Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχώ ερώτηση. Αυτοί που βάλαν ROOT + custom ROm. τι βελτίωση είδαν στην μπαταριά και που το οφείλουν αυτό?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παιδια εβαλα την leomar 2.6 και αφησα τον κερνελ που εγκαθιστα η custom rom.

σωθηκα οσο αφορα την μπαταρια και τις υπερθερμανσεις...πλεον παιζω πανω απο 24ωρο νομιζω με νορμαλ χρηση..

αλλα διαβαζοντας σχετικα με το ποσο καταναλωνει οταν κοιμασαι κτλ κτλ πιστευω πως περνει πολυ βελτιωση ακομα η μπαταρια μου μιας και καταναλωνει 10% μετα απο 8 ωρες που κοιμαμαι.....αρα νομιζω εχω ακομα πολλα να βελτιωσω μιας και καταφερνουν πολοι να εχουν μολις 2-3% καταναλωση στον υπνο... βεβαια δεν εχω δοκιμασει το startup ακομα να δω τι ξεκιναει και μενει ανοιχτο....θα το κανω και αυτο..στο set cpu δεν εχω φτιαξει προφιλ αλλα εχω βαλει μονο το "conservatice scaling" που διαβασα οτι κανει δουλεια..

εχετε να πρωτεινεται καποιον kernel που να μην δημιουργει υπερθερμανσεις και να ειναι καλος με την μπαταρια αλλα να μην εχει καποια ασυμβατοτητα???

Δοκίμασε να βάλεις στο set cpu προφίλ που όταν η οθόνη είναι κλειστή να κάνει downclock όσο πάει. Και πες μας αν δεις διαφορά το βράδυ που το αφήνεις.

• Administrators
εχετε να πρωτεινεται καποιον kernel που να μην δημιουργει υπερθερμανσεις και να ειναι καλος με την μπαταρια αλλα να μην εχει καποια ασυμβατοτητα???

Συστήνω τον nimphetamine 2.1.3.

Modpic.gif

Συστήνω τον nimphetamine 2.1.3.

Συμφωνω.Με leomar κ nimphetamine 2.1.3 μπαινει sleep mode ολη νυχτα καταναλονοντας απ τις 02:00 μεχρι τις 13:00 το μεσημερι 4 μοναδες.Κ ακομα κανω το calibration.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πάρης......

ok μολις μπηκε η nimphetamine 2.1.3 θα σας πω εντυπωσεις... να κανω παλι battery calibration?

δεν χρειαζεται γενικα τιποτα στην αλλαγη kernel?

μόλις πέρασα nιmph 2.1.3 με leo2.6..θέλω να ρωτήσω , callbration κάνουμε περισσότερες από μία φορές?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Calibration κανονικα κανεις μετα απο flash rom ομως μερικοι κανουν κ μετα απο flash kernel.

Μια φορα ειναι αρκετη...

Μπορει καποιο απ τα παιδια του forum να απαντησει αν το wipe battery stats πρεπει να γινετε με γεματη η αδεια μπαταρια οπως εχει ποσταρει καποιος μεσα στο forum.

Κ αν εντελει κανει την ιδια δουλεια με τα software battery calibraton που υπαρχουν στο market.

Πάρης......

τις τελευταιες μερες παιζω το GT racing hd. εκτος του οτι καταπινει για πλακα τη μπαταρια και το κινητο ψηνεται στους 50+ βαθμους το σπαστικο ειναι οτι ενω το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη καταπινει περισσοτερη ενεργεια απο οση δεχεται με αποτελεσμα να κλεινει μετα απο καποια ωρα...αυτο μου φαινεται παραλογο. το κινητο δεν το εχω πειραξει

δεν ξερω τι προβλημα εχετε ολοι με την μπαταρια...εμενα κοντεψε να με βγαλει 4 μερες με νορμαλ χρηση!

και φυσικα αν μπω για 1 συνεχομενη ωρα wifi και το σκαλιζω 8α με καψει 20% μπαταρια..

και φυσικα αν παιξω μετα καπακι 1 ωρα ενα παιχνιδι θα με καψει αλλα 30% μπαταρια..

μεινανε 50% λοιπον..αυτα ας πουμε οτι τα χρησιμοποιησαμε για τηλεφωνο μηνυματα η και τα λοιπα..!νομιζω τοτε νορμαλ ειναι να σας βγαλει ξανα 12 ωρο το πολυ..!δοκιμαστε το κινητο απλα χωρις να μπειτε ιντερνετ η να παιξετε καποιο παιχνιδι..απα χρησιμοποιηστε το σαν τλφν..!θα δειτε πως θα σας βγαλει 3 μερες ανετα..

μπορω να πω οτι 2 φορες το εχω δοκιμασει με XXKG3 firmware και rooted μαλιστα!

12 ωρες λοιπον σε κατασταση υπνου το κινητο απτο βραδυ μεχρι να ξυπνησω το πρωι με καταναλωσε 2% μονο μπαταρια..!

σε 24 ωρεσ μαλιστα ειχα 91% μπαταρια..αλλα εκανα μονο 3 λεπτα τλφν και εστειλα καμια 20 μηνυματακια!

τωρα δοκιμαζω την XXKH3 OFFICIAL FIRMWARE και rooted μαλιστα..αυτη την στιγμη που σας γραφω το κινητο παει να κλεισει 7 ωρες και εχασε μονο 1% μπαταρια..αλλα ειναι σε κατασταση υπνου!οχι airplane mode!

3g/off

data/off/

wifi/off

sychronization/on

location/off

display/45%

screen time out/1 minute

αυτα εχω ορισει στο κινητο μου!

εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την μπαταρια στο GALAXY S2

πολυ καλυτερη απο iphone 4 που ειχα και απο nexus s :D:D:D

Edited by edangel8
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

τις τελευταιες μερες παιζω το GT racing hd. εκτος του οτι καταπινει για πλακα τη μπαταρια και το κινητο ψηνεται στους 50+ βαθμους το σπαστικο ειναι οτι ενω το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη καταπινει περισσοτερη ενεργεια απο οση δεχεται με αποτελεσμα να κλεινει μετα απο καποια ωρα...αυτο μου φαινεται παραλογο. το κινητο δεν το εχω πειραξει

εαν το φορτιζεις παραλληλα ενω παιζεις καποιο παιχνιδι ειναι φυσιολογικο να ψηνεται...γιατι σκεψου οτι προσπαθει να φορτισει την μπαταρια η συνδεση σε πριζα..και το παιχνιδι παραλληλα προσπαθει να αδειασει την μπαταρια..και γινεται ενας καυτος πολεμος :lol:

σε ολα τα κινητα ετσι γινεται!οσο για την υπερθερμανση και σε μενα το κανει αλλα σε φυσιολγικα πλαισια..οχι να ζεματαει κιολας!

Καλημέρα παιδιά ,φίλε edangel8 αυτό που λες για (τωρα δοκιμαζω την XXKH3 OFFICIAL FIRMWARE) το έκανες μέσω Kies ?? γιατί εχω πρόβλημα στο δικό μου ,μου βγάζει ότι (''Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής '' ) ενώ μεχρι χθες μου έβγαζε ότι το firmware που έχετε είναι το τάδε και είναι το πιο πρόσφατο ,παίζει ρόλο που είναι rooted ,του εχω επάνω την επίσημη kf3,μεχρι και φορματ σκέφτομαι να του κάνω ......να σου πω ότι έβαλα και έβγαλα το kies 2 φόρες και μόνο root με την cf kf3 του εχω κάνει .....ευχαριστώ ....

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Ρε παιδιά τι μαγικό τηλέφωνο είναι αυτό; Το άφησα 9 ώρες το βράδυ σε airplane mode, και από 70% η μπαταρία πήγε 71% αντί να πέσει.

:p

Καλημέρα παιδιά ,φίλε edangel8 αυτό που λες για (τωρα δοκιμαζω την XXKH3 OFFICIAL FIRMWARE) το έκανες μέσω Kies ?? γιατί εχω πρόβλημα στο δικό μου ,μου βγάζει ότι (''Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής '' ) ενώ μεχρι χθες μου έβγαζε ότι το firmware που έχετε είναι το τάδε και είναι το πιο πρόσφατο ,παίζει ρόλο που είναι rooted ,του εχω επάνω την επίσημη kf3,μεχρι και φορματ σκέφτομαι να του κάνω ......να σου πω ότι έβαλα και έβγαλα το kies 2 φόρες και μόνο root με την cf kf3 του εχω κάνει .....ευχαριστώ ....

φιλε μου μεσω odin περασα την firmware..δεν χρησιμοποιω kies!δεν μου ειναι απαραιτητο..επισης root παλι μεσω odin το εκανα..!το πως να το φλασαρεις τσεκαρε εδω που περιεχει βημα βημα (ειναι σε 4 σελιδες!) .. http://androidadvices.com/update-samsung-s2-gt-i9100-xxkh3-gingerbread-firmware/

αν χρειαστεις καποια αλλη βοηθεια εδω ειμαστε!

Edited by edangel8

sos!!!στο galaxy s ii απο σημερα η μπαταρια μου πεφτει με πολυ γοργους ρυθμους χωρις να το κανω ιδιατερη χρηση.μπαινω να δω που καταναλωθηκε και μου βγαζει λειτουργικο συστημα android 47%.

τι μπορει να φταιει????

Μετά από γέμισμα 100% και αδράνεια τηλεφώνου 5ώρες και 29λεπτά έχασε μόνο 1%. Έχω ρίξει πάνω αυτό (JuiceDefender - battery saver) https://market.android.com/details?id=com.latedroid.juicedefender&feature=order_history

http://s7.directupload.net/images/110904/2sapco2n.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μετά από γέμισμα 100% και αδράνεια τηλεφώνου 5ώρες και 29λεπτά έχασε μόνο 1%. Έχω ρίξει πάνω αυτό (JuiceDefender - battery saver) https://market.android.com/details?id=com.latedroid.juicedefender&feature=order_history

Χμμμ.. Δεν ξερω για το Juice Defender φιλε μου... Ο DesignGears το χρησιμοποιει και το συστηνει ανεπιφυλακτα ως συμπληρωματικο της ρομ του αλλα ο LeoMar απο την αλλη λεει τα χειροτερα... :wacko:

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ.. Δεν ξερω για το Juice Defender φιλε μου... Ο DesignGears το χρησιμοποιει και το συστηνει ανεπιφυλακτα ως συμπληρωματικο της ρομ του αλλα ο LeoMar απο την αλλη λεει τα χειροτερα... :wacko:

Εγώ είδα και βλέπω 1 μήνα και κάτι, τεράστια διαφορά στο δικό μου τηλέφωνο με την Rom της μαμάς. Από κει και πέρα κάθε ένας μπορεί να το δοκιμάσει. Γιαυτό ανέβασα και Photo για τον φόβο τον Ιουδαίων. Άλλωστε δεν αγοράζει οικόπεδο.:lol:

με leomar χανω 1% μετα απο 7-8 ωρες αναμονη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεύτερη μπαταρία κι επιτραπέζιο φορτίστη είναι η καλύτερη λύση, είμαι πλέον κατά στις custom Roms και στην ουσία δεν προσφέρουν και την τρελή διαφορά στην μπαταρία

Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά, αφαίρεσα την μπαταρία και από 40% όταν το ξανά-άνοιξα πήγε 14%. Μετά την έβγαλα πάλι και άδειασε τελείως, τι παίζει;

με leomar χανω 1% μετα απο 7-8 ωρες αναμονη...

Εγω με leomar και επι nimph 2.0.2 εποχες, εχανα 0% σε 10 ωρες :lol:

Και μετά από 12 ώρες και 33 λεπτά με μισή ώρα ίντερνετ, έφαγε 14%

http://s7.directupload.net/images/110905/m8456svh.png

Γεια σας παιδια.! μπορει καποιος να μου πει αν το galaxy s2 ειναι καλο η μαπα??σκεφτομαι να το αγορασω και βλεπω πως εχει παρουσιασει πολλα προβληματα ειδικα με την υπερθερμανση...μπορειτε να μου πειτε αν θα ηταν καλο να το αγορασω ή οχι?? Ευχαριστω εκ των προτέρων
Google

Parafron τι kernel φορας;

Ninpo 2.1.3

Sent from my BEAST S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter