kkalog Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το iCloud που υπάρχει στο iTunes? Δουλεύει; Όχι ακόμη εκτός ΗΠΑ (δυστυχώς) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Και θα το έχουμε με την επίσημη διάθεση του iOS 5; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Και θα το έχουμε με την επίσημη διάθεση του iOS 5; Απο όσο έχω παρακολουθήσει δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς απο όλο το πακέτο θα ισχύσει ανα χώρα εκτός ΗΠΑ και πότε (αναφέρομαι στη διαθεσιμότητα των αγορασμενων απο iTunes τραγουδιών και στην ένταξη στη βιβλιοθήκη μουσικής του χρήστη στο icloud και τραγουδιών που δεν έχουν αγοραστεί απο iTunes, φαίνεται ότι το πρώτο θα είναι πιο γρήγορα διαθέσιμο εκτός ΗΠΑ απο το δεύτερο, χωρίς απο όσο γνωρίζω να έχει δημοσιοποιηθεί συγκεκριμένο road map για τις άλλες χώρες). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Για τις εφαρμογές ισχύει το ίδιο; Εγω, τουλάχιστον είμαι εγγεγραμμένος στο Αμερικανικό iTunes Store. Τεσπα. Θα δούμε Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Δοκίμασα για αρκετές μέρες το ios5 και μπορω να πω ότι με ενθουσίασαν όλες οι προσθήκες του. Ομως ξαναγυρισα στην 4.3.3 JB. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με το ότι είναι η πρώτη beta και ενω υπάρχουν ελάχιστα bug, να μην πω αμελητέα στην καθημερινή χρήση, υπάρχει έντονο το πρόβλημα της υπερθέρμανσης της συσκευής ακόμα και όταν κανεις πράγματα που δεν δικαιολογείται όπως το να μιλάς 5-10 λεπτά στο τηλέφωνο. Δεν ήταν λίγες φορές που έκαιγε ο μεταλλικος σκελετός στην δεξιά πλευρα. Επίσης η μπαταρία δεν είναι αυτη που είχαμε συνηθίσει. Με το ζωρι έβγαζα την μέρα. Προσοχη μιλάω με όλες τις δυνατότητες του ios5 ενεργοποιημενες. Διαφορετικά γιατί να την βάλω. Πιστεύω ότι όσο πλησιάζουμε προς την golden έκδοση θα εκλείψουν όλα αυτα. Μέσω του JB έχω όλα όσα δίνει το iOS 5 πλην του iCloud. Μέχρι και άνοιγμα της καμερας απο την lock screen με duble click έχω. Και φυσικά σωστη λειτουργία γιατί όπως το είχα με την 5, η συμπεριφορα της μπαταρίας και η θερμοκρασία μου θύμιζαν έντονα android συσκευη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η επόμενη beta πότε λέτε να βγει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Η έκδοση Beta 2 είναι διαθέσιμη και επιτρέπει πλέον τον ασύρματο συγχρονισμό. Εκκρεμεί να μάθουμε ποσο εύκολα θα γίνει jailbreak και φυσικά... τι αλλάζει, τι προστέθηκε, τι διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ευτυχώς έφυγε το lag απο πληκτρολόγιο και από τα scrolling και animations του λειτουργικού. Έχω την εντύπωση ότι επανήλθε η ομαλότητα στη χρήση του τηλεφώνου στα επίπεδα τις 4.3.3 . Ο safari φαίνεται να έγινε ακόμα πιο γρήγορος από το τεστ στην http://ie.microsoft.com/testdrive/mobile/. http://tapatalk.com/mu/2eb1e35d-a5c0-b877.jpg Υ.Γ. Το τεστ έγινε σε 3GS και το wifi sync δουλεύει άψογα με MacBook, ίσως έχω εσφαλμένη εντύπωση αλλά νομίζω και η αυτόματη διόρθωση δουλεύει καλύτερα. Εμφανίστηκαν ειδοποιήσεις απο το ημερολόγιο. ( δεν θυμάμαι να υπήρχαν πριν ) http://tapatalk.com/mu/2eb1e35d-aa89-b3e7.jpg Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Η έκδοση Beta 2 είναι διαθέσιμη και επιτρέπει πλέον τον ασύρματο συγχρονισμό. Αυτα ειναι!!!:) Ευτυχώς έφυγε το lag απο πληκτρολόγιο και από τα scrolling και animations του λειτουργικού. Έχω την εντύπωση ότι επανήλθε η ομαλότητα στη χρήση του τηλεφώνου στα επίπεδα τις 4.3.3 . Ο safari φαίνεται να έγινε ακόμα πιο γρήγορος από το τεστ στην http://ie.microsoft.com/testdrive/mobile/. Αν καταφερουν να κανουν το λειτουργικο το ιδιο γρηγορο και ομαλο, οσο ειναι και στην 4.3.3 , θα με γλυτωσουν απο μερικες εκατονταδες ευρω :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Όλα δουλεύουν τέλεια σε iPad 1ης γενιάς και iPhone 4, κάποια πολύ ενοχλητικά bugs διορθώθηκαν και προστέθηκε η δυνατότητα για wifi syncing, το οποίο γίνεται πολύ γρήγορα... Επίσης, η επιλογή του Software Update στο μενού, μας ενημερώνει πλέον ότι έχουμε την τελευταία έκδοση, που μας προιδεαζει για πιθανή επερχόμενη ΟΤΑ αναβάθμιση :) Edited June 25, 2011 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Όλα δουλεύουν τέλεια σε iPad 1ης γενιάς και iPhone 4, κάποια πολύ ενοχλητικά bugs διορθώθηκαν και προστέθηκε η δυνατότητα για wifi syncing, το οποίο γίνεται πολύ γρήγορα... Επίσης, η επιλογή του Software Update στο μενού, μας ενημερώνει πλέον ότι έχουμε την τελευταία έκδοση, που μας προιδεαζει για πιθανή επερχόμενη ΟΤΑ αναβάθμιση :) Προφανώς ισχύει μόνο σε Mac γιατί σε Windows 7 δεν έχω ορατή την επιλογή να την τσεκάρω. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Προφανώς ισχύει μόνο σε Mac γιατί σε Windows 7 δεν έχω ορατή την επιλογή να την τσεκάρω. Δυστυχώς.Νομίζω πρέπει να έχεις και τη νέα beta του iTunes για να ενεργοποιηθεί η επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Δοκιμασε κανεις σε ipad 2 να μας δωσει feedback...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Νομίζω πρέπει να έχεις και τη νέα beta του iTunes για να ενεργοποιηθεί η επιλογή... Την έχω. Απλώς, το διάβασα και αλλού, ισχύει προς στιγμήν μόνο για Mac. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Την έχω. Απλώς, το διάβασα και αλλού, ισχύει προς στιγμήν μόνο για Mac. Δυστυχώς.Κρίμα, απίστευτη γκάφα εκ μέρους τους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Δοκίμασα για αρκετές μέρες το ios5 και μπορω να πω ότι με ενθουσίασαν όλες οι προσθήκες του. Ομως ξαναγυρισα στην 4.3.3 JB. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με το ότι είναι η πρώτη beta και ενω υπάρχουν ελάχιστα bug, να μην πω αμελητέα στην καθημερινή χρήση, υπάρχει έντονο το πρόβλημα της υπερθέρμανσης της συσκευής ακόμα και όταν κανεις πράγματα που δεν δικαιολογείται όπως το να μιλάς 5-10 λεπτά στο τηλέφωνο. Δεν ήταν λίγες φορές που έκαιγε ο μεταλλικος σκελετός στην δεξιά πλευρα. Επίσης η μπαταρία δεν είναι αυτη που είχαμε συνηθίσει. Με το ζωρι έβγαζα την μέρα. Προσοχη μιλάω με όλες τις δυνατότητες του ios5 ενεργοποιημενες. Διαφορετικά γιατί να την βάλω. Πιστεύω ότι όσο πλησιάζουμε προς την golden έκδοση θα εκλείψουν όλα αυτα. Μέσω του JB έχω όλα όσα δίνει το iOS 5 πλην του iCloud. Μέχρι και άνοιγμα της καμερας απο την lock screen με duble click έχω. Και φυσικά σωστη λειτουργία γιατί όπως το είχα με την 5, η συμπεριφορα της μπαταρίας και η θερμοκρασία μου θύμιζαν έντονα android συσκευη. Φίλε πως το κανείς αυτό με την καμερα στην screen lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Φίλε πως το κανείς αυτό με την καμερα στην screen lock? Διπλό κλικ όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στην lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Παίζω με την Beta 2 σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία έχει φτιάξει αρκετά οπως και αρκετά bugs (BT, backup to cloud, missing wallpapers, κλπ). Ασυρματο sync δεν καταφερα να κανω (μαλλον δεν εχω προσπαθησει πολυ) και μου βγαζει ενα μήνυμα λαθους οτι δεν βρισκει καποιο αρχειο...:) Σε περιπου 1 1/2 εβδομαδα θα βγει και η 3τη beta και τα πραγματα θα καθαρίσουν ακομα πιο πολύ! Δεν νομιζω οτι θα ξανακανω JB στη συσκευη μου... το iOS 5 μου δινει οτι χρειαζομαι (για την ωρα) και ακομα τα full features δεν ειναι διαθεσιμα... ουτε καν γνωστα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Παίζω με την Beta 2 σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία έχει φτιάξει αρκετά οπως και αρκετά bugs (BT, backup to cloud, missing wallpapers, κλπ). Ασυρματο sync δεν καταφερα να κανω (μαλλον δεν εχω προσπαθησει πολυ) και μου βγαζει ενα μήνυμα λαθους οτι δεν βρισκει καποιο αρχειο...:) Σε περιπου 1 1/2 εβδομαδα θα βγει και η 3τη beta και τα πραγματα θα καθαρίσουν ακομα πιο πολύ! Δεν νομιζω οτι θα ξανακανω JB στη συσκευη μου... το iOS 5 μου δινει οτι χρειαζομαι (για την ωρα) και ακομα τα full features δεν ειναι διαθεσιμα... ουτε καν γνωστα:lol::lol: Επειδή αυτό με το wifi sync το έπαθα και εγώ άκου τι θα κάνεις μήπως και δουλέψει: Σβήσιμο το τελευταίο backup απο iTunes, reset το iPhone με home+power, και μετα θα κάνεις πρώτα ένα backup της συσκευή σου απο το iTunes με δεξί κλικ-backup και μετα θα κάνεις sync Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Επειδή αυτό με το wifi sync το έπαθα και εγώ άκου τι θα κάνεις μήπως και δουλέψει: Σβήσιμο το τελευταίο backup απο iTunes, reset το iPhone με home+power, και μετα θα κάνεις πρώτα ένα backup της συσκευή σου απο το iTunes με δεξί κλικ-backup και μετα θα κάνεις sync OK, θα το προσπαθησω :) αν και δεν με καιει και τοσο στην παρουσα φαση! Backup το εχω ρυθμίσει να κανει στο cloud ομως...:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (Διπλό κλικ όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στην lock screen) μαλλον δεν το ειχα πει σωστα ειμαι 4.3.3. αλλα ενταξει το βρηκα απο cydia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 εχει διαβασει κανεις αν θα χει κανα shortcut για connectivity οπως το sbsettings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 εχει διαβασει κανεις αν θα χει κανα shortcut για connectivity οπως το sbsettings? Για την ώρα και με την Beta2 δεν υπάρχει κατι τέτοιο. Κανε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα βγει η Final Release για να δουμε τι αλλα καλούδια εχει προσθέσει μεσα η Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 εχει διαβασει κανεις αν θα χει κανα shortcut για connectivity οπως το sbsettings? Για την ώρα και με την Beta2 δεν υπάρχει κατι τέτοιο. Κανε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα βγει η Final Release για να δουμε τι αλλα καλούδια εχει προσθέσει μεσα η Apple. Πάντως κάτι τέτοιο, όντως χρειάζεται ρε γμτο... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Πριν λίγη ώρα κατέστη διαθέσιμη η τρίτη δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού iOS 5, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο iTunes. Έως τώρα, η λειτουργία software update που έχει ενεργοποιηθεί στην beta 2, δεν μου εμφανίζει οτι «έχω νέα αναβάθμιση να κάνω». θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts