Jump to content

mpalakis1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpalakis1

  1. καλησπερα παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τελωνιο πηρα 1 redmi 4x και ειδα στο track & trace των ελτα 28/4/2017, 09:34:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 28/4/2017, 09:34:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ μάλλον τον ήπια έτσι? ξέρουμε ι ποσο ειναι το κοστος περιπου? και τι πρεπει να κανω τωρα, πρεπει να παω απο εκει? ευχαριστω!
  2. ευχαριστω τη ******με...απο vickmall με Netherlands Registered Airmail(SF)(Usually delivered at 15-25days) εκανα βλακεια επρεπε να δωσω τα 3€ gia safe!!
  3. καλησπερα παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τελωνιο πηρα 1 redmi 4x και ειδα στο track & trace των ελτα 28/4/2017, 09:34:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 28/4/2017, 09:34:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ μάλλον τον ήπια έτσι? ξέρουμε τη διαδικασία και ποσο ειναι το κοστος περιπου? ευχαριστω!
  4. καλημερα παιδια ξερουμε αν και πως δουλεύει το mi remote το πατάω για tv και δεν μου βγαζει λιστα με μαρκες....:worry:
  5. γεια σας κ απο εμενα. το κινητό το εχω 5 μέρες για τα λεφτα του ειναι ΑΨΟΓΟ. το μονο μελανό σημειο που εχω παρατηρήσει , δεν ειναι multitouch, ειναι μονο 2 σημείων για αυτο και δεν "ακουει" το touch παντα τοσο καλα... κατα τα αλλα σουπερ!
  6. good luck 2 me μολις μου χαλασε το κινητο και δεν εχω καθολου:(
  7. balance και απο banggood με καρτα απευθειας? πως το εκανες αυτο? εμενα μονο paypal και web money μου βγαζει για πληρωμη ok το βρηκα δεν πρεπει να κανεις τικ στο drop shipping order
  8. mpalakis1

    ZTE Blade L2

    καλήμερα στο forum ξέρει κάνεις TO ZTE BLADE L2 τι ονομασία έχει στην κινεζική αγορα για να το πάρω από κινά? ευχαριστω!
  9. καλησπέρα παιδιά έχει βρει κάποιος καμιά υλοποίηση σαν το MXIII άλλα με ενσωματωμένη κάμερα? μιας και το cs968 θα το δώσω σε φίλο αν βρει κάποιος κάτι let me know ευχαριστω !!
  10. καλησπερα παιδια παρελαβα σημερα tv box (cs968) και το τροφοδοτικου μου εσκασε μολις το ανοιξα κανα 2 φορες( εβγαλα- εβαλα μπριζα) η τροφοδοσια του tv box απο κατω λεει οτι ειναι 5V-3A αλλα το τροφοδοτικο ειναι 5V-2.5A οσοι εχετε το ιδιο μπορειτε να τσεκαρετε και να μου πειτε τι voltage λεει απο κατω το tv box για να δω τι θα πω και στου κινεζους πηραμε αλλο τροφοδοτικο το box αναβει το λαπμακι περιμενω να μου πουν αν δουλευει...θα δουμε ευχαριστω
  11. δοκιμάστε αν θέλετε την καινούργια justxbmc http://www.mediafire.com/download/lo8ge3i30bs6pht/justXBMC_Beyond_Mod.apk εχει γινει πολύ καλή δουλειά με προεγκατεστημενα πολλά addon's αν και αντιμετώπισα πρόβλημα με το lambda repo και το icifilm δεν γινόταν install τελικά το ξανάκανα εγκατάσταση το justxbmc kai to lambda έπαιξε, το icifilm οχι ομως:wacko: το mushup παίζει κανονικά αν ξέρετε πως να τα κάνετε να δουλέψουν be my guest!! παιζει σε minix kai cs968 σίγουρα
  12. ευχαριστω πολλη!
  13. καλησπερα παιδια μια βοηθεια θα ηθελα αν καποιος απο εσας εχει την rom του GEASS για το cs968 αw την ανεβασει καπου και ας μου στηλει το link γιατι απο το site το dropbox εχει προβλημα και δεν μπορω να το βρω πουθενα!! ευχαριστω!!
  14. Καλησπερα παιδια ξερει να μου πει κάποιος απο που να αγορασω το cs968, γιατι το βρισκω σε διαφορα site με cpu 1.4 η με 1,8 mhz cpu και δεν ξερω αν ειναι μουφα ευχαριστω!
  15. http://athensproaudio.gr/accessories-various/all-headphones-en/earbud-headphones-en/sennheiser-cx-275s.html είχα τα cx- 215 χωρίς μικρόφωνο απλά τελεία!! τωρα σε λίγες μέρες θα τα παραγγείλω γιατί τα έχασα cx-275s(οπου S=smartphone οπου i= ihpone, ipad
  16. εχω δικτυακο δισκο οχι nas,γενικά to σπίτι είναι δικτυωμένο θελω να βλεπω media απο οπου και αν βρισκονται (pc, δικτυακό δίσκο , laptop) ειτε μέσα απο xbmc ειτε απο αλλους player
×
×
  • Create New...