Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή έχω ψαχτεί πάνω στο θέμα του call recorder την καλύτερη δουλειά την κάνει αυτό για htc ιδικά κάνει

http://www.appbrain.com/app/call-recorder-widget/labs.xpro.callrecorder

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

επειδή έχω ψαχτεί πάνω στο θέμα του call recorder την καλύτερη δουλειά την κάνει αυτό για htc ιδικά κάνει

http://www.appbrain.com/app/call-recorder-widget/labs.xpro.callrecorder

Χρησιμοποιεί το μικρόφωνο και θέλει ανοικτή ακρόαση;

Καλησπέρα σε όλους.

Μία ερώτηση για όσους μπορούν να με φωτίσουν,

είμαι ROOT, 3.25.. firmware και ROM 6.2.1 ARHD,

εάν κάνω factory reset από HBoot σε ποιά κατάσταση θα επανέλθει η συσκευή;

Σε κατάσταση με formatismeni την Archd.

Nokia 8800 Scirocco

Χρησιμοποιεί το μικρόφωνο και θέλει ανοικτή ακρόαση;

όχι δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτή ακρόαση αν θέλεις το επιλέγεις.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Σε κατάσταση με formatismeni την Archd.

Είσαι σίγουρος; Το έκανα μια φορά και ναι μεν ήταν καθαρή εγκατάσταση, αλλά δε μπορούσα να συνδεθώ στους λογαριασμούς μου σωστά. Δηλαδή πχ δεν μου έβγαζε φωτογραφίες των επαφών μου από το facebook, δεν ανέκτησε τις εφαρμογές μου από το market κι όταν ξαναφλάσαρα ROM ήταν κομπλέ. :worry:

Παιδιά καλησπέρα... Έχω ενα sensation xe το οποίο αφού έτρεχε την elegancia ics χωρις κανενα προβλημα για2 ημέρες, μετα απο ενα restart κολησε και εμπαινε συνεχεια σε bootloop... εχω δοκιμασει να κανω τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα... εχω εγκταστησει αλλα firmware και προσπάθησα να του βαλω την "μαμα" rom αλλα πάλι τίποτα... Δεν ξεκιναει τις rom είτε μαμα είτε custom και bootarei συνεχεια... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Παιδεύομαι εδώ και 3 ημέρες ατελείωτες ώρες...

Μπορώ να το πάω κάπου και να μου το φτιάξουν??? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Ευχαριστώ πολύ...

Παιδιά καλησπέρα... Έχω ενα sensation xe το οποίο αφού έτρεχε την elegancia ics χωρις κανενα προβλημα για2 ημέρες, μετα απο ενα restart κολησε και εμπαινε συνεχεια σε bootloop... εχω δοκιμασει να κανω τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα... εχω εγκταστησει αλλα firmware και προσπάθησα να του βαλω την "μαμα" rom αλλα πάλι τίποτα... Δεν ξεκιναει τις rom είτε μαμα είτε custom και bootarei συνεχεια... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Παιδεύομαι εδώ και 3 ημέρες ατελείωτες ώρες...

Μπορώ να το πάω κάπου και να μου το φτιάξουν??? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Ευχαριστώ πολύ...

Σε recovery μπορείς να μπεις? Έχεις δοκιμάσει να κάνεις Superwipe και μετά να ξαναπεράσεις την rom. Το firmware που έχεις τώρα είναι συμβατό με την rom που θες να βάλεις?

Σε recovery τώρα μετα απο πολλές προσπάθειες με διάφορες ρομ αλλά και "μαμα" ρομ δεν μπορώ να μπώ παρά μόνο σε bootloader... Δοκιμασα 1.17 3.12 3.24-3.25 και τιποτα... Τα firmware που δοκιμασα ηταν ολα μα ολα συμβατα με ολες τις ρομ αλλά πάλι τίποτα... Και wipe και τα παντα... Δεν πάει άλλο έχω φρικάρει... :(:(:(

Προσπάθησα να ξαναπερασω την αρχικη rom αλλά και αυτή κάνει συνέχεια restart...

Για τον φίλο που ρωτάει αν έχει gorilla glass

Gogilla is your friend :-)

tapas, mapas, Tapatalk.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε recovery τώρα μετα απο πολλές προσπάθειες με διάφορες ρομ αλλά και "μαμα" ρομ δεν μπορώ να μπώ παρά μόνο σε bootloader... Δοκιμασα 1.17 3.12 3.24-3.25 και τιποτα... Τα firmware που δοκιμασα ηταν ολα μα ολα συμβατα με ολες τις ρομ αλλά πάλι τίποτα... Και wipe και τα παντα... Δεν πάει άλλο έχω φρικάρει... :(:(:(

Αφού φλασαρις το firmware (όπιο και αν είναι αυτό)βγάλε την κάρτα μνήμης και σβήσε το αρχείο PG58IMGαπο το root της κάρτας μνήμης), και στην συνέχεια φλασαρε την ROM πού έχεις διαλέξει αρκεί να είναι συμβατή με το firmware.

Edited by tini78vj
Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Αφού φλασαρις το firmware (όπιο και αν είναι αυτό)βγάλε την κάρτα μνήμης και σβήσε το αρχείο PG58IMG, και στην συνέχεια φλασαρε την ROM πού έχεις διαλέξει αρκεί να είναι συμβατή με το firmware.

Ναι το γνωρίζω αυτό και το έχω κάνει και καμία 50αριά φορές... :(

έχω πάρει το htc sensation από το kinitomania παραεισαγωγής, δεν θα έπρεπε στις γλώσσες του κινητού να έχει και κάποια άλλη εκτός μόνο από αγγλικά?? πως μπορώ να δω από ποια χώρα είναι?

κάτω από του κουτί λέει model No Z710e και Model ID PG58130

Edited by thanospc
1+ Never Settle

Παιδια αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με rom insertcoin 4.4.4, που εχω κι εγω, στην αποστολη sms; Γιατι εγω μπορω να στειλω μονο γυρω στους 30-40 χαρακτηρες. Εβαλα βεβαια το handcent και στελνει μια χαρα, αλλα ρωταω μηπως και εχει προβλημα η rom!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδια αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με rom insertcoin 4.4.4, που εχω κι εγω, στην αποστολη sms; Γιατι εγω μπορω να στειλω μονο γυρω στους 30-40 χαρακτηρες. Εβαλα βεβαια το handcent και στελνει μια χαρα, αλλα ρωταω μηπως και εχει προβλημα η rom!!!

Τα κατάφερες ρε τελικά; Για την ακρίβεια μέχρι 70 χαρακτήρες μπορείς να στείλεις. Είναι για μένα το σημαντικότερο bug όλων των ICS ROMs. Προς το παρόν λύνεται είτε γράφοντας με αγγλικούς χαρακτήρες είτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως έκανες εσύ. ;)

Τα κατάφερες ρε τελικά; Για την ακρίβεια μέχρι 70 χαρακτήρες μπορείς να στείλεις. Είναι για μένα το σημαντικότερο bug όλων των ICS ROMs. Προς το παρόν λύνεται είτε γράφοντας με αγγλικούς χαρακτήρες είτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως έκανες εσύ. ;)

Αυτό συμβαίνει και στην επίσημη rom που τρέχει αυτή την στιγμή νομίζω, δεν σε αφήνει να στείλεις πάνω από 70 χαρακτήρες για 1 μήνυμα

Edited by thanospc
1+ Never Settle

Αυτό συμβαίνει και στην επίσημη rom που τρέχει αυτή την στιγμή νομίζω, δεν σε αφήνει να στείλεις πάνω από 70 χαρακτήρες για 1 μήνυμα

Στο Samsung Nexus δηλαδή; Καλά για ποιο λόγο; Δε μπορώ να διανοηθώ πως δε θα το τροποποιήσουν. :worry:

Στο Samsung Nexus δηλαδή; Καλά για ποιο λόγο; Δε μπορώ να διανοηθώ πως δε θα το τροποποιήσουν. :worry:

Όχι στο HTC Sensation εννοούσα

1+ Never Settle

Ακολούθησε το 2ο βήμα του οδηγού http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300.

Μετά που θα περάσεις το recovery, αφού πρώτα σβησεις το zip του recovery από την sd, μπες σε recovery και ξαναφλασαρε την rom ή επανέφερε nandroid backup που τυχών έχεις πάρει πριν πάθεις τη "ζημία"

Όχι στο HTC Sensation εννοούσα

E μα δεν υπάρχει επίσημη. Όλες από leaked έκδοση είναι οι Custom ROMs.

E μα δεν υπάρχει επίσημη. Όλες από leaked έκδοση είναι οι Custom ROMs.

Εννοούσα ότι το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα μηνύματα είναι και στην επίσημη 2.3.4

1+ Never Settle

Παιδιά το ΗΤC δεν παίζετε , χάλια, το κινητό το εστηλα στο service σκόνη κάτω από οθόνη . 2 εβδομάδες και ακομα περιμένουν ανταλλακτικό.

Θέλω να ρουτάρο το κινητό χωρίς να αλλάξω ρομ μόνο και μόνο για κάποια προγράμματα που θέλουν ρουτ. Ποια βήματα πρέπει να κάνω από τα βήματα που περιγράφονται εδώ? : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

Αν το κάνω ρουτ και δεν αλλάξω ρομ θα πάρει κανονικά την αναβάθμιση όταν θα έρθει σωστά?

Θέλω να ρουτάρο το κινητό χωρίς να αλλάξω ρομ μόνο και μόνο για κάποια προγράμματα που θέλουν ρουτ. Ποια βήματα πρέπει να κάνω από τα βήματα που περιγράφονται εδώ? : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

Αν το κάνω ρουτ και δεν αλλάξω ρομ θα πάρει κανονικά την αναβάθμιση όταν θα έρθει σωστά?

Ναι κανονικά θα δουλέψει. Κάντο αν δεν έχεις πρόβλημα με εγγυήσεις κλπ. Αξίζει.

• Administrators
Ναι κανονικά θα δουλέψει. Κάντο αν δεν έχεις πρόβλημα με εγγυήσεις κλπ. Αξίζει.

Γιατί, δεν επανέρχεται σε stock κατάσταση αν χρειαστεί να κάνει χρήση της εγγύησης;

Modpic.gif