ThanosR92 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ξέρει κανείς μήπως κάποια παιχνίδια δεν παίζουν σε android 4 ?Και αν ναι μήπως υπάρχει καμιά λίστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ξέρει κανείς μήπως κάποια παιχνίδια δεν παίζουν σε android 4 ?Και αν ναι μήπως υπάρχει καμιά λίστα? Το κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή, αναφέρει την έκδοση του λειτουργικού που είναι συμβατό. Να θυμίσω ωστόσο ότι για παιχνίδια συζητάμε εδώ και μόνο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Το κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή, αναφέρει την έκδοση του λειτουργικού που είναι συμβατό. Να θυμίσω ωστόσο ότι για παιχνίδια συζητάμε εδώ και μόνο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271527 Ναι το ξερω αυτο φιλε μου..Λεει οτι ειναι συμβατω απο 2.0.3 και πανω αλλα δεν παιζει κολλαει σε μια μαυρη εικονα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδία καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποιές πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις, ώστε να μπαίνει το κινητό στο internet με usb (με καλώδιο) μέσο του pc του;;; Το router τ'άπεξε και έβαλα το παλαιό. (ενσύρματο) Ευχαριστώ Πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 καλησπερα εγω παλι ειμαι στην 2,3,4 root και ο αντρας μου κατι πειραξε και πλεον δεν εχει καθολου την αρχικη οθονη της μανας του,ουτε τον φακελο συλλογη για να δω τις φωτο!πηγα μεσω root explorer να κανω εγκατασταση το home.apk αλλα δεν το κανει!τι πρεπει να κανω?γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Αν πατήσεις το home button σου βγάζει επιλογή του ποιον launcher θες να χρησιμοποιήσεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αργεί αυτή η αναβάθμιση σε Icecream .... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Πριν λιγο καιρο ειχα γραψει οτι εβαλα στο arc το ICS και ηταν ολα μια χαρα..Εδω και 2-3 μερες κολλαει πολυ το κινητο και μου εχει κανει γυρω στις 5 φορες restart!!Ξερετε τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 κοντευει να λιωσει αυτο το παγωτο....:lol::lol::lol: Κάτι μου λέει ότι μέχρι να το βάλουμε εμείς, η google θα κερνάει Jellybeans Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 απο ταχυτητα πως πανε οι συσκευες σας? εγω εχω απογοητευτει πληρως απ την επιλογη του... Πολλες φορες αργει, κολλαει, συνερχεται με restart αλλα μετα απο καποια χρηση παλι στα ιδια Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 απο ταχυτητα πως πανε οι συσκευες σας? εγω εχω απογοητευτει πληρως απ την επιλογη του... Πολλες φορες αργει, κολλαει, συνερχεται με restart αλλα μετα απο καποια χρηση παλι στα ιδια Απο τοτε που εβαλα το παγωτο(Rom απο Arc S)δεν εχω πια τετοιο προβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει να περάσουμε την ics???αυτό στο οποίιο κολλάω είναι αν τέλη Μαΐου που θα βγει στην ελλάδα θα μπορούμε να κάνουμε κανονικά το update..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Απο τοτε που εβαλα το παγωτο(Rom απο Arc S)δεν εχω πια τετοιο προβλημα ;) Στο δικό μου πάλι, όσες ICS rom κι αν δοκίμασα, καμία δε συγκρινόταν σε ταχύτητα με την Gingerbread. Γι' αυτό και παραμένω σ' αυτήν και ειδικότερα στην Arconium 8.2. Φο-βε-ρή rom. Σε συνδιασμό με Doomkernel v22 το κινητό πάει τέζα. Οι ICS που δοκίμασα δεν είναι ούτε πιο γρήγορες, ούτε πιο smooth. Ίσως όταν βγεί η επίσημη ICS για το Arc να είναι όλα οκ. Μέχρι τότε δεν αλλάζω την Gingerbread με τίποτα. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas8487 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Kαλησπέρα . μπορει καποιος να μου πει αν χανονται η χαρακτηρες του μυνηματος μετα το root τωρα γραφω με 70 , υπαρχει καποιος τροπος να το αυξησω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Στο δικό μου πάλι, όσες ICS rom κι αν δοκίμασα, καμία δε συγκρινόταν σε ταχύτητα με την Gingerbread. Γι' αυτό και παραμένω σ' αυτήν και ειδικότερα στην Arconium 8.2. Φο-βε-ρή rom. Σε συνδιασμό με Doomkernel v22 το κινητό πάει τέζα. Οι ICS που δοκίμασα δεν είναι ούτε πιο γρήγορες, ούτε πιο smooth. Ίσως όταν βγεί η επίσημη ICS για το Arc να είναι όλα οκ. Μέχρι τότε δεν αλλάζω την Gingerbread με τίποτα. Μπορείς να δώσεις συνδέσμους για να βρω οδηγίες και τα αρχεία για να τις περάσω κι εγώ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Μπορείς να δώσεις συνδέσμους για να βρω οδηγίες και τα αρχεία για να τις περάσω κι εγώ? Ευχαριστώ. Ασφαλώς. Arconium 8.2 Doomkernel v22 Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Kαλησπέρα . μπορει καποιος να μου πει αν χανονται η χαρακτηρες του μυνηματος μετα το root τωρα γραφω με 70 , υπαρχει καποιος τροπος να το αυξησω;; Δεν έχει σχέση το root με τους χαρακτήρες. Ενεργοποίησε την εξοικονόμηση χαρακτήρων αν έχεις rom που προορίζεται για την Ελληνική αγορά ή βάλε το handcent. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas8487 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 δεν εχει επιλογη για εξοικονομιση χαρακτηρων μπορω να περασω ρομ για ελληνικη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν την βρεις πουθενά, ναι μέσω flashtool. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 δεν εχει επιλογη για εξοικονομιση χαρακτηρων μπορω να περασω ρομ για ελληνικη αγορα Ακολούθα τις οδηγίες εδώ και θα έχεις πάλι 160 ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες στα μηνύματα. ;) Χθες ασχολήθηκα με το κινητό αρκετή ώρα, ξεκλείδωσα τον bootloader πολύ εύκολα (welcome to the dark side..! :devil: ), πέρασα ArcKnight Kernel RC1 και Arconium 2.2 ICS Rom, έκανα overclock @ 1.4GHz και προ ολίγου εγκατέστησα και τον TSF Launcher. Το κινητό άλλαξε άρδην. :D Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια AOKP Rom αλλά δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω.. Από περιέργεια και μόνο, τι scores πετυχαίνετε στα benchmarks? Γιατί με το setup που ανέφερα βλέπω 1400 στο Quadrant και 3400 στο Antutu. Όχι πως έχουν και καμιά μεγάλη σημασία, αλλά μου φαίνεται σχετικά λίγο μεν, κουβέντα να γίνεται δε..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εχω ενα θεμα με το gps στο ndrive.δεν βλεπει καθολου την μοναδα gps.εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις το gps.τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εχω ενα θεμα με το gps στο ndrive.δεν βλεπει καθολου την μοναδα gps.εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις το gps.τι να φταιει? Βάλε το GPS Test για να δεις πως τα πάει ο δέκτης της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 ευχαριστω.εβαλα αυτο το προγραμμα.το κινητο κανει εναν θορυβο τουτ-τουτ συνεχεια οταν βρηκε δορυφορους.τον ιδιο θορυβο εκανε κ οταν ανοιγα την εφαρμογη του fb,προφανως επειδη εχω ρυθμισει τις ενδειξεις τοποθεσιας.τι να φταιει?να κανω απεγκατασταση την εφαρμογη του fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ευχαριστω.εβαλα αυτο το προγραμμα.το κινητο κανει εναν θορυβο τουτ-τουτ συνεχεια οταν βρηκε δορυφορους.τον ιδιο θορυβο εκανε κ οταν ανοιγα την εφαρμογη του fb,προφανως επειδη εχω ρυθμισει τις ενδειξεις τοποθεσιας.τι να φταιει?να κανω απεγκατασταση την εφαρμογη του fb? Άρα βλέπει ο δέκτης GPS δορυφόρους? Ανέβασε ένα screenshot.. Επίσης, υπάρχει μία ρύθμιση στον λογαριασμό Google αν επιτρέπεις να βρίσκει η Google την θέση σου μέσω του δέκτη GPS και των WiFi δικτύων. Την έχεις ενεργοποιημένη, ή απενεργοποιημένη? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ενεργοποιημενα ειναι ολα αυτα!το θεμα ειναι οτι προφανως δεν δουλευει το gps γιατι μολις ανοιγω το ndrive κανει αυτον τον θορυβο τουτ τουτ συνεχεια.παλια δεν τον εκανε.εκανα επανεγκατασταση το ndrive και fb αλλα τα ιδια.οριστε και screenshots.τωρα δεν βρισκει καθολου δορυφορους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts