Fredometrios Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Παιδια εκανα το flash και ολα οκ..Αλλα οταν βαζω την καρτα μημης τα παιχνιδια που ειχα εγκατεστημενα στην καρτα δεν τα εμφανιζει πλεον στο κινητο.. Υπαρχουν μεσα στην καρτα μιας και τα βλεπω μεσω pc αλλα οχι σαν εκτελεσημες εφαρμογες στο κινητο..Ξερει κανεις γιατι? Edited June 15, 2011 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά επειδή το κινητό μου δεν έχει ελληνικά μπορώ να περάσω μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο? η αυτός είναι ο μόνος τρόπος να περάσω ελληνικά? official firmware με ελληνικά δεν υπάρχει? ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Καλησπέρα και από μένα...μόλις ολοκληρώθηκε και σε μένα η αναβάθμιση με jk ΑΛΛΑ ενώ μπαίνει στο αρχικο κεντρικο μενού (έχει περάσει το χαιρετιστήριο μήνυμα bada ) ξεκινάει ξανά και ξανά από την αρχή ..σαν να κάνει reboot , θα ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή μήπως και ξεκολήσει ... κρίμα να το χάλασα ( δική μου ευθύνη το ξέρω :P) αααχ καμιά βοήθεια ? ΤΕΛΙΚΑ , μετά από πολλές προσπάθειες πέρασα την επίσημη που δίνεται εδώ JL2 και όλα τέλεια ...αν και τα θέλει ο κόλος μου να δοκιμάσω ξανα για να βάλω την άλλη έκδοση JK Τι το ήθελα ξαναδοκίμασα για JK και ΚΟΛΗΣΕ! ουφ Edited July 3, 2011 by michael150583 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 ο οδηγος λέει να εχουμε μέσα το kies 1.5.1.10071_32_1 δλδ εγω που εχω το kies 2 πρεπει να βάλω το παλιό? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 ο οδηγος λέει να εχουμε μέσα το kies 1.5.1.10071_32_1 δλδ εγω που εχω το kies 2 πρεπει να βάλω το παλιό? Οχι, αυτην που εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Οχι, αυτην που εχεις. ευχαριστώ, την έβαλα πανευκολα και ολα καλά! :) Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδια επειδη εχει προβλημα η καμερα θα το παω για service.. Eχω πανω το costum Firmware θα μου πουνε τιποτα οτι εχω πανω οχι επισημη εκδοση κλπ και οτι φταιει αυτο για την καμερα που χαλασε και ιστοριες για αγριους λετε? Αν ναι πως να παω πισω σε επισημο firmware?Mιας και μεσω kies τωρα δεν γινετε αναβαθμηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδια επειδη εχει προβλημα η καμερα θα το παω για service.. Eχω πανω το costum Firmware θα μου πουνε τιποτα οτι εχω πανω οχι επισημη εκδοση κλπ και οτι φταιει αυτο για την καμερα που χαλασε και ιστοριες για αγριους λετε? Αν ναι πως να παω πισω σε επισημο firmware?Mιας και μεσω kies τωρα δεν γινετε αναβαθμηση.. Τι προβλημα εχει η καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν εστιαζει..Βασικα εστιαζει αλλα οταν παταω να βγαλει ξανα αρχιζει να Ξαναεστιαζει και ου το καθεξης..ΤΕλικα βγαζει φωτο μονο του μετα απο 10 sec στο πουθενα.. Μπερδεμενη η κατασταση..Σκεφτεσαι κατι? Αρχικα νομιζα οτι ηταν προβλημα λογισμικο αλλα δοκιμασα πολλα firms αλλα τιποτα.. Εβαλα την JL2 τωρα της πρωτης σελιδας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν εστιαζει..Βασικα εστιαζει αλλα οταν παταω να βγαλει ξανα αρχιζει να Ξαναεστιαζει και ου το καθεξης..ΤΕλικα βγαζει φωτο μονο του μετα απο 10 sec στο πουθενα.. Μπερδεμενη η κατασταση..Σκεφτεσαι κατι? Αρχικα νομιζα οτι ηταν προβλημα λογισμικο αλλα δοκιμασα πολλα firms αλλα τιποτα.. Εβαλα την JL2 τωρα της πρωτης σελιδας.. Πατα *#197328640# μετα 6, μετα 3 και μετα 1. Οι 3 κωδικοι που σου δειχνει στο 1 ειναι ιδιοι; Αν δεν ειναι πατα το 2 να κανει update στην καμερα μηπως και λυθει. Αν δεν λυθει και το πας service με την Jl2 δεν εχεις προβλημα περι γνησιοτητας κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Το csc που αναγράφετε στην πρώτη σελίδα είναι μόνο για την jk1, ή κάνει και για την jl2; Εάν είναι απαραίτητο ένα άλλο csc, που μπορόυμε να το βρούμε; Ευχαριστώ! Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Το csc που αναγράφετε στην πρώτη σελίδα είναι μόνο για την jk1, ή κάνει και για την jl2; Εάν είναι απαραίτητο ένα άλλο csc, που μπορόυμε να το βρούμε; Ευχαριστώ! αυτο θελω να μαθω και εγω...αυτο το csc χρησιμοποιουμε σε οποια rom θελουμε να βαλουμε και να εχουμε Ελληνικα? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Το csc που έχει στην 1 σελίδα είναι για την JK1. Πολύ πιθανό να κάνει και για την JL2, όπως και για άλλες 1.2, αλλά δεν χρειάζεται γιατί το scs που περιέχεται στο link για την JL2 έχει Ελληνικά. Το csc πρέπει να είναι ανάλογο της έκδοσης. Δλδ δεν μπορείς να βάλεις csc από την 1.0 σε 1.2 ή 2.0.1 και αντίστροφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εγώ πάντως δοκίμασα να εγκαταστήσω την JL2 για αρχή χωρίς csc (με προηγούμενη μια αγγλική 1.2) και μετά το απαιτούσε. Ξαναέκανα την διαδικασία με το csc της 1ης σελίδας και δουλεύει μια χαρούλα! (Αν παρατηρήσει κανείς το όνομα του αρχείου csc είναι για την JL1 :lol: ) Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Περασα την JL2 , θα περνει κανονικα τις αναβαθμισεις μεσω kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Περασα την JL2 , θα περνει κανονικα τις αναβαθμισεις μεσω kies? Αν το kies σου λέει ότι έχεις την τελευταία έκδοση ναι.... Αν λέει πως η έκδοση αυτή δεν αναβαθμίζεται όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Καλησπέρα και από μένα...μόλις ολοκληρώθηκε και σε μένα η αναβάθμιση με jk ΑΛΛΑ ενώ μπαίνει στο αρχικο κεντρικο μενού (έχει περάσει το χαιρετιστήριο μήνυμα bada ) ξεκινάει ξανά και ξανά από την αρχή ..σαν να κάνει reboot , θα ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή μήπως και ξεκολήσει ... κρίμα να το χάλασα ( δική μου ευθύνη το ξέρω :P) αααχ καμιά βοήθεια ? ΤΕΛΙΚΑ , μετά από πολλές προσπάθειες πέρασα την επίσημη που δίνεται εδώ JL2 και όλα τέλεια ...αν και τα θέλει ο κόλος μου να δοκιμάσω ξανα για να βάλω την άλλη έκδοση JK Τι το ήθελα ξαναδοκίμασα για JK και ΚΟΛΗΣΕ! ουφ Εμενα μου κανει αυτο με την επανεκινηση ξανα και ξανα με την JL2. Eχω κανει την ολη διαδικασια απ΄το πρωι πεντε φορες:( Μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε, αλλα αντι για την csc JF3 περασα την CL1. Edited August 28, 2011 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Πατα *#197328640# μετα 6, μετα 3 και μετα 1. Οι 3 κωδικοι που σου δειχνει στο 1 ειναι ιδιοι; Αν δεν ειναι πατα το 2 να κανει update στην καμερα μηπως και λυθει. Αν δεν λυθει και το πας service με την Jl2 δεν εχεις προβλημα περι γνησιοτητας κλπ. Ωραίος και είχα ένα θεματάκι με την κάμερα τελευταία! Καλύτερα τώρα. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 για σας παιδιά μετά από καιρό που λοιπό γύρισα και εγώ! έχω το λογισμικό το πρώτο που είναι μονταρισμένο! αλλα θέλω να βάλω official για να κάνω update στην τελευταία έκδοση που υπάρχει στην 1.2 δεν μιλάω για την l2 υπάρχει ακόμα μια αλλα δεν έχει βγει παντού! το άλλο firm σε αφήνει να κανεις update? αν όχι που μπορώ να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 παδια πηγα να περασω και εγω αυτην την επισημη rom και τωρα το κινητο ειναι νεκρο μοθ εβγαλε καποιο eror και τιποτα.που μπορω να το παω να το δουν?ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis5 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 επειδή σε βλέπω ψαγμένο και γνωστη και με βοήθησες πολύ έχω μια ερώτηση ως ανφορά το gps pou θα βρω χάρτες και τέλος πάντων να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ευχάριστο εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Κανει για S7230? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Κανει για S7230? Όχι μόνο για S8500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γεια σας.Πριν λιγο περασα την jk1. Τι κανω ακριβως για τα spoofed games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! υπάρχει βέβαια και η L2 με ελληνικά και social hub premium από εδώ: http://www.megaupload.com/?d=0WEW31AX περνωντας αυτη την εκδοση με multiloader , αφου ολοκληρωνεται η διαδικασια multiloader, μου βγαζει μηνυμα FOTE ENGINE IS NOT INTALLED. please install fota engine_vers.2.0. κολλαει σε αυτο το σημειο, και τιποτα αλλο. εχω πραγματικα απελπιστει, δε βλεπω με ποιον τρόπο αρχικα να αναστήσω το κινητο και επειτα να το επαναφερω σε μια σταθερή έκδοση 1.2 έστω και 1 ωστε μετα μέσω kies να παιρνει αναβαθμιεις. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts