konstantinoslp Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημερα. με pc companion το κανω Δοκιμασε και με SEUS :) sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofia23 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Παιδιά καλώδιο micro HDMI (v1.4) που θα βρω? Το πακέτο μου δεν είχε :worry: play247 δεν έχουμε και στο e-shop έχει 22€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Παιδιά καλώδιο micro HDMI (v1.4) που θα βρω? Το πακέτο μου δεν είχε :worry: play247 δεν έχουμε και στο e-shop έχει 22€! 11 ευρώ το αυθεντινό από Birdphone.gr αλλά είναι κοντό ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 http://www.ebay.com/itm/10Ft-3m-Type-D-Micro-1-4-HDMI-Cable-Ethernet-3D-1080P-Motorola-XOOM-/300663978339?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4600f83963#ht_2394wt_1270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια να κανω μια ερωτηση,στο tppic του ''arc s'' ειναι ενα παιδι που ειχε την 42 root και εκανε update με OTA στην 62 και ειναι παλι root κανονικα,γινεται αυτο το πραγμα?το εχει κανει κανενας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 παιδια να κανω μια ερωτηση,στο tppic του ''arc s'' ειναι ενα παιδι που ειχε την 42 root και εκανε update με OTA στην 62 και ειναι παλι root κανονικα,γινεται αυτο το πραγμα?το εχει κανει κανενας? ναι μολις το εκανα στο απλο Arc ;) απλα επειδη ειχα διαγραψει αρκετες εφαρμογες απο το φακελο System, χρειαστηκε να τις ξαναπερασω και μετα πετυχε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ναι μολις το εκανα στο απλο Arc ;) απλα επειδη ειχα διαγραψει αρκετες εφαρμογες απο το φακελο System, χρειαστηκε να τις ξαναπερασω και μετα πετυχε το update αρα γινεται ε?μεσω OTA και εισαι παλι root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες επιχείρησα να κάνω το τελευταίο update μέσω του δικτύου του κινητού(και όχι μέσω wifi ή pc γιατί εδώ που βρίσκομαι τώρα δεν έχω internet), αλλά για κάποιο λόγο μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι παλαιότερα το είχα κάνει root(παρόλο που πρόσφατα το είχα κάνει και unroot). Το θέμα είναι ότι στην μπάρα ειδοποιήσεων έχει μείνει το σύμβολο που δείχνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση κ δε φεύγει με τίποτα, ό,τι και αν κάνω. Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσω να κάνω το update θα φροντίσω να 'ναι μέσω SEUS ή PC companion, όμως μέχρι τότε, ξέρει κανείς πως να εξαφανίσω αυτήν την ειδοποίηση..; Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες επιχείρησα να κάνω το τελευταίο update μέσω του δικτύου του κινητού(και όχι μέσω wifi ή pc γιατί εδώ που βρίσκομαι τώρα δεν έχω internet), αλλά για κάποιο λόγο μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι παλαιότερα το είχα κάνει root(παρόλο που πρόσφατα το είχα κάνει και unroot). Το θέμα είναι ότι στην μπάρα ειδοποιήσεων έχει μείνει το σύμβολο που δείχνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση κ δε φεύγει με τίποτα, ό,τι και αν κάνω. Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσω να κάνω το update θα φροντίσω να 'ναι μέσω SEUS ή PC companion, όμως μέχρι τότε, ξέρει κανείς πως να εξαφανίσω αυτήν την ειδοποίηση..; Sent from my LT15i using Tapatalk το οτι ησουν ρουτ δεν φταιει.(ειδικα απο τη στιγμη που εκανες και ανρουτ).το θεμα ειναι οτι για να φυγει αυτο απο κει πρεπει να κανεις ρουτ και μετα freeze το update center με το τιτανιουμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 αρα γινεται ε?μεσω OTA και εισαι παλι root? από xda υπάρχει τίποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 από xda υπάρχει τίποτα??? νομιζω οχι!!!δεν ειμαι σιγουρος αλλα λιγο που το κοιταξα δεν βρηκα τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 αρα γινεται ε?μεσω OTA και εισαι παλι root? ναι λεμε! αναβαθμιση ΟΤΑ απο .42 με root σε .62 και το root παραμενει ;) (απο xda το διαβασα, εχουν ολοκληρο θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ναι λεμε! αναβαθμιση ΟΤΑ απο .42 με root σε .62 και το root παραμενει ;) (απο xda το διαβασα, εχουν ολοκληρο θεμα) ωραια!!!!!!μπορεις να μου στειλεις με pm το link απο xda? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ωραια!!!!!!μπορεις να μου στειλεις με pm το link απο xda? Κανενα προγραμματακι υπαρχει για την 62? Σαν κ αυτο που ειχε βγει για την 42 κ καναμε ευκολα rout! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Κανενα προγραμματακι υπαρχει για την 62? Σαν κ αυτο που ειχε βγει για την 42 κ καναμε ευκολα rout! οχι ακομα δεν εχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 ωραια!!!!!!μπορεις να μου στειλεις με pm το link απο xda? εδω ειναι το θεμα που το αναφερει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466264 αλλα τι να το κανεις? σου λεω δουλευει! κανε αφοβα την αναβαθμιση (μονο ομως ΟΤΑ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 εδω ειναι το θεμα που το αναφερει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466264 αλλα τι να το κανεις? σου λεω δουλευει! κανε αφοβα την αναβαθμιση (μονο ομως ΟΤΑ!) thnks για to link φιλε μου αλλα το εψαξα καλα το θεμα και δεν γινεται (σε μενα).για να το κανεις με OTA πρεπει να μην εχεις πειραξει το system!εγω το ειχα πειραξει και αναγκαστικα πρεπει να γυρισω στην 42 και μετα μεσω OTA για την 62. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πήγα να αναβαθμίσω στην 062 και δεν με αφήνει λέγοντάς μου πως το τηλέφωνο περιέχει τροποποιημένο λογισμικό και δεν μπορεί να λάβει τις ενημερώσεις. Αυτό μου έβγαζε και όταν το είχα σπάσει , αλλά τότε με το αρχείο από XDA το έσβησα και το επανέφερα μετά με Seus και ύστερα με αναβάθμιση. Τώρα τι στην ευχή πρέπει να κάνω πάλι, ξέρει κανείς? Και το λινκ από χδα δεν δουλεύει και δεν βρίσκω και το αρχείο. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 thnks για to link φιλε μου αλλα το εψαξα καλα το θεμα και δεν γινεται (σε μενα).για να το κανεις με OTA πρεπει να μην εχεις πειραξει το system!εγω το ειχα πειραξει και αναγκαστικα πρεπει να γυρισω στην 42 και μετα μεσω OTA για την 62. προφανως! το ειχα αναφερει πιο πανω στο μηνυμα #1301! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 προφανως! το ειχα αναφερει πιο πανω στο μηνυμα #1301! :) ναι οντως!!!το εκανα και ολα οκ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroula2008 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλημερα σας. πως λειτουργει η καμερα 3d στο xperia arc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriz Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Τον τελευταίο καιρό, επειδή με έχει εκνευρίσει το arc (ψιλοσέρνεται και θέλει reboot κάθε μέρα, επειδή ακριβώς σέρνεται τρώει κόλλημα και δεν αναπαράγονται τα custom ringtones των επαφών μου κλπ κλπ) αποφάσισα να προχωρήσω στα παρακάτω: Bootloader unlock Εγκατάσταση Doomkernel Εγκατάσταση arconium Προσωρινά έχω ένα Motorola Atrix και αποφάσισα να του περάσω τα πάντα εκεί και αφού σιγουρευτώ ότι δεν έχω ξεχάσει τίποτα, τότε να ξεκινήσω τις επεμβάσεις στο arc. Παρεμπιπτόντως, το atrix είχε Froyo (2.2.2) και πριν του μεταφέρω τα πάντα το τσίγκλησα: Τώρα πλέον είναι unlocked o bootloader είναι rooted και τρέχει Cyanogenmod 7.1 (android 2.3.7). Το πράμα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λέμε, αν είχε 8 megapixel κάμερα και ένα κλικ μεγαλύτερη οθόνη το είχα πετάξει χαλαρά το arc (για τόση διαφορά στις επιδόσεις μιλάμε). Και μιας και περιμένω και ένα RAZR, μπορεί τελικά και να το φάει η μαρμάγκα το arc.. :p Τεσπα, τα πέρασα λοιπόν όλα, αλλά το μόνο που δεν μπόρεσα να περάσω είναι τα MMS. Βρήκα ένα πρόγραμμα MMS Backup αλλά δεν περνάει τις φωτό του MMS. Βλέπεις το MMS, βλέπεις το κείμενο, αλλά φωτό γιοκ. (Τις φωτό τις έχει περάσει σε ένα φάκελο με τίτλο MMS Attachments, πάντως, οπότε τουλάχιστον δεν χάθηκαν εντελώς..) Έχει βρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να το έχει δοκιμάσει και να δουλεύει? Το arc μου έχει την .62 έκδοση λογισμικού και - πλέον - δεν είναι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Άν ξέρει κάποιος άς δώσει ένα λινκ για το πως μπορώ να ξαναπεράσω την μαμίσια ρομ ξανά , μιας και η τωρινή είναι καρασπασμένη και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Στο XDA χάθηκα για τα καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Άν ξέρει κάποιος άς δώσει ένα λινκ για το πως μπορώ να ξαναπεράσω την μαμίσια ρομ ξανά , μιας και η τωρινή είναι καρασπασμένη και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Στο XDA χάθηκα για τα καλά. κατεβαζεις το flashtool και περνας μια απο αυτες τις rom αναλογα ποια θες εσυ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 κατεβαζεις το flashtool και περνας μια απο αυτες τις rom αναλογα ποια θες εσυ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314 Generic Global World: Φαντάζομαι πως εδώ ανηκουμε σαν Ελλάδα έτσι? Επίσης , τώρα είμαι με την 042, μπορώ δηλαδή να flasharo κατευθείαν την 062 χωρίς πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts