Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω στο n900 να δώσω ένα παράδειγμα καθημερινής χρήσης.. μιλάω στο google talk μέσω Im παράλληλα μου στέλνουν μύνημα με συνημένη φώτο και παράλληλα ανοίγω την φώτο να την δώ χωρίς να κλείσω κάποια από τα τρια προγράμματα και να πηγαίνω και όποτε θέλω σε ένα από τα τρια δλδ im, mail, broswer.

Στο n9 γίνετε κάτι τέτοιο με την ίδια ευκολία?

κι εγω το πηρα χθες αλλα δεν βρηκα χρονο να κατσω ν ασχοληθω γι αυτο δεν ποσταρω.

το μονο που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι το wifi του δεν εχει τοσο καλη αποδοση οσο του Ν900.με το Ν900 διπλα-διπλα πιανω π.χ. 10 δικτυα ενω με το Ν9 3-4 με το ζορι.κατα τ αλλα το κινητο πεταει.ευχρηστο και γρηγορο χωρις κολληματα μεχρι στιγμης.οτι προγραμμα αφηνεις ανοιχτο δουλευει κανονικα στο παρασκηνιο οπως στο Ν900 οποτε οσον αφορα τις αποριες του check2fire πιστευω οτι γινεται.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.

και μια ερωτηση σε οσους το πηραν.

μηπως πηρε το ματι σας καμμια εφαρμογη με την οποια να εχω αυτοματη απαντηση οταν συνδεω το bluetooth handsfree?

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

κι εγω το πηρα χθες αλλα δεν βρηκα χρονο να κατσω ν ασχοληθω γι αυτο δεν ποσταρω.

το μονο που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι το wifi του δεν εχει τοσο καλη αποδοση οσο του Ν900.με το Ν900 διπλα-διπλα πιανω π.χ. 10 δικτυα ενω με το Ν9 3-4 με το ζορι.κατα τ αλλα το κινητο πεταει.ευχρηστο και γρηγορο χωρις κολληματα μεχρι στιγμης.οτι προγραμμα αφηνεις ανοιχτο δουλευει κανονικα στο παρασκηνιο οπως στο Ν900 οποτε οσον αφορα τις αποριες του check2fire πιστευω οτι γινεται.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.

και μια ερωτηση σε οσους το πηραν.

μηπως πηρε το ματι σας καμμια εφαρμογη με την οποια να εχω αυτοματη απαντηση οταν συνδεω το bluetooth handsfree?

Μια που λέμε για Ν900 για δείτε:

http://www.pwnieexpress.com/pwn_phone.html

καλοριζικο ! περιμενουμε εντυπωσεις :)

ευχαριστω παρα πολυ! εντυπωσεις σιγα σιγα γιατι δεν μπορεσα να το ψαξω πολυ σημερα δυστυχως... http://my-meego.com/software/applications.php?fldAuto=467&faq=3 κατι χρησιμο αν θελει κανεις να παιξει angry birds! μπας και φυγει η μπαταρια να το φορτισω!

Το MeeGo στο N9 είναι καταπληκτικό λειτουργικό, με εντελώς καινοτόμο UI/UX, που όμως έχει ένα μειονέκτημα κατά την άποψή μου. Δεν μπορείς να οργανώσεις τις εφαρμογές σε φακέλους, με αποτέλεσμα να χάνεις την μπάλα όταν έχεις πολλές εγκατεστημένες. Προσπαθώ να δώσω μια λύση σ' αυτό το θέμα με την εξής πρόταση. Ρίξτε της μια ματιά κι αν σας αρέσει κάντε κανένα like, μήπως και κερδίσω. Είναι διαγωνισμός της Nokia για τη βελτίωση του UI του N9, στον οποίο θα επιλεχθούν τελικά 10 προτάσεις.

Το MeeGo στο N9 είναι καταπληκτικό λειτουργικό, με εντελώς καινοτόμο UI/UX, που όμως έχει ένα μειονέκτημα κατά την άποψή μου. Δεν μπορείς να οργανώσεις τις εφαρμογές σε φακέλους, με αποτέλεσμα να χάνεις την μπάλα όταν έχεις πολλές εγκατεστημένες. Προσπαθώ να δώσω μια λύση σ' αυτό το θέμα με την εξής πρόταση. Ρίξτε της μια ματιά κι αν σας αρέσει κάντε κανένα like, μήπως και κερδίσω. Είναι διαγωνισμός της Nokia για τη βελτίωση του UI του N9, στον οποίο θα επιλεχθούν τελικά 10 προτάσεις.

Φακελοι εχουν ηδη δρομολογηθει για την 1.2 νομιζω.

Συμβουλη: Οσοι κανετε αναβαθμηση του Ν9 σε 1.1 μετα καντε οπωσδηποτε Reset την συσκευη. Σπανιως εμφανιζετε ενα bug που σαν πεταει εκτως δυκτιου και δεν φενετε καθολου στη συσκευη οτι εχει χαθει το σημα.

Καλημέρα, Ξέρει κάποιος αν το n9 μπορεί να κάνει βιντεοκλήση με Skype, Gtalk SIP κτλ.; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Εχω την εντυπωση οτι αφου δεν εχουμε δει κανενα review με videocall οτι η παρουσα εκδοση firmware δεν το υποστηριζει ακομη.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Φακελοι εχουν ηδη δρομολογηθει για την 1.2 νομιζω.

καλημερα. αυτο εχω διαβασει και 'γω :)

προβλημα παιδια! μετα το update εγινε η ζημια μου φαινεται! συνεχεια χανονται οι επαφες! τις περναω και μετα απο λιγο δεν υπαρχει καμια. και οταν τις κανω αντιγραφει απο τη sim βγαζει σκετους αριθμους χωρις ονοματα! Edited by Dark_ds

προβλημα παιδια! μετα το update εγινε η ζημια μου φαινεται! συνεχεια χανονται οι επαφες! τις περναω και μετα απο λιγο δεν υπαρχει καμια. και οταν τις κανω αντιγραφει απο τη sim βγαζει σκετους αριθμους χωρις ονοματα!
Δοκιμασε να κανεις ενα soft reset στη συσκευη και στησε την απο την αρχη...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Δοκιμασε να κανεις ενα soft reset στη συσκευη και στησε την απο την αρχη...

τις ξαναπερασα και προς το παρον δεν χαθηκαν. με το MfE και το απενεργοποιησα μετα... αν χαθουν παλι θα κανω αυτο που ειπες!

Αν δεν υποστηρίζει βίντεοκλήση είναι μεγάλο μείον σε σχέση με το n900 που υποστήριζε εξαρχής.

δεν υποστηριζει βιντεοκληση το Ν900

μονο μεσω Skype

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δεν υποστηριζει βιντεοκληση το Ν900

μονο μεσω Skype

και Gtalk και SIP, οπως αναφερω στο αρχικο ερωτημα

Επειδή μάλλον ήρθε και η δική μου ώρα να το πάρω, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια. 1)Το gps δουλεύει καλά, βρίσκει δηλαδή γρήγορα δορυφόρους? 2) έχω τις επαφές μου σε excel, μπορώ να κάνω sync κάπως? Αν το βρω αύριο στο πλαίσιο μάλλον θα το έχω και ελπίζω να είναι καλή και σωστή αγορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Μία ερώτηση στους ήδη τυχερούς κατόχους του N9.

Το ηχείο πως αποδίδει όταν έχετε κάποια εισερχόμενη κλήση;

Είναι δυνατό; μπουκώνει; η έχει δύναμη να ακουστεί ακόμη και σε πολύ φασαριόζικο περιβάλλον;

Racing because all other sports require one ball only!

Επειδή μάλλον ήρθε και η δική μου ώρα να το πάρω, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια. 1)Το gps δουλεύει καλά, βρίσκει δηλαδή γρήγορα δορυφόρους? 2) έχω τις επαφές μου σε excel, μπορώ να κάνω sync κάπως? Αν το βρω αύριο στο πλαίσιο μάλλον θα το έχω και ελπίζω να είναι καλή και σωστή αγορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

To gps ειναι μια χαρα ναι.

Οσον αφορα στο 2ο ερωτημα σου δεν ξερω για το excel γιατι εγω τις εχω στο gmail και εκανα sync μεσω του mail for exchange.

Υ.Γ. Ακομα να μου εμφανισει το update... :(

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μία ερώτηση στους ήδη τυχερούς κατόχους του N9.

Το ηχείο πως αποδίδει όταν έχετε κάποια εισερχόμενη κλήση;

Είναι δυνατό; μπουκώνει; η έχει δύναμη να ακουστεί ακόμη και σε πολύ φασαριόζικο περιβάλλον;

Σε εμπορικό κέντρο, περπατούσα δίπλα μου μωρά έτρεχαν φώναζαν και μια χαρά άκουγα. Βέβαια αν το έχεις στα μισά το ακουστικό δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, full volume το είχα :)

Σχετικά με το update, έχει εμφανίσει σε κανέναν κάνα bug; Εδώ: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=79797 έχουν αναφερθεί μερικά

Και κάτι ακόμα, στο settings>applications>messages έχω στο character encoding το full και πάλι έχω 70 χαρακτήρες/μήνυμα, έχει κανείς καμιά ιδέα πως το γυρνάω στο 160;

Edited by Jorge_greek
Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

βαλε περιορισμενη... ειχα το ιδιο θεμα στο 5130

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

βαλε περιορισμενη... ειχα το ιδιο θεμα στο 5130

Άψογος! 160 χαρακτήρες και στα Ελληνικά! Thx και για την άμεση απάντηση! :D

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Άψογος! 160 χαρακτήρες και στα Ελληνικά! Thx και για την άμεση απάντηση! :D

Ποια ελληνικα??? Εχει ελληνικη γραφη το Ν9 ????

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

ναι εχει βγει πληκτρολογιο(α)... τσεκαρε ενα στο techblog, ψαξε N9

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ποια ελληνικα??? Εχει ελληνικη γραφη το Ν9 ????

Ορίστε megatron!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319159