tom222 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το Teclast X89 γιατι το εχει τοσο φτηνα το banngood ρε παιδια παιζει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 To dealsprime τι λέει από αξιοπιστία? Θέλω να αγοράσω ένα Onda V989 και το έχει στην καλύτερη τιμή από όλα. Είναι εντάξει να προχωρήσω? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα ταμπλετ από Aliexpress. Δίνει σαν υπηρεσία αποστολής την Sweden post. Με αυτή γλυτωνουμε το τελωνείο? Σε άλλες αγορές επέλεγα Singapore post και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλυτερα να μην μπλεξεις με Αλι παρτο απο τα προτεινομενα δκινεζομαγαζα του forum η το ebay. Και αποστολη με chinapost η singpost για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 θέλω να αγοράσω αυτό το tablet τι λέτε παιδιά αυτό που με προβληματiζει είναι τα windows http://www.aliexpress.com/store/product/Original-8-inch-PiPo-W2-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Atom-Z3735D-Quad-Core-64/601953_2024834204.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Windows με 1gb ram δεν θα προτιμούσα (ούτε android εδώ που τα λέμε). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδες αυτο σε αυτή την τιμή τι σας λέει; XiaoMi Mi Box Mini Smart H.265 Decoder Google TV Player HTPC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Kαλο, αλλα η Xiaomi εδω το εβγαλε χωρις USB, το εκανε μικρο και φορητο για να το παιρνεις μαζι σου υποτιθεται και να συνδεεται ασυρματα, αλλα χωρις θυρες USB δεν ειναι χρηστικο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Να μην αγοράζω απο κινεζομάγαζο βαριέμαι όλη την διαδικασία με αυτούς. Το Turbo-X Tablet Rubik 10 II θέλω να αγοράσω το μόνο που με προβληματίζει είναι αν έχουν θέμα ποιότητα κατασκευής και βγάζουν γρηγορα προβλήματα .Κάποιος από το forum γνωρίζει για το συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Mάγκες δεκαράκι τάμπλετ με ανδροίδ;;Θέλω καλή μπαταρ'ια,οθόνη κια να μπορεί να πάρει και κάρτα σιμ.Κύρια χρηση ίντερνετ,κανα βίντεο μεσα απο την sd και φουμπου ευχαριστώ πολύ ΥΓ αν ξερετε και μαγαζί σε αθήνα ή αντικαταβολή θα είστε θεοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα σε όλους θέλω και εγώ να αγοράσω ένα κινέζικο τάμπλετ και μου έκανε κλικ το onda v891 βέβαια δεν έχει gps και 3g αλλά δεν με ενδιαφέρουν μιας και αυτά τα παρέχει το κινητό μου. Καμία άλλη ιδέα καλή για τάμπλετ κάτω από 150 ευρώ; Το είδα στο tinydeal είναι καλό μαγαζί ;Η θα μου κάνουν τους Κινέζους ;Με ενδιαφέρει να είναι dual os και windows και android. Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό το μαγαζί ή στο συγκεκριμένο τάμπλετ αντίστοιχα ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekalandr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Την Παρασκευη 22/05/2015 παρελαβα το Onda V891 double Os 32 gb.Ειναι απιστευτα γρηγορο.Το παρηγγειλα απο Αliexpress στην τιμη των 103 Ευρω.Απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Καμιά επιλογή αξιόπιστου tablet 8 '' με 3g και gps έχουμε ? (εκτός Cube Talk 8X Octa Core ) Edited May 25, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Note 8 με μαξ 200€ μεταχειρισμένο (από αυτό γράφω τώρα και όχι δεν το πουλάω). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αγορές από Κίνα ή Αmazon κλπ και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τα capital controls. Μπορεί κανείς να αγοράσει με την πιστωτική του κάρτα όπως παληά ή τέρμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αγορές από Κίνα ή Αmazon κλπ και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τα capital controls. Μπορεί κανείς να αγοράσει με την πιστωτική του κάρτα όπως παληά ή τέρμα; καλημέρα! εγω πηρα απο ebay κανονικα μεσω Paypal και balance και απο banggood με καρτα απευθειας, εχω eurobank visa. για το Paypal εχει τροπο να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα, δες στο αναλογο θεμα, απλα εχει προμηθεια στα 100 ευρω 3.75 ευρω. banggood εβαλα απλο ταχυδρομειο απο 15/8 και δεν εχω παραλαβει ακομα αργει πολυ? επισης δεν εδωσαν tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Για το Cube i7 Stylus (Core M, 64GB SSD, 10.1" display, τιμή=360$) τί γνώμη έχετε; Προτιμώ την αναλογία την αναλογία 16:10 της οθόνης 11.6" που έχουν τα μεγαλύτερα μοντέλα (και πολύ περισσότερο την αναλογία 4:3, αλλά φευ) αλλά λίγο η οθόνη, λίγο ο δίσκος 128ΓΒ το κόστος γίνεται ανάλογο της αγοράς laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Για το Cube i7 Stylus (Core M, 64GB SSD, 10.1" display, τιμή=360$) τί γνώμη έχετε; Προτιμώ την αναλογία την αναλογία 16:10 της οθόνης 11.6" που έχουν τα μεγαλύτερα μοντέλα (και πολύ περισσότερο την αναλογία 4:3, αλλά φευ) αλλά λίγο η οθόνη, λίγο ο δίσκος 128ΓΒ το κόστος γίνεται ανάλογο της αγοράς laptop Ολα οσα χρειαζεται να ξερεις για το cube i7 stylus, ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 καλημέρα! εγω πηρα απο ebay κανονικα μεσω Paypal και balance και απο banggood με καρτα απευθειας, εχω eurobank visa. για το Paypal εχει τροπο να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα, δες στο αναλογο θεμα, απλα εχει προμηθεια στα 100 ευρω 3.75 ευρω. banggood εβαλα απλο ταχυδρομειο απο 15/8 και δεν εχω παραλαβει ακομα αργει πολυ? επισης δεν εδωσαν tracking number. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω από banggood γιατί δεν έτυχε να αγοράσω ποτέ απ' αυτούς. Πάντως από άλλα κινέζικα μαγαζιά που έχω ψωνίσει οι μέρες που περιμένεις δεν είναι πολλές. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Έστειλες κανένα μήνυμα να τους ρωτήσεις τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) καλημέρα! εγω πηρα απο ebay κανονικα μεσω Paypal και balance και απο banggood με καρτα απευθειας, εχω eurobank visa. για το Paypal εχει τροπο να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα, δες στο αναλογο θεμα, απλα εχει προμηθεια στα 100 ευρω 3.75 ευρω. banggood εβαλα απλο ταχυδρομειο απο 15/8 και δεν εχω παραλαβει ακομα αργει πολυ? επισης δεν εδωσαν tracking number. balance και απο banggood με καρτα απευθειας? πως το εκανες αυτο? εμενα μονο paypal και web money μου βγαζει για πληρωμη ok το βρηκα δεν πρεπει να κανεις τικ στο drop shipping order Edited September 10, 2015 by mpalakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω κάνει 2 αγορές από geekbuying 2 τάμπλετ.Αγορά στις 29/8/15 . Ακόμα δεν μου το έχουν στείλει κ δεν έχω tracking number.Έχει κανείς ίδιο θέμα?Κ ξέρει κανείς πως κάνουμε ακύρωση παραγγελίας? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα! εγω πηρα απο ebay κανονικα μεσω Paypal και balance και απο banggood με καρτα απευθειας, εχω eurobank visa. για το Paypal εχει τροπο να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα, δες στο αναλογο θεμα, απλα εχει προμηθεια στα 100 ευρω 3.75 ευρω. banggood εβαλα απλο ταχυδρομειο απο 15/8 και δεν εχω παραλαβει ακομα αργει πολυ? επισης δεν εδωσαν tracking number. Στο έστειλαν τελικά φίλε?Πήρες tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω κάνει 2 αγορές από geekbuying 2 τάμπλετ.Αγορά στις 29/8/15 . Ακόμα δεν μου το έχουν στείλει κ δεν έχω tracking number.Έχει κανείς ίδιο θέμα?Κ ξέρει κανείς πως κάνουμε ακύρωση παραγγελίας? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο έστειλαν τελικά φίλε?Πήρες tracking number? Τι 20 μέρες ακόμα να στα στείλουν; Στείλτους email να ακυρώσεις την παραγγελία. Έχει χαλάσει το geek τελευταία...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Τι 20 μέρες ακόμα να στα στείλουν; Στείλτους email να ακυρώσεις την παραγγελία. Έχει χαλάσει το geek τελευταία...:shifty: Τελικά την 1 παραγγελία μου την έστειλαν το Σάββατο προχθές(πήρα tracking number) και την δεύτερη είπαν θα μου την στείλουν σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmgr Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια φανταζομαι να εχει απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα... πρωτη φορα ομως θελω να αγορασω κατι απο banggood γι αυτο και η απορια. Λοιπον, για αγορα tablet απο banggood ποιον τροπο αποστολης επιλεγουμε για να εχουμε μπλεξιματα?? Ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια φανταζομαι να εχει απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα... πρωτη φορα ομως θελω να αγορασω κατι απο banggood γι αυτο και η απορια. Λοιπον, για αγορα tablet απο banggood ποιον τροπο αποστολης επιλεγουμε για να εχουμε μπλεξιματα?? Ευχαριστω για τη βοηθεια. Ώστε σου αρέσουν τα προβλήματα βλέπω!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts