gel7 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Για ρίξτε ένα βλέφαρο στο Navifirm, όσοι διαθέτεται, και πείτε μας τα νέα.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Για ρίξτε ένα βλέφαρο στο Navifirm, όσοι διαθέτεται, και πείτε μας τα νέα.. καλησπερα. η 609 φαινεται αλλα δεν μπορεις να κατεβασεις. παντως στο dailymobile οσοι την εβαλαν λενε πως δεν εχει αλλαξει κατι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Να διαφωνήσεις, εξάλλου συζήτηση κάνουμε! :) Το ότι κάθε τελευταία συσκευή που έβγαζε η Nokia ήταν καλύτερη από την προηγούμενη είναι λογικό, για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί όσο περνάει ο καιρός, τόσο εξελίσσεται η τεχνολογία και δεύτερον, αν δεν ήταν η τελευταία συσκευή καλύτερη από τις προηγούμενες, πώς θα είχε αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε έκανε να την αγοράσεις; ;) Μόνο που αυτό δεν το κάνει μόνο η Nokia, όλες οι εταιρείες που παράγουν προϊόντα και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Από την άλλη, αν σου έδιναν από την πρώτη συσκευή τους ό,τι καλύτερο είχαν, τι θα είχαν να προσθέσουν στις επόμενες που θα ήταν καινούριο; Όσο το σε ποιό κοινό απευθύνονται τα Ν9, Lumia 800/900 ( ειδικά για τα Lumia ), ούτε και η Nokia - Microsoft παίζει να μην ξέρει.... :X Εντάξει, το Ν9 απευθύνεται σε απαιτητικό κοινό, αλλά όχι του Ν8, που ήθελε τέλειες φωτογραφίες και βίντεο, αλλά σε κοινό που είναι διατεθειμένο να ψαχτεί και έξω από τις επιλογές που του δίνει η Nokia για εφαρμογές,εξτρά λειτουργίες και να το φέρει τέλεια στις προσωπικές του προτιμήσεις.. Αφού κι εγώ περίμενα να το αγοράσω ( που δεν ξέρω από χακαρίσματα και φλασαρίσματα ), αλλά επειδή άργησε αρκετά να έρθει, επέλεξα το Ν8. P.S.: Πιστεύω ότι οι συσκευές που βγήκαν και θα βγούν, δε θα έχουν συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό που θα στοχεύουν, γιατί είμαστε ακόμα στη αρχή της συνεργασίας/εξαγοράς, η οποία από την αρχή έγινε με κάκιστους χειρισμούς και από τις δύο πλευρές ( προσωπική γνώμη πάλι ) και θα πάρει λίγο μέχρι να ισορροπήσουν, τόσο μέσα στη νέα εταιρεία, όσο και στον κόσμο, που τόσο καιρό αγόραζε Nokia, που είτε δεν θα αποδεχτεί αυτή τη νέα εταρεία είτε θα την αποδεχτεί με χαρές και πανηγύρια. Ας ελπίσουμε η Microsoft με τα $ που έχει και η Nokia με την τεχνογνωσία της, να κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά και να προβάλλουν κάτι από αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα για την πορεία της εταιρείας... :ninja: Ναι αλλα ρε φιλαρακι, φασκεις και αντιφασκεις.... Στο προηγουμενο post σου, διαφωνουσες μαζι μου λεγοντας οτι ΜΟΝΟ στο Ν8 η Nokia τα ''εδωσε ολα'' για να πουλησει και στο παραπανω συμφωνεις τελικα μαζι μου, οτι παντα η Νokia καθε τελευταια της συσκευη την εκανε ''τουμπανο'' και καλυτερη απ' την προηγουμενη... Αποφασισε...;) Γιατι σ' αυτο ακριβως στηριζεται ολη μου η ενσταση που με στεναχωρει και με μπερδευει με τη Nokia (να'ταν και μονο αυτο...) Και δε νομιζω οτι τα Ν9, Lumia 800/900 δεν απευθυνονται στο κοινο του Ν8, γιατι οσοι το πηραν δεν το διαλεξαν μονο για τις φωτο/βιντεο... Ηταν το πιο εξελιγμενο για την εποχη του και οσοι ηταν ψαγμενοι Nokiaκιδες (και δεν ειχαν το Ν900...),σ' αυτο κατεληξαν ... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι αλλα ρε φιλαρακι, φασκεις και αντιφασκεις.... Στο προηγουμενο post σου, διαφωνουσες μαζι μου λεγοντας οτι ΜΟΝΟ στο Ν8 η Nokia τα ''εδωσε ολα'' για να πουλησει και στο παραπανω συμφωνεις τελικα μαζι μου, οτι παντα η Νokia καθε τελευταια της συσκευη την εκανε ''τουμπανο'' και καλυτερη απ' την προηγουμενη... Αποφασισε...;) Γιατι σ' αυτο ακριβως στηριζεται ολη μου η ενσταση που με στεναχωρει και με μπερδευει με τη Nokia (να'ταν και μονο αυτο...) Και δε νομιζω οτι τα Ν9, Lumia 800/900 δεν απευθυνονται στο κοινο του Ν8, γιατι οσοι το πηραν δεν το διαλεξαν μονο για τις φωτο/βιντεο... Ηταν το πιο εξελιγμενο για την εποχη του και οσοι ηταν ψαγμενοι Nokiaκιδες (και δεν ειχαν το Ν900...),σ' αυτο κατεληξαν ... Περίμενε.. 1. Στο Ν8, όντως η Nokia τα έδωσε όλα και 2. πάντα η Nokia έκανε την τελευταία συσκευή της "τούμπανο". Αλλά, όσες συσκευές κι αν έχει βγάλει μέχρι τώρα, όπως θα έχεις δει κι εσύ, σε καμία δεν έχει βάλει το πακέτο χαρακτηριστικών που έχει το Ν8. Όλα τα Nokia, με λειτουργικό Symbian, έχουν Fixed focus κάμερες με led ( εδώ το Ν8 υπερέχει ) και λιγότερων Mp, αλλά έχουν καλύτερες CPUs ( εδώ υπολείπεται το Ν8 ), ίσως και GPUs. Ακόμα και τις συσκευές της με Windows αν δεις, κι αυτές υπολείπονται του Ν8. Στο Hdmi, στα Mps, στο Usb Otg ( γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος.. ). Οπότε, πιστεύω ότι δεν φάσκω και αντιφάσκω. :cool: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Περίμενε.. 1. Στο Ν8, όντως η Nokia τα έδωσε όλα και 2. πάντα η Nokia έκανε την τελευταία συσκευή της "τούμπανο". Αλλά, όσες συσκευές κι αν έχει βγάλει μέχρι τώρα, όπως θα έχεις δει κι εσύ, σε καμία δεν έχει βάλει το πακέτο χαρακτηριστικών που έχει το Ν8. Όλα τα Nokia, με λειτουργικό Symbian, έχουν Fixed focus κάμερες με led ( εδώ το Ν8 υπερέχει ) και λιγότερων Mp, αλλά έχουν καλύτερες CPUs ( εδώ υπολείπεται το Ν8 ), ίσως και GPUs. Ακόμα και τις συσκευές της με Windows αν δεις, κι αυτές υπολείπονται του Ν8. Στο Hdmi, στα Mps, στο Usb Otg ( γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος.. ). Οπότε, πιστεύω ότι δεν φάσκω και αντιφάσκω. :cool: Κατ'αρχιν φιλε μου, αναφέρεσαι συνεχως, μονο στην καμερα του Ν8 ενω εγω δε σου μιλαω μονο γι'αυτην... Κατα δευτερον στα προηγουμενα ποστς σου, εγραφες οτι ΜΟΝΟ το Ν8 η νοκια αποφασισε να το κανει ''τουμπανο'' :''Γιατί αυτό είχε αποφασίσει η Nokia για το Ν8, που θα ήταν η ναυαρχίδα της. Γιατί, όπως κι εσύ θα ξέρεις, οι Φινλανδοί σκέφτονται με τον τρόπο σκέψης του "φυτού" ( ναί, του άριστου μαθητή και και ) και θεώρησαν ότι, για να μπορεί να ονομαστεί μια συσκευή τους ναυαρχίδα, θα πρέπει να μπορεί να κάνει όσα περισσότερα μπορεί και να τα κάνει καλά"- δικα σου λογια ειναι... Και τωρα πανω μου γραφεις : "πάντα η Nokia έκανε την τελευταία συσκευή της "τούμπανο" Συμφωνεις απολυτα μαζι μου λοιπον στο τελευταιο ποστ σου, αλλα φασκεις και αντιφασκεις με βαση τα παραπανω που ειχες γραψει... Και παλι λες το ιδιο πραγμα με μενα...οτι μετα το Ν8, ότι συσκευη βγηκε δεν εχει πολλα απο τα καλουδια του Ν8 που μας εχουν κακομαθει (και επαναλαμβανω δεν αναφερομαι μονο στην καμερα...) Μα εγω γι'αυτο ''χτυπιεμαι'' τοσο καιρο και αυτος ηταν ο λογος που εγραψα το ''παραπονιαρικο'' αρχικο ποστ... Προς τι λοιπον ολη αυτη η κουβεντα, αφου τελικα συμφωνεις??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Doukas_F πάνω κάτω καλά τα λες φίλε μου, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να παραπονιόμαστε όταν έχουμε στα χέρια μας ένα κινητό σαν το N8 που κάνει τόσα πολλά...και τα κάνει καλά! Πάλιωσε τόσο πολύ μήπως; Προσωπικά, νιώθω ακόμα σαν να το πήρα χτες!! Εδώ είναι η δική μου ένσταση... τι σε νοιάζει τόσο γιατί δεν έβγαλε άλλο τέτοιο κινητό η Nokia, όταν έχεις το N8 και σε καλύπτει σε όλα αυτά που λες ότι δεν έχουν τα άλλα; Εκτός και αν θες οπωσδήποτε μέσα στο χρόνο να αλλάζεις κινητό για να έχεις το πιο καινούργιο...(όχι το καλύτερο, το πιο καινούργιο!) Και αν θες τη γνώμη μου, καλά κάνει η Nokia... δεν μας βάζει σε πειρασμό κάθε τόσο να αλλάζουμε συσκευές! :p 'Αλλωστε γι΄αυτό το λόγο σκάσαμε την 500ρα τότε που βγήκε, για να έχουμε ένα κινητό με δυνατά χαρακτηριστικά που θα κρατήσει καιρό! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Φιλε Conception, συμφωνω μαζι σου! Σιγουρα το Ν8 και για μενα παραμενει μεγαλη αγαπη και δεν εχω μπει ακομη στον πειρασμο να παρω αλλο τηλ... Υποθετω βεβαια πως και με την ελευση της επισημης Belle (μια που δεν εχω μπλεχτει με φλασαρισματα κλπ), ενα hard format του C, να φυγουν ολα τα σκουπιδια (δεν εκανα με την Anna), την καινουργια 32gb καρτα μνημης που εχω, και κατι απιστευτα effects που εχουν κυκλοφορισει για την Belle (ξερω, ακουγεται χαζο, αλλα παντα γουσταρα εφετζίδικες εναλλαγες, μενου-φωτο-προγραμματων/περιστροφη οθονης κλπ) το κινητο θα βγαλει φτερα και θα πεταει!!! Μου τη δινει ομως που μια εταιρια στην οποια ειμαι ''πιστος'' εδω και 18 χρονια (και εχω αφησει ενα καρο λεφτα), 1,5 σχεδον χρονο μετα το Ν8 μας, δεν εχει βγαλει κατι να μας αφησει με το στομα ανοιχτο... Και δεν ειναι οτι απαραιτητα θελω να το αλλαξω, αλλα ετσι για το γ@μωτο...:) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Μου τη δινει ομως που μια εταιρια στην οποια ειμαι ''πιστος'' εδω και 18 χρονια τι μου θυμισες:) δυστυχως το εχω πεταξει το 1011 ο λαλακας:( Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Doukas_F εμένα τίποτα πια δεν με αφήνει με το στόμα ανοιχτό, ας έχει τα πιο σούπερ ντούπερ χαρακτηριστικά! Πήξαμε στα specs, αλλά μπαταρίες καλύτερες δεν είδαμε. Εγώ πλέον θα εντυπωσιαστώ μόνο όταν πιάσω στα χέρια μου ένα smartphone που να τα κάνει όλα αυτά, αλλά να κρατάει και καμια εβδομάδα χωρίς φόρτιση! Αυτό θα είναι κάτι το εντυπωσιακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Χαλαρώστε και να έχετε ελπίδες όπως εγώ για το Ν8-01... Και τότε θα γελάμε με τα υπόλοιπα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Χαλαρώστε και να έχετε ελπίδες όπως εγώ για το Ν8-01... Και τότε θα γελάμε με τα υπόλοιπα.. μην τρέφετε ελπίδες... Σιγά μην ετοιμάσει η Nokia κατασκευαστικά σε ποιότητα και πληρότητα το Ν8-01 με symbian ... Για να μην πουλάει μία μετά τα wp phones της? Στο κάτω κάτω το web browsing θα βελτιωθεί με Carla, συνεπώς θα φτάσει σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα, άρα για ποιον λόγο να μην διαλέγεις μετά το Ν8-01? Θα φτιάξουν κάποιο καμεροτηλέφωνο αλλά θεωρώ βέβαιο πως δεν θα είναι τόσο πλήρες όσο το Ν8 μας. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 μην τρέφετε ελπίδες... Σιγά μην ετοιμάσει η Nokia κατασκευαστικά σε ποιότητα και πληρότητα το Ν8-01 με symbian ... Για να μην πουλάει μία μετά τα wp phones της? Στο κάτω κάτω το web browsing θα βελτιωθεί με Carla, συνεπώς θα φτάσει σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα, άρα για ποιον λόγο να μην διαλέγεις μετά το Ν8-01? Θα φτιάξουν κάποιο καμεροτηλέφωνο αλλά θεωρώ βέβαιο πως δεν θα είναι τόσο πλήρες όσο το Ν8 μας. Καλά, κάτσε να μην πουλήσουν τα WP (που εύχομαι να μην πουλήσουν, εξάλλου τα όνειρα είναι τσάμπα... :p ) και τότε να τη δω, αν θα πέσει πάλι με τα μούτρα σε Symbian +MeeGo, εκτός κι αν έχει πουληθεί ήδη στη MS, οπότε πουλήσουν δεν πουλήσουν τα WP, είναι χαμένο το παιχνίδι για το Symbian οριστικά. Οπότε μπάι-μπάι Nokia... ;) Εξάλλου, έτσι κι αλλιώς, με μία τόσο ποιοτική συσκευή όπως το Ν8 έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε μ' αυτό και να περιμένουμε τις εξελίξεις. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Doukas_F πάνω κάτω καλά τα λες φίλε μου, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να παραπονιόμαστε όταν έχουμε στα χέρια μας ένα κινητό σαν το N8 που κάνει τόσα πολλά...και τα κάνει καλά! Πάλιωσε τόσο πολύ μήπως; Προσωπικά, νιώθω ακόμα σαν να το πήρα χτες!! Εδώ είναι η δική μου ένσταση... τι σε νοιάζει τόσο γιατί δεν έβγαλε άλλο τέτοιο κινητό η Nokia, όταν έχεις το N8 και σε καλύπτει σε όλα αυτά που λες ότι δεν έχουν τα άλλα; Εκτός και αν θες οπωσδήποτε μέσα στο χρόνο να αλλάζεις κινητό για να έχεις το πιο καινούργιο...(όχι το καλύτερο, το πιο καινούργιο!) Και αν θες τη γνώμη μου, καλά κάνει η Nokia... δεν μας βάζει σε πειρασμό κάθε τόσο να αλλάζουμε συσκευές! :p 'Αλλωστε γι΄αυτό το λόγο σκάσαμε την 500ρα τότε που βγήκε, για να έχουμε ένα κινητό με δυνατά χαρακτηριστικά που θα κρατήσει καιρό! ;) Συμφωνω κ εγω απολυτα!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εζησα την εμπειρία μεταφοράς επαφών μέσω bluetooth ανάμεσα στο επαγγελματικό μου Ε71 και στο προσωπικό Ν8. 680 επαφές από το Ε71 να προστεθούν στις 300 περίπου του Ν8. Ότι και να πώ είναι λίγο. Υπόθεση 7 λεπτών. Και το κυριότερο !!!!! Δεν είχα διπλές αφού τις ξεκαθάρισε αυτόματα ( 130 περίπου ) και τις ενημέρωσε κιόλας (απ'όσο τσέκαρα κανά 5άρι) στο Ν8. Δε γνωρίζω αν το έκανε ανέκαθεν έτσι το symbian , πάντως του βγάζω το καπέλο και γι'αυτό !! Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δε γνωρίζω αν το έκανε ανέκαθεν έτσι το symbian , πάντως του βγάζω το καπέλο και γι'αυτό !! Απο τα ετη του 3230 που θυμαμαι ετσι γινοταν. Ειναι που λενε καποιοι οτι το BT δεν χρειαζεται:blink: Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ρε παιδια πηγε ενα φιλαρακι μου να παρει σημερα το n8 απο κοτσοβολο και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κτλ και του λεγανε ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ οτι το κινητο σταμάτησε δεν θα ξαναβγεί τζαμπα ασχολείσαι και κατι τετοια! επαθα ενα ψιλοσοκ μιλαμε οχι τιποτα αλλο απλα γιατι του το πρότεινα....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 To κινητο παραγεται κανονικα αυτες ειναι γνωστες τακτικες ελληνικων καταστηματων οταν σταματησουν να φερνουν παλαιοτερα μοντελα για να προωθησουν το νεο στοκ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ρε παιδια πηγε ενα φιλαρακι μου να παρει σημερα το n8 απο κοτσοβολο και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κτλ και του λεγανε ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ οτι το κινητο σταμάτησε δεν θα ξαναβγεί τζαμπα ασχολείσαι και κατι τετοια! επαθα ενα ψιλοσοκ μιλαμε οχι τιποτα αλλο απλα γιατι του το πρότεινα....:X απ' ότι ακούω και γω το έχουν θάψει οι πωλητές. μάλλον προωθούν και "πρωοθούνται" από άλλες εταιρείες (βλ. Apple). πάντως μια ματιά στην ιστοσελίδα του Πλαισίου και θα δεις ότι κυκλοφορεί κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παραγγειλε το απο birdphone σιγουρες λυσεις :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) ρε παιδια πηγε ενα φιλαρακι μου να παρει σημερα το n8 απο κοτσοβολο και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κτλ και του λεγανε ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ οτι το κινητο σταμάτησε δεν θα ξαναβγεί τζαμπα ασχολείσαι και κατι τετοια! επαθα ενα ψιλοσοκ μιλαμε οχι τιποτα αλλο απλα γιατι του το πρότεινα....:X Εδώ βγήκε και σε 7ο χρώμα (μπρούντζινο), ενώ όσα κυκλοφορούν πλέον έρχονται με Belle προεγκατεστημένη, πλάκα μας κάνουν; :what: Εγώ πάντως αν ήμουν υπεύθυνος της Nokia στην Ελλάδα, θα έριχνα καμία επισκεψούλα στα εν λόγω μαγαζιά, σαν απλός πελάτης, κι ας μου έλεγαν ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του, να σου πω εγώ με απειλή για μήνυση πώς θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν. Εκτός κι αν θάβεται από την ίδια τη Nokia, για χάρη των παραθυριών... ;) Εζησα την εμπειρία μεταφοράς επαφών μέσω bluetooth ανάμεσα στο επαγγελματικό μου Ε71 και στο προσωπικό Ν8. 680 επαφές από το Ε71 να προστεθούν στις 300 περίπου του Ν8. Ότι και να πώ είναι λίγο. Υπόθεση 7 λεπτών. Και το κυριότερο !!!!! Δεν είχα διπλές αφού τις ξεκαθάρισε αυτόματα ( 130 περίπου ) και τις ενημέρωσε κιόλας (απ'όσο τσέκαρα κανά 5άρι) στο Ν8. Δε γνωρίζω αν το έκανε ανέκαθεν έτσι το symbian , πάντως του βγάζω το καπέλο και γι'αυτό !! Έτσι. Κι άσε τους άλλους να παλεύουν με συγχρονισμούς μέσω servers και αμερικής. Offline συγχρονισμός από συσκευή σε συσκευή, χωρίς «διαμεσολαβητές». Το ίδιο γίνεται και για μηνύματα, καταχωρίσεις ημερολογίου, σελιδοδείκτες κλπ. ;) Edited February 2, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εδώ βγήκε και σε 7ο χρώμα (μπρούντζινο), ενώ όσα κυκλοφορούν πλέον έρχονται με Belle προεγκατεστημένη, πλάκα μας κάνουν; :what: αυτα ακουει ο κοσμος που παει στα μαγαζια και ψαρωνει... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Απο τα ετη του 3230 που θυμαμαι ετσι γινοταν. Ειναι που λενε καποιοι οτι το BT δεν χρειαζεται:blink: Μα δεν χρειάζεται το BT........ :rolleyes: ( πλάκα κάνω ) ρε παιδια πηγε ενα φιλαρακι μου να παρει σημερα το n8 απο κοτσοβολο και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κτλ και του λεγανε ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ οτι το κινητο σταμάτησε δεν θα ξαναβγεί τζαμπα ασχολείσαι και κατι τετοια! επαθα ενα ψιλοσοκ μιλαμε οχι τιποτα αλλο απλα γιατι του το πρότεινα....:X Και μετά απορούν που δεν πηγαίνει κόσμος να αγοράσει σε κάποια καταστήματα και κλείνουν... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Doukas_F εμένα τίποτα πια δεν με αφήνει με το στόμα ανοιχτό, ας έχει τα πιο σούπερ ντούπερ χαρακτηριστικά! Πήξαμε στα specs, αλλά μπαταρίες καλύτερες δεν είδαμε. Εγώ πλέον θα εντυπωσιαστώ μόνο όταν πιάσω στα χέρια μου ένα smartphone που να τα κάνει όλα αυτά, αλλά να κρατάει και καμια εβδομάδα χωρίς φόρτιση! Αυτό θα είναι κάτι το εντυπωσιακό... Αχαχαχα...δεν εχεις και αδικο.... Ασχετο τωρα μια ερωτηση : Επειδη με την Belle και με τη μη ανακοινωση της Nokia καποιας αξιοπροσεκτης για μας τους ευχαριστημενους/''κακομαθημενους'' χρηστες του Ν8, αν θελησω ν'αλλαξω το σωμα της συσκευης, να το κανω πρασινο πχ, γινεται, αν ναι ποσο θα κοστισει και ισχυει αυτο που ειχα διαβασει καπου οτι μια τετοια αλλαγη γινεται μονο στο εξωτερικο και αλλαζει και το imei της συσκευης??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ακομα αξεπεραστο το Ν8 στην φωτογραφια-βιντεοσκοπηση http://dailymobile.se/2012/02/03/best-of-the-best-n8-iphone-4s-and-galaxy-sii-camera-comparison/ Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 αξιζει να παρει καποιος το νοκια ν8 αυτες της μερες που βγηκαν καινουργια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts