Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Εννοω πως πρεπει να προχωρησω για να ειμαι και εγω καλα. Γιατι οσο σκεφτομαι και κανω σεναρια δεν βρισκω ησυχια. Απλα μου φεναιτε πολυ δυσκολο.. Να γνωρισω αλλα ατομα. Γιατι πολυ απλα ακομα την σκεφτομαι. Ειπες πως αν γυρισει να ριξω ακυρο η να το παμε απτην αρχη. Μα αν ειμαι ηδη με αλλη και γιαυτο δεν γυρναει; Οποτε υπαρχει ενας φοβος ως προς το να προχωρησω. Ομως πρεπει ετσι δεν ειναι;

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το γνωρισα δυο κοπελες το εκανα μηπως και την ξεχασω αλλα χωρις επιτυχια. Οχι επειδη παω με οποια νανε

Kοίτα το "περίμενα" και το "έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα" και το "έκανα παιχνίδι με 2" δημιουργεί αντιφάσεις....Εκτός και αν θεωρείς ότι είναι εύλογο διάστημα οι 30 μέρες σαν αναμονή και ότι δικαιολογούν το ότι άλλαξες...

Και επειδή "βιάζεσαι" να μεγαλώσεις η κάθε επιλογή έχει και επιπτώσεις. Αν προχωρήσεις παίρνεις τα ρίσκα σου....Και το μοναδικό ρίσκο είναι αυτή να θέλει να είστε μαζί...αν στο πει διαλέγεις με το τι θα συνεχίσεις. Αν από την άλλη προχωρήσει και αυτή, απλά δεν θα χάσεις χρόνο. Και με το να χετε κάνει και οι 2 σας τις φάσεις σας καλύτερα να πάτε για άλλα...

Μια κουβέντα θα σου πω...ότι και να κάνεις, φρόντισε να μην τα βάλεις ποτέ με τον εαυτό σου....

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kοίτα το "περίμενα" και το "έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα" και το "έκανα παιχνίδι με 2" δημιουργεί αντιφάσεις....Εκτός και αν θεωρείς ότι είναι εύλογο διάστημα οι 30 μέρες σαν αναμονή και ότι δικαιολογούν το ότι άλλαξες...

Και επειδή "βιάζεσαι" να μεγαλώσεις η κάθε επιλογή έχει και επιπτώσεις. Αν προχωρήσεις παίρνεις τα ρίσκα σου....Και το μοναδικό ρίσκο είναι αυτή να θέλει να είστε μαζί...αν στο πει διαλέγεις με το τι θα συνεχίσεις. Αν από την άλλη προχωρήσει και αυτή, απλά δεν θα χάσεις χρόνο. Και με το να χετε κάνει και οι 2 σας τις φάσεις σας καλύτερα να πάτε για άλλα...

Μια κουβέντα θα σου πω...ότι και να κάνεις, φρόντισε να μην τα βάλεις ποτέ με τον εαυτό σου....

Πολυ σωστος σε ευχαριστω πολυ :)

Ξερω απλα θελω να μαθαινω απο τωρα που ειμαι σε τετοια ηλικια ετσι ωστε οταν μεγαλωσω να μην μου φενονται βουνο

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αν δε γυρησει; Επισης δεν μπορω να την περιμενω για ολη μου την ζωη..

Φιλε,μην γ...ς της ψυχολογια σου για εκεινη.Συνεχισε με τις κοπελες και ακουγε τραγουδια ξεσηκωτικα(στειλε κανα pm να σου στειλω κανενα). ;)

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Φιλε,μην γ...ς της ψυχολογια σου για εκεινη.Συνεχισε με τις κοπελες και ακουγε τραγουδια ξεσηκωτικα(στειλε κανα pm να σου στειλω κανενα). ;)

Kafrillion kok....

σήμερα θα σας ζαλίσω κι εγώ λίγο με τα δικά μου. όχι ότι έχει σημασία πλέον μιας και από τη μεριά της έχει λήξει οριστικά. απλώς θα ήθελα να μου ερμηνεύσετε λίγο τη συμπεριφορά της. τους τελευταίους μήνες ήμασταν κάπως γιατί είχαν αλλάξει οι προτεραιότητες κυρίως από τη δική της μεριά (δεν είχε πλέον τόσο χρόνο για μας) και από την άλλη αισθανόταν και "πιεσμένη" ακόμα κι όταν εγώ της έλεγα να κάτσε σπίτι να κάνει ό,τι θέλει, μάλλον την έπνιγε δηλαδή το ότι ήξερε ότι δεν είναι συνέχεια ελεύθερη? δεν ξέρω.. έτσι λοιπόν αποφασίσαμε και οι δύο (κυρίως εκείνη) να το τελειώσουμε κι εγώ συμφώνησα γιατί έχει ένα θέμα υγείας και δεν πρέπει ούτε να στεναχωριέται ούτε τίποτα, και τόσο καιρό δεν ήταν καλά κυρίως εξαιτίας των τσακωμών μας.

εν κατακλείδι, προχθές χωρίσαμε, στην αρχή λίγο με τσακωμό στο τέλος όμως, ήταν κάπως δύσκολο. εκείνη φάνηκε ότι ήταν στεναχωρημένη, μου είπε ότι θα ναι για το καλό μας, ότι μ'αγαπάει κτλ κτλ. χθες όμως (και σας παρακαλώ μην γελάσετε) άρχισε τα περίεργα στο fb (ναι, αυτό το δι$λεμένο πράγμα) όπως να ανεβάζει διάφορα τραγούδια, εικόνες όπως "καλύτερα από το να προσέχεις, είναι να με προσέχεις", "χρειάζονται 3'' να ερωτευτείς" κτλ.

μπορείτε να καταλάβετε εσείς κάτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σήμερα θα σας ζαλίσω κι εγώ λίγο με τα δικά μου. όχι ότι έχει σημασία πλέον μιας και από τη μεριά της έχει λήξει οριστικά. απλώς θα ήθελα να μου ερμηνεύσετε λίγο τη συμπεριφορά της. τους τελευταίους μήνες ήμασταν κάπως γιατί είχαν αλλάξει οι προτεραιότητες κυρίως από τη δική της μεριά (δεν είχε πλέον τόσο χρόνο για μας) και από την άλλη αισθανόταν και "πιεσμένη" ακόμα κι όταν εγώ της έλεγα να κάτσε σπίτι να κάνει ό,τι θέλει, μάλλον την έπνιγε δηλαδή το ότι ήξερε ότι δεν είναι συνέχεια ελεύθερη? δεν ξέρω.. έτσι λοιπόν αποφασίσαμε και οι δύο (κυρίως εκείνη) να το τελειώσουμε κι εγώ συμφώνησα γιατί έχει ένα θέμα υγείας και δεν πρέπει ούτε να στεναχωριέται ούτε τίποτα, και τόσο καιρό δεν ήταν καλά κυρίως εξαιτίας των τσακωμών μας.

εν κατακλείδι, προχθές χωρίσαμε, στην αρχή λίγο με τσακωμό στο τέλος όμως, ήταν κάπως δύσκολο. εκείνη φάνηκε ότι ήταν στεναχωρημένη, μου είπε ότι θα ναι για το καλό μας, ότι μ'αγαπάει κτλ κτλ. χθες όμως (και σας παρακαλώ μην γελάσετε) άρχισε τα περίεργα στο fb (ναι, αυτό το δι$λεμένο πράγμα) όπως να ανεβάζει διάφορα τραγούδια, εικόνες όπως "καλύτερα από το να προσέχεις, είναι να με προσέχεις", "χρειάζονται 3'' να ερωτευτείς" κτλ.

O πρώτος που θα καταλαβει τι εχει στο μυαλο της μια γυναικα θα ανακηρυχθεί΄παγκόσμιος ήρωας!!!!

Προχώρα παρακάτω.

Η μια λύση είναι block & delete στο facebook. Ακόμη και να μην το κάνεις, δεν έχει νόημα να αποκρυπτογραφήσεις το τι μπορεί να εννοείς...μπορεί να θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα (σε ποιον όμως), μπορεί απλά να της αρέσουν και μπορεί απλά να το κάνει σε φάση "ναι μεν ήθελα να χωρίσουμε, αλλά θέλω να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι"......Shit high & watch που λένε....

O πρώτος που θα καταλαβει τι εχει στο μυαλο της μια γυναικα θα ανακηρυχθεί΄παγκόσμιος ήρωας!!!!

Προχώρα παρακάτω.

χαχαχα :lol: :lol: :lol:

Η μια λύση είναι block & delete στο facebook. Ακόμη και να μην το κάνεις, δεν έχει νόημα να αποκρυπτογραφήσεις το τι μπορεί να εννοείς...μπορεί να θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα (σε ποιον όμως), μπορεί απλά να της αρέσουν και μπορεί απλά να το κάνει σε φάση "ναι μεν ήθελα να χωρίσουμε, αλλά θέλω να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι"......Shit high & watch που λένε....

ξέρω ότι ασχολούμαι με ********, απλώς τώρα που είναι η αρχή γίνεται αυτό. το θέμα είναι ότι σίγουρα δεν πηγαίνει για μένα και τι θέλω να πω: κανονικά έχουμε χωρίσει από το προηγούμενο σ/κ απλώς προχθές ήρθε για να μου δώσει κάποια πράγματα σημαντικά για τη δουλειά μου που είχα ξεχάσει σπίτι της (όχι καρδούλες, αρκουδια και βλακείες τέτοιες). αυτό λοιπόν το κανονίζαμε από το σ/κ που χωρίσαμε γιατί τα ήθελα οπωσδήποτε και κάθε μέρα δεν ερχόταν γιατί πονούσε και το καταλάβαινα όμως η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη και αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. τη δευτέρα δηλαδή, που μου είπε ότι δεν θα ρθει γιατί πονάει όταν την ρώτησα τι έχει και πως είναι μου απάντησε μ'ένα ξερό "δεν έχω όρεξη, ρε άνθρωπε, τα λεμε αυριο που θα ρθω, γεια". όταν την τετάρτη την έπιασα και τη ρωτούσα τι στο καλό της έχω κάνει και μου μιλάει έτσι (δεν με ένοιαζε να τα ξαναφτιάξουμε, τον τρόπο της δεν καταλάβαινα) και όταν την ρώτησα γιατί μου απάντησε έτσι όταν της είπα τι έχει, μου απάντησε ότι δεν θέλει πλέον να ενδιαφέρομαι για κείνη, ότι από δω και πέρα κοιτάει μόνο την πάρτη της και δεν την νοιάζω εγώ ή το πως θα μου μιλάει γιατί δεν της είμαι κάτι.

εκεί έχω σκαλώσει τόσες μέρες στο ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα πέρα από τους όποιους καυγάδες (ούτε πήγα με άλλη, ούτε της έκανα τίποτα) και μου συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

επίσης, και για τα κορίτσια ισχύει αυτό, είναι δυνατό μετά από τόσα χρόνια σχέσης, με τη λήξη αυτής με τη δικαιολογία "είμαι πιεσμένη, κοιτάω μόνο την πάρτη μου" κτλ να γίνει κάτι μετά από δυο μέρες με άλλον???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου iStewie. Γιατί ζορίζεις τον εγκέφαλο σου με κάτι που πότε, μα ποτέ, δεν πρόκειται να καταλάβεις; Άφησε τη να κάνει ό,τι θέλει, από κλαψιάρικες φωτογραφίες και τραγούδια στο FB μέχρι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τα ίδια έκανε κι εμένα η κοπέλα που ήμασταν μαζί μέχρι πριν 6-7 μήνες. Στην αρχή βριστήκαμε, μετά ανέβασε κανα δύο φωτογραφίες σε τέτοιο στυλ σαν τη δικιά σου, και από τις αρχές του 2015 σχεδόν όλες οι φωτογραφίες εξωφύλλου της είναι σε φάση "λείπεις, θα σε περιμένω, εγώ ήμουν το λάθος πάντα, κλπ κλπ". Βέβαια αυτή ήθελε να χωρίσουμε αρχικά ενώ τώρα είναι και με άλλον. Αν το μετάνιωσε ή όχι, δεν πρόκειται να το μάθω ποτέ, αρά δε με νοιάζει κιόλας. Απλά προχώρησα χωρίς να δίνω καμία σημασία.

Επίσης, το delete & block μπορεί να σου ακούγεται παιδιάστικο ή ανώριμο ή οτιδήποτε, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις από το να τη βλέπεις μπροστά σου συνέχεια στο FB. Οπότε σου προτείνω να το κάνεις. Όπως και να χει το πράγμα, καλή δύναμη και υπομονή!

Εννοείται ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι μέρα από δύο μέρες. Εδώ μπορεί να είχε κάνει και πιο πριν....απο ενδιαφέρον μέχρι όπου μπορείς να φανταστείς. Δεν την ξέρω, συνεπώς αυτό που λέω ισχύει γενικά.

Όσο για τα ψυχολογικά εγώ είχα σχέση με μια που την μια ήταν μέσα στα μέλια και μετά από λίγο μπορεί να μου μιλαγε λες και της έκανα τα μύρια όσα. Και μετά πάλι κομπλέ. Κάποια στιγμή βαριέσαι και όχι απλώς απομακρύνεσαι, αλλά κόβεις και δεσμούς.

Αν θέλει χρόνο, η απλώς να μείνει μόνη της είναι επιλογή της. Όπως επιλογή σου είναι να μην ασχοληθείς άλλο. Όσο δύσκολο είναι τώρα, τουλάχιστον μην το δείξεις.

ποσο ειστε?

μπορει να τα ανεβαζει γτ ετσι νιωθει, μπορει να θελει να σε εχει σταντ μπαι αν δε της κατσει κατι αλλο που εχει βαλει στο ματι, μπορεί να τα βαζει για αλλον , χιλια δυο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :)

είμαστε 22. οπότε υπομονή να τελειώσει το εξάμηνο και η εξεταστική για να κόψουμε τελείως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμία γυναίκα θα γράψει καμία φορά για δικό της πρόβλημα;

απ'ότι κατάλαβα από το θέμα, μόνο εμείς καθόμαστε και το φιλοσοφούμε. :lol:

:)

ισχύει. απλά δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά, μετά από τόσο καιρό, και σε τόσο μικρό διάστημα που δεν είμαστε μαζί, πως μπορεί να σκεφτεί πάλι για έρωτες κτλ ενώ εμένα μου είπε ότι θέλει να μείνει για την πάρτη της. ή είναι αναίσθητη ή εγώ είμαι πολύ μαλθακός. τέλος πάντων, θα δείξει... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

iStewie ανεβασε και εσυ με tag το τεραστιο ασμα "Ρε δε πα να γα, ρε δε πα να γα... ν' αγαπηθεις με αλλον σκασιλα μου μεγα" και κανε κατασταση με καμια φιλη της! :D

vrwmiaris δεν εχουν προβληματα οι γυναικες, μονο τα δημιουργουν! :lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

iStewie ανεβασε και εσυ με tag το τεραστιο ασμα "Ρε δε πα να γα, ρε δε πα να γα... ν' αγαπηθεις με αλλον σκασιλα μου μεγα" και κανε κατασταση με καμια φιλη της! :D

vrwmiaris δεν εχουν προβληματα οι γυναικες, μονο τα δημιουργουν! :lol:

Ωραιος,καντην και ενα block...προσφατα μαλωσα με μια κοπελα(ειχα σχεση και χωρισαμε γιατι ειχαμε θεματα).Αλλα στο τελος με εστελνε συνεχεια μηνυματα ωσπου την μπλοκαρα.Απο τοτε που χωρισαμε,εβαζε λυπητερες φωτο στο instagram. :P

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

το facebook το συνήθισα πλέον και δεν δίνω βάση στο τι κάνει like κτλ, έτσι κι αλλιώς έχω καταλάβει ότι μ'έχει blockάρει απ'όλα, μόνο τυπικά σαν φίλο με κρατάει. αυτό που με "τρώει" είναι το πως γίνεται μετά από τόσο καιρό να είσαι τόσο χαλαρή και αναίσθητη?

εχω δει και κοπέλες που βγαίνω και μιλάω από το σχολείο μου οι οποίες κάθονται και σκάνε για καιρό για τύπους που τα έχουν όσο διαρκεί το καλοκαίρι, έχω δει και κοπέλες που ενώ είναι μαζί χρόνια και παρ'όλο που δεν είναι συνέχεια μαζί, να είναι σε κατάθλιψη όταν χωρίσουν. η δικιά μου από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι που θα κοιμηθεί είναι συνεχώς μέσα. όποια ώρα της ημεράς και να μπω να δω ή να ανεβάσω κάτι, συνέχεια είναι μέσα είτε είναι 11 το πρωί είτε 5 το ξημέρωμα. σίγουρα μιλάει με κάποιον, δεν είναι δυνατόν τόσες ώρες να είναι μέσα και απλώς να κοιτάει την οθόνη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά της.

ο φίλος από πάνω έχει δίκιο που λέει ότι σκέφτομαι πράγματα στα οποία δεν θα μου δοθεί ποτέ απάντηση, αλλά μέρα με τη μέρα με βασανίζει ακόμα περισσότερο αυτό το γιατί.. με κοπέλες μιλάω αλλά δεν έχω όρεξη ακόμα να ξαναμπώ στο ίδιο τρυπάκι για να ξαναρχίσω κάτι από την αρχή είτε είναι σχέση καλοκαιριού, είτε διαρκείας. αλλά ο τρόπος της μ'έχει "τσακίσει".

[sIGPIC][/sIGPIC]

το facebook το συνήθισα πλέον και δεν δίνω βάση στο τι κάνει like κτλ, έτσι κι αλλιώς έχω καταλάβει ότι μ'έχει blockάρει απ'όλα, μόνο τυπικά σαν φίλο με κρατάει. αυτό που με "τρώει" είναι το πως γίνεται μετά από τόσο καιρό να είσαι τόσο χαλαρή και αναίσθητη?

εχω δει και κοπέλες που βγαίνω και μιλάω από το σχολείο μου οι οποίες κάθονται και σκάνε για καιρό για τύπους που τα έχουν όσο διαρκεί το καλοκαίρι, έχω δει και κοπέλες που ενώ είναι μαζί χρόνια και παρ'όλο που δεν είναι συνέχεια μαζί, να είναι σε κατάθλιψη όταν χωρίσουν. η δικιά μου από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι που θα κοιμηθεί είναι συνεχώς μέσα. όποια ώρα της ημεράς και να μπω να δω ή να ανεβάσω κάτι, συνέχεια είναι μέσα είτε είναι 11 το πρωί είτε 5 το ξημέρωμα. σίγουρα μιλάει με κάποιον, δεν είναι δυνατόν τόσες ώρες να είναι μέσα και απλώς να κοιτάει την οθόνη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά της.

ο φίλος από πάνω έχει δίκιο που λέει ότι σκέφτομαι πράγματα στα οποία δεν θα μου δοθεί ποτέ απάντηση, αλλά μέρα με τη μέρα με βασανίζει ακόμα περισσότερο αυτό το γιατί.. με κοπέλες μιλάω αλλά δεν έχω όρεξη ακόμα να ξαναμπώ στο ίδιο τρυπάκι για να ξαναρχίσω κάτι από την αρχή είτε είναι σχέση καλοκαιριού, είτε διαρκείας. αλλά ο τρόπος της μ'έχει "τσακίσει".

Απο την στιγμη που σου μιλαει και σου φερεται ετσι δεν της αξιζει να ασχοληθεις παραπανω.

Κανεις δεν προκειται να σου απαντησει με σιγουρια για ποιο λογο τα κανει,αν εχει βρει αλλον ή γιατι δεν σε θελει.

Τωρα θα σε βασανισει αναγκαστικα,οποτε βρες τροπους να ξεχνιεσαι.

Μιλα και βγες με αλλες,βγες βολτες πολλες,σβηστην απο φιλη χωρις να της το πεις(δεν χωρισατε οπως λες και φιλικα),απεφευγε να μενεις μονος,παρε σκυλο,αγορασε σμαρτφον καινουριο(αν εχεις galaxy S6 και το πουλησεις 300 ευρω για να παρεις αλλο,ακολουθοντας την συμβουλη μου στειλε π.μ. :lol: ),απασχολεισαι τον εαυτο σου με σπορ,βρες χομπι κτλ.

Θα περασει ο χρονος και θα την ξεχασεις.

Απο την στιγμη που σου μιλαει και σου φερεται ετσι δεν της αξιζει να ασχοληθεις παραπανω.

Κανεις δεν προκειται να σου απαντησει με σιγουρια για ποιο λογο τα κανει,αν εχει βρει αλλον ή γιατι δεν σε θελει.

Τωρα θα σε βασανισει αναγκαστικα,οποτε βρες τροπους να ξεχνιεσαι.

Μιλα και βγες με αλλες,βγες βολτες πολλες,σβηστην απο φιλη χωρις να της το πεις(δεν χωρισατε οπως λες και φιλικα),απεφευγε να μενεις μονος,παρε σκυλο,αγορασε σμαρτφον καινουριο(αν εχεις galaxy S6 και το πουλησεις 300 ευρω για να παρεις αλλο,ακολουθοντας την συμβουλη μου στειλε π.μ. :lol: ),απασχολεισαι τον εαυτο σου με σπορ,βρες χομπι κτλ.

Θα περασει ο χρονος και θα την ξεχασεις.

αυτό είναι το θέμα μου ότι δεν έχω τρόπους να ξεχνιέμαι αυτή την περίοδο γιατί είναι και η εξεταστική στη μέση και οι μισοί διαβάζουν και οι άλλοι μισοί δουλεύουν. αλλά και να βγω είμαι οκ για λίγες ώρες και μετά πάλι γυρίζω σπίτι και τα ξαναθυμάμαι. έχω ήδη αρχίσει να μετράω αντίστροφα για να τελειώσει η εξεταστική να φύγω να ηρεμήσω λίγο, αλλά και πάλι, μιλάμε για διάστημα ενός μήνα και ακόμα.

σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας μέχρι τώρα. το ξέρω ότι μπορεί να είναι λίγο τρελά όλα αυτά και κάπως, αλλά δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω πως σε μια βδομάδα ακριβώς (από την προηγούμενη τετάρτη) έχουμε γίνει δύο ξένοι και πως είναι η ζωή μου τώρα. καλή συνέχεια! :)

υγ: φίλε, αν πάρω το s6 και το πουλήσω, πρώτος εσύ θα σαι! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι τρελο....ολοι λιγο πολυ το εχουμε περασει και παντα ειναι δυσκολο.

Ειναι η ζωη κι αυτα λεγονται εμπειριες ;)

αυτό είναι το θέμα μου ότι δεν έχω τρόπους να ξεχνιέμαι αυτή την περίοδο γιατί είναι και η εξεταστική στη μέση και οι μισοί διαβάζουν και οι άλλοι μισοί δουλεύουν. αλλά και να βγω είμαι οκ για λίγες ώρες και μετά πάλι γυρίζω σπίτι και τα ξαναθυμάμαι. έχω ήδη αρχίσει να μετράω αντίστροφα για να τελειώσει η εξεταστική να φύγω να ηρεμήσω λίγο, αλλά και πάλι, μιλάμε για διάστημα ενός μήνα και ακόμα.

σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας μέχρι τώρα. το ξέρω ότι μπορεί να είναι λίγο τρελά όλα αυτά και κάπως, αλλά δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω πως σε μια βδομάδα ακριβώς (από την προηγούμενη τετάρτη) έχουμε γίνει δύο ξένοι και πως είναι η ζωή μου τώρα. καλή συνέχεια! :)

υγ: φίλε, αν πάρω το s6 και το πουλήσω, πρώτος εσύ θα σαι! :lol:

Φιλε,υπομονη κανε.Διαβασε για την εξεταστικη και αμα εχεις χρονο βγαινε εξω.Διεγραψε την οπως λεει και ο panosfx. Κοιτα να εισαι καλα και να μην στεναχωριεσαι.Αστην να κανει οτι θελει αυτη.

Αυτο θελει να σε τσακισει, μη της κανεις το χατηρι.... χωσου σε καμια φιλη της, ή αν εχει αδερφη ακομη καλυτερα! :p

Βγες "Ταλιμπαν" εξω.... γ@μ@ και μετανιωνε που λενε. :cool:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτό το facebook είναι που κάνει την ζημιά. κάποια πράγματα πρέπει να αφήνονται στο παρελθόν και να ξεχνιούνται. όμως το facebook κάνει ακριβώς το αντίθετο. ας είμαι φίλος με την/τον πρώην να βλέπω που πάει τι κάνει τι τρώει πότε χ$ζει. έτσι είσαι ακόμα 'δεμένος' με εκείνον. αφού δεν ψάχνεις για γκόμενα αυτή τη περίοδο κλείσ'το για λίγο καιρό τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η εξεταστική σου, καλό θα σου κάνει. να μπαίνεις σε άσχετα site αν θες να ξεχνιέσαι.