zerow Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ερώτηση προς κατόχους: Πόσο γρήγορα ανοίγει τα μηνύματα απο την οθόνη ειδοποιήσεων όταν θες να απαντήσεις σε ένα εισερχόμενο ( δηλαδή σύρεις την ειδοποίηση και πας απευθείας στα μηνύματα) ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Εγώ πάντως απο την παρουσιασή σου ( και συγχαρητήρια για αυτή ;) ) κατάλαβα ότι το λαγκάρισμα ήταν στην αρχή, όταν δηλαδή το κινητό εκκίνησε. Και παρόμοιο θέμα έχουν όλα τα κινητά που είχα για το 1ο λεπτό λειτουργίας τους. Μετά το Ν9 μου φαίνεται ότι ρόλαρε άψογα. Όχι, δυστυχώς μόνο στα contacts το κάνει αυτό όταν μπαίνεις από boot και φορτώνει. Τα κωλύματα γίνονται σε άσχετες με το ποσό load έχει η συσκευή στιγμές, και σε συγκεκριμένα μενού. Πχ στις επαφές όταν μπεις από τις κλήσεις, που σου εμφανίζονται με πράσινη λεζάντα εκεί λασκάρει πάντα. Στις κανονικές επαφές κατευθείαν από τα contacts που εμφανίζονται με μπλε λεζάντα λασκάρει σπάνια. Που και που και χωρίς αιτία λαγκάρει να μπει στα μηνύματα και τρώει κάνα σκάλωμα που και που στο μενού πηγαίνοντας στα settings κι στον task manager. Βασικά τώρα που το γράφω σκάφτομαι το εξής. Όπως είπα και στο βίντεο μου όσο προσθέτεις ειδικά λογαριασμούς online τόσο αυξάνονται οι καθυστερήσεις. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι Ποτέ μα ποτέ δεν είδα το κινητό να είναι out of sync ή να κάνει refresh feeds είτε είναι πιες επαφές είναι online είτε τι έχει ποσταριστει, φαντάζομαι πως κάνει το έξις. Αντί σαν τα Wp7 να ανοίξει ότι είναι να ανοίξει και να κάνει το refresh κατά τη διάρκεια άλλα και όταν είναι ανοιχτό, τα meego μάλλον σε κόβουν άμα κάνουν update ή για να κάνουν update πριν μπεις. * δεν εκανες καθολου swipe απο κατω προς τα πανω & απο πανω προς τα κατω (ετσι τα κλεινει και απευθειας) * δεν μας εδειξες τον πολυ ωραιο και πρωτοτυπο τροπο που ξεκλειδωνει η συσκευη. με δυο απλα χαδακια δηλαδη (και γενικα ηθελα να δω τη lockscreen αλλα και τις συντομευσεις της) * δεν επαιξες καποιο βιντεο * τον τελειο τροπο που βαζεις ξυπνητηρι (στις λεπτομεριες φαινεται η μαγκια του OS) * δεν σε συγκινησε η ταχυτητα με την οποια ανοιγει η καμερα (πραγματικα ξεροκαταπια οταν ειδα ποσο γρηγορα το κανει) * δεν χρειαζοταν να κλεινεις συνεχως τα apps. αντεχει απο θεμα multitasking. **ευχαριστω για την ενημερωση περι 8gb διαθεσιμου χωρου για φωτος/μουσικη/βιντεος. δεν το γνωριζα. ελεγα θα ειναι πανω απο 13gb ***τοσο μαπα οσο φαινονται ειναι τα ακουστικα? κριμα γιατι του Ν8 ειναι αψογα! Είναι αλήθεια ότι ξέχασα να κάνω αρκετά πράγματα, είναι το πρώτο μου review και γενικά βίντεο και το ξεκίνησα να το κάνω ένα 5λεπτο να συμπληρώσω το γράψιμο και έφτασα τα 18 λεπτά. Αν και δεν είναι αρκετό να το γράφω θα πω για τη lock screen ότι σαν τη φωτογραφία που φαίνετε με τα screenshots κάνοντας swipe ενα notification στα αριστερά η δεξιά πάμε κατευθείαν σε αυτό. Για το unlock είναι πολύ απλό με double tap και swipe. Τα ξυπνητήρια τα ξέχασα.... ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡOΛΟΙ ΓΙΑ STANDBY SCREEN! και για τον τοίχο μου, είναι απίστευτο. Θα βγάλω photos τώρα. Το κλείσιμο δεν το έδειξα γιατί αφενός και αυτό το ξέχασα γιατί δεν κλείνω τίποτα γενικότερα για 2 μέρες και δεν έχει πρόβλημα. Και την camera, ανοίγει γρήγορα αλλά όχι ποιο γρήγορα από Wp7 :lol: Edited November 7, 2011 by Lied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ευχαριστω για την απαντηση και φυσικα οι οποιες παρατηρησεις μου ΚΑΛΟΠΙΣΤΕΣ εννοειται. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Και μερικες αλλες φωτογραφιες απο το μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παίδες για το πληκτρολόγιο έχω 2 ερωτήσεις. Ακολουθώντας τον τρόπο που περιγράφει εδώ: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=79492&highlight=greek+keyboard θέλω να ρωτήσω, 1) πρέπει να έχω εγκαταστήσει και τον filemanager από το store για να ορίσω προορισμό ή στέλνω το .deb στο τηλέφωνο και αποφασίζω που να εγκατασταθεί; Για τον διορθωμένο προορισμό ΔΕΝ χρειάζεται να ανοίξω developers mode; 2) Μετά το reboot έχω επιλεγμένα και τα 2 πληκτρολόγια και αλλάζω από ελληνικά σε αγγλικά με swype; :help: Και fresh stuff! http://my-meego.com/software/applications.php?name=FM_Radio&fldAuto=488&faq=2 :yahoo: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 δωστε ενα λινκ για το βιντεο-παρουσιαση δεν ανοιγει στη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Επειδη εδω που ειμαι δεν μπορω να δω βιντεο θα με συγχωρησετε αν τα παρακατω απαντωνται εκει Τι ακριβως εννοεις με τα 8.8 διαθεσιμα? 16αρι εχεις και αφηνει τοσα για το χρηστη? Τα υπολοιλα γιατι ειναι? Δεν μπορω να βαλω μεσα συνολικα βιντεο/μουσικη/docs πανω απο 8gb? Το 64αρι πως ειναι partitioned? mkv αρχεια παιζει? Η μπαταρια πως παει? Sync με gmail/exchange κανει? Επαφες, email, calendar? Πως ακριβως σε δυσκολεψε στο συγχρονισμο? Push email με τα παραπανω εχει? Gtalk client υπαρχει? Ειτε απο την αρχη ειτε εξτρα. Υπαρχει κατι αντιστοιχο με tapatalk? Αυτα προς το παρον! Σε ευχαριστουμε πολυ και για το handson και για τις απαντησεις σου! sent from my Galaxy SII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Επειδη εδω που ειμαι δεν μπορω να δω βιντεο θα με συγχωρησετε αν τα παρακατω απαντωνται εκει Τι ακριβως εννοεις με τα 8.8 διαθεσιμα? 16αρι εχεις και αφηνει τοσα για το χρηστη? Τα υπολοιλα γιατι ειναι? Δεν μπορω να βαλω μεσα συνολικα βιντεο/μουσικη/docs πανω απο 8gb? Το 64αρι πως ειναι partitioned? mkv αρχεια παιζει? Η μπαταρια πως παει? Sync με gmail/exchange κανει? Επαφες, email, calendar? Πως ακριβως σε δυσκολεψε στο συγχρονισμο? Push email με τα παραπανω εχει? Gtalk client υπαρχει? Ειτε απο την αρχη ειτε εξτρα. Υπαρχει κατι αντιστοιχο με tapatalk? Αυτα προς το παρον! Σε ευχαριστουμε πολυ και για το handson και για τις απαντησεις σου! sent from my Galaxy SIIΤο 64 αφηνει 57Gb για τον χρηστη. Τα υπολοιμα 4gb ειναι για εφαρμογες και 2gb για αρχεια συστηματος. Υποστηριζει sync με gmail απο οσο γνωριζω. Για το push mail λογικα αν δεν κανανε εκπτωσεις απο το maemo 5 ,θα εχει. Gtalk αν ειναι οπως το Ν900 θα υποστηριζει οπως και το skype . Θα ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο. Απλα στην videoπαρουσιαση δεν ειδα ουτε skype videocall ουτε gtalk γιατι θα πρεπει να το υποστηριζουν και οι χρηστες του καταλογου μας. Tapatalk αν δεν βγαλει η εταιρεια ,δεν θα εχει. Το κακο με τα κλειστα προτυπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Major Software Update For The Nokia N9 Now Available http://thehandheldblog.com/2011/11/08/nokia-n9-software-update-changelog/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Major Software Update For The Nokia N9 Now Available http://thehandheldblog.com/2011/11/08/nokia-n9-software-update-changelog/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader το update αυτο διορθωνει τα μικροκολληματα που ειδαμε στο hands-on? γενικα εκτος απο αυτα τα λιγα που γραφει εχουμε αλλες πληροφοριες για το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 το update αυτο διορθωνει τα μικροκολληματα που ειδαμε στο hands-on? γενικα εκτος απο αυτα τα λιγα που γραφει εχουμε αλλες πληροφοριες για το update? γραφει αναλυτικα στο λινκ τι κανει το update :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Το κανω και γραφω εντυπωσεις συντομα. Επειδη εδω που ειμαι δεν μπορω να δω βιντεο θα με συγχωρησετε αν τα παρακατω απαντωνται εκει Τι ακριβως εννοεις με τα 8.8 διαθεσιμα? 16αρι εχεις και αφηνει τοσα για το χρηστη? Τα υπολοιλα γιατι ειναι? Δεν μπορω να βαλω μεσα συνολικα βιντεο/μουσικη/docs πανω απο 8gb? Το 64αρι πως ειναι partitioned? mkv αρχεια παιζει? Η μπαταρια πως παει? Sync με gmail/exchange κανει? Επαφες, email, calendar? Πως ακριβως σε δυσκολεψε στο συγχρονισμο? Push email με τα παραπανω εχει? Gtalk client υπαρχει? Ειτε απο την αρχη ειτε εξτρα. Υπαρχει κατι αντιστοιχο με tapatalk? MKV δε μου επαιξε, απο μπαταρια τα παει μια χαρα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, για το Gmail εχει εφαρμογη για αυτο το λογο αλλα αμα θες και sync με τις επαφες και το calendar του Gmail πρεπει να settareis manual το Mail for exchange για το Gmail σου. Push mail ειναι οτι και να βαλεις στο Mail for exchange αν και ουτε τα κανονικα applications φενοντε να εχουν refresh intervals. Και το Gtalk ειναι ενσοματωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδια, το Πλαισιο δειχνει πως εχει το 64αρι "σε αποθεμα" :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γράφει: Αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου 2011 Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες ^ εγω αυτο διαβασα. τι λαλακες... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες ^ εγω αυτο διαβασα. τι λαλακες... Καλυψαν καποιες προπαραγγελιες κι εχουν λιγα κομματια, οποιος βιαζεται μπορει να παει στη Μαγουλα (που ειναι κι η αποθηκη) να παραλαβει και σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nok_ser Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα έχουν σήμερα απόγευμα στο nokia care Πατησίων 1 διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα έχουν σήμερα απόγευμα στο nokia care Πατησίων 1 διαθέσιμο Στα περισσότερα κεντρικά nokia care από σήμερα άρχισαν να έχουν Ν9 προς πώληση :happy: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUZWN88 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Το πήρα σήμερα από το κατάστημα Περιστερίου. Το ομορφότερο γκάτζετ που έχει περάσει απ' τα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ellhnika tha exei telika re paidia? καλησπερα.στα μενου οχι. σε γραφη εχει ηδη βγει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Το 64 αφηνει 57Gb για τον χρηστη. Τα υπολοιμα 4gb ειναι για εφαρμογες και 2gb για αρχεια συστηματος. Υποστηριζει sync με gmail απο οσο γνωριζω. Για το push mail λογικα αν δεν κανανε εκπτωσεις απο το maemo 5 ,θα εχει. Gtalk αν ειναι οπως το Ν900 θα υποστηριζει οπως και το skype . Θα ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο. Απλα στην videoπαρουσιαση δεν ειδα ουτε skype videocall ουτε gtalk γιατι θα πρεπει να το υποστηριζουν και οι χρηστες του καταλογου μας. Tapatalk αν δεν βγαλει η εταιρεια ,δεν θα εχει. Το κακο με τα κλειστα προτυπα. MKV δε μου επαιξε, απο μπαταρια τα παει μια χαρα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, για το Gmail εχει εφαρμογη για αυτο το λογο αλλα αμα θες και sync με τις επαφες και το calendar του Gmail πρεπει να settareis manual το Mail for exchange για το Gmail σου. Push mail ειναι οτι και να βαλεις στο Mail for exchange αν και ουτε τα κανονικα applications φενοντε να εχουν refresh intervals. Και το Gtalk ειναι ενσοματωμενο. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις. Καλά τα νέα λοιπόν σε αυτούς τους τομείς. Μόνο το θέμα με το mkv με χαλάει λίγο. Λογικά δεν (θα) υπάρχουν έξτρα players που να υποστηρίζουν αναπαραγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις. Καλά τα νέα λοιπόν σε αυτούς τους τομείς. Μόνο το θέμα με το mkv με χαλάει λίγο. Λογικά δεν (θα) υπάρχουν έξτρα players που να υποστηρίζουν αναπαραγωγή? Πιστεύω κάτι θα γίνει, ήδη του έχουν εγκαταστήσει VLC Player. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 @songless_bird Αν δεν κάνω λάθος, φίλε μου, έχει προεγκατεστημένο skype και λένε ότι λειτουργεί εις βάθος, δηλαδή δεν είναι απλά μια ακόμη εφαρμογή. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καλησπερα.στα μενου οχι. σε γραφη εχει ηδη βγει :) Καλημέρα :) Για το μενού θα υπάρξουν Ελληνικά ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εγώ πάλι ξαναπροτείνω όποιος ενδιαφέρεται για το Ν9 να διαβάσει σε βάθος το talk.maemo.org. Για παράδειγμα σε ένα φίλο που έλεγε για ματρόσκες, τα high profile δε θα τα παίξει ποτέ σωστά γιατί πολύ απλά η επεξεργαστική ισχύς του A8 και της κάρτας γραφικών που έχει το N9 δεν αρκούν και αυτό δεν είναι θέμα software είναι θέμα υλικού. Επίσης όποιος διαβάσει *προσεκτικότατα* το site θα δει ότι το N9 *ΔΕΝ* είναι τόσο ανοικτό όσο το N900 και έχει κάνει πολλούς devs να ξενερώσουν με τη ζωή τους. Γιατί αν στηρίζουμε τις ελπίδες μας στην "κοινότητα" καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και τι λέει η "κοινότητα" επ' αυτού. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts