fits13 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν τελικα την παρεις απο αυτον πες μας εντυπωσεις και αν βρηκες καμια θηκη σαν αυτες που λεω ποιο πανω που να μπορει να κουμπωσει το κινητο με αυτη τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 η 1900mΑh anker υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί ή μόνο από amazon και ebay τη βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 η 1900mΑh anker υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί ή μόνο από amazon και ebay τη βρίσκουμε; θα με ενδιεφερε κι εμενα η αγορα απο ελληνικο καταστημα, αν την εχει βρει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για φορτιστή αυτοκινήτου έχετε να προτείνετε κάποιον; Αυτοί που είναι Universal και έχουν έξοδο usb κάνουν δουλειά; (Θα με βόλευε τέτοιος για να φορτίζω και ένα άλλο κινητό) Προτάσεις σε μάρκες; Οι περισσότεροι βλέπω έχουν 1Α έξοδο. Φαντάζομαι πως είναι καλά, αφού ο κλασσικός έχει έξοδο 700mA Η διάρκεια φόρτισης είναι παρόμοια με αυτή του κλασσικού ή αργεί περισσότερο; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με universal φορτιστη...τουλαχιστων εγω δεν ειχα ποτε. Μεχρι 1Α λενε οτι ειναι οκ χωρις να προκαλει προβλημα στην μπαταρια οποτε για εκει πας...για λιγοτερο ισως να μην γεμιζει το κινητο (αναλογα το μοντελο) αν εχεις ενεργο κανα νετ, gps η και τα 2. Σαν χρονο κανει πανω κατω οσο κ με usb απο υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ο μαμα φόρτισης είναι 0.7a πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω πακέτο (2 μπαταρίες και φορτιστής) αλλά απότι βλέπω ο φορτιστής είναι για uk.Θα έχω πρόβλημα?λεοτυργεί και μέσω usb το σύστημα?Γνωρίζει κάποιος? http://www.amazon.co.uk/1900mAh-Batteries-Samsung-GT-I9100-charger/dp/B0058SJ5Q4/ref=pd_cp_ce_1 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited March 21, 2013 by mi3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω πακέτο (2 μπαταρίες και φορτιστής) αλλά απότι βλέπω ο φορτιστής είναι για uk.Θα έχω πρόβλημα?λεοτυργεί και μέσω usb το σύστημα?Γνωρίζει κάποιος? http://www.amazon.co.uk/1900mAh-Batteries-Samsung-GT-I9100-charger/dp/B0058SJ5Q4/ref=pd_cp_ce_1 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απλά θα πας να αγορασεις και έναν ανταπτορα, που να σου κάνει τον αγγλικό τυπο πρίζας σε ελληνικό. Δεν κάνει πάνω από 2 ευρώ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημερα παιδια! Αυτη εδω η μπαταρια σας λεει τιποτα? http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=24947904&shopGroupId=11033729#/assortmentProductId/24947904/shopGroupId/11033729 Σε πρωτη φαση φαινεται καλη περιπτωση, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε προιοντα noname... Την εχει κανενας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημερα παιδια! Αυτη εδω η μπαταρια σας λεει τιποτα? http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=24947904&shopGroupId=11033729#/assortmentProductId/24947904/shopGroupId/11033729 Σε πρωτη φαση φαινεται καλη περιπτωση, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε προιοντα noname... Την εχει κανενας? Τέτοια παίρνεις από eBay με 6£ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημερα παιδια! Αυτη εδω η μπαταρια σας λεει τιποτα? http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=24947904&shopGroupId=11033729#/assortmentProductId/24947904/shopGroupId/11033729 Σε πρωτη φαση φαινεται καλη περιπτωση, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε προιοντα noname... Την εχει κανενας? φιλε μακρια...εχω παρει μια τετοια κ μια γνησια (υποτιθεται) απο αμαζον,αλλα δεν εχουν κ πολυ διαρκεια.κ βεβαια δεν ξερω ποια μπσταρια θα μπορουσε να εχει την διαρκεια της μαμισιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilFisH Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, Από φθηνές θήκες τι προτείνετε διάβασα ότι ζεσταίνετε πολύ το κινητό με τις θήκες σιλικόνης π.χ --> αυτή <-- καλή είναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Φιλε το κινητο ζεσταινετε ουτο σι αλλως. Οι θηκες δεν το επιβαρυνουν περισσοτερο για το αν θα ζεσταθει ή οχι. Δεν ειναι υπολογιστης να εχει ανεμηστηρα πανω ωστε να μην πρεπει να κλησεις τα σημεια που εχει ροη αερα οποτε.... Τελος στη θηκη που προτεινεις επειδη απ' οτι λεει εχει αλουμηνιο λογικα θα σου κανει θεμα με τα σηματα της κεραιες και του gps. Απο προσωπικη πειρα σου λεω ειχα παρει μια πλαστικη θηκη που ολη η πισω πλευρα ηταν αλουμινιο με αποτελεσμα το κινητο να βρισκει σημα gps μετα απο 5-10 λεπτα ακομα και αν ειμαι εξω χωρις καθολου οροφη αυτοκινητου κ.τ.λ. και με το που εβγαλα αυτη τη θηκη εβρισκε σημα στα 1-3 λεπτα το πολυ οποτε..... Edited March 28, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδια ξερει καποιος αν χρεωνεσαι οταν ενεργοποιεις το gps και μπαινεις στους χαρτες του google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παιδια ξερει καποιος αν χρεωνεσαι οταν ενεργοποιεις το gps και μπαινεις στους χαρτες του google? Εάν ανοίγεις μόνο GPS (εσωτερικό της συσκευής) χωρίς data, όπου και να μπεις όχι δεν χρεώνεσαι (και με data πρόκειται για κάποια kb). Χωρίς offline αποθήκευση όμως κάποιου χάρτη (κάποια στιγμή που θα έχεις ίντερνετ), οι Google maps δεν θα σου δείχνουν τίποτα. Υ.Γ. Το σωστό νήμα για τέτοιου είδους ερωτήσεις εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πρόσφατα αγόρασα αυτή την εκπληκτική θήκη. Πραγματικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πρόσφατα αγόρασα αυτή την εκπληκτική θήκη. Πραγματικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Αν είναι θήκη σιλικόνης είναι πολύ ακριβή όσο καλή και αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ολες το ιδιο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πρόσφατα αγόρασα αυτή την εκπληκτική θήκη. Πραγματικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Πολύ ωραία θήκη όντως, αλλά λίγο ακριβή...Για μένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilFisH Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Τελος στη θηκη που προτεινεις επειδη απ' οτι λεει εχει αλουμηνιο λογικα θα σου κανει θεμα με τα σηματα της κεραιες και του gps. Απο προσωπικη πειρα σου λεω ειχα παρει μια πλαστικη θηκη που ολη η πισω πλευρα ηταν αλουμινιο με αποτελεσμα το κινητο να βρισκει σημα gps μετα απο 5-10 λεπτα ακομα και αν ειμαι εξω χωρις καθολου οροφη αυτοκινητου κ.τ.λ. και με το που εβγαλα αυτη τη θηκη εβρισκε σημα στα 1-3 λεπτα το πολυ οποτε..... δεν το ηξερα αυτο ευχαριστω ;) τελικα κατεληξα σε αυτην τωρα μενει να βρω ενα καλο screen protector ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά σας λέω η θήκη τα σπάει απλά! Και εννοείται ότι δεν είναι από σιλικόνη αλλά πολυ ανθεκτική! Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά σας λέω η θήκη τα σπάει απλά! Και εννοείται ότι δεν είναι από σιλικόνη αλλά πολυ ανθεκτική! Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site Δεν είναι σιλικόνη αλλά είναι πλαστική. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κοστίζει πολύ. Με αυτά τα χρήματα αγοράζεις θήκη από γνήσιο δέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Κοίτα η τιμή της είναι σίγουρα τσιμπημένη, άλλα είναι και το τι θες.. Εγώ πχ δεν ήθελα δερμάτινη θήκη. Πολύ κυριλέ για το στυλ μου, οπότε προτίμησα αυτή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα back cover που να εφαρμόζει με το κινητό που φορά την 2000 mAh της Σάμσουνγκ...;;; Έχω κάνει 2 αγορές, και οι 2 άχρηστες βγήκαν, δεν εφαρμόζουν. Η μία είναι αυτή και μια δεύτερη παρόμοια περίπου ούτε σε εκείνη χώραγε... Έχει δοκιμάσει κάποιος απο εσάς κάποια άλλη, ή η μόνη λύση είναι θήκη να το βάζεις μέσα...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα back cover που να εφαρμόζει με το κινητό που φορά την 2000 mAh της Σάμσουνγκ...;;; Έχω κάνει 2 αγορές, και οι 2 άχρηστες βγήκαν, δεν εφαρμόζουν. Η μία είναι αυτή και μια δεύτερη παρόμοια περίπου ούτε σε εκείνη χώραγε... Έχει δοκιμάσει κάποιος απο εσάς κάποια άλλη, ή η μόνη λύση είναι θήκη να το βάζεις μέσα...;;; Κάποιος σε αυτό το θέμα είχε ανεβάσει ένα λινκ με όλες τις θήκες που ταιριάζουν, αν πας πίσω μερικές σελίδες θα το βρεις. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα περιθόριο να χωρέσει η 2000ρα μπαταρία στο κανονικά κάλυμα μπαταρίας του κινητού. Το έχεις προσπαθήσει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts