Ke_Nal Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Έχω την αίσθηση ότι είναι πολυ πιο smooth και πιο γρήγορη. --- - Sent from my iPhone -iOS 5 beta using Tapatalk Είναι δικιά μου ιδεά ή εγώ μόνο έχω ενθουσιαστέι περισσότερο με την έλευση του iOS5 παρά με τον ερχομό του καινούριου iPhone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Είναι δικιά μου ιδεά ή εγώ μόνο έχω ενθουσιαστέι περισσότερο με την έλευση του iOS5 παρά με τον ερχομό του καινούριου iPhone?? Λογικό, οι καινοτομίες στο iOS 5 είναι πολυ περισσότερες απο αυτές που διαφαίνονται (ποτε μην είμαστε σίγουροι τι κρύβει το "one more thing" ...) να φέρνει το iPhone 5. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Είναι δικιά μου ιδεά ή εγώ μόνο έχω ενθουσιαστέι περισσότερο με την έλευση του iOS5 παρά με τον ερχομό του καινούριου iPhone?? Νομίζω αυτό οφείλεται στο ότι το νεο iPhone ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί! Άμα δούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά νομίζω ότι και μαζί με την έλευση του iOS 5 θα αποτελεί το επόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο μου/μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Νομίζω αυτό οφείλεται στο ότι το νεο iPhone ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί! Άμα δούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά νομίζω ότι και μαζί με την έλευση του iOS 5 θα αποτελεί το επόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο μου/μας!! Και την αλλαγή μου μάλλον απο τα android στα iOS!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Εγώ τώρα κάνω την Over The Air αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Το σίγουρο είναι ότι λύθηκαν τα σημαντικά προβλήματα στο iPad. Το φάρμακο για όσους δεν βλέπουν την αναβάθμιση, όπως γράφτηκε σε διάφορα φορα, είναι να κατεβάσετε πρώτα το νέο iTunes να κάνετε συγχρονισμο -backup, μετα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων με διαγραφή όλων. Στη συνέχεια περνάμε το λογαριασμo iTunes που έχουμε. Λογικά μετα απ αυτα θα δει την αναβάθμιση. Το iOS 5 βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και καλύπτει τις περισσότερες ελλείψεις. Αυτο που δεν έχει αλλάξει και είναι σημαντικό αφορά το browsing. Σε σελίδες που δεν έχουν ειδική έκδοση για mobile browsers όπως για παράδειγμα το myphone, είναι ταλαιπωρία το διάβασμα τους. Δεν παραμετροποιούνται τα κείμενα στις διαστάσεις τις οθόνης ώστε να είναι ξεκούραση α ανάγνωση τους. Στα android γίνεται αυτο που λέω συν ότι μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος της γραμματοσειρας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Το iOS 5 βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και καλύπτει τις περισσότερες ελλείψεις. Αυτο που δεν έχει αλλάξει και είναι σημαντικό αφορά το browsing. Σε σελίδες που δεν έχουν ειδική έκδοση για mobile browsers όπως για παράδειγμα το myphone, είναι ταλαιπωρία το διάβασμα τους. Δεν παραμετροποιούνται τα κείμενα στις διαστάσεις τις οθόνης ώστε να είναι ξεκούραση α ανάγνωση τους. Στα android γίνεται αυτο που λέω συν ότι μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος της γραμματοσειρας. Αυτο Κωστα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του ios. Βεβαια, αφορα μονο το iphone, αφου στο ipad λογω μεγεθους οθονης δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Αυτο Κωστα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του ios. Βεβαια, αφορα μονο το iphone, αφου στο ipad λογω μεγεθους οθονης δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Μοναδική λύση γι αυτο είναι η χρήση του mini opera για sites που δεν είναι προσαρμοσμένα. Δοκίμασε το κάνει πολυ καλύτερη προσαρμογή απο τον safari και γενικά απο όλους τους άλλους που κυκλοφορούν στο AppStore. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ρε παιδια ποτε αναμενουμε την επισημη αναβαθμιση σε IOS 5????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ρε παιδια ποτε αναμενουμε την επισημη αναβαθμιση σε IOS 5????? Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο! --- - Sent from my iPhone 4 running iOS 5 beta 5 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Για κάποιο λογο με αφήνει και μπαίνω στο icloud.com :):):) Λες να άνοιξαν "τις πόρτες" ??? Δοκιμάστε και εσείς !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μπαινω μερες τωρα! Απο τη μερα ποιυ ανοιξε για την ακριβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μπαινω μερες τωρα! Απο τη μερα ποιυ ανοιξε για την ακριβεια. Είσαι developer? έχεις αγορασμένο $99/year λογαριασμό? Σε ρώταω γιατί και εγώ προσπάθησα να μπω την μέρα που άνοιξε, άλλα έτρωγα πόρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) Έχει ανοίξει εδώ και μέρες η πρόσβαση στους έχοντες dev account ή έστω slot :) Εγώ έχω πρόσβαση από την πρώτη μέρα! Να κάνω μία ερώτηση, από χθες έκανα την μεταφορά του mobileme account μου στο icloud, αλλά μου δίνει 5 GB κι όχι 25... Έχει να κάνει με το ότι το account είναι από family pack, ή απλά δεν δίνουν ακόμα 25 GB σε κανέναν μέχρι να γίνει το επίσημο launch του icloud; Edited August 8, 2011 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Είσαι developer? έχεις αγορασμένο $99/year λογαριασμό? Σε ρώταω γιατί και εγώ προσπάθησα να μπω την μέρα που άνοιξε, άλλα έτρωγα πόρτα... Απο ebay αγορασα slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Έχει ανοίξει εδώ και μέρες η πρόσβαση στους έχοντες dev account ή έστω slot :) Εγώ έχω πρόσβαση από την πρώτη μέρα! Να κάνω μία ερώτηση, από χθες έκανα την μεταφορά του mobileme account μου στο icloud, αλλά μου δίνει 5 GB κι όχι 25... Έχει να κάνει με το ότι το account είναι από family pack, ή απλά δεν δίνουν ακόμα 25 GB σε κανέναν μέχρι να γίνει το επίσημο launch του icloud; Μαλλον το δεύτερο είναι... δεν έχει ακόμα γίνει launch... βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει μέρα με την μέρα (για τα GB μιλάω - όχι για το launch:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μαλλον το δεύτερο είναι... δεν έχει ακόμα γίνει launch... βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει μέρα με την μέρα (για τα GB μιλάω - όχι για το launch:))Thanks, μακάρι να είναι αυτό, αν και πιθανότατα τα 5 GB είναι αρκετά για τη χρήση που κάνω και δεδομένου ότι δεν μετράνε photos, music κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Για κάποιο λογο με αφήνει και μπαίνω στο icloud.com :):):) Λες να άνοιξαν "τις πόρτες" ??? Δοκιμάστε και εσείς !!!! Αυτη ειναι η web εκδοση. Ολοι μπαινουμε εκει. Παρ ολα αυτα δεν ειναι ολοκληρωμενη. Δεν μου δειχνει αρχεια που εχω στο numbers για παραδειγμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μοναδική λύση γι αυτο είναι η χρήση του mini opera για sites που δεν είναι προσαρμοσμένα. Δοκίμασε το κάνει πολυ καλύτερη προσαρμογή απο τον safari και γενικά απο όλους τους άλλους που κυκλοφορούν στο AppStore. Κωστα σε αυτο να προσθεσω και την περιφημη ιστορια με το flash. Γιατι, ναι, μονο προβληματα δημιουργει, αλλα η υποθεση διαδικτυο και το να μπορεις να κανεις 5 δουλειες παραπανω σε αρκετες σελιδες προϋποθετει την υπαρξη flash. Κι εδω δυστυχως το ios αποδεικνυεται προβληματικοτατο (και το διαπιστωσα στην πραξη, πραγματικα, πολλες φορες που το χρειαστηκα για δουλεια)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Έχει ανοίξει εδώ και μέρες η πρόσβαση στους έχοντες dev account ή έστω slot :) Εγώ έχω πρόσβαση από την πρώτη μέρα! Να κάνω μία ερώτηση, από χθες έκανα την μεταφορά του mobileme account μου στο icloud, αλλά μου δίνει 5 GB κι όχι 25... Έχει να κάνει με το ότι το account είναι από family pack, ή απλά δεν δίνουν ακόμα 25 GB σε κανέναν μέχρι να γίνει το επίσημο launch του icloud; Ένα update για να ενημερώσω όσους τυχόν ενδιαφέρονται και είναι στην ίδια θέση με μένα... Απ´όσο διαβάζω, μόνο ο κάτοχος του master account στο family plan λαμβάνει τα 25 GB, τα υπόλοιπα μέλη παραμένουν στα 5 GB :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 μόλις παρατήρησα πως όποτε θέλει χτυπάει ο ήχος για sms ! :wacko: :angry: Επίσης δεν ξέρω εαν είναι ξεχωριστό γεγονός, αλλά μερικές φορές δεν έρχονται καθόλου και όταν δέχομαι τηλεφώνημα τότε έρχονται ξαφνικά όλα μαζί (και χτυπαει το κινητο sms)... αυτό γίνεται μια συγκεκριμένη ώρα το πρωί όμως... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 μόλις παρατήρησα πως όποτε θέλει χτυπάει ο ήχος για sms ! :wacko: :angry: Επίσης δεν ξέρω εαν είναι ξεχωριστό γεγονός, αλλά μερικές φορές δεν έρχονται καθόλου και όταν δέχομαι τηλεφώνημα τότε έρχονται ξαφνικά όλα μαζί (και χτυπαει το κινητο sms)... αυτό γίνεται μια συγκεκριμένη ώρα το πρωί όμως... Εχεις vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εχεις vodafone; cosmote και αρχισε απο την beta 5 (ισως να ναι συμπτωση) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 μόλις παρατήρησα πως όποτε θέλει χτυπάει ο ήχος για sms ! :wacko: :angry: Επίσης δεν ξέρω εαν είναι ξεχωριστό γεγονός, αλλά μερικές φορές δεν έρχονται καθόλου και όταν δέχομαι τηλεφώνημα τότε έρχονται ξαφνικά όλα μαζί (και χτυπαει το κινητο sms)... αυτό γίνεται μια συγκεκριμένη ώρα το πρωί όμως... Εντύπωση μου κάνει αυτο που λες. Έμενα παίζει θαυμάσια... Έχεις βάλει την τελευταία beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εντύπωση μου κάνει αυτο που λες. Έμενα παίζει θαυμάσια... Έχεις βάλει την τελευταία beta? Ναι από την τελευταία το κάνει. Συγκεκριμένα μου στέλνει το Χ προσωπο μηνυμα στις 8 η ωρα για παραδειγμα. 8:30 με περνει τηλ και μου λεει δεν πηρες τα μηνυματα μου; Λεω οχι και ταυτοχρονα ακουω τοτε τον ηχο να ερχονται. Κλεινω και βλεπω 2 μηνηματα με ωρα όμως 8:00. Ξανα περνω και λεω ξαναστειλε. Μου στελνει και δεν δεχομαι τιποτα. Με περνει τηλ και μου λεει στα εστειλα και χωρις να κανει κανεναν ηχο αυτη τη φορα, βλεπω 2 sms. Ολα αυτα ενω το κινητο μου ειναι μπροστα μου ακριβως. Εχω την εντυπωση οτι μερικες φορες δεν χτυπαει ο ηχος για μηνυμα γιατι και εχθες το απογευμα ειχα 4-5 sms και θα πρεπε να τα ακουγα κανονικα γιατι δεν ημουν πουθενα εξω με θορυβο κτλ. Θα το παρακολουθησω και θα δω. Μεχρι στιγμης αλλαξα κινητο για να δω εαν το ξανακανιε και με το galaxy s (πραμα που σημαινει οτι θα φταιει η cosmote) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts