Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα σήμερα να περάσω μέσω Flashtools την ICS του Arc S, αλλά μου έβγαζε διαρκώς πρόβλημα με τους drivers και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Τα Win 7 εγκατέστησαν αυτόματα τους drivers όταν το συνέδεσα ανοικτό στον υπολογιστή, εγκατέστησα και το πακέτο drivers από το flashtools αλλά και πάλι πρόβλημα βγάζει όταν πάει να ξεκινήσει το flashάρισμα.

Καμιά ιδέα?

Ούτε Root δεν έχω κάνει ακόμα.. :X

@vairas5770: Δες λίγα post νωρίτερα, έχει ααλυτικό οδηγό από το xperiablog.net. ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Δοκίμασα σήμερα να περάσω μέσω Flashtools την ICS του Arc S, αλλά μου έβγαζε διαρκώς πρόβλημα με τους drivers και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Τα Win 7 εγκατέστησαν αυτόματα τους drivers όταν το συνέδεσα ανοικτό στον υπολογιστή, εγκατέστησα και το πακέτο drivers από το flashtools αλλά και πάλι πρόβλημα βγάζει όταν πάει να ξεκινήσει το flashάρισμα.

Καμιά ιδέα?

Δες ΚΑΛΑ τις οδηγίες, εχει κάποιες επιλογές που πρεπει να τσεκαρεις στο flashtools για τους drivers που σου ζηταει, κολλησα και εγω εκει την πρωτη φορα, αλλα μετα ειδα καλυτερα τι ζηταγε και ολα προχωρησαν κανονικα!

Παιδιά κατι ακόμα! Όταν συνδέουμε ακουστηκα, γιατι δεν χτυπάει και απο το ηχείο του τηλεφώνου? Που ρυθμίζει αυτο?

Edited by clarckent
Στέφανος

Δες ΚΑΛΑ τις οδηγίες, εχει κάποιες επιλογές που πρεπει να τσεκαρεις στο flashtools για τους drivers που σου ζηταει, κολλησα και εγω εκει την πρωτη φορα, αλλα μετα ειδα καλυτερα τι ζηταγε και ολα προχωρησαν κανονικα!

Τις κοίταξα καλά τις οδηγίες, έχω σωστές τις επιλογές. Το θέμα είναι με τους drivers και το ΑDB τι γίνεται. Κάπου εκεί κολλάει το θέμα λογικά.. Αύριο θα το ψάξω περισσότερο.

ΠΟΤΕ προκειται να δωσει η Sony την 4 ;

Τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου είναι η τελευταία επίσημη ανακοίνωση μέσω του blog της Sony.

--- Sony Xperia 5 II ---

Μόλις πέρασα κι εγώ μέσω Flashtool ICS+Root. :D

Όλα δουλεύουν μια χαρά απ' ότι είδα, ένα μόνο θέμα: Στα SMS με ελληνικό πληκτρολόγιο δεν στέλνει 160 χαρακτήρες, αλλά 70 απ'ότι κατάλαβα. Ενώ μέχρι τώρα ήταν μια χαρά με την εργοστασιακή GB Rom. Μπορούμε να κάνουμε κάτι?

--- Sony Xperia 5 II ---

Όλα δουλεύουν μια χαρά απ' ότι είδα, ένα μόνο θέμα: Στα SMS με ελληνικό πληκτρολόγιο δεν στέλνει 160 χαρακτήρες, αλλά 70 απ'ότι κατάλαβα. Ενώ μέχρι τώρα ήταν μια χαρά με την εργοστασιακή GB Rom. Μπορούμε να κάνουμε κάτι?

Ναι και εγω το παρατηρησα αυτο..Χθες εστειλα 17 μηνυματα μαζι :S

Ναι και εγω το παρατηρησα αυτο..Χθες εστειλα 17 μηνυματα μαζι :S

Για αυτο το λογο οτι η rom ειναι για της Σκανδιναβικες χωρες, λογικα η επισημη Ελληνικη θα ειναι με 160 ανα sms.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όπως το λεει ο Karthan. Έχετε 70 χαρακτήρες γιατί η rom προορίζεται για τη Σκανδιναβία. Μια λύση είναι το handcent.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εγω θελω να κανω downgrade στην 2.3.4.πως γινεται?για να κατεβασω και να εχω τους χαρτες της ndrive που ειναι δωρεαν.καμια βοηθεια?

καποιο λινκ για να κανουμε ροοτ το παγωτο?παντος πρωτες εντυπωσεις αξιοπρεπεστατο.με τον τροπο του doomlord δεν εγινε τπτ γραφει adb server killing αρκετες φορες στο τελος βγαζει κανονικα all done αλλα μετα τπτ.adc drivers φαινονται εγκατεστημενοι καποια λυση? Edited by kasmpou

εγω θελω να κανω downgrade στην 2.3.4.πως γινεται?για να κατεβασω και να εχω τους χαρτες της ndrive που ειναι δωρεαν.καμια βοηθεια?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314

Κατέβασε και φλάσαρε την 4.0.2.Α.0.42 Generic Global World για να μπορείς να κάνεις και root, και μετά κάνε Update OTA.

Ναι, αν δεν έχεις κάνει backup το πρόγραμμα μετά δεν βρίσκει στο market το NDrive for Xperia, γιατί αναγνωρίζεται ως ArcS.

καποιο λινκ για να κανουμε ροοτ το παγωτο?παντος πρωτες εντυπωσεις αξιοπρεπεστατο.με τον τροπο του doomlord δεν εγινε τπτ γραφει adb server killing αρκετες φορες στο τελος βγαζει κανονικα all done αλλα μετα τπτ.adc drivers φαινονται εγκατεστημενοι καποια λυση?

Εμένα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038 δούλεψαν όλα μια χαρά..

Ερώτηση: Η ελληνική ROM, ώστε να έχουμε 160 χαρακτήρες στα SMS είναι η 4.0.2.Α.0.42 Generic Global World, ή θέλουμε κάποια άλλη? Ετοιμάζομαι να περάσω πάλι GB ώστε να κατεβάσω το Ndrive και μετά πάλι ICS με backed up το NDrive στην SD.

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Την Generic Global World έχω βάλει πριν λίγες μέρες και δυστυχώς δεν έχω 160 χαρακτήρες στα sms. Με ενδιαφέρει και εμένα ποιά έκδοση είναι αυτή που υποστηρίζει όλους τους χαρακτήρες για Ελλάδα. Κάποιος να κοιτάξει παρακαλώ στο Service menu και να μας πεί.
Someone, Somewhere in Summer Time

υπαρχει καποιοσ τροπος να μην γινεται αρχειο συντομευσης στην επιφανεια καθε φορα που γινεται μια εγκατασταση εφαρμογης?και κανενα βολικο widget για τις επαφες ξερει κανεις?

Πας Google Play > σε κάποια εφαρμογη > πατάς το δεξι πλήκτρο για τα properties > ρυθμίσεις > ξετίκαρε εκεί που λέει "Αυτόματη προσθήκη widget"
Στέφανος

Παιδιά η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν αποφασίσω να περάσω την ics μέσω flash μπορώ μετά να επιστρέψω στο τελευταίο update που 'έχει βγει μέσω SEUS??

κατεβασα το androidify, και το προβλημα που κιτρινιζει η οθονη με ασπρο φοντο πισω, ειναι εμφανεστατο εκει.καλα που δωσα 250 ευρω γιατι αμα ειχα δωσει 400 θα τα κλαιγα τωρα.καλα ενα iso δεν εχουν εκει στην ericsson?ο,τι κατσει?δλδ βγαζουν 10 οθονες,οι 2-3 κιτρινιζουν αλλα...δεν βαριεσαι?

κριμα γιατι ελεγα να αγοραζα το καλοκαιρι,πρωτα ο θεος,το xperia p αλλα αμα ειναι να μην εχουν ενα στανταρ ποιοτητας αλλα να κανεις το σταυρο σου και καμμια προσευχη ,να μην σου κατσει "ψιλοελαττωματικο" κινητο, τοτε θα το σκεφτω πολυ αν θα ξαναγορασω sonyericsson....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314

Κατέβασε και φλάσαρε την 4.0.2.Α.0.42 Generic Global World για να μπορείς να κάνεις και root, και μετά κάνε Update OTA.

Ναι, αν δεν έχεις κάνει backup το πρόγραμμα μετά δεν βρίσκει στο market το NDrive for Xperia, γιατί αναγνωρίζεται ως ArcS.

δεν θελω να κανω root το κινητο.απλως να γυρισω στην πισω μαμα gingerbread που ειχε απο τη sony.πως γινεται?γιατι ειμαι ασχετος απο android.

κατεβασα το androidify, και το προβλημα που κιτρινιζει η οθονη με ασπρο φοντο πισω, ειναι εμφανεστατο εκει.καλα που δωσα 250 ευρω γιατι αμα ειχα δωσει 400 θα τα κλαιγα τωρα.καλα ενα iso δεν εχουν εκει στην ericsson?ο,τι κατσει?δλδ βγαζουν 10 οθονες,οι 2-3 κιτρινιζουν αλλα...δεν βαριεσαι?

κριμα γιατι ελεγα να αγοραζα το καλοκαιρι,πρωτα ο θεος,το xperia p αλλα αμα ειναι να μην εχουν ενα στανταρ ποιοτητας αλλα να κανεις το σταυρο σου και καμμια προσευχη ,να μην σου κατσει "ψιλοελαττωματικο" κινητο, τοτε θα το σκεφτω πολυ αν θα ξαναγορασω sonyericsson....

Από το Media Markt το αγόρασες ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

ναι απο media markt.εχεις και συ το ιδιο προβλημα?

Όχι απλά έχω καταλάβει πως μια παρτίδα των Media Markt συγκεκριμένα έχουν αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι γενικότερα ελαττωματική παρτίδα ή αν ευθύνεται το Media Markt για το ελάττωμα (συνθήκες μεταφοράς ή αποθήκευσης) .

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

εχω μια μερα που εβαλα το παγωτο και παρατηρησα-εχω προβλημα στα εξής.

οταν ξεκλειδωνω το κιν μου βγαζει μνμ (δυστυχως η εφαρμογη lock screen notification εχει σταματησει).και δευτερον στο quadrant βγαζει 1280 (απαραδεκτο)

εχω μια μερα που εβαλα το παγωτο και παρατηρησα-εχω προβλημα στα εξής.

οταν ξεκλειδωνω το κιν μου βγαζει μνμ (δυστυχως η εφαρμογη lock screen notification εχει σταματησει).και δευτερον στο quadrant βγαζει 1280 (απαραδεκτο)

Να μην ξεχνάς ότι το παγωτό που έχεις είναι από άλλο τηλέφωνο και όχι Official του Arc

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc