia ray,ειναι πολυ καλο???σκεφτομαι να το παρω για την συζυγο....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Συγγνώμη και από εμένα για την ειρωνεία tarif16nikos. Όσο για το αν είναι πολύ καλό, απλά θα σου πώ ότι εγώ δεν είχα σκοπό να πάρω καινούργιο κινητό με τις παντόφλες που βγαίνουν.. Αλλά όταν είδα το μέγεθος και τις δυνατότητες του Ray απλά το ερωτεύτικα! :D

αν μπορει καποιος να μου απαντησει γρηγορα...

σε τι τιμη ειναι αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο κινητο?

Κάνε μια βολτούλα εδώ: http://www.skroutz.gr/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray