Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πόση ώρα διαρκεί μία πλήρης φόρτιση σε σχέση με την stock μπαταρία;

Στις αρχες οταν την εκανα φορτισεις-αποφορτισεις και το φορτιζα κλειστω εκανε 4 ωρες και κατι λεπτα για να γινει πληρης. Ανοιχτο υπολογισε οταν με την μαμα θα ειναι στο 20% η ανκερ θα ειναι στο 16-17%. Η μαμα φορτιζει πιο γρηγορα και κλειστω κ ανοιχτο. Θυμαμαι κλειστω εκανε σε εμενα καπου 3 με 3:30 ωρες να φορτισει κλειστω με τελειως αδεια μπαταρια. Γενικα μην περιμενεις διαφορα μεγαλη και θα νομιζεις κιολας οτι τελειωνει και πιο γρηγορα απο την μαμα...εγω τουλαχιστον δεν ειμαι ικανοποιημενος με την μπαταρια αλλα τωρα την εχω παρει ηδη.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό?

Το κινητό το χω το πολύ 1,5 χρόνο είμαι με 4.0.4 και πριν 2 βδομάδες του έκανα wipes. Το έκανε και πριν αλλά έλεγα καμιά εφαρμογή (κανα viber) αλλά τίποτα τα ίδια...

Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό?

Το κινητό το χω το πολύ 1,5 χρόνο είμαι με 4.0.4 και πριν 2 βδομάδες του έκανα wipes. Το έκανε και πριν αλλά έλεγα καμιά εφαρμογή (κανα viber) αλλά τίποτα τα ίδια...

Πιθανοτατα θες καινουρια μπαταρια.. τσεκαρε την λιγες μερες ακομα μηπως στο ξανακανει αλλα πολυ φοβαμαι οτι ηρθε η ωρα της..

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το πιστοποιεί μου φαίνεται πολύ λίγος 1,5 χρόνος για καινούργια μπαταρία, βέβαια φοβάμαι πως έχεις δίκιο γι' αυτό κι εγώ έκανα όλα αυτά για να αποκλείσω τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μάλλον έμεινε μόνο αυτό...

Παιδια καλησπερα.... υπαρχουν οντος θεμματακια με την μπαταρια... δεν με ικανοποιει.... το φορτιζω 2 φορες μες τη μερα... σιγουρα.... η φωτεινοτητα ειναι 0 και η οθονη μου τρωει 60% ειναι φυσιολογικο? Και το αυστημα android αλλα 30%

Αν το κανω root θα κερδισω μπαταρια καθολου?

Σε μια ώρα τώρα απο 100% έχει παει 92% χωρις να το πειράξω σχεδόν καθόλου

Edited by DjTony

Παιδια καλησπερα.... υπαρχουν οντος θεμματακια με την μπαταρια... δεν με ικανοποιει.... το φορτιζω 2 φορες μες τη μερα... σιγουρα.... η φωτεινοτητα ειναι 0 και η οθονη μου τρωει 60% ειναι φυσιολογικο? Και το αυστημα android αλλα 30%

Αν το κανω root θα κερδισω μπαταρια καθολου?

Σε μια ώρα τώρα απο 100% έχει παει 92% χωρις να το πειράξω σχεδόν καθόλου

Βγάλε αυτόματη φωτεινότητα, βάλε ένα 40% περίπου

απενεργοποίησε 3G όταν δεν το χρειάζεσαι

Πετα Gmaps + facebook που ρουφάνε recources ακόμα και όταν τα έχεις κλειστά

απενεργοποίησε τα notifications κάθε εφαρμογής (εκτός των sms + emails)

Αν είναι δυνατό rootαρε και κανε freeze τις εφαρμογές της samsung...

Για να το φορτίζεις μια φορά στις 2 μέρες...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εμένα πάντως με αυτόματη φωτεινότητα κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία από φουλ φωτεινότητα ίσως γιατί στην αυτόματη φωτεινότητα δεν είναι ποτέ φουλ.

Το έκανα root φίλε, πως τις Freezarw ?

titanium backup ειναι το καλύτερο

υπάρχει και η App Quarantine και πολλές άλλες...

[ATTACH]32893[/ATTACH]

Αυτό είναι το δικό μου κατόρθωμα με lss nee! Να σημειώσω βέβαια ότι η εικόνα αφορά 50 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες ενεργή οθόνη και ανοιχτά wifi, data και Bluetooth

Παρατήρησα ότι με την Jelly Bean χρειάζονται 3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, ενώ πριν με την ics έκανε 4 ώρες! Συμβαίνει σε όλους αυτό ή απλά έτυχε σε μία μου φόρτιση;

Με JB η διάρκεια της φόρτισης έχει όντως μειωθεί! Η κατανάλωση όμως έχει αυξηθεί!

Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένα bug και να μην φορτίζει πλήρως η μπαταρία(άσχετα με το τι δείχνει) και γι΄ αυτό να αδειάζει πιο γρήγορα;

εκανα προσφατα update το samsung apps κ απο τοτε παρατητρησα με το π ανοιγω το wifi συνεχεια στελνει δεδομενα (ασταματητα) μεσω avast ειδα το network MEter κ παρατηρησα οτι οντως ειναι το samsung apps!!ειληκρινα τι στελνει?? 10.1Mib!! οσο το fb οταν το χρησιμοποιω κ εννοειται οτι την πινει την μπαταρια!!τα φωτα σας!

εκανα προσφατα update το samsung apps κ απο τοτε παρατητρησα με το π ανοιγω το wifi συνεχεια στελνει δεδομενα (ασταματητα) μεσω avast ειδα το network MEter κ παρατηρησα οτι οντως ειναι το samsung apps!!ειληκρινα τι στελνει?? 10.1Mib!! οσο το fb οταν το χρησιμοποιω κ εννοειται οτι την πινει την μπαταρια!!τα φωτα σας!

αν εισαι ρουτ παγωσε την εφαρμογη,εγω οταν ειχα 4.1.2 ετσι εκανα,αλωστε σε τι χρειαζονται αφου υπαρχει πλαυ στορ.

:ninja:

αριστα. ειναι συνεχομενη χρηση με το που το εβγαλες απο την πριζα;

Ε στο περίπου. Δεν το χρησιμοποίησα σερί τόσες ώρες. Πάντως κράτησε 21 ώρες και 14 λεπτά.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Συγγνώμη που μιλάω για εφαρμογή αλλά επειδή έχουμε καιρό να γράψουμε τουλάχιστον για το κινητό μάς κάτι, να ρωτήσω τελικά αν όλες αυτές οι εφαρμογές που κυκλοφορούν κάνουν πραγματικά κάτι? Καμμία εφαρμογή που όντως κάνει οικονομία στην μπαταρία? Εγώ έχω την εξοικονόμηση ενέργειας απλά ενεργοποιημένη. Ευχαριστώ.

Ότι καλύτερο έχω πετύχει ποτέ... NeatRom LSS +Apollo kernel :thumbup:

Φιλαράκο ποια είναι η εφαρμογή που δείχνει processor speed στο status bar?

Φιλαράκο ποια είναι η εφαρμογή που δείχνει processor speed στο status bar?

Cool Tool ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=el