Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θέλω να κάνω root αλλά όπως βλέπω στην παρακάτω σελίδα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

είναι χρειάζεται την 4.1.A.0.562 ενώ εγώ έχω την 4.1.Β.0.431.

επίσης μία άλλη ερώτηση που ήθελα να κάνω είναι ότι όταν έκανα restore την 4.0.4 έκανα backup τις ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να μου έχει αποθηκεύσει συσκευές bluetooth, οι οποίες όμως δεν αναγνωρίζουν το κινητό με αποτέλεσμα να μην γίνεται η σύζευξη....και αυτές τις συσκευές δεν μπορώ να τις διαγράψω από την μνήμη του τηλεφώνου....τι μπορώ να κάνω???

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A quick note – during a Q&A session last week on our Sony Mobile GB Facebook page, a local spokesperson gave information out in error on our Android 4.1 Jelly Bean software development and rollout for 2011 Xperia smartphones.

We are actively investigating Android OS upgrades for all devices, but in the meantime, our Ice Cream Sandwich rollout for Xperia S and 2011 Xperia smartphones continues as planned.

Πηγή

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Παιδιά καλησπέρα..Το κινητό εδώ και καιρό ανοίγει μόνο του!! Έχει συμβεί και σε άλλον? Ανοίγει μόνη της η οθόνη..

Κάποιο live wallpaper, κάποια εφαρμογή, κάποιο παιχνίδι ή ο Go locker σου το κάνει. Τσέκαρε το. Δοκιμή και σφάλμα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάποιο live wallpaper, κάποια εφαρμογή, κάποιο παιχνίδι ή ο Go locker σου το κάνει. Τσέκαρε το. Δοκιμή και σφάλμα.

Live Wallpares δεν εχω παιχνιδια δεν εχω γιατι περασα αλλη ROM και επισης Go Locker δεν εχω...Και εφαρμογες εχω της συσκευης!

Ωπ! Έχεις όμως άλλη rom (υποθέτω εννοείς custom). Κοίτα λοιπόν μήπως είναι κάποιο bug της rom που έχεις περάσει.

Ωπ! Έχεις όμως άλλη rom (υποθέτω εννοείς custom). Κοίτα λοιπόν μήπως είναι κάποιο bug της rom που έχεις περάσει.

Αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673489

Και στην προηγούμενη σελίδα τα παιδιά τα αλλα λενε πως ειναι μια χαρα και δεν εχει bugs..

Αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673489

Και στην προηγούμενη σελίδα τα παιδιά τα αλλα λενε πως ειναι μια χαρα και δεν εχει bugs..

Φλασαρε την ξανα, μπορει να μην ''εκατσε'' καλα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω περασει μια ROM για την Ics του Xperia ARc S..Το κινητο μου αναγνωριζεται ως Xperia Arc S..Μπορει κανεις να μου πει πως θα παω πισω στο honeycomb ή στο gingerbread και το κινητο θα αναγνωριζεται κανονικα οπως πριν;Θελω να το επαναφερω δηλαδη..

Καλησπερα παιδια!Εχω θεμα με την μπαταρια και απο τι ξερω οχι μονο εγω..Υπαρχει καποιο προγραμμα απο το google play που να κανει τιποτα η ολα ειναι μουφες?

υπαρχει καπου στο μενου του arc να βλεπεις το συνολικο χρονο των εξερχομενων κλησεων; η καποιο προγραμμα αναλογο;

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για δες το: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.sag.phonelog.free

Με το SEUS

Μπορεί μόνο με το seus να το γυρίσει σε gingerbread? Νομίζω πως όχι..:/

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Flashara το κινητο στην 2.3 και εκανα και την αναβάθμιση σε παγωτο..Και Arc και Παγωτακι :)

Μίλησε για επαναφορά. Οπότε το seus είναι μονόδρομος. Αν θέλει να βάλει κάτι άλλο τότε πάμε σε flash tool.

Κάησπερα, εχω mobile internet απο τη βονταφον και θα ηθελα να αλλαξω ip. Το κινητο μου δεν ειναι rooted.

Υπαρχει καποιος τροπος?

:cool:

Γεια σας παιδες. Γνωριζει καποιος που ειναι αποθηκευμενες οι ιστοσελιδες που εχω αποθηκευσει με τον opera? θελω να κανω επαναφορα και θελω να τις κρατησω. Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι πως τα βιντεο που αποθηκευω στον υπολογιστη δεν εμφανιζουν την ημερομηνια ληψης. Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου.

Καλησπερα παιδια.Μια βοηθεια θα ηθελα.Εχω ενα Arc το οποιο αναβει κανονικα και πριν φτασει να βαλω το PIN σβηνει και μενει νεκρο μονο τα κουμπια αναβουν.

Πως γινεται να το φλασαρο ρε παιδια ;

Τι προγραμματα χρειαζονται;

Edited by Rospy7

Σύνδεσε το στο pc και τρέξε μετά το pccompanion απλά ακόλουθα τις οδηγίες. Το έχεις πειράξει καθόλου και σου έβαλε αυτό το πρόβλημα;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα αξιζει η ics ρε παιδια ? εχω ακομα πανω την 2.3.4 και το σκεφτομαι.....

δεν ειμαι hardcore user αλλα φοβαμαι μην κανει ''χαζα'' ακομα και στα πιο απλα πραγματακια.

και κατι τελευταιο, update να το κανω με το pc companion ή με το SEUS ?

Σύνδεσε το στο pc και τρέξε μετά το pccompanion απλά ακόλουθα τις οδηγίες. Το έχεις πειράξει καθόλου και σου έβαλε αυτό το πρόβλημα;

Τιποτα δεν του εκανα ετσι στο ξαφνικο την ακουσε εχθες και εχει μπρικαρι.

Τελικα αξιζει η ics ρε παιδια ? εχω ακομα πανω την 2.3.4 και το σκεφτομαι.....

δεν ειμαι hardcore user αλλα φοβαμαι μην κανει ''χαζα'' ακομα και στα πιο απλα πραγματακια.

και κατι τελευταιο, update να το κανω με το pc companion ή με το SEUS ?

Τωρα τι να σου πουμε;σε αλλους εχει κατσει καλα.σε αλλους οχι.

Αν επιχειρησεις παρολα αυτα να το κανεις,κανε clean install! (θα τα χασεις ολα) Μην περασεις την ICS απο πανω!

Απο κει και περα κανεις και ενα ρουτ,διαγραφεις ολη τη βρωμα και λογικα δεν θα χεις προβλημα.Αλλα η αποφαση ειναι δικη σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc