Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραιο :) φερνει και updates ;) αλλα σαν το μπλε :O

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αμααανν!!

πεθαινω!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιατί το κάνεις αυτό ρε Νόκια; Βγάζεις το μακράν πιο όμορφο κινητό που έχει βγει με περσινά specs και θάβεις ένα καταπληκτικό λειτουργικό για χάρη της Microsoft. Πονάνε τα μυαλά μας.

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

Μαϊμούδαρχος

κοιταξε, το Xenon φλας κανει το Ν8 καλυτερο, γιατι σε συγκριση φωτογραφιας βραδυ και ημερας δεν υπαρχει αντιπαλος. Απο κει και περα σιγουρα σαν λογισμικο + κινητο θα ναι καλυτερο. Και μονο που ναι 3.9 ειναι ιδιαιτερα πιο ευχρηστο. :)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.tietokone.fi/uutiset/nokia_n9_lle_paivitys_exchange_ongelmiin

(το google translate είναι φίλος μας) - Διορθώνουν τα bugs στο exchange sync!!!

Κάνε Θεούλη μου να βγει και το ελληνικό πληκτρολόγιο και κατασκηνώνω έξω από το πλαίσιο

Μαϊμούδαρχος

Επειδή πλέον έχει μπει σο μυαλό μου και το RAZR πάαααααρα πολύ έντονα,ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς, είτε από άλλα meego/maemo/nokia forums είτε από αλλού, μερικά πραγματάκια!

1) Είδα ότι το Ν9 έρχεται με προεγκατετημένο skype για voice calls over 3G. Video Calls μέσω WiFi θα δούμε όμως? Ή θα πάει στράφι η μπροστινή κάμερα? Γιατί θα είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας το video-calling τώρα που θα έχουν και WP7 και iOS και Android Skype.. Θα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις με όλους..

Θα μπορεί μήπως να γίνει κάποια μόντα από την έκδοση Skype για Linux?

Google talk Video ίσως?

2) Θέμα κλειδωμένου Booloader της συσκευής υπάρχει ή όχι??

BTW, το λευκό είναι κόλαση.. Μαζί με το Cyan με διαφορά τα καλύτερα..! Ποιο να πρωτοδιαλέξει κανείς? Όποιο και να πάρεις θα ζαχαρώνεις και το άλλο..

--- Sony Xperia 5 II ---

BTW, το λευκό είναι κόλαση.. Μαζί με το Cyan με διαφορά τα καλύτερα..! Ποιο να πρωτοδιαλέξει κανείς? Όποιο και να πάρεις θα ζαχαρώνεις και το άλλο..

Θεωρω οτι το Cyan ειναι με διαφορα το πιο ξεχωριστο και ομορφο χρωμα για αυτη τη συσκευη. Αυτα βεβαια γουστα ειναι... ;)

συμφωνω :) το μπλε το πιο ωραιο, το μαυρο το πιο "επισημο", ροζακι για τις κοπελιες και ασπρο για το πουλ-μουρ :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

συμφωνω :) το μπλε το πιο ωραιο, το μαυρο το πιο "επισημο", ροζακι για τις κοπελιες και ασπρο για το πουλ-μουρ :lol:

εγω (αν πανε ολα καλα μεχρι τοτε που θα κυκλοφορησει) θα παρω το "επισημο". black magic τι να λεμε τωρα!

Γιατί το κάνεις αυτό ρε Νόκια; Βγάζεις το μακράν πιο όμορφο κινητό που έχει βγει με περσινά specs και θάβεις ένα καταπληκτικό λειτουργικό για χάρη της Microsoft. Πονάνε τα μυαλά μας.

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

Τι εννοεις; Ποιο λειτουργικο θαβει; Και γιατι εχει περσινα specs;

Δύο ιντερνετικά μαγαζιά το αναφέρουν ως διαθέσιμο στα 600 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/391240/Nokia-N9-16GB.html

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύο ιντερνετικά μαγαζιά το αναφέρουν ως διαθέσιμο στα 600 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/391240/Nokia-N9-16GB.html

Βασικά η έκδοση των 16 θα πρέπει να κυμανθεί στα 550 ευρώ ..

Ειδικά όταν το Πλαίσιο έχει την 64άρα στα 620 ....

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-%CE%9D9-64GB-Black-%CE%9D9-64GB-BLACK.htm

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Στο SimplyElectronics εκεί κυμαίνετε άρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σωστή τιμολόγηση απο το Πλαίσιο :lol:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή πλέον έχει μπει σο μυαλό μου και το RAZR πάαααααρα πολύ έντονα,ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς, είτε από άλλα meego/maemo/nokia forums είτε από αλλού, μερικά πραγματάκια!

1) Είδα ότι το Ν9 έρχεται με προεγκατετημένο skype για voice calls over 3G. Video Calls μέσω WiFi θα δούμε όμως? Ή θα πάει στράφι η μπροστινή κάμερα? Γιατί θα είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας το video-calling τώρα που θα έχουν και WP7 και iOS και Android Skype.. Θα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις με όλους..

Θα μπορεί μήπως να γίνει κάποια μόντα από την έκδοση Skype για Linux?

Google talk Video ίσως?

2) Θέμα κλειδωμένου Booloader της συσκευής υπάρχει ή όχι??

1)Απο τη στιγμη που το Ν900 ως προκατοχος μπορει να κανει και κλησεις μεσω wifi, σε ολους και σε gtalk, εδω και 2 χρονια, δεν βρισκω το λογο να μην μπορει να το κανει και το Ν9.

2) Δεν γνωριζω τι εννοεις κλειδωμενος bootloader. Αυτα ειναι σε αλλες πλατφορμες. Οταν κυκλοφορισει το κινητο, με το imei σου θα κατεβαζεις το λειτουργικο και με τις οδηγιες θα μπορεις να κανεις flash τη συσκευη . Και αν καταλαβα καλα τι εννοεις. Θα μπορεις να βαλεις και αλλα λειτουργικα επανω χωρις "μοντες" και custom firmware. Οπως στο pc σου. Και αν τυχει της ιδια υποστιριξης με το Ν900 απο την κοινοτητα , ετοιμασου για triple boot κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

1)Απο τη στιγμη που το Ν900 ως προκατοχος μπορει να κανει και κλησεις μεσω wifi, σε ολους και σε gtalk, εδω και 2 χρονια, δεν βρισκω το λογο να μην μπορει να το κανει και το Ν9.

2) Δεν γνωριζω τι εννοεις κλειδωμενος bootloader. Αυτα ειναι σε αλλες πλατφορμες. Οταν κυκλοφορισει το κινητο, με το imei σου θα κατεβαζεις το λειτουργικο και με τις οδηγιες θα μπορεις να κανεις flash τη συσκευη . Και αν καταλαβα καλα τιο εννοεις. Θα μπορεις να βαλεις και αλλα λειτουργικα επανω χωρις "μοντες" και custom firmware. Οπως στο pc σου.

Ευχαριστώ songless, μου έλυσες τις απορίες. Το ερώτημα πλέον είναι Cyan N9, Λευκό Ν9 ή RAZR?? :happy:

--- Sony Xperia 5 II ---

Αλήθεια, έχει βρει κανείς πουθενά την ανάλυση της front camera? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ήταν 0.3Mp αλλά δεν βρίσκω που. Αν είναι αλήθεα τα 0.3 Mp που φαίνεται είναι πολύ χαμηλά έστω και για video κλήση.

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει;

Μαϊμούδαρχος

Αν εχετε κανενα γνωστο σε ροδο και γενικα σε νησια με μειωμενο φπα παρτε το απο Nokia care καπου στα 580 μου ειχε πει ο υπαλληλος οτι θα εχει

Αν εχετε κανενα γνωστο σε ροδο και γενικα σε νησια με μειωμενο φπα παρτε το απο Nokia care καπου στα 580 μου ειχε πει ο υπαλληλος οτι θα εχει

Άστο δεν ισχύει. Λίγο ποιο πάνω είμαι εγώ. Λόγο διαφοράς μεταφορικών η τιμή έρχεται στα ίδια.

edit:

Η τελευταία ενημέρωση προς Nokia care

το Nokia N9 θα διατεθεί στην Ελληνική αγορά μόνο στην έκδοση 64GB, με προτεινόμενη λιανική 629€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) αντί για 699€ που ήταν προγραμματισμένη αρχικά.

Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας 15 Νοεμβρίου

Η έκδοση 16GB δεν θα κυκλοφορήσει

Η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

το Nokia N9 θα διατεθεί στην Ελληνική αγορά μόνο στην έκδοση 64GB, με προτεινόμενη λιανική 629€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) αντί για 699€ που ήταν προγραμματισμένη αρχικά.

Το γαλάζιο χρώμα θα έρθει όμως;

edit:

A!

Τι εγινε?

Αλλαξαμε και η σιγουρια για "απλετη" διαθεσιμοτητα εγινε "περιορισμενη" κι επισημα???

Άστο δεν ισχύει. Λίγο ποιο πάνω είμαι εγώ. Λόγο διαφοράς μεταφορικών η τιμή έρχεται στα ίδια.

edit:

Η έκδοση 16GB δεν θα κυκλοφορήσει

με acs 10 ευρω δεν ειναι τα μεταφορικα? οποτε το κοστος παει 590 πες!

οταν λες περιορισμενη διαθεσιμοτητα τι εννοεις? στο Nokia World εδειξαν και νεα λευκη εκδοση. πολλα χρωματα αλλα περιορισμενη διαθεσιμοτητα?