StratosGR Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί περι φλασαρίσματος περι bootloader και όλα αυτά που αφορούν για το Galaxy SII...Δεν βλέπω όμως ουσιαστικές απαντήσεις για τα fail...Πχ εγώ εχώ το κινητό με εργοστασιακές ρυθημίσεις με ICS 4.0.4 και ακολουθώ την απλούστατη διαδικασία αλλαγής bootloader για να μηδενίσω το counter binary και συνεχώς εκεί που φορτώνει το bin μετα λέει nand write star....FAIL.....Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις τι φταίει και δεν ολοκληρώνεται αυτή η απλούστατη διαδικασία κατά τα λεγόμενα όλων...?Τελικά ήταν πιο εύκολο να βρω usb jig παρά να κάνω αυτά τα 4-5 βηματάκια για να αλλάξω bootloader... Τον bootloader τον φλασάρουμε μόνο στην περίπτωση που δε πιάνει το jig Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Και ξανα πάλι από την αρχή...σβήνουμε το κινητό το ανοίγουμε σε download mode βάζουμε το αρχείο tar στο pda συνδέουμε το κινητό κιτρινίζει το κουτάκι (συνδέθηκε) κλείνουμε τα kies να μην τρέχουν από task manager ξεκινάει να βάζει παλιό bootloader και nand write fail...υπάρχει λύση? Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αφού δε μπορείς να φλασάρεις bootloader, βάλε μια παλιά gb που έχει ξεκλείδωτο bootloader, μηδένισε το μετρητή και μετά βάλε όποια ρομ θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δύο φορές που επιχείρησα να φλασάρω άλλο firmware η διαδικασία σταματούσε στο nand write fail και όλα ήταν κατεβασμένα από το site της samsung...Το κινητό το ανέλαβε η smartec και δεν είχα κανένα πρόβλημα αναβάθμισης λογισμικού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και μέσα σε 6 ώρες ήταν έτοιμο!(με counter binary 12 παρακαλώ..το αναφέρω γιατί είδα ότι ρώτησαν κάποια άτομα περί εγγύησης)...Τώρα αν είναι να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία και ξάνα να γράψει fail οπότε πάλι smartec το αφήνω έτσι όπως είναι... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και ξανα πάλι από την αρχή...σβήνουμε το κινητό το ανοίγουμε σε download mode βάζουμε το αρχείο tar στο pda συνδέουμε το κινητό κιτρινίζει το κουτάκι (συνδέθηκε) κλείνουμε τα kies να μην τρέχουν από task manager ξεκινάει να βάζει παλιό bootloader και nand write fail...υπάρχει λύση? Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σε βοηθήσω εγώ αν θέλεις με μόνο αντίτιμο έναν καφέ :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έγινε:)Έχω και usb jig... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έγινε:)Έχω και usb jig... έχεις ΠΜ αν έρθεις τελικά, φέρτο μαζί σου :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον dimitrisioak για τη βοήθεια πάνω στο 'στήσιμο' του κινητού και τις χρήσιμες συμβουλές γύρω από το φλασάρισμα...Εγγύηση ο άνθρωπος... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον dimitrisioak για τη βοήθεια πάνω στο 'στήσιμο' του κινητού και τις χρήσιμες συμβουλές γύρω από το φλασάρισμα...Εγγύηση ο άνθρωπος... Τίποτα, φίλε μου, χάρηκα για την γνωριμία και ότι άλλο χρειαστείς εσύ η κάποιος άλλος, εδώ είμαστε :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannana Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος να μου δανείσει το jiggάκι του; Μιλάμε για Αθήνα. Θα με καταϋποχρεώσετε:O! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος να μου δανείσει το jiggάκι του; Μιλάμε για Αθήνα. Θα με καταϋποχρεώσετε:O! Αθηνα κεραμεικος στειλε μου πμ για να πουμε λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Όποιος θέλει jig ας επικοινωνήσει!Έχω πέντε διαθέσιμα! Edited March 8, 2013 by StoryToTell Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 οποιος θελει usb jig απο πετρουπολη,ιλιον ας επικοινωνησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Και νεο Ηρακλειο η γυρω περιοχες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ας γραψω κι εγω καλου κακου :p Λεπτοκαρυα η Φλωρινα και γυρο απο αυτα. Οποιος χρειαστει jigακι ας βαλει μια φωνη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) υπαρχει καπου να πωλειται jig απο ελληνικο καταστημα? εδώ: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=40260 ΥΓ Απάντησα σε post του '11!!!!!!!!! κάλλιο αργά παρά ποτέ LOL :lol: :rolleyes: Edited June 5, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπέρα σε όλους...αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει με το Jigaki του παρακαλώ πολύ μένω Αθήνα περιστέρι μεριά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoslyr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 χρειαζομαι κ εγω JIG απο αθηνα γαλατσι κ γυρω περιοχες..περιμενω ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos84 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) παιδιά είμαι απο Νίκαια έχει κανένας usb jig ι να μού πούληση η έστω δανικό να κάνω την δουλεία μου? Edited December 4, 2013 by bilakos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Είναι κανένας από Νέα Σμύρνη να μου δανείσει usb jig. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κανείς με usb jig από Θεσσαλονίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman13 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Και νεο Ηρακλειο η γυρω περιοχες. Βάιε, καλησπέρα, από Μεταμόρφωση! Έχεις ακόμα usb jig για SAMSUNG. Έχω ένα s4 mini και σκέφτομαι να δοκιμάσω αν θα κάνει κάτι σε brick. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts