FoT1s Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Και πόση ώρα διαρκεί μία πλήρης φόρτιση σε σχέση με την stock μπαταρία; Στις αρχες οταν την εκανα φορτισεις-αποφορτισεις και το φορτιζα κλειστω εκανε 4 ωρες και κατι λεπτα για να γινει πληρης. Ανοιχτο υπολογισε οταν με την μαμα θα ειναι στο 20% η ανκερ θα ειναι στο 16-17%. Η μαμα φορτιζει πιο γρηγορα και κλειστω κ ανοιχτο. Θυμαμαι κλειστω εκανε σε εμενα καπου 3 με 3:30 ωρες να φορτισει κλειστω με τελειως αδεια μπαταρια. Γενικα μην περιμενεις διαφορα μεγαλη και θα νομιζεις κιολας οτι τελειωνει και πιο γρηγορα απο την μαμα...εγω τουλαχιστον δεν ειμαι ικανοποιημενος με την μπαταρια αλλα τωρα την εχω παρει ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό? Το κινητό το χω το πολύ 1,5 χρόνο είμαι με 4.0.4 και πριν 2 βδομάδες του έκανα wipes. Το έκανε και πριν αλλά έλεγα καμιά εφαρμογή (κανα viber) αλλά τίποτα τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό? Το κινητό το χω το πολύ 1,5 χρόνο είμαι με 4.0.4 και πριν 2 βδομάδες του έκανα wipes. Το έκανε και πριν αλλά έλεγα καμιά εφαρμογή (κανα viber) αλλά τίποτα τα ίδια... Πιθανοτατα θες καινουρια μπαταρια.. τσεκαρε την λιγες μερες ακομα μηπως στο ξανακανει αλλα πολυ φοβαμαι οτι ηρθε η ωρα της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το πιστοποιεί μου φαίνεται πολύ λίγος 1,5 χρόνος για καινούργια μπαταρία, βέβαια φοβάμαι πως έχεις δίκιο γι' αυτό κι εγώ έκανα όλα αυτά για να αποκλείσω τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μάλλον έμεινε μόνο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα.... υπαρχουν οντος θεμματακια με την μπαταρια... δεν με ικανοποιει.... το φορτιζω 2 φορες μες τη μερα... σιγουρα.... η φωτεινοτητα ειναι 0 και η οθονη μου τρωει 60% ειναι φυσιολογικο? Και το αυστημα android αλλα 30% Αν το κανω root θα κερδισω μπαταρια καθολου? Σε μια ώρα τώρα απο 100% έχει παει 92% χωρις να το πειράξω σχεδόν καθόλου Edited May 28, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδια καλησπερα.... υπαρχουν οντος θεμματακια με την μπαταρια... δεν με ικανοποιει.... το φορτιζω 2 φορες μες τη μερα... σιγουρα.... η φωτεινοτητα ειναι 0 και η οθονη μου τρωει 60% ειναι φυσιολογικο? Και το αυστημα android αλλα 30% Αν το κανω root θα κερδισω μπαταρια καθολου? Σε μια ώρα τώρα απο 100% έχει παει 92% χωρις να το πειράξω σχεδόν καθόλου Βγάλε αυτόματη φωτεινότητα, βάλε ένα 40% περίπου απενεργοποίησε 3G όταν δεν το χρειάζεσαι Πετα Gmaps + facebook που ρουφάνε recources ακόμα και όταν τα έχεις κλειστά απενεργοποίησε τα notifications κάθε εφαρμογής (εκτός των sms + emails) Αν είναι δυνατό rootαρε και κανε freeze τις εφαρμογές της samsung... Για να το φορτίζεις μια φορά στις 2 μέρες... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εμένα πάντως με αυτόματη φωτεινότητα κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία από φουλ φωτεινότητα ίσως γιατί στην αυτόματη φωτεινότητα δεν είναι ποτέ φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Το έκανα root φίλε, πως τις Freezarw ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Το έκανα root φίλε, πως τις Freezarw ? titanium backup ειναι το καλύτερο υπάρχει και η App Quarantine και πολλές άλλες... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Ολα καλά ΟΚ το βρήκα! Edited May 29, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τελικα μετα απο πολυ καιρο χρησης της nordic nee lss...δεν θα ελεγα οτι εχει και την καλυτερη αυτονομια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 [ATTACH]32893[/ATTACH] Αυτό είναι το δικό μου κατόρθωμα με lss nee! Να σημειώσω βέβαια ότι η εικόνα αφορά 50 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες ενεργή οθόνη και ανοιχτά wifi, data και Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παρατήρησα ότι με την Jelly Bean χρειάζονται 3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, ενώ πριν με την ics έκανε 4 ώρες! Συμβαίνει σε όλους αυτό ή απλά έτυχε σε μία μου φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Με JB η διάρκεια της φόρτισης έχει όντως μειωθεί! Η κατανάλωση όμως έχει αυξηθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Με JB η διάρκεια της φόρτισης έχει όντως μειωθεί! Η κατανάλωση όμως έχει αυξηθεί! Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένα bug και να μην φορτίζει πλήρως η μπαταρία(άσχετα με το τι δείχνει) και γι΄ αυτό να αδειάζει πιο γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ιδέα δεν έχω... Χλωμό μου φαίνεται πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yohan Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εκανα προσφατα update το samsung apps κ απο τοτε παρατητρησα με το π ανοιγω το wifi συνεχεια στελνει δεδομενα (ασταματητα) μεσω avast ειδα το network MEter κ παρατηρησα οτι οντως ειναι το samsung apps!!ειληκρινα τι στελνει?? 10.1Mib!! οσο το fb οταν το χρησιμοποιω κ εννοειται οτι την πινει την μπαταρια!!τα φωτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εκανα προσφατα update το samsung apps κ απο τοτε παρατητρησα με το π ανοιγω το wifi συνεχεια στελνει δεδομενα (ασταματητα) μεσω avast ειδα το network MEter κ παρατηρησα οτι οντως ειναι το samsung apps!!ειληκρινα τι στελνει?? 10.1Mib!! οσο το fb οταν το χρησιμοποιω κ εννοειται οτι την πινει την μπαταρια!!τα φωτα σας! αν εισαι ρουτ παγωσε την εφαρμογη,εγω οταν ειχα 4.1.2 ετσι εκανα,αλωστε σε τι χρειαζονται αφου υπαρχει πλαυ στορ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλά τα πήγα πιστεύω! :p [ATTACH]33082[/ATTACH] Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλά τα πήγα πιστεύω! :p [ATTACH]33082[/ATTACH] αριστα. ειναι συνεχομενη χρηση με το που το εβγαλες απο την πριζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αριστα. ειναι συνεχομενη χρηση με το που το εβγαλες απο την πριζα; Ε στο περίπου. Δεν το χρησιμοποίησα σερί τόσες ώρες. Πάντως κράτησε 21 ώρες και 14 λεπτά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Συγγνώμη που μιλάω για εφαρμογή αλλά επειδή έχουμε καιρό να γράψουμε τουλάχιστον για το κινητό μάς κάτι, να ρωτήσω τελικά αν όλες αυτές οι εφαρμογές που κυκλοφορούν κάνουν πραγματικά κάτι? Καμμία εφαρμογή που όντως κάνει οικονομία στην μπαταρία? Εγώ έχω την εξοικονόμηση ενέργειας απλά ενεργοποιημένη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ότι καλύτερο έχω πετύχει ποτέ... NeatRom LSS +Apollo kernel :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ότι καλύτερο έχω πετύχει ποτέ... NeatRom LSS +Apollo kernel :thumbup: Φιλαράκο ποια είναι η εφαρμογή που δείχνει processor speed στο status bar? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Φιλαράκο ποια είναι η εφαρμογή που δείχνει processor speed στο status bar? Cool Tool ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts