mikeff Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Eχω ενα γυμναστηριο απεναντι απο το σπιτι μου.Eχει ωραριο 9:00πρωι με 10:30βραδυ και λειτουργει με ανοιχτα παραθυρα και αρκετα δυνατα μουσικη.Eιναι πολυ μεγαλο (μισο οικοδομικο τετραγωνο χωρις πλακα)εχει γυρω στα 10 ηχεια.Tο μεσημερι την χαμηλωνει συνηθως αλλα την υπολοιπη μερα,και μιλαμε για 12ωρες περιπου συνολικα(!!) ειναι αρκετα δυνατα.Δηλαδη πρωι και απογευμα δεν μπορω να κανω τιποτα;Mε καλυπτει καποιος νομος η αλλαζω σπιτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Άπαξ και το μεσημέρι (και γενικά τις ώρες κοινής ησυχίας) δεν ενοχλούν, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Από την άλλη μπορείς φαντάζομαι να το ψάξεις περισσότερο σε λεπτομέρειες (αν έχει όλες τις άδειες όπως πρέπει κτλ) μπορεί κααατι να βρεις και να πατήσεις σε αυτό για να κάνεις θέμα - αλλά ειλικρινά, ποιός θέλει να μπλέξει με κάτι τέτοιο; Είσαι ο μόνος που ενοχλείται; Οι υπόλοιποι γείτονες τι λένε; Γιατί δε μαζεύεστε 2-3 να πάτε να τους ζητήσετε να μην τη βάζουν τέρμα; Μερικές φορές η κουβέντα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από νομικές κινήσεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 μακαρι... αλλα και απο προσωπικη εμπειρια με κρεπερί αλλα και απο ιστοριες απο αλλους... παντα σε γραφουν..ξερεις που ασε που συνηθως δεν βρισκεις την επιθυμιτη υποστηριξη απο τους γειτονες...ακομα και αν ενοχλουνται, τις πιο πολλες φορες δεν θελουν να μπλεχτουν και σε αφηνουν "μονο" αποψη μου... στην χειροτερη περιπτωση, βαλε διπλα τζαμια (ακουγεται γελοιο...αλλα..) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Eυχαριστω για τις γνωμες σας,μα και εγω ενοειται ειμαι υπερ της κουβεντας αλλα αμα δεν λυνετε το θεμα δεν εχεις επιλογες.Oι γειτονες λειπουν μονος ειμαι(3 σπιτια ειμαστε ολα κ ολα).Δηλαδη 9-3 πρωι και 5-10 απογευμα τρωω φορα παρτιδα μουσικη και δεν μπορω να κανω τιποτα;μιλαμε για 12ωρο! οχι 1-2 ωριτσες φασαρια κλπ δεν ειμαι περιεργος ανθρωπος.Δεν θα επρεπε να εχει μονωση λογικα και να δουλευει κλειστα με τον καταληλα εξαερισμο-κλιματισμο; μακαρι... αλλα και απο προσωπικη εμπειρια με κρεπερί αλλα και απο ιστοριες απο αλλους... παντα σε γραφουν..ξερεις που ασε που συνηθως δεν βρισκεις την επιθυμιτη υποστηριξη απο τους γειτονες...ακομα και αν ενοχλουνται, τις πιο πολλες φορες δεν θελουν να μπλεχτουν και σε αφηνουν "μονο" αποψη μου... στην χειροτερη περιπτωση, βαλε διπλα τζαμια (ακουγεται γελοιο...αλλα..) εχω αλλα μιλαμε για τεραστιο μαγαζι με 10 ηχεια τι να κανουν τα τζαμια. Edited June 17, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Δεν θα επρεπε να εχει μονωση λογικα και να δουλευει κλειστα με τον καταληλα εξαερισμο-κλιματισμο; Κανονικά ναι. Και λογικά όσο περισσότερο καλοκαιριάζει τόσο περισσότερο θα έπρεπε να το έχουν κλειστό (για να μην έχουν απώλειες της θερμοκρασίας του A/C). Αλλά και γενικά, δεν έχω δει ποτέ κανένα γυμναστήριο να έχει πόρτες-παράθυρα ορθάνοιχτα, ασχέτως εποχής. Εκτός και αν δεν έχουν κλιματισμό ή τους έχει χαλάσει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Eγω εκει πονταρω καποιος νομος θα υπαρχει να τον αναγκασω να το δουλευει κλειστα.Kαι τονιζω δεν μιλαμε για μικρο μαγαζι,οντως ειναι μισο οικοδομικο τετραγωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Yπαρχει μεγαλη παρεξηγηση με τις ωρες κοινης ησυχιας.Σου αναφερω οτι επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας δε σημαινει οτι καποιος μπορει να βαζει μουσικη οσο δυνατα θελει.Αν το ψαξεις θα βρεις λυση.Ειχα παρομοιο προβλημα απο γειτονα που θεωρουσε οτι επειδη δεν ηταν ωρα κοινης ησυχιας μπορουσε να μας παιρνει το κεφαλι με τη μουσικη του. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Tο ιδιο μου εχει πει ενας φιλος μου που ειναι δικηγορος.Aλλα ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι ειναι δυνατα η μουσικη αν εισαι μονος σου,σε θεωρουν ο "περιεργος γειτονας"που λεμε:)Aν ειχα αλλον ενα κοντα μου να μενει πιστευω θα μπορουσα να δικαιωθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 νομίζω πως υπάρχει κάποιο όριο decibel στην μουσική άσχετα εαν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 εχω ακουσει μερικοι που εχουν ακομη σπιτια στο ψυρρη τους πληρωναν το ρευμα το καλοκαιρι για να εχουν κλειστα παραθυρα με a/c:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 επειδη ειχα τρελα πιο παλια με την δυνατη μουσικη οταν ημουν φοιτητης και το εβαζα το στερεο δυνατα μου εφερναν την αστυνομια και με αναγκαζε να την κλεινω και δεν λεμε 12 ωρες που λες κανα μισαωρο το εβαζα. να πω οτι μου την εφερναν απογευμα δηλ 6 η ωρα 8 και μια φορα που καναμε παρτυ μας την εφεραν γυρω στις 10 οποτε δεν παιζει να μπορει να την εχει τερμα ολες τις ωρες. γνωμη μου εινια να πας να το συζητησεις πρωτα και αν σου πουλησει τσαμπουκαδες και ιστοριες καλεις την αστυνομια την ωρα που παιζει τερμα και ασχολειτε μετα αυτη. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Όπως δεν μπορεί ο γείτονας σου να ανάβει φωτιές και να σου έρχεται ο καπνός μέσα στο σπίτι, ή να σου γεμίζει το σπίτι οσμές έτσι δεν μπορεί να έχει την μουσική όσο δυνατά λες ότι την έχει, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταλύεται το δικαίωμα σου να χρησιμοποιείς την ιδιοκτησία σου. Καλο θα είναι να τον πάρεις με τον καλό καθώς διαβάζω ότι πρόκειται για γυμναστήριο μην στην πέσουν τίποτα τούμπανα και έχουμε άλλα! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Αν δεν υπάρξει καλή θέλιση για συννενόηση,το θέμα αφορά αυτόν που δίνει την άδεια λειτουργίας και πως αυτή τηρείται.:) Μπορεί να ρωτήσει δικηγόρο με βάση το ιστορικό ,και αν αφορά πχ Δήμο έρχονται με καταγγελία και μετρούν τον ήχο με σχετικό όργανο, ξαφνικά και τον παρεπέμπουν για τα σχετικά.Την πρώτη φορά του βάζουν πρόστιμο,την δεύτερη μικρής διάρκειας αφαίρεση άδειας και την τρίτη οριστική ανάκληση άδειας .Βέβαια μπορεί να μπλεξεις και δικαστικά και αργεί πάνω από 2 έτη ή ιστορία.:) Edited June 22, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 πηγαινε απο εκει και ξεκινα σιγα σιγα να κανεις συζητησεις για να δεις αν εχουν την καλη προθεση να χαμηλωσουν την μουσικη ή τουλαχιστον να κλεινουν πορτες και παραθυρα ωστε να μειωθει ο ηχος εξω απο το γυμναστηριο , δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο στα α....ια τους , αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν χρειαζεται και πολλα για να σε καταλαβουν , απο εκει και μετα ξεκαθαρισε οτι αν δεν θελουν να συμβιβαστουν και με το δικο σου δικαιωμα στο να ζεις χωρις να ακους 12 ωρες μουσικη τσιτα θα ξεκινησεις να βρεις το δικιο σου εστω νομικα , αρχισε να καλεις την αστυνομια να κανει παρατηρησεις ή τουλαχιστον να σου πουν οι αστυνομικοι αν μπορεις να κανεις τιποτα , μπορεις βεβαια να περασεις και απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να ρωτησεις τι μπορεις να κανεις ...δεν νομιζω να θελουν να το τραβηξουν στα ακρα , θα βρεθει μια λυση ωστε να κανετε και οι 2 σας την ζωη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Η αστυνομία αν υπάρξει τέτοια καταγγελία ,συνήθως ζητά παραγγελία από τον εισαγγελέα υπηρεσίας, και καλεί "τον ενοχλητικό" και κάνει συστάσεις. Αλλιώς βλέπει και καταγράφει απλά το γεγονός στο δελτίο συμβάντων ,και σου δίνει αντίγραφο για κάθε νόμιμη χρήση με σύσταση να το κοιτάξεις νομικά και υποδείξεις ότι αφορά αυτήν αν υπάρξει συνέχεια.Η αστυνομία επεμβαίνει μόνο όταν υπάρχει δικαστική απόφαση,εντολή εισαγγελέα ή όταν έχει ανακληθεί ή υπάρχει παράβαση στην άδεια λειτουργίας (αφού μιλάμε και για χώρο που χρειάζεται), οπότε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει αυτόφωρο. Edited June 23, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μπορείς να μιλήσεις και στους πελάτες του γυμναστηρίου να του ζητήσουν να χαμηλώσει την μουσική. Μπορεί και οι ίδιοι να ενοχλούνται από την δυνατή μουσική και ως γνωστόν ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. ;)Όπως δεν μπορεί ο γείτονας σου να ανάβει φωτιές και να σου έρχεται ο καπνός μέσα στο σπίτι, Χμμμ, καλή ιδέα, αν δεν παίρνει από λόγια ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το ντεσιμπελόμετρο δεν περνάει σε δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο γιατί δεν μπορούν να διασφαλιστούν οι συνθήκες της μέτρησης (π.χ. απόσταση από την πηγή του ήχου, ακινησία για να μην υπάρχει φαινόμενο doppler, εξωτερικοί ήχοι που επηρεάζουν τη μέτρηση κλπ). Αυτό επειδή αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να μετρηθεί η ένταση μετά από καταγγελία. Οπότε αν το κυνηγήσεις νομικά, μην στηριχθείς εκεί... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Αν το κάνει αρμόδια υπηρεσία (αρχή) δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς αυτό γίνεται ξαφνικά και διαφορετικές φορές. Είναι η συνήθης μέθοδος για τις ανακλήσεις αδειών σε καφετέριες που κάνουν θόρυβο με τη μουσική στους πέριξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια ερώτηση.Έχουμε έναν ένοικο στη πολυκατοικία με ένα σκύλο που γαβγίζει συνέχεια, δυνατά και σε ιδιαίτερα ακατάλληλες ώρες (μέχρι και 2 το πρωί) και επειδή η πολυκατοικία δεν έχει καθόλου καλή ηχομόνωση ακούγεται πάρα πολύ δυνατά.Αρχικά του έκανε συστάσεις γείτονας στον ίδιο όροφο.Εγώ μένω ακριβώς από πάνω.Πήγα και του χτύπησα το κουδούνι για να του κάνω και εγώ μια παρατήρηση αλλά όσες φορές και να πήγα(πάνω από 15) δεν έχει ανοίξει ποτέ(είτε δεν είναι μέσα είτε δεν ανοίγει επίτηδες).Του αφήνω ένα διακριτικό σημείωμα κάτω από τη πόρτα και για λίγο καιρό ηρεμήσαμε(όχι και πολύ βέβαια).Πρόσφατα ξανά τα ίδια.Ο σκύλος να γαβγίζει δυνατά και συνέχεια όλες τις ώρες.Του αφήνω και δεύτερο σημείωμα λίγο πιο έντονο.Τώρα που πήγα να τον ξαναβρω είχε βάλει έξω από τη πόρτα του ένα σημείωμα-απάντηση σε μένα με υβριστικό περιεχόμενο(σε γράφω στα αρ..... μου). Έτσι και τον πετύχω σίγουρα θα πιαστούμε στα χέρια.Αλλά τί μπορώ να κάνω ρε παιδιά?Η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα? Θέλω να τον πετάξω έξω πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια ερώτηση.Έχουμε έναν ένοικο στη πολυκατοικία με ένα σκύλο που γαβγίζει συνέχεια, δυνατά και σε ιδιαίτερα ακατάλληλες ώρες (μέχρι και 2 το πρωί) και επειδή η πολυκατοικία δεν έχει καθόλου καλή ηχομόνωση ακούγεται πάρα πολύ δυνατά.Αρχικά του έκανε συστάσεις γείτονας στον ίδιο όροφο.Εγώ μένω ακριβώς από πάνω.Πήγα και του χτύπησα το κουδούνι για να του κάνω και εγώ μια παρατήρηση αλλά όσες φορές και να πήγα(πάνω από 15) δεν έχει ανοίξει ποτέ(είτε δεν είναι μέσα είτε δεν ανοίγει επίτηδες).Του αφήνω ένα διακριτικό σημείωμα κάτω από τη πόρτα και για λίγο καιρό ηρεμήσαμε(όχι και πολύ βέβαια).Πρόσφατα ξανά τα ίδια.Ο σκύλος να γαβγίζει δυνατά και συνέχεια όλες τις ώρες.Του αφήνω και δεύτερο σημείωμα λίγο πιο έντονο.Τώρα που πήγα να τον ξαναβρω είχε βάλει έξω από τη πόρτα του ένα σημείωμα-απάντηση σε μένα με υβριστικό περιεχόμενο(σε γράφω στα αρ..... μου). Έτσι και τον πετύχω σίγουρα θα πιαστούμε στα χέρια.Αλλά τί μπορώ να κάνω ρε παιδιά?Η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα? Θέλω να τον πετάξω έξω πραγματικά. χωρις να ξερω και χωρις να μπορω να βοηθησω,εχω μια ερωτηση. πως γινεται να σταματησεις ενα σκυλο απο το να γαυγιζει?ή να του "μαθεις" ποτε να γαυγιζει?:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 χωρις να ξερω και χωρις να μπορω να βοηθησω,εχω μια ερωτηση. πως γινεται να σταματησεις ενα σκυλο απο το να γαυγιζει?ή να του "μαθεις" ποτε να γαυγιζει?:blink: The Dog Whisperer http://www.cesarsway.com/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 χωρις να ξερω και χωρις να μπορω να βοηθησω,εχω μια ερωτηση. πως γινεται να σταματησεις ενα σκυλο απο το να γαυγιζει?ή να του "μαθεις" ποτε να γαυγιζει?:blink: Όλα γίνονται φίλε μου, μαθαίνεις το σκύλο να σε υπακούει εννοείται. Κι αν δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης, υπάρχουν κι οι εκπαιδευτές. Τα δικα μου σκυλιά μόνος μου τα εχω μάθει και είναι πολιτισμένα, χωρίς να είμαι εκπαιδευτης. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 χωρις να ξερω και χωρις να μπορω να βοηθησω,εχω μια ερωτηση. πως γινεται να σταματησεις ενα σκυλο απο το να γαυγιζει?ή να του "μαθεις" ποτε να γαυγιζει?:blink: Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο σκύλος δεν γαυγίζει χωρίς συγκεκριμένο λόγο.Και ο λόγος που γαυγίζει είναι ότι το κλειδώνουν μέσα και φεύγουν.Και δεν είμαι κανένας περίεργος που να ενοχλείται με το παραμικρό.Αλλά το να γαυγίζει σ-υ-ν-ε-χ-ε-ι-α σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς να συνηθίσεις όταν πρέπει αν δουλέψεις και να συγκεντρωθείς (ή να κοιμηθείς..). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ok ευχαριστω τα παιδια που με διαφωτισαν. η ενσταση μου κυριως ηταν στο οτι,νομιζω,πως ειναι μερικα σκυλια (οχι μονο φυλακες) που οταν ακουσουν κατι γαυγιζουν. απο τη στιγμη ομως που λες οτι το κλειδωνουν μεσα και πολυ πιθανον να μην το πηγαινουν και βολτες,τοτε λογικο να τρελαινεται. οπως και ναχει,η συμπεριφορα του ενοικου ειναι αυτη που θα πρεπε να σε απασχολει,καθως με αυτη την απαντηση που σου δωσε δεν φαινεται για ατομο που και ΑΝ ανοιξει ποτε την πορτα,θα το συζητησει πολιτισμενα.αληθεια κοινοχρηστα και λοιπα πληρωνει φανταζομαι..γιατι δεν λες στον διαχειριστη την επομενη φορα που θα παει να πληρωσει,να του κανει μια κουβεντα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ok ευχαριστω τα παιδια που με διαφωτισαν. η ενσταση μου κυριως ηταν στο οτι,νομιζω,πως ειναι μερικα σκυλια (οχι μονο φυλακες) που οταν ακουσουν κατι γαυγιζουν. απο τη στιγμη ομως που λες οτι το κλειδωνουν μεσα και πολυ πιθανον να μην το πηγαινουν και βολτες,τοτε λογικο να τρελαινεται. οπως και ναχει,η συμπεριφορα του ενοικου ειναι αυτη που θα πρεπε να σε απασχολει,καθως με αυτη την απαντηση που σου δωσε δεν φαινεται για ατομο που και ΑΝ ανοιξει ποτε την πορτα,θα το συζητησει πολιτισμενα.αληθεια κοινοχρηστα και λοιπα πληρωνει φανταζομαι..γιατι δεν λες στον διαχειριστη την επομενη φορα που θα παει να πληρωσει,να του κανει μια κουβεντα? Μα ξέρεις και τί άλλο μου έγραφε στο σημείωμα? "Άμα είσαι μάγκας έλα να με πιάσεις".Και η πλάκα είναι ότι πήγα καμιά 15αρια φορές και του χτύπησα το κουδούνι και μάλιστα σε διαφορετικές ώρες.Δε μπορεί να μην ήτανε μέσα ποτέ.Κότα ρε.Δε τολμάει να μου ανοίξει.Και το σημείωμά του το άφησε έξω από τη πόρτα του αντί να έρθει να το βάλει στη δικιά μου(στο σημείωμα που του άφησα έγραφα ποιος είμαι και σε ποιο όροφο μένω). Ο διαχειριστής είναι ο γείτονας που του έκανε τη παρατήρηση.Μένει δίπλα και ενοχλείται περισσότερο από όλους(και όλη του η οικογένεια, πόσες φορές κατέβηκα και τους βρήκα να χτυπάνε και κείνοι τη πόρτα.Μέχρι και την αστυνομία του φέρανε με είπε. Το σκυλί το πηγαίνουν βόλτα, τους είχα πετύχει πιο παλιά στην είσοδο.Αλλα γενικά πρέπει να το αφήνουν πάρα πολλές ώρες μόνο μέσα και γι αυτό γαυγίζει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts