Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα του άντρα μου του έπεσε το Κινητο κάτω χάλασε το ακουστικό ,τον ακούνε αλλα δεν ακούει τους άλλους και άνοιξε και λίγο στα πλάγια! Κατα αλλα λειτουργούν ολα μια χαρά οθόνη κτλ!μπορει να το φτιάξει μόνος του ( πχ eBay) ή να το πάω κάπου έξω και αν ναι έχετε να προτείνεται κάποιον ;!ευχαριστω

Από ποιον όροφο του έπεσε; :p Πρέπει να ήταν πολύ γερή πτώση!

Τέλος πάντων αυτό που θα πρότεινα είναι να χρησιμοποιήσει ένα bluetooth hanrdsfree που ούτως εις άλλως είναι μια καλή λύση γενικότερα. Απ'ότι βλέπω η θύρα για τα ακουστικά είναι κατεστραμμένη οπότε μόνο με ασύρματο μπορεί να κάνει δουλειά.

Η γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει να το επισκευάσει. Ας το κρατήσει ως έχει με ένα handsfree και αργότερα πάει για άλλη συσκευή.

Less is more...

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλους.πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο το εν λόγω κινητό.το πρόβλημά μου είναι οτι εκτός απο τον φορτιστή του,δεν έχω τπτ άλλο(CD/DVD εγκατάστασης) και δεν μπορώ να το συνδέσω στο λάπτοπ.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

καλησπέρα σε όλους.πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο το εν λόγω κινητό.το πρόβλημά μου είναι οτι εκτός απο τον φορτιστή του,δεν έχω τπτ άλλο(CD/DVD εγκατάστασης) και δεν μπορώ να το συνδέσω στο λάπτοπ.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Στο μενού του τηλεφώνου πήγαινε ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/εντοπισμός σφαλμάτων USB. Ενεργοποίησε αυτήν την επιλογή και σύνδεσε το κινητό στο λάπτοπ με το καλώδιο. Λογικά θα ανοίξει ένα παράθυρο με τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης και το λειτουργικό σου θα εγκαταστήσει τους drivers. Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις και το PC Companion από εδώ.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Υπάρχει προς το παρόν ένα αρκετά μεγάλο ζήτημα όσον αφορά τη συμβατότητα των windows 8.1 με τους fastboot & flashmode drivers. Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση σε windows 8.1, το flashtool έπαψε να αναγνωρίζει το κινητό και σε flashmode και σε fastboot mode. Αυτό σημαίνει πως ούτε kernel μπορώ να φλασάρω, ούτε bootloader να ξε/κλειδώσω. Είναι μάλλον θέμα drivers.

Αν κάποιος έχει windows 8.1, ας κάνει μια δοκιμή να δει αν συνδέεται σε flash ή fastboot mode. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για όλα τα sony. Τουλάχιστον το xperia arc που έχω εγώ δεν μπορεί πια να συνδεθεί.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

• 3 weeks later...
Καλησπέρα. Έχω το XPeria Arc 4.1.B.0.431 ROOT. Ήρθε η αναβάθμιση σε .587 αλλά για να μην χάσω το Root, πέρασα με το flashtool, μόνο την .587 kernel. Όμως το τηλέφωνο συνέχιζε να λέει την .431 και στο service menu έλεγε: Phone Software....587 και File System.....431. Έτσι σκέφτηκα ότι κάτι δεν έκανα σωστά και ξανά έβαλα την .431 kernel, πάλι με το flashtool. Όλα λοιπόν έγραφαν .431. Και έτσι προχώρησα του να κάνω την αναβάθμιση της Sony κανονικά και μετά θα ξανά έκανα Root το κινητό. Εδώ λοιπόν είναι το θέμα. Προσπάθησαμε το pc companionστον υπολογιστή, ΤΊΠΟΤΑ. Προσπάθησα μονο με το κινητό και πάλι ΤΊΠΟΤΑ. Η εγκατάσταση απέτυχε. Έκανα Επαναφορά Εργαστ.Ρυθμίσεων , ξανά προσπάθησα ΤΊΠΟΤΑ. Και φυσικά παρόλα αυτά το ROOT παραμένει Κανονικά. Δηλαδή η αναβάθμιση δεν γίνεται με τίποτα! Δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά οι περισσότεροι αυτό σκέφτονται, ότι με μια 'κανονική' αναβάθμιση θα χαθεί το ROOT, Και σε μένα που το πήρα απόφαση, δεν πειράζει θα ξανά κάνω Root, δεν γίνεται τίποτα μα τίποτα. Χα χα χα. Τι Μπορεί Να Συμβαίνει??? Σας ευχαριστώ και για την ανάγνωση του 'Ουρανοξύστη' μηνύματος μου! Edited by lilypik
Συμπλήρωση στοιχείων.

Καλησπέρα. Έχω το XPeria Arc 4.1.B.0.431 ROOT. Ήρθε η αναβάθμιση σε .587 αλλά για να μην χάσω το Root, πέρασα με το flashtool, μόνο την .587 kernel. Όμως το τηλέφωνο συνέχιζε να λέει την .431 και στο service menu έλεγε: Phone Software....587 και File System.....431. Έτσι σκέφτηκα ότι κάτι δεν έκανα σωστά και ξανά έβαλα την .431 kernel, πάλι με το flashtool. Όλα λοιπόν έγραφαν .431. Και έτσι προχώρησα του να κάνω την αναβάθμιση της Sony κανονικά και μετά θα ξανά έκανα Root το κινητό. Εδώ λοιπόν είναι το θέμα. Προσπάθησαμε το pc companionστον υπολογιστή, ΤΊΠΟΤΑ. Προσπάθησα μονο με το κινητό και πάλι ΤΊΠΟΤΑ. Η εγκατάσταση απέτυχε. Έκανα Επαναφορά Εργαστ.Ρυθμίσεων , ξανά προσπάθησα ΤΊΠΟΤΑ. Και φυσικά παρόλα αυτά το ROOT παραμένει Κανονικά. Δηλαδή η αναβάθμιση δεν γίνεται με τίποτα! Δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά οι περισσότεροι αυτό σκέφτονται, ότι με μια 'κανονική' αναβάθμιση θα χαθεί το ROOT, Και σε μένα που το πήρα απόφαση, δεν πειράζει θα ξανά κάνω Root, δεν γίνεται τίποτα μα τίποτα. Χα χα χα. Τι Μπορεί Να Συμβαίνει??? Σας ευχαριστώ και για την ανάγνωση του 'Ουρανοξύστη' μηνύματος μου!

ΛΟΙΠΌΝ, το καημένο κουράστηκε να αντιστέκεται και με άφησε να κάνω την αναβάθμιση με το companion. Πάμε τώρα , πάλι , για ROOT.

• 3 weeks later...
android 4.4 kitikat στο xperia arc......ισως ειναι και καλυτερο απο το GB 2.3.4 απο οτι λενε.....

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

android 4.4 kitikat στο xperia arc......ισως ειναι και καλυτερο απο το GB 2.3.4 απο οτι λενε.....

Καλύτερη από την 2.3.4 δε νομίζω να είναι αυτή τη στιγμή, αλλά βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο και λογικά θα βελτιωθεί. Πάντως προς το παρόν είναι πλήρως λειτουργικές και οι 2 kit kat roms που έχουν βγει. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος και μάλλον θα συνεχίσω να πορεύομαι με την beanstalk 4.4.

Καλύτερη από την 2.3.4 δε νομίζω να είναι αυτή τη στιγμή, αλλά βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο και λογικά θα βελτιωθεί. Πάντως προς το παρόν είναι πλήρως λειτουργικές και οι 2 kit kat roms που έχουν βγει. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος και μάλλον θα συνεχίσω να πορεύομαι με την beanstalk 4.4.

το κινητο τα παει καλα σε καθημερινη χρηση με την μπαταρια και γενικα?

Sony Ericsson Xperia Arc

Ένα link αν μπορείς ώστε να την κατεβάσουμε;

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Ένα link αν μπορείς ώστε να την κατεβάσουμε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2547263

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545354

Sony Ericsson Xperia Arc

το κινητο τα παει καλα σε καθημερινη χρηση με την μπαταρια και γενικα?

Τα πάει μια χαρά. Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Ευχαριστώ Peter11. Την έχω ήδη βάλει και θα τη δοκιμάσω.

ποια απο τις 2?..πειμενω εντυπωσεις......

Sony Ericsson Xperia Arc

Έβαλα την cm11. Προσπάθησα με την beanstalk γιατί την είδα πιο ωραία αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά

και κολούσε με το που άνοιγε το τηλ και μου έγραφε com.android η διεργασία τερματίστηκε και δεν έκανε τίποτα.

Όσο αφορά τώρα την cm11 κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής αν και μεγάλο μείον για εμένα είναι η απουσία εφαρμογής ραδιοφώνου.

Αλήθεια υπάρχει δυνατότητα να βρω κάπου και να βάλω;

Η δοκιμή συνεχίζεται και αν μπορείτε μια βοήθεια με την beanstalk αν έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.

Αυτά προς το παρών.

:D

I will NOT fix your pc!

Στην αρχή είχα πρόβλημα κι εγώ αλλά φλάσαρα πρώτα το stock rom του arc s και ύστερα την beanstalk. Όλα πήγαν μια χαρά. Είναι όντως πιο ωραία εμφανισιακά και γι αυτόν τον λόγο την προτιμώ. Κατά τα άλλα η cm11 είναι μια χαρά.

Το ράδιο είναι το ένα από τα δυο γνωστά μειονεκτήματα όλων των custom roms για το xperia arc από το android 4.1 και πέρα. Το άλλο είναι η εγγραφή hd video. Σχεδόν όλοι τα ζητάνε αλλά για να μην έχει γίνει κάτι ως τώρα, μάλλον δε θα γίνει ποτέ. Υπάρχουν κάτι εφαρμογές για ράδιο αλλά απαιτούν σύνδεση στο internet.

Στην αρχή είχα πρόβλημα κι εγώ αλλά φλάσαρα πρώτα το stock rom του arc s και ύστερα την beanstalk. Όλα πήγαν μια χαρά. Είναι όντως πιο ωραία εμφανισιακά και γι αυτόν τον λόγο την προτιμώ. Κατά τα άλλα η cm11 είναι μια χαρά.

Το ράδιο είναι το ένα από τα δυο γνωστά μειονεκτήματα όλων των custom roms για το xperia arc από το android 4.1 και πέρα. Το άλλο είναι η εγγραφή hd video. Σχεδόν όλοι τα ζητάνε αλλά για να μην έχει γίνει κάτι ως τώρα, μάλλον δε θα γίνει ποτέ. Υπάρχουν κάτι εφαρμογές για ράδιο αλλά απαιτούν σύνδεση στο internet.

μηπως μπορεις να ανεβασεις screenshots απο την beanstalk?

Sony Ericsson Xperia Arc

Μπορείς να μου πεις απο που κατέβασες τα gapps. Μήπως παίζει ρόλο ποια gapps εγκαθιστώ; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

I will NOT fix your pc!

@peter11 κατά τη διάρκεια της λήψης screenshots, το κινητό κόλλησε και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Έβγαλα τη μπαταρία, την έβαλα πάλι και σταματούσε στο boot animation. Οπότε άκυρη η beanstalk. Επιστροφή στην cm11 του mikeioannina. Σου οφείλω και ένα ευχαριστώ. Αν δε ζητούσες screenshots δε θα είχα ανακαλύψει αυτό το bug.

@MERLIN φλάσαρα τα gapps που προτείνει ο developer http://legacyxperia.basketbuild.com/index.php?dir=main/cm11.0/ στο τέλος της λίστας.

@peter11 κατά τη διάρκεια της λήψης screenshots, το κινητό κόλλησε και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Έβγαλα τη μπαταρία, την έβαλα πάλι και σταματούσε στο boot animation. Οπότε άκυρη η beanstalk. Επιστροφή στην cm11 του mikeioannina. Σου οφείλω και ένα ευχαριστώ. Αν δε ζητούσες screenshots δε θα είχα ανακαλύψει αυτό το bug.

@MERLIN φλάσαρα τα gapps που προτείνει ο developer http://legacyxperia.basketbuild.com/index.php?dir=main/cm11.0/ στο τέλος της λίστας.

διαβασα στο xda οτι η μπαταρια της beanstalk ειναι πολυ καλη...εγω που δοκιμασα την cm11 του mikeioannina ειδα πωσ σε flight mode το βραδυ εφαγε 12% μπαταρια σε 7ωρες

Sony Ericsson Xperia Arc

Είναι όντως. 4 μέρες που την είχα εγώ έκανα μόνο μια φόρτιση. Αλλά λογικά και της cm11 θα είναι καλή γιατί είναι ο ίδιος kernel. Ίσως να ήθελε μια-δυο αρχικές φορτίσεις για να στρώσει.

Είναι όντως. 4 μέρες που την είχα εγώ έκανα μόνο μια φόρτιση. Αλλά λογικά και της cm11 θα είναι καλή γιατί είναι ο ίδιος kernel. Ίσως να ήθελε μια-δυο αρχικές φορτίσεις για να στρώσει.

τωρα παω να την ξαναφλασαρω και θα δουμε.....παντως 4 μερες ειναι τελεια.......

Sony Ericsson Xperia Arc

Εγώ με τη cm11 μέχρι τώρα 3 μέρες μια φόρτιση. Πολύ καλά θα έλεγα!!

I will NOT fix your pc!

3 Μερες!!!!! Με βάζετε σε πειρασμό, να μπω σε μονοπάτια που δεν τα ξέρω. (Έχω κάνει ροοτ και έχω ξεκλειδώσει τη συσκευή μου αλλά δεν έχω βάλει άλλη ροομ)

3 Μερες!!!!! Με βάζετε σε πειρασμό, να μπω σε μονοπάτια που δεν τα ξέρω. (Έχω κάνει ροοτ και έχω ξεκλειδώσει τη συσκευή μου αλλά δεν έχω βάλει άλλη ροομ)

Αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Αλήθεια, πώς αντέχεις με την άθλια 4.0.4 της sony; Οποιαδήποτε, μα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ρομ αν βάλεις, είναι καλύτερη από την stock.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc