Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα μεταφορικά δεν είναι free? Έτσι έχω δει στο σιτε...

Free είναι, εκτός από το Singapore Post που όλοι το χρεώνουν επιπλέον αλλά με διαφορετική τιμή ο καθένας (π.χ στο iPadAlternative είναι $6, στο Pandawill είχε γραφτεί ότι ήταν $26).

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν χρησιμοποιούν όλοι την ίδια υπηρεσία (κόστος) μεταφορικών για τη Free Shipping μέθοδο.

Σε αντίθεση με εμάς που έχουμε ένα ΕΛ.ΤΑ που χρεώνει παντού τα ίδια, εκεί υπάρχουν ιδιωτικές εταιρίες που παίζουν το ρόλο του διαμεσολαβητή της China Post (π.χ η 4px) και χρεώνουν διάφορα τα οποία προφανώς ενσωματώνονται στην τιμή.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...απ'όσο ξέρω, με το nick "iPadAlternative" γράφει η Jamie με Google translator, δεδομένου ότι δεν μιλά/καταλαβαίνει από Ελληνικά.

Ρε συ Frontier, μια απορεία.Αφού η κοπέλα ούτε μιλάει αλλά ούτε καταλαβαίνει γρι Ελληνικά, πως διάλο θα μας λύσει τις τυχόν απορείες-ερωτήσεις μας; Με το google translate που μεταφράζει λέξη λέξη και δεν βγάζεις νόημα; Και εντάξυ από Αγγλικά πχ σε Ελληνικά μπορεί κάποιος να βγάλει νόημα ακόμα και από λέξη-λέξη μετάφραση, αλλά από Ελληνικά σε Αγγλικά αν γίνει μετάφραση λέξη-λέξη , έχω την εντύπωση οτι μπερδεύεται πολύ το πράγμα λόγω της ιδιαιτερότητας της γλώσσας μας που δεν έχει τόσο απλοποιημένη σύνταξη όσο αυτή της Αγγλικής.

Δεν λέω , συμπαθής η προσπάθεια του εν λόγω μαγαζιού να μας παρέχει κάποιου είδους support στα Ελληνικά αλλά μήπως είναι άδικος κόπος λόγω της παραπάνω ιδιομορφίας;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα υπενθύμισης γιατί όλα αυτά τα καταστήματα είναι εκτός Ε.Ε.

Παρακαλώ να βάζετε links, για να μπορούν να το διασταυρώσουν και να σου απαντήσουν.

Γιαυτό λέμε ότι η πιο ασφαλής επιλογή για σύγκριση είναι το $, ακριβώς επειδή η συναλλαγή γίνεται εκτός Ε.Ε.

τα link είναι

http://www.mixeshop.com/window-yuandao-n101-dual-core-2-rk3066-android-41-101-inch-1280-x-800px-10-point-ips-screen-tablet-pc_p1818.html

το δίνει 178$ και επιλέγουμε και την επιλογή για τα 32GB+20$ = 198$

http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/97-window-n101-16ghz-dual-core-rk3066-101-inch-ips-1280800-with-16gb-android-404-hdmi-bluetooth.html

το δίνει 248$

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν υποστηρίζω κανένα site, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το μόνο που υποστηρίζω είναι η τσέπη μου.

Η διαφορά στις τιμές δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο tablet αλλά και στα άλλα προϊόντα.

Ειδικά όταν σκεέφτομε να πάρω δύο tablet, + θήκη +κάτι άλλα η διαφορά μεγαλώνει Χ2.

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Με Singapore Post έρχεται πιο γρήγορα?Για αυτό το προτιμούν?Η μήπως παίζει κάτι με τελωνείο.Σε σχέση με το τσάμπα και το Singapore Post..

Μουργολυκε απο οτι γνωρίζω ειπαρχουν αρκετά σιτες που πουλάνε Β διαλογής προϊόντα σε χαμηλότερες τιμες...Και δεν αποκλείω καθόλου να συμβαίνει και με το συγκεκριμενο.Εχε το και αυτό στα υπ όψιν..

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ρε συ Frontier, μια απορεία.Αφού η κοπέλα ούτε μιλάει αλλά ούτε καταλαβαίνει γρι Ελληνικά, πως διάλο θα μας λύσει τις τυχόν απορείες-ερωτήσεις μας; Με το google translate που μεταφράζει λέξη λέξη και δεν βγάζεις νόημα; Και εντάξυ από Αγγλικά πχ σε Ελληνικά μπορεί κάποιος να βγάλει νόημα ακόμα και από λέξη-λέξη μετάφραση, αλλά από Ελληνικά σε Αγγλικά αν γίνει μετάφραση λέξη-λέξη , έχω την εντύπωση οτι μπερδεύεται πολύ το πράγμα λόγω της ιδιαιτερότητας της γλώσσας μας που δεν έχει τόσο απλοποιημένη σύνταξη όσο αυτή της Αγγλικής.

Δεν λέω , συμπαθής η προσπάθεια του εν λόγω μαγαζιού να μας παρέχει κάποιου είδους support στα Ελληνικά αλλά μήπως είναι άδικος κόπος λόγω της παραπάνω ιδιομορφίας;

Φίλε μου, η όλη ουσία του νήματος είναι - τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι ήθελε και εκείνη - να μπορεί να απαντά σε απλές ερωτήσεις σχετικά με αποστολές, price match (με links) και επιστροφές. Το ίδιο κάνουν και σε άλλα μη-Αγγλικά forums και επειδή είχαν πολλούς πελάτες εδώ, επέλεξαν το myphone.gr. Αφορμή ήταν το νήμα του Fire, που από το Σεπτέμβρη είχε "πάρει φωτιά" και έβγαινε ψηλά στις αναζητήσεις :)

Γιαυτό είπα να είμαστε όσο πιο απλοί στην έκφραση γίνεται και όχι να διαγωνιζόμαστε στην έκθεση, η Ελληνική γλώσσα δεν πιάνεται σε πολυπλοκότητα από κανέναν translator :D

Κάτι μαθαίνεις πάντως.

τα link είναι

http://www.mixeshop.com/window-yuandao-n101-dual-core-2-rk3066-android-41-101-inch-1280-x-800px-10-point-ips-screen-tablet-pc_p1818.html

το δίνει 178$ και επιλέγουμε και την επιλογή για τα 32GB+20$ = 198$

http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/97-window-n101-16ghz-dual-core-rk3066-101-inch-ips-1280800-with-16gb-android-404-hdmi-bluetooth.html

το δίνει 248$

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν υποστηρίζω κανένα site, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το μόνο που υποστηρίζω είναι η τσέπη μου.

Η διαφορά στις τιμές δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο tablet αλλά και στα άλλα προϊόντα.

Ειδικά όταν σκεέφτομε να πάρω δύο tablet, + θήκη +κάτι άλλα η διαφορά μεγαλώνει Χ2.

Kαι καλά κάνεις να κοιτάς το συμφέρον σου.

Δίνοντας links μπορεί να σου απαντήσει καλύτερα, γιατί θα το ψάξει.

Με Singapore Post έρχεται πιο γρήγορα?Για αυτό το προτιμούν?Η μήπως παίζει κάτι με τελωνείο.Σε σχέση με το τσάμπα και το Singapore Post..

Με SingPost έρχεται πιο γρήγορα, γιατί διαμεσολαβεί υπηρεσία courier (4px) για τη μεταφορά του πακέτου από Κίνα/HK σε Σιγκαπούρη (το courier αναλαμβάνει εκτελωνισμούς και λοιπές ενέργειες).

Υποψιάζομαι ότι το free shipping τους έχει και αυτό κάποιο courier στη μέση (για εκτελωνισμό - αυτό που είπε για φόρους και αυξημένο κόστος που το περνάνε στην τιμή - ώστε να παρακάμψουν τυχόν παρακράτηση του πακέτου από China Post), γιαυτό και το Χ900 το πήρα έτσι (για να συγκρίνω χρόνους).

Edited by Frontier

Γιατί δεν κάνετ το πιό απλό που έκανα και γώ.

Πήγα σε όλα τα site που βρήκα, είτε από το forum είτα από googl-άρισμα.

Δηλωσα ένα ΧΧΧΧΧ e-mail και δημιουργησα καλάθι με τα ίδια πράγματα στο κάθε ένα.

Επέλεξα και τον ίδιο τρόπο μεταφοράς.....και με το ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....και έβγαλαν το TOTAL για να πληρώσω.

Σε αυτό το σημείο κράτησα στο TOTAL από το κάθε site,δίεγραψα τα προϊόντα από τα καλάθια και.....

το αποτέλεσμα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...στο τι ποσό ζητάει το κάθε site !!!!.

Εγω με αυτόν το τρόπο αποφάσισα από που θα παραγγείλω.

Και δεν με πειθει κανείς, ότι το ακριβό είναι έγκυρο-σιγουρο και αξιόπιστο.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Γιατί δεν κάνετ το πιό απλό που έκανα και γώ.

Πήγα σε όλα τα site που βρήκα, είτε από το forum είτα από googl-άρισμα.

Δηλωσα ένα ΧΧΧΧΧ e-mail και δημιουργησα καλάθι με τα ίδια πράγματα στο κάθε ένα.

Επέλεξα και τον ίδιο τρόπο μεταφοράς.....και με το ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....και έβγαλαν το TOTAL για να πληρώσω.

Ο τρόπος μεταφοράς αναφέρεται σαν ίδιος (free shipping) αλλά δεν είναι ίδια υπηρεσία.

Kαι δε λαμβάνεις υπόψη σου ούτε το χρόνο διεκπεραίωσης της παραγγελίας, ούτε το χρόνο αποστολής/παράδοσης.

Σε αυτό το σημείο κράτησα στο TOTAL από το κάθε site,δίεγραψα τα προϊόντα από τα καλάθια και.....

το αποτέλεσμα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...στο τι ποσό ζητάει το κάθε site !!!!.

Εγω με αυτόν το τρόπο αποφάσισα από που θα παραγγείλω.

Πως γίνεται αυτό, αφού σε όλα τα e-shop platforms αν διαγράψεις τα προϊόντα, μηδενίζονται τα καλάθια.

Τι νόημα έχει να σου αφήνει υπόλοιπο μεταφορικών όταν δεν υπάρχει προϊόν;

Και δεν με πειθει κανείς, ότι το ακριβό είναι έγκυρο-σιγουρο και αξιόπιστο.

Πάρε τότε από εκεί που κρίνεις εσύ, αλλά μην προσπαθείς να επιβάλλεις τα κριτήριά σου στους υπόλοιπους οι οποίοι έχουν διαφορετικά (εγώ π.χ κοιτάζω αξιοπιστία, πόσο γρήγορα έρχεται και να μην είναι ΟΕΜ).

Edited by Frontier

Ο τρόπος μεταφοράς αναφέρεται σαν ίδιος (free shipping) αλλά δεν είναι ίδια υπηρεσία.

Kαι δε λαμβάνεις υπόψη σου ούτε το χρόνο διεκπεραίωσης της παραγγελίας, ούτε το χρόνο αποστολής/παράδοσης.

Πως γίνεται αυτό, αφού σε όλα τα e-shop platforms αν διαγράψεις τα προϊόντα, μηδενίζονται τα καλάθια.

Τι νόημα έχει να σου αφήνει υπόλοιπο μεταφορικών όταν δεν υπάρχει προϊόν;

Πάρε τότε από εκεί που κρίνεις εσύ, αλλά μην προσπαθείς να επιβάλλεις τα κριτήριά σου στους υπόλοιπους.

Δεν ξέρω να κάνω αντιπαράθεση σε αντιπαράθσε στο forum αλλά θα τα γράψω απλά.

Για το θέμα καλάθι.

Βάζεις τα προιόντα, διαλέγεις και EMS που είναι ιδιος χρόνος παράδοσης (αν όχι ολόιδιος, πολύ κοντά)

ένα κλικ πριν σου ζητήσει τα στοιχεία του PayPall έχεις το σύνολο που θα χρεωθείς. Απλά το σημειώνεις....

και ή προχωράς στην αγορά ή διαγράφεις τα προϊόντα από τα καλάθια ΚΑΙ τα έξοδα μεταφοράς διαγράφονται αυτόματα.

Δεν προσπαθώ να επιβάλω κανένα κριτήριο!!! Αν έχω λάθος σκέψη, είμαι όλος αυτιά να ακούσω εμπεριστατωμένα και το αντίθετο.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Δες και αυτό που είπα παραπάνω όμως για τις φτηνότερες τιμές...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Να ρωτήσω, έχει παραγγείλει κανεις από το androidmall? Έχει πολύ καλές τιμές, απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Δες και αυτό που είπα παραπάνω όμως για τις φτηνότερες τιμές...

Το είδα, το είδα και έχεις απόλυτο δίκιο,

(για δευτεράτζες, υπόλοιπα, επιστροφές, προβληματικά προϊόντα προς διάθεση........κλπ.κλπ.κλπ)

Τα site που έκανα (ας το πούμε έρευνα αγοράς) είναι από sites που έχουν αναφερθεί στο forum εδώ, αλλά και

από άλλα Αγγλόφωνα και Γερμανόφωνα sites.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αλάνθαστος.......απλά μου αρέσει το ψάξιμο.....

ειδικά στο Internet που όλα είναι ρευστά και όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Δεν ξέρω να κάνω αντιπαράθεση σε αντιπαράθσε στο forum αλλά θα τα γράψω απλά.

Απλά πατάς "παράθεση" και βάζεις μέσα σε tags

{quote} μπλα μπλα μπλα {/quote}

το κείμενο του συνομιλητή σου και γράφεις το δικό σου εκτός αυτών (άλλαξε τα {} σε [] για να λειτουργήσει).

Για το θέμα καλάθι.

Βάζεις τα προιόντα, διαλέγεις και EMS που είναι ιδιος χρόνος παράδοσης (αν όχι ολόιδιος, πολύ κοντά)

ένα κλικ πριν σου ζητήσει τα στοιχεία του PayPall έχεις το σύνολο που θα χρεωθείς. Απλά το σημειώνεις....

και ή προχωράς στην αγορά ή διαγράφεις τα προϊόντα από τα καλάθια ΚΑΙ τα έξοδα μεταφοράς διαγράφονται αυτόματα.

Αυτό είπα και πριν φίλε μου, ότι τα έξοδα διαγράφονται αυτόματα με το σβήσιμο των προϊόντων.

Έγραψα όμως ότι - και δεν αναφερόμουν σε EMS (το οποίο είναι πιο επικίνδυνο για τελωνείο από το Free/Singapore) - η Free shipping υπηρεσία με Free shipping υπηρεσία, διαφέρουν.

Ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό: έστω ότι δύο dealers αγοράζουν το ίδιο tablet στην ίδια τιμή από τον κατασκευαστή. Και οι δύο ενσωματώνουν πάνω στο κόστος την υπηρεσία Free shipping (την οποία πληρώνεις ούτως ή άλλως σε όλους, άσχετα αν εσύ επιλέγεις διαφορετική μέθοδο αποστολής, διότι είναι τα γνωστά μεταφορικά που πληρώνουν και οι έμποροι όταν αγοράζουν προϊόντα). Εκεί δεν ξέρουμε τι κόστος έχει ο καθένας, διότι δε χρησιμοποιούν την ίδια μεταφορική μέθοδο, αλλά προκύπτουν διαφορές τόσο στην τιμή που αναγράφεται στο site (γιατί ο έμπορος ενσωματώνει τα κόστη αυτά στην τιμή και τα περνά στον πελάτη) αλλά και στο χρόνο αποστολής του εμπορεύματος από τον έμπορο στο μεταφορέα (China post/SingPost/EMS/DHL).

Απλά αναφέρω την εμπειρία μου με αγορές από Pandawill & iPadAlternative χωρίς να κάνω διαφήμιση (αγόραζα αρχικά από Pandawill και παλαιότερα από Focal και FastcardTech): στο Pandawill από τη στιγμή που σε χρεώσει το Paypal, κάνει 5 ημέρες για να φύγει το εμπόρευμα από το Panda και να πάει στον μεταφορέα. Στο iPadAlternative για προϊόντα που είναι available/stock, ο χρόνος είναι από 1 1/2 ώρα (!) μέχρι 24 ώρες (3 παραγγελίες έχω κάνει από εκεί), δεν έχω βρει άλλο site με ταχύτερη διεκπεραίωση. Αυτό προφανώς έχει κάποιο κόστος, το οποίο πληρώνεις.

Εννοείται ότι αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για αυτά, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ακατάλληλο.

Δεν προσπαθώ να επιβάλω κανένα κριτήριο!!! Αν έχω λάθος σκέψη, είμαι όλος αυτιά να ακούσω εμπεριστατωμένα και το αντίθετο.

Δεν είναι λάθος η σκέψη σου, απλά πρέπει να αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικά κριτήρια και δεν τους νοιάζει απόλυτα η τιμή (εντός λογικών πλαισίων βέβαια, γιατί αν ξεφεύγει πάνω από το 1/3 της αξίας, τότε ζητάς το λόγο γιατί είναι τόσο ακριβό). Εγώ π.χ θέλω από τη στιγμή που πληρώνω, να φεύγει γρήγορα και να μειώνεται (αν όχι να εξαλείφεται) η πιθανότητα να βγει το προϊόν out-of-stock στο μεσοδιάστημα αυτό (έχω καεί πολλές φορές έτσι από το Pandawill/FastcardTech) καθότι από τη στιγμή που αποφάσισα/πλήρωσα για κάποιο προϊόν, θέλω να μην περιμένω. Αλλά αυτό είναι προφανώς κριτήριο που αφορά εμένα, οπότε επιλέγω το κατάστημα που πληρεί αυτά τα κριτήρια. Από τη στιγμή που άλλα καταστήματα δεν το κάνουν, κανένα πρόβλημα δεν αγοράζω από εκεί.

Άλλο κριτήριο είναι το loyalty και η αυθεντικότητα των προϊόντων. Για το banggood π.χ διαβάζω και καλά και κακά reviews, όλα όμως (και καλά και κακά) εγείρουν ερωτηματικά για την αυθεντικότητα των προϊόντων, επειδή δεν είναι λογικό αυτό που κάνουν (αγορά προϊόντων, αποσυσκευασία, επανασυσκευασία σε άλλη συσκευασία και αποστολή) καθότι αυξάνεται το κόστος (ο κατασκευαστής πουλά το εμπόρευμα με τη συσκευασία, το να το αποσυσκευάζεις και να το συσκευάζεις σε άλλη, είναι διπλό κόστος για το προϊόν), εκτός εάν αγοράζουν εξαρχής "χύμα" (b-grade) οπότε έχει λογική. Επειδή όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις (δεν έχουμε πρόσβαση σε part lists εργοστασίων για να ξέρουμε ότι είναι b-grade προϊόντα), γιαυτό παραμένει ερώτημα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαστε διαφορετικοί όλοι σαν αγοραστές και κοιτάζουμε οι αγορές μας να πληρούν τα κριτήρια που ΕΜΕΙΣ θέτουμε στους εαυτούς μας (και τα οποία διαφέρουν από τους άλλους). Δεν υπάρχει δηλ. σωστός και λάθος τρόπος.

Καλή συνέχεια.

Ωραία πρωτοβουλία τώρα για να μη σας κουράσω θα πω γρήγορα την περιπέτεια μου. Στις 15/12/12 παρήγγειλα το cube u30gt που ήταν σε πρόσφορα 133 η πληρωμή έγινε με paypal έστειλα mail στο support αν είναι με το καινούριο ηχείο. Μου απάντησαν οτι είναι με το καινούριο ηχείο και wifi. Μέχρι 20/12 δεν είχε γίνει τίποτα στέλνω πάλι mail γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή μου απατάνε ότι και καλά δεν πρόλαβα την τιμή της προσφοράς για κάποιο λάθος του (είχα πληρώσει με paypall και μου είχαν σταλεί και τιμολόγιο με 133) και ότι έπρεπε να πληρώσω την διάφορα 33. Το οποίο και έκανα γιατί δεν είχα όρεξη γιορτινές μέρες από ιστορίες. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε και είναι το παλιό. Επικοινώνησα ξανά και μου είπαν να στείλω πίσω για να μου στείλουν το νέο μοντέλο. Δηλαδή τώρα πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής. Να έχω την αγονία ποτέ θα φτάσει και πότε θα το ξαναπάρω στα χεριά μου. Τελικά δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία.

τελικα επειδη το ταμπλετ προοριζεται για την 8χρονη ανηψια μου, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να της παρω θηκα στυλ book..

Ποια απο τις 2 προτεινετε;

Leather Book Case for 7" Tablets (Suitable for all of our 7" Tablets) $15.00

(απο κατω γραφει: *If this case is ordered alongside a 7" tablet, the appropriate case will automatically be sent to you. Otherwise, please specify in order comments which model you need the case to fit.)

ή την

Leather stand Case Ainol 7 inch Tablet Fire/Aurora/Elf/Advanced/Advanced II $12.99

τι λετε; ποια θα βολεψει καλυτερα;

και επισης θα εχει τρυπα για το ηχειο του Fire; (αληθεια που ειναι το ηχειο του)

πειτε γνωμες.. σημερα το απογευμα θα παραγειλω

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Βασικά, δεν είχα σκοπό να πυροδοτήσω την συζήτηση, ούτε θα το έκανα θέμα αν δεν είχαν συμβεί συνδίαστικά τα θέματα. Το θέμα της "προσφοράς" και το θέμα της λάθος συσκευής. Ο αρ. Παραγγελίας είναι 1766

Φιλοι...να σκεφτουμε και να δουμε λιγο το θεμα αλλιως.

Εχουμε ενα μελος που ειναι ο μαγαζατορας.

Εμεις ειμαστε τα μελη του φορουμ οι αγοραστες.Αν ειμαστε ενωμενοι μπορουμε να κερδισουμε ολοι.

Ας το εκμεταλευτουμε η ας προσπαθησουμε τουλαχιστον.

Φανταστείτε μια μαζικη αγορα 100 ταμπλετς σε τι τιμη θα μπορουσαμε να τα παρουμε.

Χωριζουμε τις αναγκες μας (πχ 7 και 10 ιντσες) και κανουμε δηλωση αγορας.

Ετσι η καπως ετσι η και με καλυτερες ιδεες ας εκμεταλευτουμε την δυναμη της ομαδικης αγορας.

Ειναι κατι που σιγουρα γινετε.

Περίμενε κανένα μήνα, τόσο έκαναν να μου έρθουν κάτι θήκες (Χίο είμαι και εγώ).

Δοκίμασε, δε χάνεις κάτι.

τελικα τους το ειπα οτι βρηκα χαμηλοτερη τιμη στο Βανγκοοντ και με ρωτησαν αν εχω ξαναπαραγγειλει απο κει, καθως δεν εχουν δινουν "υποστηριξη".. ουσιαστικα μου ειπαν οτι θα εδιναν χαμηλοτερη τιμη μονο αν τους τη συγκρινα με καποιο μαγαζι που εχει καλη φημη...

Edited by MASTERX

τελικα επειδη το ταμπλετ προοριζεται για την 8χρονη ανηψια μου, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να της παρω θηκα στυλ book..

Ποια απο τις 2 προτεινετε;

Leather Book Case for 7" Tablets (Suitable for all of our 7" Tablets) $15.00

(απο κατω γραφει: *If this case is ordered alongside a 7" tablet, the appropriate case will automatically be sent to you. Otherwise, please specify in order comments which model you need the case to fit.)

ή την

Leather stand Case Ainol 7 inch Tablet Fire/Aurora/Elf/Advanced/Advanced II $12.99

τι λετε; ποια θα βολεψει καλυτερα;

και επισης θα εχει τρυπα για το ηχειο του Fire; (αληθεια που ειναι το ηχειο του)

πειτε γνωμες.. σημερα το απογευμα θα παραγειλω

Κοίτα εγώ έχω άποψη μόνο για αυτή που γίνεται και stand, το έχουν ξαναπεί εδώ μέσα και εγώ δεν το είχα προσέξει και είχα κάνει ήδη την αγορά....

Δεν βολεύει καθόλου γιατί το ταμπλετ "παίζει" μέσα δλδ δεν εφαρμόζει επακριβώς οπότε και δεν στην συνιστώ...

Θα σου πρότεινα κάτι άλλο αλλά ακόμα και εγώ στο ψάξιμο είμαι, μια και αυτή που είχα, που προαναφέρω, την πούλησα γι άλλο 7αρι ταμπλετ που το εφάρμοζε κανονικά. Επίσης το ηχείο βρίσκεται πίσω αριστερά και όχι δεν έχει τρύπα για να ακούγεται ο ήχος καλύτερα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

τελικα τους το ειπα οτι βρηκα χαμηλοτερη τιμη στο Βανγκοοντ και με ρωτησαν αν εχω ξαναπαραγγειλει απο κει, καθως δεν εχουν δινουν "υποστηριξη".. ουσιαστικα μου ειπαν οτι θα εδιναν χαμηλοτερη τιμη μονο αν τους τη συγκρινα με καποιο μαγαζι που εχει καλη φημη...
Αν θέλει ο άλλος να βρει δικαιολογίες!!!

παιδιά έχω μια απορία πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι αυτός έχω απορία μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί αν είναι φεϊκ να μην κάνω κίνηση για αγορά http://www.ebay.com/itm/10-1-Android-4-0-IPS-Tablet-PC-1280-800-A10-Bluetooth-WiFi-Metal-Body-16G-/281052567840?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d920

Κοίτα εγώ έχω άποψη μόνο για αυτή που γίνεται και stand, το έχουν ξαναπεί εδώ μέσα και εγώ δεν το είχα προσέξει και είχα κάνει ήδη την αγορά....

Δεν βολεύει καθόλου γιατί το ταμπλετ "παίζει" μέσα δλδ δεν εφαρμόζει επακριβώς οπότε και δεν στην συνιστώ...

Θα σου πρότεινα κάτι άλλο αλλά ακόμα και εγώ στο ψάξιμο είμαι, μια και αυτή που είχα, που προαναφέρω, την πούλησα γι άλλο 7αρι ταμπλετ που το εφάρμοζε κανονικά. Επίσης το ηχείο βρίσκεται πίσω αριστερά και όχι δεν έχει τρύπα για να ακούγεται ο ήχος καλύτερα.

επειδη δεν βρισκω, αλλη θηκη που να βολευει καλυτερα μαλλον θα δοκιμασω αυτη.. καπως θα το στριμωξω μεσα να μη κουνιεται.. και αμα βρεις καποια καλυτερη πες το εδω να παρουμε και εμεις

παιδιά έχω μια απορία πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι αυτός έχω απορία μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί αν είναι φεϊκ να μην κάνω κίνηση για αγορά http://www.ebay.com/itm/10-1-Android-4-0-IPS-Tablet-PC-1280-800-A10-Bluetooth-WiFi-Metal-Body-16G-/281052567840?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d920

Αυτος ο πωλητης εχει και αυτα σε τρελες τιμες

http://www.ebay.com/itm/16GB-10-Google-Android-4-0-IPS-Capacitive-Screen-Tablet-PC-Dual-Cam-Bluetooth-/281052567853?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d92d

http://www.ebay.com/itm/NEW-8GB-7-inch-1-6Ghz-DUAL-CORE-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-/281052567877?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d945

http://www.ebay.com/itm/M3-WIFI-RK3066-Dual-Core-1-6GHz-10-1-Inch-IPS-Android-4-1-16GB-Tablet-/271140152459?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3f2136648b

http://www.ebay.com/itm/10-1-N10-3GVersion-Tablet-PC-Qualcomm-Cortex-A5-Dual-Core-1-2GHz-IPS-Phone-/281052567928?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d978

http://www.ebay.com/itm/NEW-10-1-inch-Tablet-Jelly-Bean-Dual-Core-16GB-Android-eReader-/281052568045?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item417009d9ed

http://www.ebay.com/itm/NEW-10-1-IPS-Tablet-PC-Freescale-i-MX6Q-16GB-/271140152399?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3f2136644f

Του εστηλα mail για το Pipo M3 παιζοντας το εντελος χαζος.

Dear top.seller888,

I have 4 questions for you before I buy it. 1)Is this a fake tablet? 2)Is this a defective tablet?(bad pixel,scratched screen,broken displays,damaged battery,not working at all,etc.)

3)Is the PIPO M3?

4)If it is the PIPO M3 is one of those who the factory has withdrawn because it was constructed DEFECTIVE(WIFI and CPU) or the new not DEFECTIVE model?

Ακομα περιμενω απαντηση.

Απορώ πως αυτός ο πωλητής έχει 99,6% θετικά feedback.

Μάλλον αποφάσισε να κάνει τη μπάζα του και να την κοπανήσει!!!

Εγώ έστειλα στον άλλον μήνυμα, που δείχνει το cube 8", το λέει Ainol Hero και λέει ότι είναι 9,7"

Μου απάντησε άρες μάρες και πως αν δε μείνω ευχαριστημένος θα μου κάνει refund.

Edited by parisal

Απορώ πως αυτός ο πωλητής έχει 99,6% θετικά feedback.

Μάλλον αποφάσισε να κάνει τη μπάζα του και να την κοπανήσει!!!

Εγώ έστειλα στον άλλον μήνυμα, που δείχνει το cube 8", το λέει Ainol Hero και λέει ότι είναι 9,7"

Μου απάντησε άρες μάρες και πως αν δε μείνω ευχαριστημένος θα μου κάνει refund.

Εγω παντως παραγγειλα απ τον συγκεκριμένο πωλητη ενα δεκαιντσο στα 19,5€.Μολις παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις.

Τωρα αν ειναι fake που για μενα κατα 60% ειναι, θα ανοιξω resolution center κ θα παρω τα λεφτα μου πισω οπως γινεται παντα σε αναλογες περιπτωσεις .