Jump to content

Sofia23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sofia23

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Sofia23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλώδιο micro HDMI (v1.4) που θα βρω? Το πακέτο μου δεν είχε :worry: play247 δεν έχουμε και στο e-shop έχει 22€!
  2. Την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου! Καμία συμβουλή ή κάτι να προσέξω? πχ στο online κατάστημα μου είπαν να κάνω update μόνο μέσω wifi για να μην αλλάξει η γλώσσα. Με root χάνω εγγύηση? Ποιά είναι η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού?
  3. Όντως το θέμα είναι αν μπορείς να ξαναβάλεις την stock
  4. Είναι απολύτως ασφαλές να βάλω custom rom ενώ έχω ακόμη εγγύηση? :worry:
  5. Κρίμααα! :kitty: Δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά θα τα δώσω τα 249 στο mediamarkt (το i9000 δεν είναι?), εκτός αν μου πείτε κάτι καλύτερο :)
  6. Έχει δοκιμάσει κανείς στο GalaxyS, Micro USB to HDMI που είχε ανακοινώσει η Samsung? (ή άλλη μάρκα) Θα ήθελα 720p output :rolleyes:
  7. Παιδιά το έχει πάρει κανείς απο το ebw? Έχει 310 ευρώ και δεν αναφέρει οτι είναι από ανοιγμένη συσκευασία ή δειγματισμό! Πώς τόσο φτηνό για καινούριο?
  8. Sofia23

    LG Optimus 2X (P990)

    Νίκο το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε απόλυτο μαύρο. Το θέμα είναι οτι φωτισμός διαρρέει και έρχεται μπροστά απο την LCD. Ίσως να μην το εξηγώ καλά αλλά νομίζω η φωτό το δείχνει. Στείλτε μας αν μπορέσετε μια φωτό όταν ξεκινάει το κινητό.
  9. Sofia23

    LG Optimus 2X (P990)

    Ονομάζεται screen bleeding και φαίνεται περισσότερο σε μαύρο φόντο με χαμηλό φωτισμό. Ίσως να το βλέπεις σα τρίχες αλλά εμένα θα με ενοχλούσε. http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2011/06/DSC00334.jpg
  10. Το έπιασα σήμερα το κινητό και ξετρελάθηκα! Ερώτηση: 1080i/720p ταινίες παίζει με το hdmi port που έχει σε HD τηλεόραση ή κολλάει?
  11. Sofia23

    LG Optimus 2X (P990)

    Παιδιά εσας η συσκευή έχει αυτό το πρόβλημα? http://i53.twitgoo.com/11wa8zs.jpg Έχει γίνει χαμός στα ξένα φόρουμς και διστάζω να το αγοράσω (αναλλακτικά σκέφτομαι το xperiaArc). Ευχαριστώ!
  12. Έμμεση αναφορά να κάνουμε σε σπασμένες εφαρμογές μας επιπλήττετε στα forum και τώρα κάνετε poll? :blink: Τέλος πάντων, έχω σπασμένες εφαρμογές που είναι ακριβές, αλλιώς βρίσκω συνήθως και αντίστοιχη δωρεάν :rolleyes:
  13. Καλησπέρα! Έχω βάλει στο μάτι το κινητό και έχω 3 ερωτησούλες: 1. Το πρόβλημα με το aspect ratio το διόρθωσαν? ( ) 2. Αληθεύει ότι ο ήχος δεν είναι καθόλου καλός? (και με ακουστικα?) 3. Custom Roms έχουν βγάλει? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...