Jump to content

ioannana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ioannana

  • Ημ. Γέννησης 16/11/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ioannana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και μόλις έσπασε η οθόνη του κινητού μου...! Πολύ θα μου χρησίμευε λοιπόν!
  2. ioannana

    Sony Xperia L

    Παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με το 3g? Σε φίλη που πήρε τώρα το κινητό δεν συδέεται με τίποτα. Υπάρχει περίπτωση λέτε να φταίει το οτι έχει cosmote?
  3. Ειμαι ροοτ αλλά θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα :p ! Αλλά τον νοβα σκοπεύω να τον βάλω άμεσα.
  4. Μέχρι λοιπόν να βάλω την Omega (πρέπει να το πάρω απόφαση) ή να αλλάξω launcher, βρήκα προσωρινά την εφαρμογή Image 2 wallpaper που τουλάχιστον σου επιτρεπει να μπορεις να επιλέξεις όλη την εικόνα που θες είτε για background ειτε για lockscreen.
  5. Ρε παιδιά, πέρασα την 4.0.4 LPY (ολλανδική) αλλά μόλις περνάω το αντίστοιχο root με cf kernel, μου βγάζει στην έκδοση android 4.0.3 και στον αριθμό κατασκευής .XWLP7 :blink: . Είναι νορμάλ αυτό;
  6. Εννοείται :D! Και Titanium Backup μετά. Αλλα λίγο συμμάζεμα το θέλει... Καλά, αφού όλα πήγαν οκ δε με νοιάζει. Πάντως konsniper, αξίζει νομίζω να τους το στείλεις. Μπορεί και να τα καταφέρουν κάπως να στο βάλουν στην εγγύηση, δεν ξέρεις!
  7. Λοιπόν, όπως πολύ σωστά μου τα είπατε παιδιά ήταν θέμα οθόνης. Επαθα πλάκα πάντως με τη smartec! Το πήγα χθες μεσημεράκι, το απόγευμα το στάτους ήταν ήδη "επισκευασμένο" και σήμερα πρωί το πήρα! Πάμε πάλι να το στήσουμε τωρα...:geek:
  8. Ναι, μαλλον εκει θα πάω γιατι το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται και εχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτους. Ευχαριστώ παιδιά!
  9. Οκ λοιπόν! Αναριωτιέμαι πάντως από τι μπορεί να έγινε αυτο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!
  10. Λοιπόν εδώ και η φωτο. Ελπίζω να καταλάβετε κάτι... http://i1295.photobucket.com/albums/b625/ioannana/IMG_1687.jpg
  11. Παιδιά υπάρχει κάποιος να μου δανείσει το jiggάκι του; Μιλάμε για Αθήνα. Θα με καταϋποχρεώσετε:O!
  12. Οπότε Samsung με την εγγυηση, κι ο θεος βοηθος, ε;
  13. Παιδιά τη συμβουλή σας! Πριν από καμια βδομαδα αρχισαν να εμφανίζονται στο πάνω μέρος τις οθόνης μου κάποιες μάυρες λεπτές γραμμές, από τη μια ακρη της οθόνης στην άλλη. Στην αρχη ήταν αχνές και δεν εδωσα σημασια, αλλά από προχτες έγιναν έντονες και χθες άρχισε να παθαίνει παγώματα και στην αλλαγή των σελίδων, όταν έκανα scrolling δηλαδη μου έφερνε την εικόνα κομματιασμένη. Έχει αναφερθει ξανά κατι τέτοιο;;;;
×
×
  • Create New...